Απο φαντασιωση σε πραγματικοτητα 5-Β

Μετα απο την εξοδο μας καταλιξαμε στο σαλε μας, η ωρα περασμενη και πεσαμε ολοι για υπνο, φυσηκα ο καθε ενας στα δωματια τους, δεν καναμε κατι για να ειναι ξεκουραστη για την επομενη μερα η γυναικα μου.

Ξυπνησαμε σχετικα νωρις το πρωι της 24 Δεκεμβριου, ετοιμαστικαμε ολοι και βγηκαμε στην πολη για πρωινο και ψωνια. Καναμε αρκετες βολτες, θαυμασαμε τα ωραια τοπια της περιοχης και κατσαμε σε μια υπεροχη ταβερνα να τσιμπισουμε. Ηπιαμε αρκετο κρασακι να κανουμε κεφι. Τα πηραγματα στο τραπεζι ηταν συνεχομενα. Ο Χρηστος, με τον Γιωργο ρωταγαν συνεχεια τι εχει το μενου για το βραδυ, αλλα ματεα τους εδινε απαντηση η γυναικα μου.

-Γ. Μην με ρωτατε, δε προκειτε να σας πω. Το συγουρο ειναι οτι θα περασουμε ολοι καλα, μα εσυ εορταζουμενε πιστευω θα περασεις πιο καλα απο ολους.

-Χρηστος. Οταν το λες αυτο με καβλωνεις πολυ. Μου αρεσει οταν εχω την πρωτια στο κορμι σου.

-Γιωργος. Εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι ατυχοι;

-Γ. Παραπονιαρη εσυ. Ολοι θα περασεται καλα, απλα ο Χρηστος θα εχει κατι διαφορετικο απο τους αλλους. Ουτως η αλλως, μια εβδομαδα θα μεινουμε εδω, οποτε μετα τα Χρηστουγεννα και εως την Πρωτοχρονια θα μπορειτε να με εχεται οπως γουσταρεται. Δεν θα σας χαλασω κανενα χατηρι. Οτι θελεται με κανεται.

-Χρηστος. Α ωραιαααα.

-Γ. Τι εχεις στο πονηρο μυαλο σου Χρηστακι;

-Χρηστος. Μπα τιποτα, κατι σκευτικαμε εδω με τον Γιωργο και θελαμε να το συζητισουμε μαζι σου, αν συμφωνεις.

-Γ. Τι ειναι;

-Γιωργος. Οταν ερθει η ωρα θα στο πουμε.

-Γ. Οκ. Παμε ομως τωρα γιατι θελω να ετοιμαστω για το βραδυ.

Η ωρα ειχε παει γυρω στις 18:00, η γυναικα μου αρχισε με το να κανει μπανακι και σιγα σιγα να ετοιμαζεται, εμεις περναμε εναν τριαντα λεπτο υπνακο για να εχουμε δυναμεις για μετα. Κατα τις 20:00 ειμασταν ολοι ετοιμοι, εκτος απο την γυναικα μου η οποια εδινε πολυ προσωχη στην λεπτομερια. Σε λιγο ακουστικε χτυπημα στην πορτα. Ανοιξε ο Χρηστος, ηταν ο Αγης με τρεις φιλους του. Συστηθικαμε αλλα δεν συγκρατησα ονοματα, βαλαμε ποτο στα παιδια και αραξαμε στο τζακι, μετα απο λιγο ηρθε ο Μιλτος με αλους δυο φιλους του, συστηθικαμε παλι, βαλαμε ποτα και αραξαμε ολοι μαζι. Μιλησαμε αρκετη ωρα για δουλεια και διαφορα αλλα. Η ωρα ειχε παει σχεδων 21:00, ο Μιλτος ρωτησε.

– Μιλτος. Τι εχει το προγραμμα κυριοι; Που ειναι το κοριτσι μας, δεν θα το δουμε;

-Α. Μην βιαζεσαι φιλε μου, ετοιμαζεται, θελει να ειναι ολα τελοια. Θα περασουμε ολοι καλα, λιγο υπομονη.

Σε λιγοκατα της 21:30, εμφανιστηκε η γυναικα μου απο την ξηλινη σκαλα. Ειχε ντυθει Αγιο Βασιλινα, σκουφακι Αγιου Βασιλη, καλτσες μακριες με ζαρτιερες, στρινκγακι με χαντρες απο την κλειτοριδα εως στην κολοτρυπιδα της και πισω μια ομορφη καρδουλα, επανω κορσε, με μια ομορφη ρομπιτσα, ολα κατακοκκινα. Εκτος απο τα παπουτσια, γυαλινες 20 ποντες γοβες. Μαλλακι μπουκλα και ολα συνοδευονταν απο ενα ομορφο βαψιμο στο προσωπακι της και τα χειλακια της. Της προσφεραμε αμεσως ποτακι και εκατσε κοντα στον Χρηστο του οποιου εδωσε ενα καλο γλωσσοφιλο στο στομα.

-Γ. Κυριοι καλησπερα σε ολους, θα το παμε οπως παντα, οτι θελω εγω θα γινεται και οπως θελω εγω. Σημερα ειναι παραμονη Χρηστουγεννων και η μερα ειναι αφιερωμενη στον εορταζοντα μας.

Συμφωνησαμε ολοι και αρχισαμε τα πειραγματα, τα γελακια, και τον χορο. Ενας ενας χωρευε με την γυναικα μου και οποιος ηθελε αρχισε να χουφτωνει. Σε λιγοτερο απο 1 ωρα η γυναικα μου γονατησε αναμεσα σε αρκετα κορμια, αρχισε να ξεκουμπωνει τα παντελονια αρκετων και να πεταγοντε εξω καυλια πρησμενα απο την καυλα. Ολα τα καυλια και τα 10 μπροστα της. Ξεκινησε να μας πιπωνει εναλλαξ, ακομα και να βαζει δυο δυο στο στομα.  Καποιοι πεσανε χαμηλα και αρχησαν να της κανουν γλυφομουνι αλλα και γλυφοκωλι. Σε κανα 20 λεπτο αρχησε να φωναζει απο την καυλα και να χυνει, πεταγοντας τα υγρα της με δυναμη εξω απο την μουναρα της, ο Γιωργος που ηταν εκεινη την στηγμη στο μουνι της πειρε ολη την καυλα της στο στομα του κατι που τον διεγειρε ακομα περισσοτερο και επεσε με μανια να της φαει το μουνι, απο την αλλη η γυναικα μου του εδωσε εναν ακομα οργασμο.

-Γ. Ειμαι ετοιμοι καυλιαριδες μου. Γαμηστε μου τον κολο ενας ενας να με ανοιξεται καλα, αλλα προσπαθηστε να μην χυσεται.

Την στησαμε στα τεσσερα στον καναπε και ενας ενας αρχησε να μπαινει μεσα στον κολο της. Πρωτος πηγα εγω, της τον εβαλα σιγα σιγα εως οτου τερματισει και σταματησα εκει για να παρει το σχημα της πουτσας μου η τρυπα της, σε λιγο αρχησε να κουνιεται ρυθμηκα μεσα εξω η γυναικα μου μεχρι που αρχησε να κοπανιεται με δυναμη, οταν ειδε πως ηταν ετοιμη φωναξε.

-Γ. Αλλος αλλος τωρα. Θα κανεται μερικα καλα καρφωματα και θα βγενεται, δεν θελω να χυσεται γρηγορα. Ελα εσυ Χρηστο καλυτερα.

Ο Χρηστος πηγε μετα απο εμενα και καρφωσε το 25 ποντο παπαρι του ως τα αρχιδια μεσα στον κολο της γυναικας μου και αρχισε να τον γαμαει με μανια.

-Γ. Χρηστο βγες και βαλε ξυλοκαινη στην πουτσα σου.

Ο Χρηστος βγηκε και εβαλε περιπου 2 σταγο ες στην πουτσα του αλλα τον ειδε η πουτανα μου και του εβαλε καμια 20αρια ακομα.

-Γ. Περιμενε να μουδιασεις οσο θα με γαμανε οι αλλοι και θα δεις. Περιπου καμια ωρα μετα ειχαμε περασει ολοι απο τον κολο της που πλεων ειχε μεινει ανοιχτος. Ο Χρηστος ειχε μουδιασει και αυτος για τα καλα. Η γυναικα μου του εβαλε ακομα μερικες σταγονες ξυλοκαινη και σε λιγο τον εβαλε να κατσει στον καναπε και ηρθε απο πανω του καθηστη με πλατη προς αυτον. Εβαλε αρκετη ποσοτητα λιπαντικο στον κολο της και την πουτσα του Χρηστου και αρχισε να περνει την πουτσαρα του μεσα της, του εκανε ενα δυνατο καθησμα και τον πηρε ολο μεσα ως τα αρχιδια. Εγειρε προς τα πισω και μας ειπε.

-Γ. Ενας ενας να μπενει στην τρυπαρα μου. Θελω δυο δυο πουτσες στον κολο μου. Θα με γαματε μεχρι να χυνεται και μονο τοτε θα βγενεται απο μεσα μου.

Ετσι και εγινε ενας ενας σφυροκοπαγαμε με δυναμη την σουφρα της με την πουτσα του Χρηστου μεσα. Καθε ενας που εχεινε εβγενε απο μεσα της, η γυναικα μου ανασυκωνοταν απο την πουτσα του Χρηστο και επρωχνε τα χυσια απο τον κολο της σε ενα ποτυρι, καθαριζε την πουτσα του Χρηστου καλα καλα μεχρι να γυαλιζει και τον επαιρνε παλι βαθεια μεσα της, για να μπει ο επομενος και φυσηκα καθαριζε με την γλωσσα της καλα την προηγουμενη πουτσα που την ειχε χυσει. Δεν ηθελε να παιε καμια σταγονα χαμενη.

Τελιωσαμε ολοι, χυσαμε καλα καθαριστηκαμε απο την γλωσσα της και ειχαμε μαζεψει σχεδων ενα ποτυρι ουισκη σπερμα.

-Γ. Χρηστο ηρθε η σειρα σου. Πως εισαι; Μαλλον θα εχει περασει η επιδραση της ξυλοκαινης.

-Χρηστος. Νομιζω πως ναι.

Του εγλειψε για ακομα μια φορα την πουτσαρα του και αυτην την φορα ξαπλωσε η γυναικα μου στον καναπε συκωνωντας τα ποδια ψιλα και τα περασε πισω απο το κεφαλι της, τεντωνοντας ετσι την κολαρα της και με τα χερια της ανοιξε πιο πολυ τα κολομερια της, να ανοιγει καλα την τρυπα του κολου της που πλεον ειχε μεινει ανοιχτη σαν μπουκαλι νερου μεγαλο. Ο Χρηστος εβαλε το παπαρι του στην ακρη.

-Γ. Γαμαμε καριολη. Σκισεμε μεχρι μεσα.και χυσεμε βαθεια πουτσαρα μου.

Ο Χρηστος τον καρφωσε με δυναμη μεσα της μεχρι τα αρχιδια του. Την σφυροκοπαγε βαθεια και της εσκειζε οτι ειχε μεινει ασκειστο. Καποια στιγμη βγηκε για λιγο και ειδαμε την πελωρια τρυπα της.

-Α. Αγαπη μου γιατι δεν δινεις ενα ωραιο λουλουδι στον Χρηστο που γιορταζει σημερα;

-Γ. Εχεις δικιο

Αμεσως σπρωχνει προς τα εξω την κολοτρυπα της και εμφανιζει ενα υπεροχο τριανταφυλλο, σχηματισμενο απο υπεροχο ροζ σωμα της τρυπας της.

Τοτε αρκετοι ειπαμε.

Μαλλον δεν την εχεις γαμισει καλα γιατι εκλεισε η τρυπα παλι. Οπως ηταν ετσι σφυγμενη η γυναικα μου, ακουμπησε το παπαρι του ο Χρηστος στην τρυπα της, η οποια αγγαλιασε αμεσως το κεφαλι και το εξαφανισε. Η πουτανα σφυχτηκε περισσοτερο.

-Γ. Γαμαμε οσο σφυγγομε γαμια μου. Ξεχιλωσε με τελειως

Ο Χρηστος την καρφωσε βαθεια και δυνατα. Την σφυροκοπησε ετσι για περιπου 1ωρα εως οτου την εχεισε βαθεια μεσα στην κολαρα της, η γυναικα μου μαζεψε μεσα τον κολο της και αφησε πισω μια ορθανοιχτη τρυπα, γεμιζωντας την με το σπερμα απο το ποτυρι. Εκανε και ενα καλο καθαρισμα στην πουτσα του Χρηστου απο ολα και εκατσε να πιει ενα ποτο να χαλαρωσει λιγο.

-Γ. Η ωρα εχει παει 12:01. Χρονια πολλα Χρηστο, καλα Χρηστουγεννα σε ολους σας με δυνατα γαμισια. Τωρα ηρθε η σειρα σας, καντε με οτι θελεται.

Απο εκεινη την στιγμη ξεκινησε ενα καλο οργιο με πολυ χυσημο απο ολους μας σε οποια σταση θελαμε και οπου θελαμε. Χυσαμε πανω απο πεντε φορες ο καθε ενας. Μπαιναμε δυο και τρεις μεσα σε καθε τρυπα και ευχαριστιωμασταν ολοι το γαμιση. Νωρις το πρωι τελιωσαμε το οργιο. Οι φιλοι μας εφυγαν και μειναμε Ο Χρηστος, Γιωργος και εγω με την γυναικα μου να δινουμε τα τελευταια μας χυσια στην γυναικαρα μου και να πεφτουμε ολοι για υπνο.

error: