Η Σύλια θύμωσε και τους γάμησε

Με τη Σύλια είμαστε μαζί δύο χρόνια και από την αρχή κάναμε πολύ καλό σεξ. Η Σύλια είναι μια λεπτοκαμωμένη 26χρονη με στητά βυζάκια, μικρή μέση και έναν στρογγυλό κώλο όλο καύλα. Εγώ είμαι ο Άρης, 27 χρόνων αρκετά γυμνασμένος και εμφανίσημος. 


Κολλητή φίλη της Σύλια είναι η Αντωνία. Η Αντωνία είναι μια χυμώδης κοπέλα 24 χρόνων με δυο τεράστιες βυζάρες που σε κάνουν να χαζεύεις σαν χάνος. Πρόσφατα ξεκίνησε σχέση με τον Σταμάτη, έναν χωρισμένο τύπο στα 37 του με αρκετά λεφτά και καλό στυλ. 


Ένα απόγευμα λοιπόν μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι μας προκειμένου να δούμε οι άντρες ποδόσφαιρο και να γνωριστούμε καλύτερα αφού τα κορίτσια ήθελαν να κάνουμε παρέα. Μαζί ήταν και ο δικός μου κολλητός ο Θωμάς. 


Αφού είδαμε το ματσάκι και ήπιαμε κάποιες μπύρες τα κορίτσια μας ζήτησαν να παίξουμε όλοι μαζί επιτραπέζια γιατί είχαν βαρεθεί τόση ώρα. Ο Σταμάτης πρότεινε να παίξουμε «Θάρρος ή αλήθεια» καθώς «έτσι θα μάθουμε και περισσότερα ο ένας για τον άλλο». «Για να μας βγαίνει η αλήθεια πιο εύκολα θα πίνουμε από το ποτό μας κάθε φορά που τη διαλέγουμε» είπε και προφανώς είχε σχεδιάσει τη συνέχεια. 


Οι πρώτοι γύροι πέρασαν αρκετά γρήγορα και τα ποτά έδιναν και έπαιρναν ώσπου ήρθε η πρώτη βόμβα από τον Σταμάτη που στην «αλήθεια» που διάλεξα με ρώτησε «θα πήδαγες την Αντωνία αν δεν ήταν η Σύλια;». Έπεσε σιωπή και αφού ήπια μια μεγάλη γουλιά ποτό απάντησα διστακτικά «ναι». Η Σύλια μου έριξε ένα θυμωμένο βλέμμα ενώ η Αντωνία χασκογέλασε. Στο «θάρρος» του Σταμάτη η Σύλια του είπε «αφού αυτός θα πήδαγε την κολλητή μου έλα φίλα με μπροστά του». Ο Σταμάτης χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε και της έδωσε ένα μακρύ γλωσσόφιλο χουφτώνοντας τα βυζιά της. Θύμωσα αλλά δεν είπα τίποτα αφού είχα πει τη μαλακία μου νωρίτερα. 


Τότε ήρθε η σειρά του κολλητού μου Θωμά που έλαβε εντολή από την Αντωνία να φιλήσει και αυτός τη Σύλια. Αυτός φυσικά αρνήθηκε και δεν έκανε πίσω. Τότε η Σύλια σηκώθηκε, μου έριξε άλλο ένα βλέμμα τύπου «τώρα θα δεις μαλάκα» έκατσε πάνω του και άρχισε να τον φιλάει ενώ τρίβονταν πάνω στον φανερά καυλωμένο πούτσο του. 

Αυτό ήταν! Πιάνω την Αντωνία από το χέρι και την οδηγώ στον καναπέ όπου αρχίζω να τη φιλάω και να να χουφτώνω τις βυζάρες της που είχαν πεταχτεί από τη μπλούζα της. 


Στο μεταξύ η Σύλια είχε βγάλει έξω τον πούτσο του Θωμά και τον έτριβε πάνω στο υγρό μουνί της ενώ είχε ξεκινήσει πίπα στον Σταμάτη. Σύντομα την έφεραν πάνω στο χαλί και την έστησαν στα τέσσερα. Ο Θωμάς έκατσε στην πολυθρόνα για να τον τσιμπουκώνει όσο ο άλλος κάρφωνε το μουνάκι της από πίσω. 


Εγώ είχα φέρει την Αντωνία να κάτσει πάνω μου για να μπορώ να πιπιλάω τις σκληρές της ρώγες αλλά και να βλέπω τη Σύλια να γαμιέται σαν πουτάνα. 


Ο Σταμάτης είχε πιάσει ρυθμό και σφυροκοπούσε τη νεανική της τρυπούλα ενώ τα βογκητά της πνίγονταν πάνω στον πούτσο του κολλητού μου που ήταν μέσα στο στόμα της. Σύντομα άρχισε να χύνει πάνω στον πούτσο του γαμιά της και ρούφηξε τόσο δυνατά τον Θωμά που της πλημμύρισε το στόμα με σπέρμα. Τα κατάπιε όλα και του καθάρισε την ψωλή με απαλά γλυψίματα και φιλιά. Από πίσω της ο Σταμάτης τη γαμούσε όλο και πιο γρήγορα και έκανε να βγει για να χύσει αλλά η Σύλια έσπρωξε προς τα πίσω και τον έκανε να τελειώσει μέσα της χωρίς καπότα. 


Μόλις το είδα αυτό με κυρίευσε η μεγαλύτερη καύλα που έχω νιώσει στη ζωή μου και άδειασα όλο μου το φορτίο μέσα στην κολλητή της με έναν οργασμό που ένιωθα πως δεν τελείωνε. Όταν βγήκα από την Αντωνία ήμουν ακόμη πέτρα. 


Αφού κοιταχτήκαμε όλοι μας έπιασε ένα νευρικό γέλιο για λίγο.

Τότε είπα πως ο μόνος που δε γάμησε είναι ο Θωμάς και πρέπει να το διορθώσουμε. Με τον Σταμάτη βάλαμε τα κορίτσια να κάτσουν δίπλα δίπλα στα 4 και του είπαμε να γαμήσει και τις δυο και να χύσει οποία ήθελε. Δεν έχασε ευκαιρία και πήδηξε για ώρα και τις δυο ενώ σφαλιάριζε τα τουρλωτά κωλαράκια τους. 


Στο τέλος, σαν καλός κολλητός, έχυσε μέσα στη Σύλια.

error: