Η συμμαθήτρια μου

Λοιπόν, είμαι 22 χρονών και θα σας πω και εγώ την δική μου φαντασίωση με την συμμαθήτρια μου στον Λύκειο την Χριστίνα. Έχω ύψος 1,82 είμαι 73 κιλά είμαι αρκετά δυνατός δεν με λες και τούμπανο αλλά μου αρέσει να γυμνάζομαι. Σαν χαρακτήρας είμαι γελαστός με χιούμορ συνεσταλμένος, συγκρατημένος έχω όμως πολύ υπομονή για να πετύχω τον σκοπό μου. Πάμε στο θέμα μας.

Η Χριστίνα ήταν συμμαθήτρια μου από την 1η Λυκείου μέχρι το τέλος στην 3η Λυκείου. Εμφανισιακά για μένα είναι σούπερ. Είναι όμορφη κοντά στο 1,80 αδύνατη, κορμάρα στήθος κώλο απίστευτη γυναίκα. Από την αρχή που την είδα μου άρεσε. Ήθελα να το κάνω μαζί της. Όπως σας είπα σαν χαρακτήρας είναι συνεσταλμένος και παρότι την ήθελα δεν της το έδειχνα. Και εκείνη όμως ήταν απόμακρη από όλους μας στην τάξη, καθόταν μόνη της στο θρανείο αλλά όταν κουβέντιαζες μαζί της σου μιλούσε με άνεση. Δεν έκανε εύκολα παρέες ήταν τέτοιο στυλ χαρακτήρα. Όμως δεν μπορούσες να μην προσέξεις το σώμα αυτής της κοπέλας. Σφιχτό σώμα με μεγάλο στήθος και αρκετά σφιχτά κωλομέρια. Συχνά φορούσε τζιν και ντεκολτέ που τόνιζαν το μπούστο της.

Κάθε μέρα που την έβλεπα είχα τρελές φαντασιώσεις μαζί της. Ειδικά στις ώρες τις γυμναστικής δεν έπαιρνα τα μάτια μου από πάνω της. Πολλές φορές πήγαινα σπίτι και σκεφτόμουν ότι είναι πάνω μου κάνουμε σεξ εγώ φιλάω το κορμί της και αυτή κρατιέται από την πλάτη μου ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα ότι με άγγιζε. Σκέφτομαι ότι ήμαστε όρθιοι με την πλάτη της ακουμπάει την ντουλάπα την πιάνω από τα κωλομέρια εκείνη στηρίζεται από από το σώμα μου και μπαινωβγαίνω μέσα της ενώ δίνουμε γλωσόφιλα. Ότι το κάνουμε μέσα στην τάξη πάνω στο θρανίο. Στο γυμναστήριο ότι είμαστε στην αίθουσα του πίνγκ πόνγκ εγώ είμαι καθισμένος σε καρέκλα και εκείνη είναι από πάνω μου και μου τον παίζει μέσα της ενώ εγώ έχω κολλήσει το πρόσωπο μου στα βυζιά της.

Πριν από 2 χρόνια, τέτοια εποχή, δεν άντεξα και είπα να της αφήσω ένα μήνυμα στο facebook. Της έγραψα ότι την σκέφτομαι θέλω να την βρω να της μιλήσω της μίλησα πως αισθάνομαι και όταν της είπα “συγνώμη που στα λέω έτσι χύμα αλλά θέλω να ξέρεις πως νιώθω για σένα” μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα και μου ευχήθηκε καλές γιορτές γιατί πλησίαζαν οι μέρες των Χριστουγέννων τότε. Δεν είχε καμία αντίδραση. Σε καμία των περιπτώσεων δεν πίστευα ότι θα αντιδρούσε έτσι. Δεν την έχω ενοχλήσει από τότε αλλά καμιά φορά την σκέφτομαι και ξεδίνω φέρνοντας την στο μυαλό μου. Ξέρω ότι είχα της ευκαιρίες μου αλλά πλέον το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα γίνει τίποτα. Και η ζωή συνεχίζεται…..

Διονύσης

error: