Απο τo ΙΕΚ στο ξενοδοχείο

Είμαι 35 χρόνων 1.85 88 κιλά πολύ εμφανίσιμος λένε αρκετά γοητευτικός. Είμαι παντρεμένος εδώ και 5 χρόνια και δεν έψαχνα για περιπέτειες αφού για να ξεκινήσεις κάτι θα πρέπει να έχεις χρόνο και εγώ λόγω δουλειάς δεν έχω. Έτσι στην δεύτερη δουλειά που κάνω σε ένα ΙΕΚ σαν καθηγητής σε μάθημα με Η/Υ.

Εκείνη την χρονιά στην τάξη ήταν και η Καίτη. Μια κοπέλα 21 ετών, 1.70 ύψος, 56 κιλά, καστανόξανθα σπαστά μακριά μαλλιά, σώμα λαμπάδα… που όπως έμαθα αργότερα έκανε από πολλή μικρή μπαλέτο, κώλος πεταχτός που στο διάβα του ανάσταινε και νεκρό, πρόσωπο αθώο που σε συνδυασμό με τα σαρκώδη χείλη και τα μάτια με χρώμα μελί… όταν σε έβλεπε με το προσωπάκι αυτό από την μια αθώο και από την άλλη λάγνο … . Σε έστελνε αδιάβαστο… Αν είχε ένα ψεγάδι… αν μπορεί να θεωρηθεί ψεγάδι πάνω της… ήταν ότι είχε τους αντίχειρες σε κάπως κόκκινο χρώμα σε σχέση με το υπόλοιπο χέρι… Βέβαια αν συνεχίζεται να διαβάζεται την ιστορία θα… .. καταλάβετε γιατί ήταν κόκκινοι…

Όπως καταλάβατε η κοπέλα ήταν πανέμορφη… ένα πλάσμα θεϊκό βγαλμένο από τα παραμύθια. Ο τρόπος που ντυνόταν με κολλητά παντελόνια τζιν, είτε με μίνι φούστες, είτε οτιδήποτε άλλο και αν φόραγε, έβγαζε μια σεξουαλικότητα χωρίς όμως να αγγίζει το χυδαίο. Ο τρόπος που βαφόταν όπου ήταν ελαφριά στα μάτια, λίγη σκιά, με ελάχιστο ή καθόλου κραγιόν πρόδινε την ηλικία της αλλά ταυτόχρονα εξέπεμπε ένα ερωτισμό που λίγες κοπέλες βγάζουν.

Πάντοτε την έβλεπα με θαυμασμό στην τάξη χωρίς βέβαια να προδίδω στα παιδιά τις σκέψεις μου για την Καίτη αφού έχω την φήμη αυστηρού καθηγητή. Στα διαλλείματα ή όταν έφευγε η Καίτη από το ΙΕΚ την έβλεπα όπου ερχόταν ένας νεαρός και πηγαίνανε κάπου απόμερα. Ήταν το αγόρι της.

Τα μαθήματα κυλούσαν τα παιδιά όπως και η Καίτη είχαν εξοικειωθεί μαζί μου και με το μάθημα μου. Όπου στα μέσα της χρονιάς παρατήρησα ότι η Καίτη είχε αλλάξει συμπεριφορά. Δεν διάβαζε καθόλου, στα διαλλείματα δεν έβγαινε από την τάξη απλά κοιτούσε το παράθυρο, το ύφος της ήταν θλιμμένο εκεί που συνέχεια ήταν χαρωπό.
Το παρατήρησα και από ενδιαφέρον (χωρίς να πάει στο πονηρό) σε ένα διάλλειμα κάθισα δίπλα της να την μιλήσω:

«Καίτη σε βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες και δεν είσαι η Καίτη που ήξερα… Καταρχήν έχεις σταματήσει να γελάς, έχεις σταματήσει να συμμετέχεις στο μάθημα, δεν διαβάζεις… Με όλο το θάρρος που έχω σαν καθηγητής σου και σαν άνθρωπος που σε νοιάζεται αν θέλεις να μου πεις τι έχεις ώστε να το διορθώσεις διότι είναι η χρονιά που πρέπει να τα δώσεις όλα γιατι μετά έχεις την πιστοποιηση στο δημόσιο..

Η Καίτη με κοίταξε με τα υπέροχα μάτια της και τότε άρχισε να βουρκώνει.
Τρελάθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Την πήρα ασυναίσθητα αγκαλιά λέγοντας ησύχασε όλα θα πάνε καλά… Μετά από λίγο σταμάτησε… με κοίταξε και μου είπε

« Ευχαριστώ… δεν το περίμενα να ξεσπάσω… και πολύ περισσότερο πάνω σας… »
«Δεν πειράζει Καίτη ξέσπασε αρκεί να συνέλθεις… Ξέρεις όμως ότι τώρα είναι διάλλειμα. Θες να το συζητήσουμε την επόμενη ώρα όπου τελειώνουμε?»
Τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα.
«Ναι θα το ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον μεγαλύτερο μου να με συμβουλέψει… »
«Εντάξει Καίτη της είπα αλλά μετά το μάθημα να πάμε κάπου ήσυχα όχι εδώ.»
«Οκ κύριε.»
Το μάθημα την επόμενη ώρα συνεχίστηκε. Η Καίτη την έβλεπα ήταν κάπως πιο ήρεμη σε σχέση με την προηγούμενη ώρα… Τουλάχιστον τώρα με παρακολουθούσε…

Τελείωσε η ώρα και πράγματι μετά το μάθημα με περίμενε έξω από το ΙΕΚ όπου την πήρα και πηγαμε σε μια ωραία καφετερία στην Γλυφάδα. Παραγγείλαμε, δίπλα της εγώ την κοιτούσα σε όλο το σώμα της και το πρόσωπο. Ήταν πολύ όμορφη, ακόμα και κλαμένη έλεγα από μέσα μου… Οπότε όταν ήρθαν οι καφέδες, με θέα την Θάλασσα άρχισα να της μιλάω για να σπάσω τον πάγο.

«Όμορφο τοπίο. Ο ουρανός γκρίζος η θάλασσα μισό αγριεμένη όντως μια χειμωνιάτικη ημέρα. Πες μου τώρα τι έχεις Καίτη? Γιατί αν συνεχίσεις θα έχεις πρόβλημα στο τέλος.»
«Να σας πω κύριε… »
«Μην συνεχίζεις της λέω καταρχήν είμαστε εκτός φροντιστηρίου όποτε μπορείς να μου μιλάς στον ενικό και με το όνομα μου.»
«Ευχαριστώ νοιώθω πολύ άνετα μαζί σου. Ο λόγος που είμαι έτσι τελευταία είναι ότι χώρισα πολύ άσχημα με τον φίλο μου.»
«Κοίτα Καίτη η ζωή έχει τέτοια πράγματα. Την μια στιγμή σε ανεβάζει όπου πηγαίνει καλά η ζωή σου τα συναισθηματικά σου και την επόμενη μέρα σε ρίχνει. Είσαι μικρή και θα περάσεις πολλά τέτοια στάδια πρέπει να φανείς δυνατή, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Η ζωή όλη σου ανήκει. Αγόρια σαν το πρώην σου θα βρεις πολλά. Είσαι αρκετά όμορφη και δεν πρέπει να σε ανησυχεί αν θα βρεις ή όχι. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνέλθεις γρήγορα και τιποτα άλλο.»

ΜΕ κοίταξε με τα μελιά μάτια της…
«Ξέρετε το πρόβλημα μου είναι μεγάλο. Δεν είναι ότι χώρισα με τον φίλο μου είναι και κάτι άλλο πέρα από τις δυνάμεις μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας το πω.»
«Κοίτα Καίτη μίλησε ελεύθερα. Εξάλλου είμαι σε μια ηλικία που έχω δει πολλά και έχω μεγάλη πείρα σε πολλά θέματα.»
«Να ο άλλος λόγος που είμαι έτσι είναι ότι μου… . Λείπει πολύ το σεξ… Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ… Είναι πιο πάνω από τις δυνάμεις μου. Χαϊδεύομε μόνη μου από τότε που χώρισα με το φίλο μου αλλά δεν μου φτάνει… Δεν είναι αρκετό… »

Εγώ άκουγα και είχα τρελαθεί. Και μόνο με την σκέψη να … χαϊδεύει ολόγυμνη αυτό το υπέροχο σώμα άρχισα να καβλώνω… .
«Καίτη πρέπει να κάνεις υπομονή… Μέχρι να βρεις κάτι όμορφο και να ξανακάνεις σχέση… »
Τότε μου σκάει η πρώτη βόμβα…

«Κοίταξε εγώ αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω σχέση. Θέλω απλά να βρω ένα άντρα όπου απλά να έχουμε σεξουαλική σχέση. Δηλαδή να συναντιόμαστε μόνο για το σεξ… . Ώστε να μπορώ να διαβάζω στη συνέχεια … Δεν θα ήθελα να έχει απαιτήσεις από εμένα ούτε κι εγώ από εκείνον. Θα ήθελα κάποιον μεγαλύτερο από εμένα με πείρα και… . Γιατί όχι αν είναι παντρεμένος ακόμα καλύτερα ώστε να μην με ενοχλεί συνέχεια με μηνύματα ούτε κιεγω εκείνον… .»

Έμεινα σε αυτά που έλεγε… δεν περίμενα μια κοπέλα 21 ετών να σκέφτεται έτσι… Η Καίτη μου τα έριχνε… .??? Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω… Είχα καβλώσει με την σκέψη. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να έκανα κάτι με μια κοπέλα από το ΙΕΚ και πολύ περισσότερο με την Καίτη μια κοπέλα που στο διάβα της είχε όποιον ήθελε… Αποφάσισα τότε να περάσω στην επίθεση για να δω αν μπορεί να… προχωρήσει ή κωλώνει σε κάτι τέτοιο αφού ακόμα δεν το πίστευα…

«Κοίτα Καίτη το να κάνεις σχέση με κάποιον μεγαλύτερο σου και πολύ περισσότερο παντρεμένο έχει τα υπέρ αλλά έχει και τα κατά. Τα υπέρ είναι ότι σίγουρα σεξουαλικά θα γνωρίσεις πράγματα πρωτόγνωρα για εσένα αφού μέχρι τώρα οι σχέσεις ήταν με παιδιά της ηλικία σου χωρίς εμπειρία… . Τα κατά είναι κατά πόσο είσαι έτοιμη να κάνεις ερωτικά ότι σου ζητήσει ένας μεγάλος και στη συνέχεια είναι κατά πόσο αντέχεις αυτή η σχέση να μείνει καθαρά σεξουαλική όπου όμως είναι με ημερομηνία λήξης… »

«Τι θα μπορούσε να μου ζητήσει ερωτικά??»
«Καίτη οι παντρεμένοι έχουν συνηθίσει ερωτικά να κάνουν πολλά πράγματα… Ας πούμε στοματικό μέχρι τέλους… Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο?? \’Η πρωκτικό… \’Η να συναντιέσαι μαζί του μόνο σε ξενοδοχεία και μόνο για σεξ… »

«Εσένα σ αρέσει να σε γλύφουν μέχρι τέλους?? Να χύνεις στο στόμα της γυναίκα σου η της γκόμενα σου?? Σ αρέσει να το κάνεις με γυναίκα από πίσω?? Στις ερωτήσεις σου… . Για το στοματικό … Δεν έχω πρόβλημα αν με καβλώνει αυτός που είμαι μαζί του… Για το πρωκτικό προσπάθησα αλλά πόναγα με τον πρωην μου αλλά δεν λέω όχι αν εκείνος ξαναδοκιμάσει έτσι ώστε να μην πονάει τόσο πολύ»

«Καταρχήν σε όλους αρέσει να τους γλύφουν Καίτη… μέχρι τέλους εσένα δεν σ αρέσει??»
«Τι να σου πω ποτέ δεν με έχουν γλύψει μέχρι το τέλος αν και θα το ήθελα πολύ… .»
«Καίτη τι να σου πω χάνεις… »
«Εσύ θα… . Με έγλειφες μέχρι τέλους??? (Και το χέρι της αγγίζει το μπούτι μου)»

Είχα καβλώσει πολύ και από το λινό παντελόνι φαινόταν… Το είχε προσέξει… Δεν ήξερα τι να κάνω…
«Θα σου έκανα πολλά πράγματα Καίτη… όμως σου υπενθυμίζω είμαι παντρεμένος… Δεν έχει τύχει άλλη φορά να το κάνω με άλλη γυναίκα. Ειλικρινά με ερεθίζει πολύ κάτι μαζί σου αλλά στο ξαναλέω σκέψου καλά… »

Το χέρι τις… ανέβηκε λίγο πιο πάνω… Τότε δεν άντεξα … Έσκυψα και την φίλησα… Πετούσα στα ουράνια… Οι γλώσσες έπαιζαν παιγνιδιάρικα… Τα μάτια μας κλειστά και των δυο για να μην χαλάσουν αυτή τη μαγική στιγμή. Και οι δυο νοιώθαμε σαν τους διψασμένους που μετά από αρκετό καιρό χωρίς να πιούν νερό με το που βλέπουν μια πηγή πίνουν λαίμαργα και ασταμάτητα νερό… ενώ είχαμε αγκαλιαστεί αψηφώντας ότι είμαστε μέσα σε καφετερία.. Μετά από αρκετά λεπτά της ώρας φιλιών ανασυνταχτήκαμε… Της χάιδευα τα υπέροχα μακριά μαλλιά της, την πλάτη της… Εκείνη με τα χέρια της είχε περάσει και τα 2 χέρια της γύρω από το λαιμό μου…

«Καίτη είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις … . Παίζεις με την φωτιά. Μην παίζεις μαζί μου… Είσαι πολύ όμορφη αλλά για κανένα λόγο δεν θέλω να χωρίσω… . Σκέψου ότι μόνο σεξουαλικά θα μπορούσα μαζί σου… . Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο???»

«Το θέλω πολύ… Σε σκέεφτομαι συνέχεια πολλές φορές… Θέλω να το κάνουμε απλά και μόνο σεξουαλικά.. Να μου φύγουν οι κάβλες για να μπορώ να διαβάζω… Δεν με ενδιαφέρει να κάνουμε σχέση ή να σε χωρίσω… . Απλά να βρισκόμαστε κάποιες φορές ερωτικά… ώστε ήρεμη να διαβάζω… »
«Καίτη σκέψου το… . Και θα σε πάρω αύριο το μεσημέρι στο κινητό… »

Πλήρωσα στο μαγαζί διότι είχε περάσει η ώρα… την πήγα σπίτι της χωρίς να μιλάμε… Μόνο το χέρι μου χάιδευε το μπούτι της και το δικό της το δικό μου… Την πήγα κοντά στο σπίτι της όπου την άφησα… Πριν βγει από το αμάξι την άρπαξα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν τρελοί… Το χέρι μου χάιδευε ασυναίσθητα το στήθος της που ήταν πέτρα η ρώγα της… Το κτύπημα του κινητού μου μας επανάφερε στην πραγματικότητα… Εκείνη βγηκε από το αμάξι κι εγώ την παρακολουθούσα … Έβλεπα το σώμα της να κουνάει τον υπέροχο κωλο της φορώντας το τζιν.

Εκείνο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι… . Στριφογύριζα… Ήμουν μόνιμα ερεθισμένος με την σκέψη της… Δεν άντεχα έπρεπε να την κάνω δική μου… Ήταν υπεράνω από τις δυνάμεις μου αυτό που ένοιωθα… Ήξερα ότι ήταν λάθος αλλά το ήθελα πολύ .
Το μεσημέρι την πήρα τηλέφωνο στο κινητό…
«Γεια σου μικρούλη τι κάνεις… »
«Γεια σου τι κάνεις??? Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ… σκεφτόμουν τα χέρια σου, την αγκαλιά σου, τα φιλιά σου… »
«Καίτη κι εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ σκεφτόμουν τα υγρά χείλια σου πάνω μου και ανατρίχιαζα… »
«Θέλω να σε ρωτήσω πάλι είσαι σίγουρη γι αυτό??»
«To θέλω πολύ!!!!»
«Τότε κατά τις 17:30 να είσαι στο ξενοδοχείο … . (της είπα την διεύθυνση) όπου θα σε πάρω να σου πω περισσότερα… .»
«ΘΑ ΕΙΜΑΙ… »

Το κεφάλι μου είχε τρελαθεί… Δεν μπορούσα να δουλέψω… Σκεφτόμουν συνέχεια την Καίτη… Πράγματι κατά της 16:00 έφυγα από την δουλειά και πήγα στο ξενοδοχείο… Έφτασα 17:00 στο ξενοδοχείο όπου πήρα μια μεγάλη σουίτα με υδρομασάζ και καθρέφτες… . Παράγγειλα κόκκινο κρασί και φρούτα… Ήθελα να είναι τέλεια… Της στέλνω μήνυμα λέγοντας τον όροφο και το δωμάτιο… Γδύθηκα και πήγα και έκανα ένα μπάνιο ενώ είχα ανοίξει να ζεσταθεί το υδρομασάζ… ΜΕ το μπουρνούζι τύλιξα το κάτω μέρος που ήταν καβλωμένος… άνοιξα το κρασί… . Και περίμενα… Πράγματι κατά τις 17:25 χτυπάει το κινητό…
«Η Καίτη είμαι και είμαι έξω από το δωμάτιο… .»
«Ανοίγω … .»

Πάω στην πόρτα την ανοίγω και μπαίνει γρήγορα μέσα… όταν κλείνω την πόρτα… Πέφτει πάνω μου δίνοντας μου ένα παθιασμένο φιλί… Φιλιόμαστε σαν τρελοί κολλημένοι ο ένας στον άλλο… Την σταματάω και την κοιτάω στα μάτια… Είχε το ίδιο βάψιμο στα μάτια απαλό και τώρα είχε βάψει και τα χείλη έντονα κόκκινα… Αυτό με χάλαγε λίγο την εικόνα που είχα…
«Καίτη κάνε μου μια χάρη πήγαινε στο μπάνιο και βγάλε το κραγιόν που φοράς… Μ αρέσεις όπως έρχεσαι βαμμένη στο ΙΕΚ… Απαλά χωρίς έντονο ή καθόλου κραγιόν… »

Σηκώνεται γρήγορα ενώ εγώ παρατηρώ τι φοράει… Μίνι φούστα με μπότες και από πάνω ένα κολλητό μπλουζάκι που μάλλον δεν είχε σουτιέν αφού φαίνονταν οι καβλωμένες ρόγες τις…
Βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται στο κρεβάτι… Βάζω ένα κομμάτι μηλαράκι μέσα στο ποτήρι κρασί και της το βάζω απαλά στα χείλια. Εκείνη βγάζει την γλώσσα της και άρχισε να γλύφει την άκρη του μήλου κοιτάζοντας με λάγνα και παθιάρικα… Στη συνέχεια τρώει το μήλο ενώ της φέρνω το ποτήρι κρασί όπου πίνει μια μεγάλη γουλιά… Στη συνέχεια φέρνω το πρόσωπο μου κοντά της ενώ είναι ξαπλωμένη στο μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι και άρχισα να την φιλάω ενώ τα χεριά μου άρχισαν αν εξερευνούν αργά αργά το κορμί της…

Τα χέρια μου έβγαλαν την μπλούζα της και αποκάλυψαν τα υπέροχα στήθη της. Άρχισα να της φιλάω και να της γλύφω τα αυτάκια ενώ τα χέρια μου μάλαζαν τα υπέροχα αυτά στήθη. Ήταν στητά όχι πολύ μεγάλα με 2 υπέροχες σκληρές καφετιές ρόγες. Την άκουγα να βογκάει άρχισε η γλώσσα μου να κατεβαίνει σιγά σιγά στις ρώγες της… . ¨όπου όταν έφτασα… Άρχισα να τις γλύφω με μαεστρία… Γύρω γύρω από τις θηλές ενώ τώρα τα χέρια μου άρχισα να κατευθύνονται στο κάτω μέρος του σώματος της… Ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε… . Όταν έβαλα το χέρι μου κάτω από τη μίνι φούστα… Δεν φορούσε κιλότα… .

Με καβλωσε πιο πολύ και τώρα το δάκτυλο μου Άρχισε να μαλάζει γύρω γύρω από την κλειτορίδα ενώ το στόμα μου ρουφούσε την μια ρώγα ακούγοντας την ανάσα της βαριά… Της έβγαλα την φούστα και τις μπότες και τώρα μπροστά μου ολόγυμνη. Ήταν μια οπτασία… Της σήκωσα τα πόδια στον αέρα όπου άρχισα να τις γλύφω τα δάχτυλα των ποδιών… Οι κραυγούλες που έβγαζε ήταν μοναδικές.. Ταυτόχρονα έκανε κάτι που με έκανε να ανατριχιάσω από την κάβλα… Είχε κλειστά τα μάτια για να απολαμβάνει και ταυτόχρονα έφερε το χέρι τις στο στόμα όπου έβαλε τον αντιχείρα μέσα και άρχισε να τον γλείφει και να το πιπιλάει. Γι αυτό είχε προφανώς μόνιμο κόκκινο χρώμα οι αντιχείρες. Έγλειφα τις γάμπες και κατέβαινα αργά προς τα κάτω.. γλύφοντας και δαγκώνοντας το εσωτερικό των μηρών… όπου με σηκωμένα τα πόδια ανοικτά άρχισα να γλύφω αργά γύρω από την κλειτορίδα… Τα βογκητά της πνιχτά από το γλείψιμο που έκανε στον αντιχείρα της… Τότε σκύβω πιο κάτω και άρχισα να γλύφω την υπέροχη παρθένα κωλοτρυπιδα της.. Τρελάθηκε… βόγκηξε…

Έβγαλε τον αντιχείρα από το στόμα και είπε «ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΠΑΡΕ ΜΕ» δεν είχα όμως τέτοια πρόθεση… Ήθελα να την τρελάνω… Συνέχισα να γλύφω την υπέροχη κωλοτρυπιδα της σε αυτή τη στάση όπου τώρα σιγα σιγά άρχισα να ανεβαίνω πιο πάνω… Άρχισα τώρα να την γαμάω σιγά σιγά με την γλώσσα μου μέσα στο μουνι τις… Τα υγρά της έτρεχαν ποτάμι… Η γεύση της ήταν υπέροχη… άρχισα να ρουφάω την κλειτορίδα της… . Είχε τρελαθεί βόγκαγε σαν τρελή… Ένοιωθα τα υγρά της ζεστά να έχουν πασαλείψει το πρόσωπο μου και συνέχιζα σαν τρελός να την γλύφω… Ήθελα να την ακούσω να τελειώνει στο στόμα μου… . Άρχισε να κουνιέται να βογκάει τότε με τα χέρια της πιάνει το πρόσωπο μου και το πιέζει στο μουνι της… . Λέγοντας μου « ΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΘΑ ΧΥΣΩ… ΘΑ ΧΥΣΩ .. ΣΥΝΕΧΙΣΕ … .»

Βλέποντας και ακούγοντας ότι είναι έτοιμη να χύσει έβαλα λίγα από τα υγρά της στο μεσαίο δάκτυλο μου και το έβαλα απαλά και αργά στην παρθένα πίσω τρυπούλα τις… ένα μακρόσυρτο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ακούστηκε… . Όπου άρχισε να κουνάει την λεκάνη της σαν τρελή νοιώθοντας να έρχονται οι συσπάσεις από τον οργασμό της άρχισα να βάζω και να βγάζω αργά το δάκτυλο από το κωλο της ενώ η γλώσσα μου έγλυφε με μανία την κλειτορίδα της τώρα βάζω και ένα δάκτυλο στο μουνι τις ..

Είχε τώρα 2 δάχτυλα ένα στο μουνι και ένα στο κωλο ενώ η γλώσσα μου ρουφούσε με μανία την κλειτορίδα της που είχε φουσκώσει σαν μικρός πούτσος… Τότε με ρίγη και σπασμούς η Καίτη άρχισε να φωνάζει «ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ… ΓΑΜΑ ΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ … . ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΥΝΩ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΥΝΩ ΝΑΙ… … … » και άρχισε να χύνει σαν τρελή στο στόμα μου που συνέχισα το υπέροχο έργο μου… (Να σας πω ότι για μένα είναι ότι πιο όμορφο να γλύφεις μια γυναίκα και να την κάνεις να τελειώνει στο στόμα σου… Προσωπικά νοιώθω σαν άρχοντας… διότι πιστεύω ότι αν δώσει σε μια γυναίκα μέγιστη ηδονή κάποια στιγμή … . Δεν θα σε ξεχάσει… )

Συνέχιζα το γλείψιμο τώρα όμως σε πιο σιγανούς ρυθμούς… Τώρα ανέβηκα πάνω όπου άρχισα να την φιλάω… .και να με φιλάει… την ρωτάω «ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ? ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤ ΙΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ… ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ??» η απάντηση … «ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ… .» «ΚΑΙΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ… ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ … ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ… » Γέλασε… σηκώθηκα πήρα πάλι ένα κομμάτι μήλο και το έβαλα στο κρασί και το έβαλα στα χείλια της που εκείνη με καβλα στα μάτια άρχισε να το γλύφει ενώ ταυτόχρονα τώρα τα χέρια τις χάιδευαν τον πουτσο μου… Ήπιαμε πάλι κρασί…

Είχε περάσει μισή ώρα που την έγλυφα… και η κάβλα μου ήταν στο απροχώρητο… Ήθελα να την πάρω αλλά δεν βιαζόμουν… Ήθελα η πρώτη της φορά μαζί μου να της μείνει αξέχαστη… Την σήκωσα και πήγαμε στο υδρομασάζ… «ΜΜΜΜΜ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ… » Μπήκαμε μέσα και κάθισα και από πάνω κάθισε η Καίτη που ένοιωθα την κλειτορίδα της να πιέζει τον πουτσο μου. Φιλιόμαστε μέσα στο υδρομασάζ ενώ τα χέρια μου χάιδευαν τα στιθια της… Τότε της γυρίζω ώστε να βλέπω την πλάτη της… της βάζω τα πόδια όρθια έξω από το υδρομασάζ και πλησιάζω την ανοικτή πλέον μουνάρα της στην τουρμπίνα του υδρομασάζ ενώ η πλάτη της στηριζόταν πάνω μου όπου την φιλούσα… Πράγματι εστίασα το μουνί της να χτυπάει η τουρμπίνα από το υδρομασάζ πάνω ενώ το ένα δάκτυλο μου έπαιζε τη κλειτορίδα της ενώ το άλλο χέρι χάιδευε το ένα στήθος της ενώ φιλιόμαστε και ένοιωθε μέσα στο υδρομασάζ… Βογκούσε καθώς φιλιόμαστε και μου λέει «ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΥΣΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΘΕΛΩ… » εγώ συνέχισα όπου τώρα ένοιωθα τις συσπάσεις από το μουνι τις… η τουρμπίνα χτυπούσε δυνατά την κλειτορίδα της μέσα στο μουνι τις έβαζα άνετα 2 δάχτυλα και όταν ένοιωσα ότι θα χύσει έβγαλα τα δάχτυλα από το μουνι και βάζω ένα δάκτυλο στο κωλο της. Αρχισε τοτε να βογγαει ενώ εγο της ψυθίριζα στο αυτί «ΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΧΥΣΕ … ΧΥΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.. ΧΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ… ΝΟΙΩΣΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..» και άρχισε να φωνάζει πάλι λέγοντας «ΧΥΝΩ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΧΥΝΩ … . ΝΕ ΓΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ… ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΧΥΝΩ … .»

Οι συσπάσεις που έκανε μέσα στο υδρομασάζ ήταν ανεπανάληπτες.. Όταν την είδα να ηρεμεί τότε την γύρισα και αμέσως την βάζω να καθίσει πάνω στην πουτσα μου… . Δεν το περίμενε… Με το που κάθεται μέσα στο υδρομασάζ στην πουτσα μου άρχισα να την φιλάω ενώ τα χέρια μου έπαιζαν με την καβλωμενες ρώγες της … Μου ψυθιριζει παθιαρικα στο αυτί… . «ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ… ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ… ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΚΡΑΤΗΣΟΥ… ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ… . ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ..» «ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙΤΗ… . ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ… . ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ… » Κουνιόταν αργά και αισθησιακά ήταν πολύ ερωτικό ενώ από απέναντι έβλεπα τους εαυτούς μας από το καθρέφτη… Τώρα άρχισα να γλύφω το στήθος της με το ένα χέρι μου χάιδευα το άλλο στήθος ενώ με το άλλο χέρι έβαλα δάκτυλο στην πίσω τρυπούλα της…
Τρελάθηκε «ΝΑΙ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ… . ΤΙ ΓΑΜΙΣΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ … ΓΑΜΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΟΥ… ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΙΣΙ.. ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ¨» ο πρόστυχος τρόπος που μου μιλούσε όταν κάβλωνε με τρέλανε η πουτσα μου ήταν πέτρα και κρατιόμουν… Εκείνη ένοιωθα δεν άντεχε… ήθελε να χύσει πάλι… το ένοιωθα κουνιόταν με δύναμη… . Σχεδόν χοροπηδούσε πάνω μου και πράγματι … δεν άργησε να αφεθει… . Ουρλιάζοντας «ΧΥΝΩ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΥΝΩ Η ΠΟΥΤΑΝΑ… … ΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΟΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ… . ΓΑΜΑΜΕ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ… … .. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»… . Άρχισε να κουνιέται πλέον πιο αργά… . Την σήκωσα από το υδρομασάζ… σκουπιστήκαμε και πηγαμε στο κρεβάτι… Πίνοντας πάλι κρασάκι τρώγοντας φρούτα… . Μου λέει «ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ… . ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΔΑ… ΑΣΤΡΑΚΙΑ… ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ… » Γέλασα… «ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ… ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΩΣΩ… . ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ… .» «ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ????» «ΚΑΙΤΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΧΥΣΕΙ… . ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ… .» Γέλασε… «ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ… .» και με ξαπλώνει και τα υπέροχα χείλη της άρχισαν να ακουμπάνε το κεφαλάκι του πουτσου μου… . «ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΡΑ ΝΑ… ΕΧΕΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΒΛΩΝΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ… » «ΚΑΙΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ… .» και άρχισε να μου γλύφει τα αρχιδια ενώ με τα χέρια της να χαϊδεύει το πέτρινο πουτσο μου… «ΚΑΙΤΗ ΕΛΑ ΣΕ 69… ΕΤΣΙ ΜΑΡΕΣΕΙ… .» και αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα η Καίτη γυρίζει σε 69…

Έβλεπα το υγρό μουνακι της να στάζει πάλι ενώ η υπέροχη κωλοτρυπιδα της να στέκει αγέρωχη… . Άρχισε τώρα να βυθίζει στο υγρό ζεστό στόμα της την πουτσα μου… . Άρχισα τώρα να βυθίζω την γλώσσα μου βαθιά στο κωλο της ενώ ένα δάκτυλο γαμουσε το μουνακι της… Βόγκαγε και ρουφούσε πιο πολύ η κωλοτρυπιδα της είχε ανοίξει τώρα αντικατέστησα τη γλώσσα στην κωλοτρυπιδα της με ένα δάκτυλο και η γλώσσα μου πλέον έγλυφε με μανία και καβλα το μουνι της και την κλειτορίδα της… Έβαζα βαθειά στο μουνι της την γλώσσα μου γαμωντας της και στη συνέχεια ρούφαγα την κλειτορίδα της… Εκείνη χάιδευε τα αρχιδια μου ενώ είχε βυθίσει όλη την πουτσα μου μέσα της… Την ένοιωθα μερικές φορές να πνίγεται όπου το έβγαζε να πάρει αέρα και ξανά βαθειά ενώ η γλώσσα της χάιδευε το πρησμένο κεφαλάκι του πούτσου μου… Δεν άντεχα άλλο σε αυτό το υγρό και ζεστό στοματάκι… Άρχισα τώρα να ρουφαω με μανία το μουνι της και βάζοντας βγάζοντας γρήγορα το δάκτυλο από το κωλο της θέλοντας να της δώσω να καταλάβει ότι δεν θα αργήσω να χύσω… .

Πράγματι δεν άντεχα άλλο Άρχισα να βογγάω ενώ είχα γραπώσει τα κωλομερια της γαμώντας πλέον με δύναμη την παρθένα κωλοτρυπιδα της με το δάκτυλο ενώ η γλώσσα μου γαμουσε με δύναμη και βία το μουνι τις… άρχισα να αφήνω το σπέρμα στο στομα της που ένοιωθα ότι την επνιγε και το κατάπινε όμως ενώ κουνούσε την λεκάνη της με δύναμη… . Τα κατάπινε όλα και συνέχιζε να γλύφει το πουτσο μου οπου όταν πλέον δεν έβγαζε αλλα υγρά αρχισε εκείνη να ουρλιάζει πάνω στο πουτσο μου «ΧΥΝΩ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΛΙ… . ΧΥΝΩ… . ΝΕ… ΓΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟ ΝΕ… . ΓΛΥΨΕ ΜΕ … ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ… » και το πρόσωπο μου γέμισε με τα υγρά της…

Όταν σταμάτησε τις συσπάσεις … . Σηκώθηκε… και δώσαμε ένα παθιασμένο φιλί… «ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ… .. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΕΓΩ» «ΚΑΙΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ… . ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ… .» Κάναμε μπάνιο ενώ χαϊδευόμαστε και φιλιόμαστε… . Βγηκαμε από το μπάνιο πίνοντας κρασάκι και τρώγοντας φρουτακια όπου πάλι αρχίσαμε το ερωτικό μας παιγνίδι… άρχισα να την γλύφω στις ρώγες στην κλειτορίδα στο μουνι με έγλυφε και εκείνη στο πουτσο… όπου πάλι είχαμε καβλωσει πολύ και πήρα τα πόδια της στους ώμους μου και μπήκα μέσα της βαθειά… . Άρχισε να φωνάζει από καβλα ενώ πάλι έβαλε στο στόμα τις τον αντιχείρα της και τον βύζαινε με κλειστά ματιά… Ενώ εγώ την γαμουσα ποτέ αργά και ποτέ δυνατά παίζοντας που και που με την κλειτορίδα που δεν άργησε να ξεσπάσει σε καινούργιους σπασμούς από τον οργασμό… .

Δεν είχα ξανατυχει σε γυναίκα πολυοργασμικια… και ήταν υπέροχο να την βλέπω να τελειώνει ξανά και ξανά και να καβλωνει πάλι… . Όταν έχυσε πάλι ελάττωσα τους ρυθμούς διότι δεν ήθελα να τελειώσω έτσι… . Αλλού ήθελα να τελειώσω… Πήρα 2 μαξιλάρια και την έβαλα στα 4 πανω στα μαξιλαρια… πήρα τα χέρια της και τα έβαλα έτσι ώστε να μου ανοίγουν τα κωλομερια τις… . Η πλάτη της είχε κυρτώσει το πρόσωπο τις ακουμπούσε στο στρώμα η παρθένα κωλοτρυπιδα της ήταν ροδαλή… σχεδόν ανοικτή.. το μουνακι της να στάζει… Πλησίασα και άρχισα να γλύφω το κωλο της βάζοντας την γλώσσα μου στο κωλο της σαν να την γαμαει μια μικρή πουτσα ενώ 2 δάχτυλα γαμαγαν το μουνακι της… εκείνη βόγκαγε και ελεγε «ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ… ΓΑΜΑ ΤΗΝ… ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟ… . ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΩΣΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ… ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΕΜΕ» Τώρα πήγα και έφερα από το σακάκι μου… ένα μικρό σωληνάριο που είχα πάρει… μια λιπαντική κρέμα… όπου άλειψα το κωλο της…

Τώρα έτσι πισοκολητα μπήκα στο μουνι της γαμωντας το ενώ ο αντιχείρας από το ένα χέρι έμπαινε με τη βοήθεια της λιπαντικής κρέμα στην αρχή δύσκολα και μετά άνετα… ενώ με το άλλο χέρι μου έπαιζα με τη μια ρώγα της… Είχε χαλαρώσει η Καίτη και φώναζε «ΝΑΙ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ… ΝΑΙ… .» κι εγώ είχα καβλωσει πολύ ήξερα ότι δεν θα άντεχα άλλο… Βγηκα από το μουνι της και άλειψα με κρέμα την πουτσα μου… . Ακούμπησα το κεφαλάκι στη παρθένα κωλοτρυπιδα… Εκείνη άνοιξε πιο πολύ τα πόδια της λέγοντας «ΝΑΙ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ … ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΩΣΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ… ΕΛΑ… .» Με μια κίνηση μπήκα μέσα της… . Η λιπαντική κρέμα είχε κάνει το θαύμα της… . Συνάντησα αντίσταση αλλά με την μια μπήκα μέσα στο κωλο της βαθειά… . Τα αρχιδια μου άγγιξαν το μουνι της όπου έμεινα ακίνητος έτσι βαθειά στο κωλο της… Ένα πνηκτο βογκητό ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ βγηκε από το στόμα της… «ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕΣ… .» Εγώ ακίνητος μέσα στο κωλο της… . Απλά χάιδευα πλέον με το ένα χέρι το στήθος της με το άλλο την κλειτορίδα της… « ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕ… .» Ένοιωσα το χέρι τις να χαδεύει την κλειτορίδα της μαζί με το δικό μου και πράγματι σε λίγο άρχισε να χαλαρώνει… . Και τότε είδα πάλι την κίνηση… έβαλε τον αριστερό αντιχείρα της στο στόμα της και το βύζαινε… το πρόσωπο της πλάγια στο στρώμα με το άλλο χέρι να χαϊδεύει την κλειτορίδα της βάζοντας δάκτυλο στο μουνι της όπου τώρα άρχιζε να κουνάει την λεκάνη της…

Τότε άρχισα να κουνιέμαι αργά βγάζοντας την πουτσα και ξαναβάζοντας μέσα στο κωλο της.. Ήταν υπέροχο συναίσθημα αυτό που ένοιωθα… Τέτοιο κώλο δεν είχα ξαναγαμισει… . Έβλεπα από τον καθρέφτη το σώμα της, την έκφραση του προσώπου της που ήταν σε άλλο κόσμο, τα βογκητά της.. Δεν θα άντεχα για πολύ. Άρχισα να κουνιέμαι γρήγορα με δύναμη… . Είχα αφηνιάσει… Είχα πιάσει τα κωλομάγουλά της και αρχισα και την γαμουσα με δύναμη με βια… . Εμπαινα όλος μέσα της ήμουν εκτός εαυτού ήθελα να χύσω… . Εκείνη σε μια κατάσταση νιρβάνα βόγκαγε και κουνιούταν και αυτή πιο δυνατά νοιώθοντας τα αρχιδια μου να χτυπάνε στην κλειτορίδα της ενώ πλέον 2 δάχτυλα της ήταν βαθειά στο μουνι τις… . Βύζαινε τον αντιχείρα της… Ώσπου άρχισα να νοιώθω ότι θα χύσω.. Το ίδιο και αυτή έβγαλε τον αντιχείρα από το στόμα της και μου είπε «ΕΛΑ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΧΥΣΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΩ Πως ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΥΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΥΣΕ ΜΕ ΝΑ ΧΥΣΩ Η ΠΟΥΤΑΝΑ … .. ΕΤΣΙ ΓΑΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΧΥΝΩ ΠΟΥΣΤΗ ΧΥΝΩ… … … ..» και άρχισε να χύνει κουνώντας την λεκάνη της με τρελές συσπάσεις εγώ κρατούσα με δύναμη τα κωλομαγουλα της που δεν άντεξα στο άκουσμα Χύνω ώσπου αφέθηκα και φώναξα «ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ… . ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ»? Όταν άρχισε να χύνει και άκουσα το χύνω άρχισα με δύναμη να την γαμαω ώσπου άρχισα να χύνω βαθειά στο κωλο της… . Έχυσα πολύ όταν τελικά ηρεμίσαμε και οι δυο … βγηκα αργα από μεσα της… . Φιληθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο… Κάναμε μπάνιο ενώ φιλιόμαστε… . Εκείνη μου είπε «ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΗΜΕΡΑ… . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ… . ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ… . ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟ… ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… » Καθίσαμε λίγο λέγοντας διάφορα… . Η ώρα όμως είχε περάσει και έπρεπε να φύγουμε…

Με την Καίτη συνεχίσαμε μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου τέλειωσνα τα μαθήματα…. Μαζί δοκιμάσαμε τα πάντα.. Από εκείνη την μέρα στο ξενοδοχείο πράγματι η Καίτη άλλαξε συμπεριφορά… Ξαναέγινε η κοπέλα που ήξερα γεμάτη κέφι χαρά και το παράδοξο … ότι έγινε η καλύτερη μαθήτρια του ΙΕΚ… .

Μετά τη σχολή το καλοκαίρι πήγε διακοπές με φίλες της… Εκεί γνώρισε ένα αγόρι όπου το ερωτεύτηκε… . Φυσικά από εκείνο το καλοκαίρι με την Καίτη δεν ξαναβρεθήκαμε ερωτικά… Παρά μόνο φιλικά έρχεται αραιά και που και με χαιρετάει από το ΙΕΚ λέγοντας ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ… » κλείνοντας το μάτι…

Αυτή είναι μια πραγματική ιστορία-εμπειρία που έγινε και δεν πιστεύω να ξαναγίνει… Αυτά είναι που θυμάσαι που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη σου… 

error: