Μια παρτούζα …παραλίγο

Στην ιστορία που θα σας διηγηθώ, αν και έγινε φέτος το καλοκαίρι ακριβώς έτσι, δυστυχώς δεν πήρα μέρος αν και το ήθελα τόσο πολύ!

Κάναμε διακοπές για δύο εβδομάδες με τους δύο κολλητούς σε γραφικό παραθαλάσσιο χωριό στην Μεσσηνία. Μπανάκι όλη μέρα και το βράδυ μπύρες και βόλτες μέχρι όσο πάει.

 

Κάπου εδώ να συστηθώ, είμαι ο Γιάννης, 28 χρονών και οι κολλητοί μου ο Τάκης και ο Τζένος, 28 και αυτοί. Εμφανισιακά κλασσικοί έλληνες, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένοι, αλλά αρκετά εμφανίσιμοι.

 

Κάθε μέρα λοιπόν αράζαμε σε ένα beach bar για καφέ και μπύρα, είτε στις ξαπλώστρες είτε στη μπάρα. Χαλαρά περνούσε η μέρα, γνωρίζαμε κάνα γκομενάκι και παίζαμε ταβλάκι και ρακέτες συνεχώς. Μία από τις γνωριμίες που είχαμε κάνει ήταν η Ελίζα. Η Ελίζα ερχόταν κάθε μέρα στο beach bar μόνη της. Δύο τρεις φορές είχε έρθει με έναν τύπο αδιάφορο, που τελικά μάθαμε ότι ήταν ο άντρας της. Η Ελίζα ήταν μια εντυπωσιακή μελαχρινή σαραντάρα με πολύ μαυρισμένο κορμί με πλούσιες καμπύλες. Καθόταν κάθε μέρα στις πλαϊνές ξαπλώστρες που ήταν στον ήλιο, εκεί που καθόμασταν κι εμείς κι έτσι είχαμε γνωριστεί.

 

Αν και ήταν πολύ καυτό μωρό, το μυαλό μας δεν πήγαινε να της την πέσουμε. Μέρα με την μέρα όμως αρχίσαμε να παρατηρούμε ότι όλο μας έριχνε πονηρές ματιές και πονηρά υπονοούμενα, για το αν εχουμε γκόμενα, αν πηδάμε καλά, ότι για μας είναι η ζωή και άλλα τέτοια. Επίσης το γεγονός ότι παρόλο που ερχόταν στην παραλία καθημερινά, ο άντρας της ήταν εξαφανισμένος, μας έπεισε ότι ψαχνόταν για πούτσο. Αυτό που έμενε να δούμε ήταν ποιος θα της τον έριχνε.

Ένα μεσημέρι, από τα πιο καυτά του καλοκαιριού κι ενώ ήδη μας είχε κάψει καλά ο ήλιος μου ζήτησε να τις βάλω λάδι στην πλάτη. Ευχαρίστως προσφέρθηκα και άρχισα να απλώνω λαδάκι στην όμορφη πλάτη της. Το μαγιό της ήταν λυμένο έτσι άπλωσα σε όλη της την πλάτη. Όταν έφτασα στους γοφούς μου είπε να της βάλω αν μπορώ και στα πόδια έτσι συνέχισα κι άπλωσα στις μπουτάρες τις λαδάκι. Δεν παρέλειψα και το στρογγυλό τουρλωτό της κωλαράκι το οποίο περιποιήθηκα απαλά. Κατάλαβα ότι όταν έβαζα στην εξωτερική μεριά από το κώλο της λαδάκι τον κούναγε ελαφρά, ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν ιδέα μου.

Έτσι πήρα την απόφαση και την ρώτησα μετά από λίγο τι θα κάνει το βραδάκι. Μου είπε ότι είχε κανόνισει να πάει σινεμά με μία φίλη. Απογοητεύτηκα λίγο αλλά η ίδια μου πρότεινε μετά από δύο λεπτά να πιούμε ένα ποτό το επόμενο βράδυ. Αφού τη ρώτησα που μένει, μου είπε ότι καλύτερα να πέρναγε αυτή από το δωματιό μας να μας πάρει. Απογοητεύτηκα πάλι γιατί πίστευα ότι εννοούσε να βγούμε οι δύο μας για ποτό. Δεν είπα τίποτα όμως και τις έδωσα οδηγίες πως να έρθει στο δωμάτιο.

Η ατυχία μου χτύπησε την πόρτα και την επόμενη μέρα μισή ώρα πριν το ραντεβού με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος που είχε κατέβει από ένα κοντινό χωριό να βρεθούμε. Δεν μπορούσα να αρνηθώ έτσι βιαστικά του είπα ότι θα πήγαινα για μία μπύρα ενώ κανόνισα να πάω να βρω τα φιλαράκια με την Ελίζα πιο μετά. Δυστυχώς το πιο μετά έγινε πολύ πιο μετά, επειδή ο φίλος είχε πρόσφατα χωρίσει και ήταν σε μαύρα χάλια. Σκεφτόμουν ότι πέταξε το πουλάκι και δεν θα γάμαγα το ωραίο ζουμερό μουνάκι της Ελίζας.

Και όντως αργά το βράδυ όταν επέστρεψα στο δωμάτιο βρήκα τα δύο φιλαράκια εκεί μα πουθενά την Ελίζα. Τους ρώτησα τι εγινε και τότε γεμάτοι ενθουσιασμό και έξαψη μου διηγήθηκαν πως την γάμησαν και πως έχασα…

Με λίγα λόγια η Ελίζα ήρθε στο δωμάτιο 5 λεπτά αφότου έφυγα και αφού ήπιαν ένα ποτό στα γρήγορα, δεν άργησε να γίνει η φάση. Χωρίς προειδοποίηση σηκώθηκε όρθια και έβγαλε το στενό φορεματάκι που φόραγε και έμεινε τελείως γυμνή. Πλησίασε τότε τον Τάκη και άρχισε να τον φιλάει και να τον γλύφει ενώ το χέρι της κατέβηκε στο πρησμένο καυλί του μέσα στη βερμούδα του. Ο Τζένος τότε δεν έχασε ευκαιρία και πήγε πίσω της χουφτώνοντας τις βυζάρες και το μουνάκι της. Η Ελίζα ανταποκρίθηκε και γύρισε, κατέβασε τη βερμούδα του Τζένου και άρχισε να τον τσιμπουκώνει.

Από εκεί και πέρα βρέθηκαν όλοι γυμνοί με την Ελίζα στη μέση να την ξεσκίζουν με κάθε πιθανό τρόπο σε όλες τις τρύπες της. Αλλά και αυτή να παίρνει πρωτοβουλίες που κάναν τα φιλαράκια να χύσουν από 3-4 φορές ο καθένας την μουνάρα αυτή. Και για να επιβεβαιώσουν την ιστορία τους μου δείξαν το βίντεο που τράβαγε ο Τζένος με τη φωτογραφική του που την είχε κρύψει και τα είδα όλα. Ξενέρωσα αφάνταστα αλλά αμέσως ο Τάκης μου είπε ότι την περιμέναν και το επόμενο βράδυ και ότι η ίδια είχε ρωτήσει αν θα είμαι κι εγώ για να έρθει.

Αλλά η πουτάνα η ατυχία χτύπησε πάλι και ενώ ήρθε μεν την επόμενη μέρα, ήταν πάρα πολύ βιαστική γιατί έπρεπε να φύγει έκτακτα για Αθήνα. Μου είπε ότι είχε ένα μικρό δωράκι και χωρίς δεύτερη κίνηση με έκλεισε στο μικρό δωμάτιο, μου κατέβασε τη βερμούδα και μου πήρε το πιο ωραίο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει. Έχυσα στο στοματάκι της και εκείνη αφού δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη έφυγε βιαστικά.

Και έμεινα να σκέφτομαι το μουνάκι και το κωλαράκι της που δεν γάμησα τελικά…

 
error: