Σεξ μετά το πάρτυ

Γεια σας. Το όνομα μου είναι Θ. και η ιστορία που θα διηγηθώ παρακάτω είναι 100% αληθινή και συνεβη όταν ήμουν στο πρώτο έτος των σπουδών μου στην Πάτρα.

Εμφανισιακά είμαι ένα παιδι γυμνασμένο, όχι πολυ ψηλός, λίγο πάνω από 1,70, ξανθός με γαλάζια μάτια. Στα τζούσι μου, το εργαλειο μου ειναι αρκετά μεγάλο, 22 εκατοστά. Βλέπετε από μια μικρή κωμόπολη κατάγομαι, οπότε απο σεξ λίγα πράγματα και κυριως ασχολούμουν με την αυτοϊκανοποίηση στα σχολικά μου χρόνια. Κοινώς, τον είχα κάνει λάστιχο.

Η Μ. μια πολυ όμορφη κοπέλα, με καστανό μαλλί μακρύ, ύψους 1,75 με 1,80, πάντα περιποιημένη, με ωραίο στρογγυλο κόλο και μεγάλα βυζιά.  

Την γνωρισα την πρώτη μέρα μου στο πανεπιστήμιο, ενώ αυτη ήταν στο τρίτο έτος και ίδια σχολη με εμένα . Από την πρώτη φορά είχαμε πολύ καλή χημεια, με παρόμοιο χιούμορ, ενώ πολλές φορές υπήρχε και ένα στοιχειο ερωτισμού στην ατμόσφαιρα, αλλα ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι παραπάνω. Μια μέρα λέμε μια μεγάλη παρέα, 8 ατόμα συγκεκριμενα, να πάμε σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ που γινοταν σε ένα κλαμπάκι της πόλης. Επειδή με τη Μ. μέναμε στην ίδια γειτονιά, συννεοθήκαμε να πάω να την πάρω απο το σπίτι της. Πάω λοιπόν, μου ανοίγει, ήδη έτοιμη. Ντυμένη με μία φαρδιά μπλούζα, μία φούστα όχι ιδιαίτερα στενή και καλσον. Εγω φόραγα ένα κλασσικό τισερτ και ένα παντελόνι στυλ κάργκο. Μου πρότεινε να βάλει από ένα ποτο, να το πιούμε στα γρήγορα κάτι το οποίο δεν αρνήθηκα. Το ήπιαμε χαζολογόντας και φύγαμε για το κλαμπάκι που είχαμε συννενοηθει να βρούμε τα υπόλοιπα άτομα της παρέας.

Λίγο το ποτο που έρρεε άφθονο, λίγο η μουσική με τα ελληνικά καψουροτράγουδα, λίγο η έλλειψη χωρητικότητας στο μέρος αυτό, η Μ. είχε κολλήσει πάνω μου. Σε κάποια φάση, καμιά ωρα πριν φύγουμε, με ρωτάει αν με πειράζει να κάτσει στα πόδια μου. Της απαντάω ελεύθερα, οπότε και αυτή κάθεται. Έτσι όπως καθόταν, εγώ άχισα να καυλώνω, κάτι που προφανώς και η Μ. κατάλαβε. Εκεί, ενώ περίμενα να σηκωθει, γυρνάει και μου σκάει ένα πονηρό χαμόγελο και μετα από ένα λεπτό μου έρχεται ένα μήνυμα στο Viber από αυτήν που μου έγραφε “Πάμε να φύγουμε. Θέλω να δω τι είναι αυτό το σκληρό πράμα που νιώθω”. “Παμε” της απαντάω. 

Φεύγοντας, με ρωτάει “Έχεις μαζι σου προφυλακτικά”, “Όχι” της λέω, “Δεν πειράζει” μου λέει, “ευκαιρια να πάρω και τσιγάρα”.

Στον δρόμο για το σπίτι της την είχα τρελάνει στο χούφτωμα τoυ κώλου της. Μετά από ένα τέταρτο περπάτημα και πολύ χούφτωμα, μπαίνουμε στην πολυκατοικία. Με το που μπαίνουμε στο ασανσέρ μου αρχίζουμε και φασωνόμαστε ενώ μου έπιανε αυτή τον πούτσο και εγώ τον κόλο ενώ έβαζα και λίγο χέρι στα βυζιά της. 

Με το που μπαίνουμε στο σπιτι της, την πετάω στον καναπε και αρχίζω να τη φιλάω στο στόμα και τον λαιμό ενώ ταυτόχρονα είχα βγάλει τη μπλούζα μου ενώ την είχα αφήσει με το σουτιέν, το στρινγκάκι και το καλσόν. Μου λέει:

θέλω να σου πάρω πίπα

Ναι, της απαντάω και πάει να μου βγάλει το παντελόνι και το μποξεράκι. Με το που το κάνει αυτό έρχεται αντιμέτωπη με την ήδη σε πλήρη στύση ψωλή μου

Έτοιμος ήσουν;, με ρωτάει

Δε γίνόταν αλλιώς μαναρι μου, της απαντάω και πριν ολοκληρώσω τη φράση μου, είχε βάλει την πούτσα μου στο στόμα της και μου έκανε ένα τσιμπούκι φοβερό,με διαφορά το καλύτερο που μου έχει πάρει ποτέ γκομενα.

Μετά από 10 λεπτά πίπας, της λέω ότι θέλω να της γαμήσω τα βυζιά και της τα πετάω έξω από το υπέροχο δαντελωτό μπλε σουτιέν που φορούσε. Κυριολεκτικά μισό λεπτό αφου είχε χώσει την πούτσα μου ανάμεσα από τα βυζια της, της φωνάζω ότι θέλω να χύσω και τοτε ξεκιναει να κουνάει τα βυζιά της ακόμα πιο γρηγορα με αποτέλεσμα να πετάξω τα χύσια μου με δύναμη στα βυζιά, τον λαιμό και το πρόσωπό της. Δεν ξέρω ούτε εγώ πόσα χύσια της πέταξα σε αυτο το πρωτο χύσιμο ενω η Μ. φώναζε

Θέλω κι άλλα, χύσε με, κάνε με να νιώσω πουτάνα

Αμέσως μετα το χύσιμο, η Μ. ανελαβε να μου καθαρίσει την πούτσα με ενα υπέροχο τσιμπούκι που είχε ως αποτέλεσμα να ξανασηκωθει η πούτσα μου. Με το που συμβαινει αυτό, η Μ. σταματάει την πίπα και μου λέει

Εγώ σε ρούφηξα, τώρα είναι σειρά σου

Μετα χαράς της λέω

Την στήνω στα τέσερα στον καναπέ, της σκίζω το καλσόν, της παραμερίσω το στρινγκάκι που ήταν ασορτί με το σουτιέν της και ξεκινάω να τη γλείφω ενώ υπήρχαν στιγμές που έβγαζα τη γλώσσα μου και την αντικαταστούσα από τα δάχτυλά μου, στην αρχή μόνο ένα στη συνέχεια δύο.

Η Μ. φώναζε πολυ δυνατά και πότε άφηνα μόνο επιφωνήνατα και πότφώναζε πρόστυχες φράσεις όπως

Γλειψε με , τι μου κάνεις, θέλω κι άλλο, δεν με εχουν γλείψει ετσι ποτε. 

Σε κάποια φάση ήρθε η ώρα να χύσει, εκεί φώναζε σαν την τελευταια πουτάνα ενω μου είχε πιάσει το κεφάλι και το πίεσε προς το μουνί της ενώ μου φώναζε 

Πάρε τα χύσια μου μωρό μου, πρωτη φορά χύνω με γλειφομούνι

Αφού έχυσε, μου λέει ότι θέλει να τη γαμήσω. 

Ξάπλωσε μου λέει, έτσι και κάνω.

Παίρνει ένα προφυλακτικό το βάζει στο στόμα της και μου περνάει στον πούτσο. Μετά απο αυτό με ρωτάει πως θέλει να με καβαλήσει. Της λέω ότι θέλω να βλέπω τις βύζαρες της όσο την γαμάω να χτυπιούνται πάνω-κάτω. Έτσι, ανεβαίνει πάνω μου και ξεκινάει να με καβαλάει και να φωνάζει ” τι μου κάνεις, τι πούτσα είναι αυτη, ξέσκισέ με, κι άλλο…” Ταυτόχρονα με έβαζε και της πιπίλα τις ρώγες. Έτσι η Μ. έφτασε στο σημειο να χϋνει και να φωναζει

Μωρο μου χύνω την ψωλή σου

Μετά η Μ. γύρισε από την άλλα και πλέον είχα θέα τον ολοστρόγγυλο κόλο της να μου γαμάει την πούτσα με λύσσα. Μην τα πολυλογό η Μ.ξαναέχυσε ενω πλέον φαινόταν ότι ήταν χαμένη σε άλλο σύμπαν απο την καύλα της.

Μετά την πήρα σε στάση κουταλιού και για πρώτη φορά στη βραδιά, η Μ. με άφησε να έχω εγώ τον ρυθμο. Την κάρφωνα με τόση δύναμη και καυλα που έκανε σκουίρτινγκ, κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά ενώ από τα βογγηκτά της μας άκουγε χαλαρά όλη πολυκατοικία της. 

Μετά από αυτό την έβαλα στα τέσσερα και ξεκίνησα να τη γαμάω άγρια. Της τράβαγα τα μαλλια, την τράβαγα από το σουτιέν, της έριχνα χαστούκια στον κόλο. Όλα αυτά μας καύλωναν και τους δύο. Η Μ. έχυσε για ακόμα μια φορά ενω εγώ συνέχιζα να της δίνω πόνο. Μετά απο λίγο ήθελα κι εγώ να χύσω. Βγαινω από μέσα της, βγάζω την καποτα και την χύνω στα κολάγουλά της.

Το επομενο πρωί βρήκαμε στο ασανσερ κολλημένο ένα χαρτι που εγραφε: Έχουμε κάνει κι εμεις σεξ στη ζωή μας αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

Ήταν το καλυτερο γαμήσι της ζωής μου. Ακολούθησαν και αλλα γαμήσια με τη Μ. απο το σπίτι της μέχρι της τουαλετες της σχολής.

error: