Απο φαντασιωση σε πραγματικοτητα 5. Το τελος.

Φτασαμε στον τελευταιο μηνα της χρονιας και δεν υπηρχε περιπτωση να φυγει ετσι. Αρχες Δεκεμβριου εχω ιδει μιλησει με τον Χρηστο για την γιορτη του.

-Α. Χρηστο, γεια σου. Αυτην την φορα εκανα εγω το τηλεφωνο προς εσενα. Τι εχεις κανωνησει για 25 Δεκεμβριου, καθωτι και της ονομαστικης σου εορτης;

-Χρηστος. Ειχα σκοπο να σε παρω τηλεφωνο φιλε μου. Εχω κλεισει στον Παρνασσο σαλε, θα ειμαστε, εγω,ο Γιωργος, ο Αγης, ο Μιλτος και αλλοι πεντε φιλοι μας και συνεργατες απο την δουλεια μου, ολοι τους καλα παιδια. Οποτε θα μας κανεται την τιμη με την παρουσια σας.

-Α. Θα περασει υπεροχα η πουτανα μου. Δεκα πουτσες, καλα θα παει και αυτην την φορα. Ελπιζω να ειναι προικισμενοι οι υπολοιποι Χρηστο.

-Χρηστος. Ναι ειναι μια χαρα. Μην αγχωνεσαι, ξερω πως δεν θελουμε να την ξενερωσουμε.

-Α. Ωραια θα μιλησουμε παλι, για τις τελευταιες λεπτομεριες.

23 Δεκεμβριου φτιαχνουμε βαλιτσες για τις διακοπες μας στον Παρνασσο. Φυσηκα εχω ενημερωσει ιδει την γυναικα μου για το παρτυ και οπως ηταν αναμενωμενο εχει ετοιμαστει καταληλως για αυτο.

 -Γ. Φανταζωμαι θα ειναι πολυ καλο αυτο που εχεται κανωνησει;

-Α. Εσυ τι πιστευεις; Μετα απο τοσες παρτουζες που σε εχουμε παρει, ετσι απλα θα σε ειχαμε. Ειμαστε συνολο δεκα αντρες. Εχει κλεισει ενα μεγαλο σαλε ο Χρηστος και θα μεινουμε ολοι μαζι για μια εβδομαδα. Να κανουμε και αλλαγη χρονου.

-Γ. Υπεροχα, μια εβδομαδα στα χιονια. Στα καλυτερα μου θα ειμαι. Σε ευχαριστω αγαπη μου.

-Α. Εσυ θελω να εισαι ετοιμη για ολα. Φτιαξε μαλλια, νυχια, ρουχα. Οτι γουσταρεις.

24 Δεκεμβριου ξεκιναμε πρωι πρωι για Παρνασσο. Βολτουλα ηρεμη με το αμαξι. Σε καθε σταση που καναμε μου εκανε πιπα, αλλα πηγαινε στις τουαλετες των μαγαζιων να παρει και απο αγνωστους πιπα. Δεν αναγνωριζα πλεων την γυναικα μου σε καθε σεα, μου ζηταγε σταση για πιπα. Μαλιστα σε ενα σεα, πηρε μια παρεα φορτηγαντζιδων απο την Πολωνια. Απο το ενα φορτηγο ανεβαινε στο αλλο.

Καποια στιγμη αργα το απογευμα φτασαμε στο σαλε, μας υποδεχτηκε ο Χρηστο με τον Γιωργο, οι υπολοιποι θα ερχωνταν στις 25 Δεκεμβριου. Η γυναικα μου εδωσε απο ενα καλο γλωσσοφιλο στον καθενα τους. Βαλαμε τα πραγματα μας στο δωματιο μας και καθησαμε ολοι μαζι στο σαλονι διπλα στο τζακι. Βαλαμε ποτακια να πιουμε και αρχησαμε την κουβεντα. Το ενα ποτο εφερνε το αλλο και δεν αργησαμε να κανουμε γρηγορα κεφι. Με την παροτρυνση μου βαζωντας να παιζει απαλη μουσικη, σηκωθικε η γυναικα μου να χωρεψει ενα αισθησιακο αργο χορο. Εκλεισα ματι στον Χρηστο, να ακολουθησει καθως και στον Γιωργο. Ο ενας πηγε πισω της και ο αλλος απο μπροστα ενωσαν τα κορμια τους και χορευαν αργα. Ο Γιωργος απο πισω αρχησε να την φιλαει στο λαιμο. Η γυναικα μου εγειρε προς τα πισω να απολαυσει τα χαδια του και τα φιλια του. Ο Χρηστος την χα’ι’δευε στο στηθος και αρχισε να εξερευνει με την γλωσσα του το στομα της. Η γυναικα ανταπεδωσε το αισθησιακο φιλι στον Χρηστο και αμεσως αλλαξαν θεση με τον Γιωργο. Ο Γιωργος εξερευνουσε πλεον το στομα της ενω ο Χρηστος της εχει σικωσει την φουστα και αρχιζει να την φιλαει στα κολομαγουλα. Τοτε γυριζει προς εμενα η γυναικα μου.

-Γ. Τι κανεις εσυ εκει; Δεν θα ερθεις;

-Α. Απολαμβανω το θεαμα. Μπορω απλα να σας κοιταω και να πινω το ποτακι μου. Συνεχηστε, καποια στιγμη θα ερθω.

Ο Χρηστος ξαπλωσε στον καναπε, εβαλε την γυναικα μου σε σταση 69 επανω του και ο Γιωργος πηγε αρχικα και της εβαλε την πουτσα στο στομα για πιπα, ειχε δυο πουτσες μαζι, την μια διπλα στην αλλη, εβαζε σχεδον και τις δυο μεσα. Ο Χρηστος της εκανε γλειφομουνι. Σε λιγο πηγε και ο Γιωργος πισω της και αρχισε να γλειφει την κολοτρυπα της. Μια γλωσσα στο μουνι, μια στο κολο και ηρθε ο πρωτος οργασμος της γυναικας μου.

-Γ. Χυνωωωωωωωω η πουτανα. Ελα εδω θελω την πουτσα σου στο στομα μου μαζι με του Χρηστου. Μην σταματατε να γλειφεται καριοληδες, θελω να χυσω παλι. Αααααααχχχχχ ναι ναι ναι παλι ναιιιιιι χυνωωωωωω η γαμιολαααααα. 

Στο ακουσμα αυτο ηρθε απο εμενα ενα λουσημο απο σπερμα στο προσωπο της γυναικας μου και απο τον Χρηστο ενα αδειασμα στο λαρυγγι της.

Την συκωσαμε και την βαλαμε στα τεσσερα στο καναπε, ενας ενας παιρναμε την μουναρα της και την σκιζαμε για αρκετη ωρα ετσι.

-Γ. Σκιστεμαι γαμιαδες μου, σκιστε μου το μουνι.

-Α. Αυτο κανουμε βρωμα μου, σε σκιζουμε με τα καυλια μας. Γυρνα τωρα να τον παρεις και στο κολο.

Αμεσως χωρις αλλη κουβεντα γυρησε ανασκελα συκωνοντας τα ποδια της και περνωντας τα γυρω απο το κεφαλι της. Επιασε με τα χερια της τα κολομαγουλα της και ανοιγε την τρυπα του κολου της. Αρχισαμε ενας ενας να την σφυροκοπαμε δυνατα και βαθεια. Ο Χρηστος ηταν ο πρωτος που αδειασε το φορτιο του μεσα στον κολο της γυναικας μου, σειρα πηρε ο Γιωργος και τελευταιος εγω. Αδειασαμε ολοι για τα καλα μεσα της, στην συνεχεια μας καθαρισε τις πουτσες απο τα χυσια, πηρε και με το χερι της μερικα χυσια που ετρεχαν απο την κολοτρυπα της, τα εβαλε στο μουνι της μαλακιζοντας το δυνατα και χυνωντας για ακομη μια φορα αρχισε να βγαζει και να φερνει ολα τα χυσια στο στομα της. Επεινε με μανια τα υγρα και τρελενοταν απο το γαμισι που ειχε μολις φαει.

Η ωρα περασε και βγηκαμε για φαγητο και ποτο.

Συνεχιζεται……..

 

error: