Η αδελφή της γυναίκας μου


Είμαι παντρεμένος 3 χρόνια. Το σπίτι μας είναι δίπλα από το σπίτι της αδελφής της γυναίκας μου η οποία είναι παντρεμένη με 3 παιδιά. Είναι 37 χρονών, μέτριο ύψος, σγουρά μαλλιά
Είμαι παντρεμένος 3 χρόνια. Το σπίτι μας είναι δίπλα από το σπίτι της αδελφής της γυναίκας μου η οποία είναι παντρεμένη με 3 παιδιά. Είναι 37 χρονών, μέτριο ύψος, σγουρά μαλλιά. Τα τελευταία χρόνια γυμνάζεται πολύ και έχει κάνει ένα ωραίο σώμα. Στητό τουρλωτό κωλαράκι και σιλικονάτο βυζί. Εδώ και 1 χρόνο έχω τρελαθεί μαζί της. Τη σκέφτομαι συνέχεια. Τη βγάζω κρυφά βίντεο και της κλέβω τα εσώρουχα από τις απλώστρες.

Μια μέρα μείναμε στο σπίτι της με την γυναίκα μου γιατί ήταν άρρωστη και έπρεπε να προσέχουμε τα παιδιά. Ο άντρας της είναι security και δουλεύει βράδυ. Γύρω στις 8 η μας είπε ότι έχει πάρει τη φαρμακευτική της αγωγή και πάει για ύπνο γιατί της προκαλεί απίστευτη υπνηλία. Ετοιμάσαμε τα παιδιά και πήγαμε για ύπνο. Εγώ δεν είχα ύπνο και πήγα στο σαλόνι να δω τηλεόραση. Μέσα στο σαλόνι ήταν μια απλώστρα με ρούχα και δεν άντεξα. Πήρα ένα στρινγκάκι δικό της και άρχισα να το παίζω για πολλή ώρα. Η καύλα μου έφτασε στο άκρο.

Αποφάσισα να πάω στο δωμάτιο της να τη βλέπω καθώς ξαπλώνει και να χύσω. Μπήκα μέσα, στάθηκα στην άκρη της πόρτας και ξεκίνησα να τον παίζω. Δεν έβλεπα και κάτι αφού ήταν σκεπασμένη. Μόνο το πρόσωπο της έβλεπα. Μετά από δυο λεπτά ξυπνάει ο μικρός και ξεκινά να φωνάζει στη μαμά του. Εγώ φοβήθηκα απίστευτα και βγήκα έξω βιαστικά. Το Μωρό συνέχισε να φωνάζει για 4- 5 λεπτά δυνατά αλλά καμία απάντηση. Μπήκα στο δωμάτιο της και διστακτικά προσπάθησα να την ξυπνήσω. Της φώναξα 3-4 φορές αλλά τίποτα. Καμία απάντηση. Πήγα στο παιδί για πέντε λεπτά και σταμάτησε να φωνάζει.

Ξάπλωσα διπλά στη γυναικά μου αλλά η καύλα παράμενε η ίδια. Είχε καρφωθεί στο μυαλό μου ότι της φώναξα 4 φορές και δεν κουνήθηκε καθόλου. Σηκώνομαι μετά από πολλή σκέψη και μπήκα με θάρρος στο δωμάτιο της και κάθισα δίπλα της ενώ κοιμόταν. Σκέφτηκα ότι αν ξυπνούσε θα της έλεγα ότι της φωνάζει ο μικρός. Την ακουμπάω στο χέρι και ξεκινάω να την χαϊδεύω για να δω τις αντιδράσεις της. Το έκανα λες και ήθελα να την ξυπνήσω για να είμαι καλυμμένος. Καμία ανταπόκριση απολύτως για πάνω από 10 λεπτά. Παίρνω θάρρος και με μια απότομη κίνηση της κατεβάζω το σκέπασμα κάτω από το στήθος. Βλέπω να φοράει ένα λεπτό μπλουζάκι και τίποτα από κάτω. Βάζω το χέρι μου και σφίγγω δυνατά το πούτσο μου ενώ βλέπω τις ρώγες της να αχνοφαίνονται κάτω από το μπλουζάκι.
Απλώνω το χέρι μου και της χουφτώνω το στήθος ενώ με το άλλο τον παίζω. Δεν πίστευα πόσο το απολάμβανα. Δεν ήθελα να τελειώσει. Έχασα κάθε λογική και το γεγονός ότι δεν ξυπνούσε με έκανε να συνεχίζω. Τη γυρίζω μπρούμυτα σιγά σιγά και της κατεβάζω το στρινγκάκι με τη μια. Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Σαλιώνω το πούτσο μου και της τον βάζω. Βγάζει ένα δυο αναστεναγμούς και τελειώνω σε ένα λεπτό μέσα της. Τέτοιο κωλαράκι δεν ξανάδα ποτέ. Μακάρι να μπορούσα να χύνω μέσα της κάθε μέρα. Ήταν ότι πιο τέλειο έχω ζήσει.


error: