Τρίο με τη γυναίκα μου (Part 4, Finale)

Με την Αγγελική αποφασίσαμε πως αυτή θα είναι η τελευταία ιστορία που θα μοιραστούμε γιατί πρέπει να κρατήσουμε κάτι και για εμάς. Ελπίζουμε να σας καυλώσαμε και να περάσατε καλά μαζί μας. Με λίγη τύχη μπορεί να σας πετύχουμε στο club και να να γράψετε εσείς την εμπειρία σας μαζί μας. 


Τον Σεπτέμβρη η Αγγελική είχε γενέθλια και αποφασίσαμε να νοικιάσουμε ένα σπίτι εκτός Αθηνών για το Σαββατοκύριακο και να το γιορτάσουμε εκεί μεταξύ μας με πολύ σεξ. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι είχα καλέσει και τον Δημήτρη (από την προηγούμενη ιστορία), τον Θάνο και τον Βασίλη. Ο Θάνος είναι ο πρώην της με τον όποιο με είχε απατήσει όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και ήξερα πως τον σκέφτονταν ακόμα γιατί τον χρησιμοποιούσαμε στις φαντασιώσεις μας. Ο Βασίλης είναι φίλος μου που παίζαμε μπάσκετ παλαιότερα και από τα αποδυτήρια είχα δει ότι έχει έναν παχύ μεγάλο πούτσο. 


Οι τρεις τους έμεναν σε ένα ξενοδοχείο κοντά μας και θα περίμεναν μέχρι να μπορούν να μπουν στο σπίτι απαρατήρητοι. Το βραδάκι ήπιαμε κάποια ποτά με την Αγγελική και της έδωσα ένα από τα δώρα της που ήταν μαύρα εσώρουχα με κόκκινες λεπτομέρειες και ζαρτιέρες. Τα πήρε και πήγε να κάνει ένα μπάνιο και να ετοιμαστεί. Πού να ήξερε τι την περίμενε…


Το τρίο μπήκε στο σπίτι και κρύφτηκε στον ξενώνα. Εγώ έβαλα ένα ακόμη ποτό και την περίμενα στο σαλόνι. Η γυναίκα μου είναι μια αντικειμενικά πανέμορφη γυναίκα με νεανικό σφιχτό σώμα και τρομερό κώλο. Όταν βγήκε με τα εσώρουχα όμως έμεινα μέχρι και εγώ με το στόμα ανοιχτό. 


-Είσαι υπέροχη μωρό μου… είσαι η πιο όμορφη και καυτή γυναίκα που έχω δει ποτέ…

-Σε ευχαριστώ μωρό μου…είμαι δικιά σου…


Φιληθήκαμε για αρκετή ώρα παθιασμένα σαν να ήταν η πρώτη φορά. Η ανάσα της έγινε κόφτη και γρήγορη  και ξεκίνησε να τρίβεται πάνω στον φουσκωμένο πούτσο μου.

Ανυπομονούσα για τη συνέχεια και την οδηγησα στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκίνησα να της βγάζω τα εσώρουχα ένα ένα δίνοντας της φιλιά παντού πράγμα που την έκανε να ανατριχιάζει και να βγάζει μικρά βογκητά. Η μουνάρα της ήταν ήδη μούσκεμα όταν ακούμπησα τη γλώσσα μου πάνω της και γεύτηκα τα γλυκά υγρά της. 


-Φτάνει, δεν αντέχω άλλο, μπες μέσα μου…

-Μη βιάζεσαι μωρό μου, είναι μεγάλη η βραδιά και γεμάτη εκπλήξεις…


Τράβηξα έναν μεγάλο δονητή που είχα κρύψει κάτω από το κρεβάτι και τον ακούμπησα στα μουνόχειλα της, άλλωστε έπρεπε να είναι ανοιχτή για να απολαύσει τους γαμιάδες που την περίμεναν καυλωμένοι. 


-Βάλτο μέσα μη με βασανίζεις άλλο… γάμησε τις τρύπες μου…σκίσε με…ααααχ…σε παρακαλώ …. 


Το μουνί της πήρε όλο τον δονητή με μεγάλη ευχαρίστηση. Σε κάθε σπρώξιμο τσίμπαγε τις ρώγες τις δυνατά και έβγαζε κραυγές καύλας. 


-Χύνω η πουτάνα χύνωωω ααααχ γαμιόλη ξέρεις να με καυλώνεις τόσο καλά…

-Πρέπει να ανοίξουμε και την άλλη τρυπούλα σου τώρα… φόρεσε αυτό στα μάτια σου και γυρνά στα τέσσερα… θέλω να σκέφτεσαι πως είναι ο μεγάλος πούτσος του Δημήτρη αυτός που σε γαμάει…


Έγλυψα την κωλοτρυπίδα της και έσπρωξα το δονητή μέσα της. 


-Ποιος σε γαμάει πουτανάκι;

-Ο Δημήτρης, ο Δημήτρης με γαμάει….

-Σου αρέσει πολύ η πούτσα του στον κώλο σου ε;


Ο πραγματικός Δημήτρης είχε μπει στο δωμάτιο όταν άκουσε το όνομα του και έπαιζε αργά τον τεράστιο πούτσο του των 26 εκατοστών. 

Έβγαλα το δονητή και το θέαμα ήταν συγκλονιστικό. Η ροζ κωλοτρυπίδα της ήταν ορθάνοιχτη και το μουνάκι της στην κυριολεξία έσταζε. 


-Όχι, μη σταματάς, θέλω να συνεχίσεις…


Ο Δημήτρης πήρε θέση πίσω της και έσπρωξε τον πούτσο του βαθιά μέσα στην κωλάρα της ώσπου τα αρχίδια του χτύπησαν πάνω στο μουνί της. 

Η Αγγελική προφανώς κατάλαβε τη διαφορά, έβγαλε το μαντήλι από τα μάτια της και σάστισε όταν γύρισε και τον είδε αλλά γρήγορα χαμογέλασε. 


-Έκπληξη καριολάκι… ωραίο το μουνάκι σου αλλά σαν τον κώλο σου δεν έχει…

-Γάμα τον πουτσαρά μου δικός σου είναι να τον ξεχειλώσεις…


Με αυτά τα λόγια άρχισε ένα τρομερό σφυροκόπημα στην τρύπα της που το απολάμβανε πολύ και είχε αρχίσει να παίζει με την κλειτορίδα της. 


-Δε χρειάζεται να το κάνεις μόνη σου αυτό μωρό μου, μπορώ να σου φέρω βοήθεια…Βασίλη, η γυναίκα μου χρειάζεται κάποιον να βουλώσει το μουνάκι της…


Άλλη μια χοντρή και μακριά πούτσα ήταν έτοιμη να την ξεσκίσει. Ο Βασίλης ήρθε από μπροστά της και ξάπλωσε. Το πουτανάκι μου τράβηξε μαζί της τον Δημήτρη για να μη βγει από μέσα της και έκατσε πάνω στο στητό καυλί του φίλου μου. 


-Ααααααχχχχ έχω τον πιο καυλιάρη άντρα… κοιτάξτε τι πούτσες μου φέρνει…γαμήστε με δυνατά…γαμήστε τη γυναίκα του…


Είχαν βρει και οι δυο τέλειο ρυθμό και την ξεπάτωναν γρήγορα και δυνατά από κώλο και μουνί. Εγώ δεν άντεξα στο θέαμα και έχυσα στο στόμα της όλο μου το σπέρμα. 

Αυτό το σκληρό γαμήσι συνεχίστηκε για αλλά 10 λεπτά περίπου μέχρι που έχυσαν μέσα της ταυτόχρονα ενώ η ίδια ζούσε έναν σχεδόν συνεχόμενο οργασμό. 

Ξάπλωσαν και οι τρεις στο κρεβάτι με την Αγγελική ανάμεσα τους και έπαιρναν ανάσες. 


-Δεν πιστεύω να κουράστηκες μωρό μου, δεν έχουν τελειώσει οι εκπλήξεις…


Τα μάτια της γούρλωσαν και τα δάχτυλα της βρήκαν ξανά το δρόμο για την κλειτορίδα της που την έπαιζε απαλά.  


-Θάνο, έλα και εσύ στην παρέα μας!


Η Αγγελική έμεινε κάγκελο όταν τον αντίκρυσε. 


-Εσύ είσαι που δε μου έπαιρνες ούτε πίπα;


Συνέχισε να τον κοιτάει ακίνητη για κάποια δευτερόλεπτα όσο προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ. 


-Θάνο…; Είπε και τα δάχτυλα της συνέχισαν τη δουλειά στην πρησμένη καυλότρυπα της.

-Μου έκρυβες πόσο πουτάνα είσαι αλλά απόψε θα σε γαμήσω όπως σου αξίζει… 


Την τράβηξε από το κρεβάτι και την έβαλε να κάτσει στα γόνατα για να του πάρει πίπα. Η Αγγελική μου τον ρούφαγε σαν να μην είχε ξαναδεί πούτσο στη ζωή της, σαν να ήθελε να τον καταπιεί. Στο μεταξύ οι άλλοι δυο είχαν ξανακαυλώσει και ήταν έτοιμοι να ξαναμπούν στο παιχνίδι. 


-Ώρα να ξεχειλώσεις καριόλα… Δε θα καταλαβαίνεις τίποτα όταν θα σε γαμάει ο κερατάς σου μετά από αυτό που θα σου κάνουμε απόψε…


Εγώ είχα κάτσει στην πολυθρόνα και απολάμβανα αυτό που νόμιζαν ότι ήταν εξευτελισμός ενώ στην πραγματικότητα με την Αγγελική ζούσαμε την απόλυτη ηδονή και φαντασίωση. 

Ο Θάνος τη σήκωσε αγκαλιά και σηκωτή την έβαλε να κάτσει πάνω στον πούτσο του Βασίλη που εξαφανίστηκε μέσα στην πίσω τρύπα της. Ο ίδιος πήρε θέση μπροστά της και της έριχνε πούτσοσκάμπηλα στα υγρά μουνόχειλα της. Η Αγγελική δεν άντεξε και με το χέρι οδήγησε τον γαμιά της από τα παλιά και πάλι μέσα της.


-Δεν κρατιέσαι να σε γαμήσω ξεκωλιάρα… 

-Είμαι η ξεκωλιάρα σας…γαμήστε με…γαμήστε την πουτάνα σας…


Ο Θάνος πρέπει να έβγαζε πολλά απωθημένα αφού ξεκίνησε να της ρίχνει μικρές σφαλιάρες στο πρόσωπο και στο στήθος. 


-Χτύπα με αλλά μη σταματήσεις να με γαμάς…πόσο μου είχε λείψει αυτός ο πούτσος…ααααχ…χτύπα με δυνατά…αααααααααα!!!!!!! 


-Ώρα να χύσει και η κωλάρα σου…

 

Το χοντρό καυλί του Θάνου βγήκε από το μουνί και έσπρωχνε την είσοδο της κωλοτρυπίδας της γυναίκας μου. Δεν άργησε να στριμωχτεί μέσα της μαζί με το παλούκι του Βασίλη. 


-Κοιτά τι μου κάνουν μωρό μου…είναι και οι δυο στον κώλο μου… κοιτά πως με έχουν ανοίξει…


Το στόμα της έκλεισε απότομα από τον πούτσο του Δημήτρη που βαρέθηκε να περιμένει. Εγώ δεν άντεξα και έχυσα ξανά βλέποντας την Αγγελική μου να έχει δυο πούτσες καρφωμένες στον κώλο και μια στο στόμα. 

Οι γαμιάδες της συνέχισαν έτσι για αρκετή ώρα μέχρι που ο Θάνος και ο Βασίλης άδειασαν το φορτίο τους μέσα της. Ο Δημήτρης αποφάσισε πως ήθελε άλλο ένα γύρο και της γάμησε το μουνί βίαια πριν τη χύσει στο στόμα. 

Η Αγγελική ήταν σε μια κατάσταση νιρβάνας και την πήρε ο ύπνος με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη. 


Με τα παιδιά ήπιαμε ένα ποτό και έφυγαν όλοι εκτός από το Θάνο. Ήταν φανερό πως η Αγγελική τον ήθελε ακόμα και δεν μπορούσα να της στερήσω την επιθυμία στα γενέθλια της. Την επόμενη μέρα τη γαμήσαμε μαζί πολλές φορές και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε έως σήμερα. 

error: