Τρίο με τη γυναίκα μου

Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 8 χρόνια και έχουμε 2 μικρά παιδιά. Τα ονόματα έχουν αλλάξει αλλά ας πούμε πως μας λένε Αγγελική και Νίκο. Η Αγγελική είναι 34 ετών, 1,60 και 54 κιλά με μέτριο στήθος αλλά υπέροχο κώλο. Εγώ είμαι 38 ετών, 1,79 αρκετά αδύνατος και μέσα στο μέσο όρο, 14 εκατοστά!

Από την αρχή της σχέσης μας κάναμε σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα χωρίς τίποτα τρελό ή «εξωτικό». Ιεραποστολικό, λίγο στα 4 και σχεδόν ποτέ πίπα ή βρώμικα λόγια. Για κώλο ούτε λόγος, δεν υπήρχε καν αναφορά.

Μετά και το δεύτερο παιδί οι απαιτήσεις στο σπίτι αυξήθηκαν, όπως και η κούραση, και αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε με αποτέλεσμα να μειωθεί και η επαφή σε μια το μήνα και αν. 

Όταν όμως καταφέρναμε να κάνουμε σεξ η Αγγελική γίνονταν κάθε φορά και πιο τολμηρή. Στην αρχή ήταν μικρά πειράγματα όπως το να παίζει με το μουνάκι της και να μου ζητάει να χαιδεύω τα  μουνόχειλα της με τον πούτσο μου χωρίς να μπω μέσα της. Ύστερα ξεκίνησε να ζητάει πίπα και μάλιστα αρκετές φορές τα κατάπινε που δεν το είχε κάνει ποτέ πριν. Αυτό που με καύλωνε όμως περισσότερο είναι ότι είχε αρχίσει να μιλάει επιτέλους στο σεξ και μου ζήταγε να τη γαμήσω, να την κάνω το καριολάκι μου και την πουτάνα μου. Μάλιστα είχε ξεκινήσει και αντισυλληπτικά για να μπορώ να χύνω μέσα της.

Έτσι συνεχίσαμε για περίπου 2 χρόνια ώσπου τον Ιούνιο που μας πέρασε τα παιδιά πήγαν για 3 εβδομάδες να μείνουν με τους παππούδες τους. 

Αφού είχαμε το πεδίο ελεύθερο αποφάσισα πως ήταν ώρα να ξεδώσουμε ερωτικά. Το πρώτο βράδυ ετοίμασα δείπνο, μπόλικο κρασί και δεν αργήσαμε να φτάσουμε στο κρεβάτι. Καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω μου και ετοιμάζονταν να τελειώσει είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και γλύστρησα ένα δάχτυλο στον κώλο της που το κατάπιε και την ένιωσα να χύνει και να δονείται πιο δυνατά από ποτέ. Αφού ξάπλωσε πάνω μου με ένα πλατύ χαμόγελο μου είπε «είσαι μεγάλο καθίκι γιατί δε μπορούσα να σε σταματήσω αλλά ξεχνά το». Απάντησα «το μουνάκι σου πάντως φάνηκε να χαίρεται που ήταν γεμάτη και η άλλη τρυπούλα σου». Δεν απάντησε αλλά ανέβηκε πάλι πάνω μου μέχρι που έχυσα μέσα της και εγώ που δείχνει ότι η σκέψη της είχε μπει στο μυαλό.

Και επιτέλους φτάνουμε στο βράδυ της ιστορίας μας. Η Αγγελική δουλεύει σε μια μικρή εταιρία που αφεντικό είναι ο Ανδρέας, 44 ετών , 180 φεύγα και γυμνασμένος. Ο Ανδρέας δεν ήταν παντρεμένος ούτε σε σχέση εκείνο τον καιρό όπως είχα μάθει και όλες οι γυναίκες στην εταιρία τον ήθελαν, κάποιες μάλιστα τον είχαν πάρει.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν είχε οργανώσει πάρτι στο σπίτι του για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για τις δουλειές που είχαν κλείσει το χειμώνα. Τα ποτά έρρεαν άφθονα και κατά τις 3 το πρωί ο κόσμος είχε αρχίσει να αραιώνει. Στο τέλος είχαμε μείνει ο Ανδρέας, εμείς και ενα άλλο ζευγάρι και επειδή είχε πάει πλέον πολύ αργά μας πρότεινε να κοιμηθούμε όλοι εκεί αφού είχε ξενώνα. Οι άλλοι αρνήθηκαν ευγενικά και έφυγαν αλλά εμείς αποφασίσαμε να δεχτούμε την πρόταση του αφού το σπίτι μας ήταν μια ώρα μακριά. Αφού ειπαμε τις καληνύχτες μας πήγαμε στον ξενώνα και αυτός στο δωμάτιο του που ήταν δίπλα.

Πριν ακόμα προλάβω να ξαπλώσω η Αγγελική μου είχε κατεβάσει το μποξεράκι και είχε αρχίσει να φιλάει και να γλύφει τον πούτσο μου. Αφού με καύλωσε στο στόμα της με κοίταξε στα μάτια και μου είπε πως θέλει να την κάνω να χύσει δυνατά για να την ακούσει ο Ανδρέας και να τον παίξει για πάρτη της. Αρχικά σάστισα και ένιωσα ζήλια αλλά σχεδόν αμέσως αυτά τα συναισθήματα μεταλλάχθηκαν σε τρομερή καύλα και ένιωσα τον πούτσο μου να φουσκώνει. Πήγε να ανεβεί πάνω μου αλλά τη γύρισα στα 4 και κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνί της που ήδη έσταζε. Καθώς τη σφυροκοπούσα τη ρώτησα «θες να σε χύσει και ο Ανδρέας πουτανάκι μου;». Πριν προλάβει να απαντήσει, η πόρτα χτύπησε 2 φορές και άνοιξε αποκαλύπτοντας τον Ανδρέα γυμνό με έναν πούτσο τουλάχιστον 20 εκατοστά που με έκανε να νιώσω πάλι ζήλεια. Μπήκε μέσα και μας είπε πως «άκουσα πως θέλεις να χύσω για εσένα και θέλω να με βλέπεις όταν το κάνω». Συνέχισε λέγοντας «με καυλώνεις χρόνια τώρα και τώρα θα σου δείξω ποσό σκληρός γίνεται ο πούτσος μου για εσένα.

Όση ώρα γίνονταν αυτό εγώ είχα σαστίσει αλλά η Αγγελική συνέχιζε να πηγαίνει μπρος πίσω πάνω στον πούτσο μου και να βογκάει ενώ την ένιωθα να γίνεται ακόμα πιο υγρή. 

Ο Ανδρέας τότε έφερε τον τεράστιο πούτσο του μπροστά από το πρόσωπο της και έκατσε ακουμπώντας στο προσκέφαλο εκατοστά από τα χείλη της παίζοντας τον αργά και κοιτώντας στη στα μάτια. 

Η Αγγελική τότε γύρισε και με κοίταξε στα μάτια ενώ δάγκωσε τα χείλη της λίγο στο πλάι και εκεί κατάλαβα ότι τον ήθελε και περίμενα να τον πάρει στο στόμα της. Αντί για αυτό τραβήχτηκε από εμένα και με μια κίνηση πήρε την τεράστια σκληρή πούτσα του με μια κίνηση  ολόκληρη στο μουνί της βγάζοντας μια κραυγή καύλας. Ξανά με πλημμύρισε τρομερή ζήλια αλλά βλέποντας την να γαμιέται με τόση λύσσα και αυτό το κοντάρι να την ξεσκίζει παρέμενα καυλωνένος όσο ποτέ. Μέσα σε δυο λεπτά τα πόδια της έκαναν τρομερούς σπασμούς και φώναζε «χυνωωωωωω, Ανδρέα χύνω για εσένα με ξεσκίζεις»!

Ο Ανδρέας τότε τη σήκωσε από πάνω του και μου ζήτησε να κάτσω εγώ στη θέση του για να μου κάνει πίπα η Αγγελική και να έχει θέα την κωλάρα της στα 4. 

Η Αγγελική με έγλυφε με πάθος όσο αυτός της χάιδευε τον κώλο και σήκωσε το βλέμμα της και με κοίταξε στα μάτια μόνο όταν άρχισε να χωνει το παλούκι του στο μουνάκι της. Η καριόλα ήθελε να δω στα μάτια της ποσό το απολάμβανε. Όσο τη γάμαγε είχε αρχίσει να χώνει 3 δάχτυλα στον κώλο της και αυτή δεν αντέδρασε καθόλου παρά μόνο βογκάγε από καύλα. 

Μετά από κάποια λεπτά την έσπρωξε πάνω μου. Ήταν η ώρα να της ξεπαρθενιάσει τον κώλο ή έτσι νόμιζα. Αντί για αυτό άρχισε να σπρώχνει τον πούτσο του μέσα στο μουνάκι της και πολύ γρήγορα ήμασταν και οι δυο μέσα της στην ίδια τρυπούλα. Η Αγγελική έμοιαζε χαμένη με βλέμμα απλανές και το μόνο που έλεγε ήταν «και άλλο, ναι ναι και αλλοοο» και έκανε σπασμούς κάθε τόσο. Ο δε Ανδρέας της έλεγε «μόνο με δυο πούτσες θα ευχαριστιέται τώρα το μουνάκι μου, πάντα θα με χρειάζεσαι να σε γαμάω από εδώ και πέρα».

Κάπου εδώ δεν άντεξα άλλο και έχυσα όλο μου το σπέρμα μέσα της ενώ ο πούτσος μου πάλλονταν. Ο Ανδρέας τη σήκωσε από πάνω μου και όπως ήταν στα 4 της κάρφωσε με δύναμη τον πούτσο του στον παρθένο κώλο της μαζί με τα χύσια μου που είχε πάνω του. Η Αγγελική όχι μόνο δεν προσπάθησε να τον διώξει αλλά αμέσως ξεκίνησε να παίζει την κλειτορίδα της και να χύνει πάλι!! Σύντομα ο Ανδρέας έχυνε μέσα της με τον πούτσο του πολύ βαθιά χωμένο στην ανοιχτή πλέον κωλάρα της. 

Χωρίς πολλά πολλά της έδωσε ένα δικό στο στόμα και έφυγε. Με την Αγγελική δε μιλήσαμε, εγώ πήγα για μπάνιο και όταν γύρισα είχε αποκοιμηθεί με τα χυσια μας να στάζουν από τις ανοιχτές και κόκκινες τρύπες της. 

Το επόμενο πρωί μας περίμενε πρωινό και η ατμόσφαιρα ήταν κάπως άβολη ώσπου τελικά φύγαμε. 

 

Έχουμε και άλλες ιστορίες από τότε αλλά κάποια άλλη φορά  

 

 

error: