Τα καλύτερα μου χρόνια τα φοιτητικά

Το όνομα μου είναι Κατερίνα και είμαι 23. Έχω κάστανα μαλλιά που φτάνουν σχεδόν μέχρι τον πεταχτό ποπό μου, στητό στήθος αρκετά μεγάλο και γυμνασμένο σώμα. Είμαι μικροκαμωμένη γενικά με ύψος 1,57 που βοηθάει τους εραστές μου να με ελέγχουν και να με κάνουν ότι θέλουν. 


Αν με γνώριζες δε θα πίστευες ποτέ αυτά που κάνω ή ότι θα ήξερα και θα έγραφα σε μια τέτοια σελίδα για να τον παίζεις μαζί μου. Μόνο όσοι με έχουν πηδήξει ξέρουν αυτή τη πλευρά μου και ποσό λαχταράω να έχω μια μεγάλη ψωλή μέσα μου. 


Η ιστορία αυτή έγινε πριν 2 χρόνια όταν σπούδαζα ακόμα στη Λάρισα. Στην παρέα μας είχε προστεθεί μέσω κοινού γνωστού ο Μάριος. Ψηλός, γυμνασμένος, ξέρει να ντύνεται… σκέτη καύλα! Για να μην πολυλογώ ξεκινήσαμε να μιλάμε αρκετά από social και έπεφταν κάποια υπονοούμενα αλλά δεν είχε βρεθεί ακόμη ευκαιρία να συμβεί κάτι. Ώσπου ένα βράδυ ήταν να μαζευτούμε σπίτι μου για να δούμε ταινία με το Μάριο την κολλητή και το αγόρι της αλλά βγήκαν θετικοί σε Covid και έτσι ήρθε μόνος του. 

Βάλαμε κρασί και αφού τα είπαμε λίγο μου ζήτησε να βάλω την ταινία και ξενέρωσα γιατί δε φάνηκε να δείχνει ενδιαφέρον. Εγώ έκατσα στον καναπέ και αυτός στην πολυθρόνα πράγμα που με νευρίασε ακόμα περισσότερο. Όταν ξεκίνησε η ταινία (τρόμου) έκανα ψέματα ότι φοβάμαι μήπως και έρθει πιο κοντά. 


Κ: Έλα κάτσε δίπλα μου, φοβάμαι με αυτή τη μαλακία

Μ: Είναι πιο επικίνδυνο αν κάτσω δίπλα σου 

Κ: Γιατί, σκέφτεσαι να με σκοτώσεις σαν αυτόν;

Μ: Αν ένα φιλί μπορεί να σκοτώσει τότε ναι


Δε χρειάζονταν να ακούσω κάτι παραπάνω. Σχεδόν πετάχτηκα πάνω του και έχωσα τη γλώσσα μου στο στόμα του. Με φιλαγε υπέροχα και ένιωθα τα υγρά μου να βγαίνουν και να μουσκεύουν το στρινγκάκι μου. Μου τράβηξε απαλά τα μαλλιά και ξεκινησε να με φιλάει και να με γλύφει στο λαιμό. Όπως ήμουν καθισμένη πάνω του ένιωθα μια πολύ χοντρή ψωλή να με πιέζει και ανυπομονούσα να την πάρω στο στόμα μου και να τη γλυψω. 


Με το χέρι άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι όσο αυτός είχε φτάσει στα βυζια μου που τα χούφτωνε και τα πιπιλαγε. Δεν άντεχα αλλο, τον χρειαζόμουν. Έκατσα στα γόνατα μπροστά στην πολυθρόνα και κατέβασα το παντελόνι και το μποξεράκι του. Από μέσα βγήκε το όνειρο κάθε γυναίκας. Ένας πούτσος πιο χοντρός από το μπράτσο μου, 22-23 εκατοστά με περιποιημένη περιοχή. Του τον έπαιζα αργά με το χέρι και ξεκίνησα να τον γλείφω από τα αρχιδια προς τα πάνω αργά. Όταν έφτασα στο πουτσοκέφαλο του έδωσα ένα μικρό ρουφηχτό φιλάκι και μετά ξεκίνησα να χτυπάω με την ψωλη του τη γλώσσα μου. 


Μ: Σου αρεσουν τα παιχνιδάκια αλλα μου αρέσουν και εμένα 

Κ: Σοβαρά; Τι θα κάνεις δηλαδή; 

Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά εβαλα όσο χωρούσε στο στόμα μου και ξεκίνησα να τον πιπώνω σαν λυσσασμένη. Τον ένιωθα να φουσκώνει και να σκληραίνει στο στόμα μου και σύντομα έχυσε βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Τα κατάπια όλα με μεγάλη ευχαριστηση και καθάρισα καλά την ψωλη του με τα χειλάκια μου. 

Μ: σειρά σου τώρα

Αλλάξαμε θέση και τώρα ήταν η δίκη του γλώσσα μέσα στη μουνάρα μου. Με έγλυφε υπέροχα και με είχε καυλώσει τόσο που ξεκίνησα να φωνάζω και να χαϊδεύω με δύναμη τις ρώγες μου που είχαν γίνει πέτρα. 

Κ: Μπες μέσα μου θέλω να χύσω πάνω στην ψωλαρα σου 

Ακούμπησε τον καυλωμενο πούτσο του πάνω στα μουνοχειλα μου και ξεκίνησε να τριβει την πρησμένη κλειτορίδα μου. Ένιωθα κύματα καυλας και ρίγης να με διαπερνούν και πεταγόμουν μπροστά πίσω. Ήθελα τόσο πολύ να τον χύσω και αυτός το ήξερα και με βασάνιζε 

Κ: Βάλτο μέσα μου μη με κάνεις να περιμένω άλλο θα εκραγώ. Αααχ τι καυλιάρης είσαι μωρό μου γαμα τη μουνάρα μου επιτέλους

Με χτύπησε δυο φορές με τη βαριά του ψωλη και ξεκίνησε να μου τον χώνει. Με κάθε εκατοστο ένιωθα να με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Έχυσα πάνω του όλα μου τα υγρά όταν μπήκε ολόκληρος και έσκιζε το μουνι μου στη μέση. Πρώτη φορά ένιωθα τόσο γεμάτη, ήταν η καλύτερη και μεγαλύτερη ψωλη που είχα φάει ποτέ. Όταν σταμάτησα να τινάζομαι με σήκωσε αγκαλιά και ξεκίνησε να με ανεβοκατεβάζει πανω του και να με γαμαει δυνατά. Λάτρευα να με σκίζει αυτή η τεράστια ψωλη και εγώ να χαϊδεύω τα δυνατά μπράτσα και τους μύες στην πλάτη του. Τελείωσα ξανά πάνω του με το μουνι μου να στάζει στην κυριολεξία. 

Με κατέβασε και ένιωσα ένα κενό στο μουνάκι μου που ήθελα γρήγορα να ξαναγεμισω αλλά είχε αλλά σχέδια. 

Με έστησε στα 4 και τον ένιωσα να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου που είχε ξαναδεί πούτσο μέσα της αλλά όχι τόσο μεγάλο. Πονούσα πολύ αλλά δεν ήθελα να σταματήσω γιατί χρειαζόμουν το σπερμα του μέσα μου, αλλιώς δε θα ησύχαζα. Το κατάλαβε και μου τον έχωνε μέχρι τη μέση και μπαινόβγαινε αργά. Μετά από κάποια λεπτά ο κωλος μου άνοιξε αρκετά για να το απολαμβάνω και άρχισα να πηγαίνω μπρος πίσω και τελικά εσπρωξα ώστε να τον πάρω μέσα ολόκληρο. Ο Μάριος τρελάθηκε με αυτή την κίνηση και ξεκίνησε ένα ανελέητο δυνατό γαμησι. Με έπιασε από τους γοφούς και απλά με ξεπάτωνε βγάζοντας μουγκρητά καυλας. Η αντριλα του με καυλωνε , ένα πραγματικό αρσενικό μου έδινε το γαμησι που χρειαζόμουν και με έκανε ότι ήθελε. Με αυτή τη σκέψη έχυσα δυνατά και οι σπασμοί μου τον έκαναν να εκραγεί μέσα μου με τον πούτσο του καρφωμένο μέχρι τα αρχιδια. Πήγαμε μαζί να κάνουμε μπάνιο και τον ξαναπήρα στο στόμα μου για να τον ευχαριστώ για το καλό γαμησι που μου έκανε. 


Όσο έγραφα την ιστορία το μουνάκι μου έγινε μούσκεμα τόσο από τις αναμνήσεις όσο και από τη σκέψη ότι εσυ που διαβάζεις έχεις καυλώσει για εμένα. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να σε πάρω μέσα μου και να χύσουμε μαζί. Τα δάκτυλά μου είναι ήδη στο μουνάκι μου αλλά ο πούτσος σου είναι αυτός που χρειάζομαι

.

 Ελπιζω η επόμενη Κατερίνα που θα γνωρίσεις να είμαι εγώ…

error: