Από φαντασίωση σε πραγματικότητα

Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί αρκετά χρόνια και το σεξ μεταξύ μας είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε. κάθε φορά που κάνουμε σεξ είναι σαν να βλέπουμε μία τσόντα στην τηλεόραση, το τελευταίο καιρό για το λόγο ότι μένουμε μαζί με τους γονείς μου διότι είναι μεγάλης ηλικία έχουμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνουμε σε διάφορες παραλίες τα καλοκαίρια με δάσος, να μπορούμε να κάνουμε με την ησυχία μας σεξ. στην ερωτική μας ζωή έχουμε βάλει διάφορα εργαλεία προς την ευχαρίστηση της γυναίκας μου και τον τελευταίο καιρό έχουμε φτιάξει την φαντασία ότι την παίρνω παρτούζα με άλλους άντρες. Καθε φορά που βρισκόμαστε στο δάσος έχουμε τον ίδιο ρόλο, ότι εγώ είμαι ο γαμιας της και θα την στείλω στον άντρα της ξεσκισμένη.

Ήταν αρχές ιουνίου και είχαμε ξεκινήσει τα μπάνια μας και φυσικά το σεξ στο δάσος πάνω από τη θάλασσα.

Ενώ πήγαμε για μπάνιο και βραχύκαμε καλά και ημασταν αγκαλιές και φιλιά στη θάλασσα, καθώς πειράγματα ο ένας στον άλλον. πήραμε την πετσέτα και ανεβήκαμε προς το δάσος στρώσαμε την πετσέτα κάτω, αμέσως η γυναίκα μου γονάτισε να μου κάνει μία υγρή πίπα οπως αυτή ξέρει, δεν άργησε να με καυλώσει καλά καλά, την γύρισα στα 4 όπως ήταν και άρχισα να μπαίνω στην υγρή μουναρα της.

-Γ. Χωστων μου γαμιά μου στείλε με στον άντρα μου σκισμένη από παντού χημένη μέχρι αηδίας, θέλω να μου διαλύσεις όπως πάντα τις τρύπες, βάρα με δυνατά και αλύπητα, θέλω να με κάνεις να μην μπορώ να περπατήσω.

-Α. Μην ανησυχείς αυτό που κάνω πάντα αυτό θα σου κάνω.

Ξαφνικά πίσω μας σε έναν θάμνο να σπάει κάτι σαν κλαδι, παγώσαμε και οι δύο. Ντυθήκαμε αμέσως με τα μαγιό μας και η γυναίκα μου τυλιξε επάνω της την πετσέτα. Γύρισα προς τη μεριά του θάμνου και κατάλαβα πως κάποιος ήταν εκεί του ζήτησα να βγει προς τα έξω, αλλά καθυστερούσε, το ξαναείπα δεύτερη φορά με έντονο ύφος. Εμφανίστηκε ένας άντρας γύρω στα 40 με ωραίο σώμα και από το μαγιό του διεκρινά μία ψωλή να κάπου 20 πόντους. Μας ζήτησε να συμμετέχει και αυτός, φυσικά εγώ αμέσως είπα όχι και κάναμε να φύγουμε με τη γυναίκα μου. Καθώς περπατάγαμε προς την παραλία γυρησε η γυναίκα μου και μου είπε πώς, μιας και είμαστε σε μία αγνωστη παραλία και αυτόν δεν τον έχουμε ξαναδεί και ίσως να μην τον ξαναδούμε ποτέ, τι θα έλεγες να κάνουμε πραγματικότητα τι φαντασίωσή μας να με πάρεις παρτούζα με κάποιον άλλον αντρα.

-Α. Αν δεν έχεις προβλημα γυναικάρα μου πολύ ευχαρίστως να σε σκίσω παρέα με κάποιον άλλο αρκεί να είσαι σίγουρη.

-Γ. Για να στο λέω είμαι σίγουρη απλά αν με χαλάσει κάτι θα σταματήσουμε, εντάξει;

Γύρισα προς τον τύπο τρέχοντας γιατί είχαμε απομακρυνθεί λίγο και του είπα πως εντάξει μπορείς και εσύ να συμμετέχεις αλλά με τον όρο ότι αν κάτι δεν αρέσει στην κοπέλα μου θα σταματήσουμε αμέσως,ο τύπος δέχτηκε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σε αυτό το όνομά μου είναι Γιώργος.

-Α. Χάρηκα το δικό μου είναι Α. Και της κοπέλας είναι Γ.

-Γ. Χάρηκα και εγώ. είπα στο αγόρι μου ότι αν κάτι δεν μου αρέσει θα σταματήσουμε κατανοητό αυτό;

-Γιωργος. Κανένα πρόβλημα.

Στρώσαμε πάλι την πετσέτα κάτω και η γυναίκα μου γονάτισε, αμέσως κατέβασε με μιας το μαγιό του Γιώργου και μπροστά της εμφανίστηκε μια ψωλή 20 πόντους και χοντρή σαν κουτάκι coca-cola. Γούρλοσε τα μάτια η πουτανα. Μου έριξε μία γρήγορη ματιά, αρπαξε την πουτσα του Γιώργου και την οδήγησε κατευθείαν στο στόμα της. Εγώ κατέβασα το μαγιό μου και η γυναίκα μου έβαλε το χέρι της και μου έπαιζε την ψωλή, μια τσιμπούκωνε τον Γιώργο και μία εμένα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο στην πίπα όπως ήταν γονατιστεί την έβαλα στα τέσσερα να συνεχίζει εμένα με πίπα και ο Γιώργος ήταν έτοιμος να της γαμιση το μουνι. Έβγαλε μία καπότα την φόρεσε και άρχισε να μπαίνει αργά μέσα στο μουνι της, εγώ από την άλλη τον βοήθαγα ανοίγοντάς της τα κολομάγουλα για να μπορεί να έχει καλύτερη επαφή. Όταν τον έβαλε όλο μέσα γυρίζει προς το μέρος του γυναίκα μου και του λέει.

-Γ. Σκίσε με όσο πιο δυνατά μπορείς. θέλω να με στείλετε στον άντρα μου ξεσκισμένη από παντού. μην με γαμας ήρεμα αλλα όσο μπορείς πιο δυνατά, σαν να  έχεις να γαμισεις μήνες και ίσως να μην ξαναγαμήσεις ποτέ.

Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος άρχισε να την σφυροκοπάει με δύναμη. Η πουτανα μου το γούσταρε πολύ και αυτό φαινόταν από τις φωνές που έβαζε, φυσικά και εγώ το ευχαριστιομουν βλέποντας την φαντασία μου να γίνεται πραγματικότητα. Σε κάνα εικοσάλεπτο ο  Γιώργος ήταν έτοιμος να χύσει, η πουτανα μου το έβγαλε από το μουνι της έβγαλε την καπότα και τον πήρε στο στόμα της, άδειασε αρκετή ποσότητα από χίσει και η γυναίκα μου τα κατάπιε ολα. Σταγόνα δεν πήγε χαμένη.

-Γ. Γιώργο δεν πιστεύω τώρα που έχυσες να θέλεις να φύγεις, αυτην  την ψωλή θέλω να την πάρω και στον κώλο θέλω να με ξεσκίσεις δυνατά όπως το μουνι.

-Γιωργος. Μα δεν έχω άλλη κάποτα. Πώς θα γίνει αυτό.

-Γ. Κακός έβαλες καπότα και πριν. Γουστάρω να γαμιεμαι και να με χύνουνε μέσα. Οπότε συνεχίζουμε έτσι.

Εγώ συνέχισα να τον δινω πιπα στη γυναίκα μου. Ο Γιώργος πήγε πίσω της όπως ήταν στα τέσσερα της σαλιωσε με τα δάχτυλά του τον κώλο έβαλε το παπάρι του μπροστά στην τρύπα και άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει μέσα. Εγώ συνέχισα να της ανοιγω τα κολομάγουλα για να μπορεί ο Γιώργος να τη γαμισι δυνατά. Μπήκε σιγά-σιγά μέσα της μέχρι τα αρχιδια του ακουμπούσαν στο μουνι της, έκανε μερικά ήρεμα μέσα έξω έως ότι η γυναίκα μου του φώναξε.

-Γ. Γαμα με επιτέλους.

Στο άκουσμα αυτό ο Γιώργος ξεκίνησε να σφυροκοπάει με δύναμη τον κώλο της γυναίκας μου σκίζοντας την βαθιά και δυνατά, 20 πόντους πουτσάς εξαφανιζόντουσαν στην τριπάρα της γυναίκας μου που πλέον είχε ανοίξει και δεν καταλάβαινε τίποτα, ο Γιώργος την γαμούσε με όση δύναμη είχε μέχρι που τον είδα να σφίγγετε και να φωνάζει δυνατά χύνω πουτανα γυναίκα. Έβγαλε την πούτσαρα του από τον κώλο της γυναίκας μου και της τον εδωσε στο στόμα για να τον καθαρίσει καλά από τα χυσια του. Άραξε για λίγο να πάρει μερικές ανάσες, αλλά η πουτανα μου δεν τον άφησε να ηρεμήσει για πολύ ακόμα, για αλλη μία φορά πήρε τη πούτσα του στο στομα τής και άρχισε να τον πιπωνει.

-Γιωργος. Ρε συ τι πουτανα είναι αυτή δεν χορταίνει με τίποτα, μεγάλη επιτυχία ρε φίλε, τέτοια πουτανα δεν έχω γαμισει μέχρι τώρα στη ζωή μου, αυτή έτσι όπως πάει με τη λύσα που έχει θα με κάνει να μπουσουλάω να φύγω.

-Α. Χαχαχαχα και πού είσαι ακόμα.

-Γιωργος. Τι εννοείς;

-Α. Καύλωσε καλά καλά και θα δεις, θα μας πάρει και τους δύο μέσα ταυτόχρονα στην ίδια τρύπα.

-Γιωργος. Πλάκα κάνεις και τους δυο σε ποια τρύπα;

-Γ. Και στο μουνι και στον κώλο πουτσαράδες μου σας θέλω και τους δύο μέσα μέχρι να χύσετε και οι δύο μαζί μέσα μου.

Εγώ ξάπλωσα κάτω και έβαλα τη γυναίκα μου με πρόσωπο προς τα εμένα να καβαλήσει πάνω στην πουτσα μου ενω ο Γιώργος πήγε από πίσω και έσπρωξε το καυλί του να μπει και αυτό μουνι της, η απόλυτη καύλα και ηδονή δύο πουτσες να γαμανε ταυτόχρονα το μουνι της γυναίκας μου, η πουτανα μου να φωνάζει και να οδύρεται από πόνο και ηδονή, σε μερικά λεπτά αρχησε να χύνει και να φωνάζει τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα έρθουν και άλλοι από την παραλία να δουν τι γίνεται. Η γυναίκα μου έχυνε συνέχεια. Μέχρι που μας είπε ότι δεν αντέχει άλλο, εμείς ακόμα δεν είχαμε αδιασει τα αρχιδια μας οπότε αλλάξαμε στάση. Αυτή τη φορά ξάπλωσε ο Γιώργος κάτω και έβαλε τη γυναίκα μου καθιστή με την τρύπα του κώλου της και πλάτη προς αυτόν επάνω στην εικοσάποντη πουτσα του. Του έκανε μερικά δυνατά και βαθιά καθίσματα σκίζοντας για ακόμα μία φορά την κωλοτρυπίδα της. Ξαπλωσε πάνω του και ανασηκώθηκε από το καυλί του τραβώντας κολουμάγουλά της για να δω το άνοιγμα της τρύπας της. Η τρύπα της ήταν έτοιμη να δεχτεί και δεύτερη πουτσα, εκατσε πάνω του και ξάπλωσε για να μπορέσω εγώ να πάω να βάλω το καυλί μου στην κολοτρηπίδα της. Έσπρωξα σιγά-σιγά και μπήκα και εγώ μέσα της, δύο καυλιά τσακωνόμαστε ποιος θα πάρει περισσότερο χώρο στην τρύπα της, την γαμούσαμε και την ξεσκίζαμε δυνατά για περίπου 20 λεπτά, οι δύο πουτσες μαζι σφιχτήκαμε και αδειάσαμε τα αρχιδι μας σχεδόν ταυτόχρονα μέσα στην κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου. Μείναμε για λίγο καρφωμενοι μεσα στον κώλο της, ως που τα καυλιά μας και βγήκαν από μόνα τους η γυναίκα μου σηκώθηκε από τον Γιώργο, στήθηκε γονατιστή μπροστά μας και μας προσέφερε για ακόμα μία φορά ένα υγρό τσιμπούκι. Αφού μας καθάρισε καλά καλά φορεσαμε τα μαγιό μας , ευχαρίστησε τον Γιώργο και φυσικά του είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να ξανασυναντηθούμε. Εγώ κράτησα το τηλέφωνο του Γιώργου και θα τον ξανά έπαιρνα τηλέφωνο για να είχαμε ακόμα μία special μέρα σεξ.

error: