Απο φαντασίωση σε πραγματικότητα 3

Σε συνέχεια από την προηγούμενη ιστορία μας. Ετοιμαστήκαμε όλοι να βγούμε στην πόλη της Πύλου για φαγητό και ποτό, οι τρεις άντρες φορέσαμε ελαφριά ρούχα και η γυναίκα μου φόρεσε ένα μηνι φόρεμα με στρίγκ  εσωρούχο και επάνω χωρίς σουτιέν με αποτέλεσμα να διαγράφεται το πελόριο στήθος της και οι ρογες της. Πήγαμε σε ένα εστιατόριο της περιοχής και αφού φάγαμε και ήπιαμε αρκετό κρασάκι πήγαμε και για ποτό, περιττό να σας πω ότι πολύ κοιτάζαν τη γυναίκα μου στο δρόμο και αρκετοί πιστεύανε πως ήταν γυναίκα συνοδείας. Στο μπαράκι καθίσαμε σε ένα απόμακρο τραπεζάκι και παραγγείλαμε τα ποτά μας, εγώ έκατσα μόνος μου και αριστερά δεξιά στη γυναίκα μου έκατσαν ο Χρήστος και ο Γιώργος, φυσικά τα πειράγματα στα μπούτια και στα κολομάγουλα της γυναίκας μου δεν σταμάτησαν καθόλου για αρκετή ώρα όπως και η γυναίκα μου μία έπινε το ποτό της και μία έπαιζε με τις πουτσες τους. Συνεχίσαμε για λίγο ακόμα τη βραδιά μας και ήπιαμε αρκετά ποτά ώστε να φτιάξουμε κεφάλι.

-Γ. Δεν φεύγουμε καλύτερα να πάμε σπίτι, γιατί έχουμε την συνέχεια της βραδιάς μας, θέλω να χορτασω πουτσα αποψε γαμιαδες μου. Θελω να χορτασω σπερμα σε ολες τις τρυπες μου.

-Γιωργος. Αχορταγη η πουτανα, ειδες που στα ελεγα Χριστο; Θα μας τιναξει τα αρχιδια η γαμιολα.

Ένα δυνατό γέλιο έφυγε απο ολους μας. Σηκωθήκαμε πληρώσαμε και πήραμε το δρόμο για το σπίτι, στο αυτοκίνητο έκατσα εγώ πίσω με τη γυναίκα μου και μπροστά ο Γιώργος με το Χρήστο, η γυναίκα μου όλη την ώρα μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι μου έπαιζε την πουτσα και μου το τσιμπούκωνε για να βλέπουν οι άλλοι δύο γαμιάδες ο ένας από τον καθρέφτη και ο άλλος να έχει γυρίσει και να μας κοιτάει φυσικά ο Χρήστος της έβαζε δάχτυλο στο μουνι, να της το έχει υγρό μέχρι να πάμε σπίτι. Φτάσαμε σπίτι, οι άντρες πήγαμε προς την πισίνα όπου βγάλαμε τα ρούχα μας και μείναμε γυμνοι, μπήκαμε στο υδρομασάζ για να χαλαρώσουμε, ενω η γυναίκα μου πήγε μέχρι το δωμάτιο να κάνει ένα ντουζάκι όπως μας είπε και να φορέσει κάτι σέξι για να έρθει. Εμφανίστηκε μετά από λίγο φορώντας μόνο ένα ολόσωμο παρεό ενω απο μεσα ηταν γυμνή, στα χέρια της κράταγε την τσάντα της με τα εργαλεία του σεξ που εχει. Βγηκαμε απο το υδρομασαζ και στσθηκαμε μπροστα της οπου γονατησε αμεσως ξαι αρχησε να μας πιπωνει εναλαξ. Αυτο συνεχιστηκε για αρκετη ωρα, στην συνεχεια την ξαπλωσαμε επανω στον καναπε και ο Γιωργος με τον Χρηστο της εκαναν εναλαξ γλυφομουνι καθως και γλυφοκωλι. Η γυναικα μου εφτασε σε μερικα λεπτα στον πρωτο της οργασμο.

-Γ. Γαμιαδες μου ακουστε με λιγο. Θελω αγαπη μου εσυ να πας στην τσαντα μου και να φερεις το λαδακι τζελ που εχω καθως και το μπουκαλακι με την ξυλοκαινη.

-Α. Αμεσως καριολα μου οτι θελεις. Μαγκες θα περασουμε καλα αποψε, χαχαχαχα θα γαματε διχως αυριο.

-Γ. Θελω να με ξαπλωσεται στον καναπε και να με γαμισει απο τον κολο ο Χριστος με την ψωλαρα του. Θα μου τον βαλεις πρωτα σιγα σιγα μεχρι να πιασεις πατο, θα μεινεις για λιγο και θα βγεις. Εσυ αγαπη μου θα μου αδειασεις σχεδον το μισο μπουκαλι τζελ μεσα στην τρυπα οταν βγει ο Χριστος. Μετα ο Χρηστος θα ξαναμπει αργα μεχρι να πιασει πατο. Οταν σου πω Χρηστο θα με ξεκωλιασεις διχως αυριο και οταν ειμαι ετοιμη θα βγεις και εσυ αγαπη μου θα αδιασεις ολο το μπουκαλι με την ξυλοκαινη στην τρυπα μου.

-Α. Εγινε οπως θελεις.

Ο Χριστος ακουσε αυτα που του ειπε η γυναικα μου και κατα λεξη της καναμε οτι ειπε. Κρατησα λιγο ξυλοκαινη για τις πουτσες μας. Σε λιγοτερο απο δεκα λεπτα ειχε μουδιασει το κολαρακι της και οι πουτσες μας. Οπως ηταν ξαπλα στον καναπε πηγε ο Χρηστος, της ανασυκωσε τα ποδια και τα εβαλε στους ομους του, εβαλε το καυλι του στην ακρη της κολοτρυπιδας και τον καρφωσε δυνατα μεχρι πατο. Η γυναικα μου δεν καταλαβε τιποτα. Ο Χρηστος ξεκινησε ενα δυνατο σφυροκοπημα, μετα απο κανα εικοσαλεπτο, βγηκε απο μεσα της αφυνωντας πισω του μια ανοιχτη τρυπα, ετοιμη να δεχτει αλλη ψωλη. Σειρα πηρε ο Γιωργος, που εκανε και αυτος μια απο τα ιδια, ετσι και συνεχιστηκε το γαμισι για κανα δυωρο, περναμε ολοι εναλαξ τον κολο της, σε αρκετες στασεις. 

-Γ. Τι λετε γαμιαδες μου να μου βαλεται δυο καυλια μαζι στον κολο; Το κανατε στο μουνι μου πριν καντε το τωρα και στον κολο μου.

Ο Χρηστος ξαπλωσε στο καναπε, η γυναικα μου εκατσε με πλατη προς αυτον και ο Χρηστος πηγε μπροστα της, εβαλε τα ποδια της ψιλα και αρχησε να χωνεται και αυτος μεσα στην κολοτρυπιδα της. Η πουτανα δεν εβγαλε αχνα. Τους ειχε μεσα και τους δυο. Την σκιζανε δυνατα και το μονο που καναμε ολοι ηταν να την βριζουμε και να γελαμε μαζι της για το ανοιγμα της τρυπας της. Σε λιγο οπως ηταν με τις δυο πουτσες μεσα της μας φωναξε δυνατα.

-Γ. Κι αλλους, κι αλλους. 

-Α. Τιιιιιι; Ναι κι αλλο, κι αλλο θα σε γαμισουμε. Δεν σταματαμε τωρα.

-Γ. Οχι κι αλλο. Κι αλλους, φερτε μου και αλλες πουτσες να με γαμισουνε, θελω κι αλλα παπαρια σαν και τα δικα σας, να με σκισουνε, θελω να χορτασω πουτσα και σπερμα αποψε.

-Χρηστος. Ποσους θελεις ακομα; 

-Γ. Οσους θελεται εσεις γαμιαδες μου.

-Α. Χρηστο παρε τηλεφωνο και βλεπουμε, να ειναι καλα παιδια με καλα εργαλια. Δεν θελουμε να την ξενερωσουμε.

Ο Χρηστος εκανε μερικα τηλεφωνα οσο εγω με τον Γιωργο συνεχιζαμε να της κραταμε την κολοτρυπιδα ανοιχτη με τα καυλια μας. Σε περιπου δεκαπεντε με εικοσι λεπτα ακουσαμε αυτοκινητα στην εισοδο του σπιτιου. Πηγε ο Χρηστος να ανοιξει, και εμφσνηστικε μετα απο λιγο με μια ομαδα δωδεκα αντρων.

-Γ. Ωραιααααα 12 που ειρθαν και 3 εσεις μια χαρα ειμαστε. Λοιπον για εσας τους καινουριους που ηρθαται. Γαματε με διχως αυριο, χυστε με οπου θελεται. Βαλτε μου οσες πουτσες θελεται μαζι. Ειμαι εδω για να με ξεσκισεται. 

Ολοι μαζι ειπαμε.

Μην ανησυχεις θα σε ξεσκισουμε για τα καλα. Θα θελεις βοηθεια για να περπατισεις αυριο. Γονατησε αμεσως αναμεσα σε ολους μας και μας πιπωνε εναλαξ αλλα και δυο δυο καυλια μαζι. Στυθηκε στα τεσσερα και ενα ενα καυλι περναγε απο το κολο της. Οι διαφορετικες στασεις ηταν στο γαμισι το παν. Ποτε ενας ενας, ποτε δυο σε καθε τρυπα. Η γυναικα μου απολαμβανε το ξεσκισμα διαρκως. Καποια στιγμη πηγα προς το μπανιο και οταν γυρησα ςιδα ενα μεγαλο κουβαρι απο ανθρωπους που ειχαν εξαφανησει το κορμι της γυναικας μου. Πηγα κοντα και αντικρυσα . Ενα καυλι σε καθε χερι να παιζει μαλακια, ενα καυλι στο στομα, ενα καυλι στο μουνι και τρια καυλια προσπαθουσαν να παρουν οσα ποιο πολλα χιλιοστα μπορουσαν μεσα στην κολοτρυπιδα της γυναικας μου. Εφτασε το πρωι, πολλοι απο του φιλους μας αρχισαν να φευγουν σιγα σιγα. Η γυναικα μου επερνε ενα χαλαρο υπνακο στον καναπε. Την ακουμπισα λιγο στο μαγουλακι της, ανοιξε τα ματια και ενα γλικο χαμογελο διαγραφικε στα χειλακια της. Της ανοιξα τα ποδαρακια να δω. Το μουνι της ειχε ξεχιλωσει για τα καλα, τα μουνοχειλα της ειχαν πρειστει και κρεμοντουσαν, η κολοτρυπιδα της ειχε ξεχειλωσει για τα καλα. Απο τις δυο τρυπες τρεχαν ακομα σπερματα απο μεσα της, δεν ξερω ποσες φορες την εχεισαν εκεινο το βραδυ. Την αφησα να ξεκουραστει για αρκετη ωρα. Με τον Χρηστο και τον Γιωργο πηγαμε στην κουζινα να ετοιμασουμε φαγητο. Μετα απο περιπου δυο ωρες ηρθε μεσα και η γυναικα μου. Μας χαμογελασε και πηγε να κανει μπανιο, ηρθε εκατσε μαζι μας να φαμε ολοι μαζι. Φαγαμε, ηπιαμε κρασακι και χαλαρωσαμε για να ετοιμαστουμε να φυγουμε. Ετοιμασαμε τα πραγματα μας και κατεβηκαμε να χεραιτησουμε τα παιδια. 

-Α. Ηταν ενα ωραιο Σαββατοκυριακο, ελπιζω να το ξαναεπαναλαβουμε.

-Γ. Περασα πολυ ομορφα και χορτασα πουτσα και σπερμα. Σας ευχαριστω πολυ.

-Χρηστος. Η ευχαριστηση δικι μας, οποτε θελεται ξανακανονιζουμε.

-Γ. Οκ αλλα μην φυγω ετσι.

Και αμεσως γονατιζει να μας κανει πιπα. Την χυσαμε αλλη μια φορα στο στομα, τα καταπιε ολα χωρις να παει σταγωνα χαμενη.

 

  

error: