Γάμησα την κολλητή τής φίλης μου, ενώ αυτή έπαιρνε μάτι

Το όνομά μου είναι Φόρης και η ιστορία αυτή συνέβη ένα βράδυ του χειμώνα του 2023.

Να ξεκινήσω με την περιγραφή των συμμετεχόντων στην ιστορία.

Καταρχήν εγώ, σχετικά κοντός, γυμνασμένος, καστανόξανθος με γαλάζια μάτια και ένα αρκετά μεγάλο πούτσο, που σε πλήρη στύση είναι 20 εκατοστά.

Η φίλη μου, η Νίκη, αρκετά κοντή με μαύρα μακριά μαλλιά, μεγάλα βυζιά και έναν καλό κόλο. Να σημειωθεί ότι ποτέ δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας μέχρι τότε και ήμασταν και είμαστε ακόμα καλοί φίλοι.

Ο κολλητός μου, ο Γιώργος, ψηλός, και αυτός γυμνασμένος με καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Η Μάνια, φίλη της Νίκης, γύρω στο 1,65, με καμπύλες και καστανόξανθα μακριά μαλλιά και η Θάνια, και αυτή φίλη της Νίκης, με ξανθά μακριά μαλλιά, όχι τίποτα ιδιαίτερο στον τομέα του στήθους αλλά με έναν ολοστρόγγυλο κόλο.

Εγώ, ο Γιώργος και η Νίκη σπουδάζουμε στην Πάτρα, ενώ η Μάνια και η Θάνια σπουδάζουν στην Αθήνα. Έτσι όπως αράζαμε στο σπίτι μου εγώ, ο Γιώργος και η Νίκη, η τελευταία μάς ανακοινώνει ότι θα έρθουν στην Πάτρα οι φίλες της και να είμαστε κόσμιοι όταν θα βγαίνουμε έξω και άλλα τέτοια. Ο Γιώργος εξ αρχής είχε δηλώσει ενδιαφέρον για τη Μάνια καθώς την είχε δει στο ίνσταγκραμ, οπότε μου είπε ότι αν θέλω να κάνω κάτι να ασχοληθώ με τη Θάνια. Όχι ότι με χάλαγε.

Έρχονται λοιπόν, βγήκαμε την πρώτη μέρα που ήρθαν σε ένα κλαμπ να δούμε τι παίζει και κανονίζουμε για την επόμενη πιο χαλαρή κατάσταση, για τσίπουρα. Βγαίνουμε και καταλήγουμε στο σπίτι μου, όπου πάντα υπάρχει μπουκάλι με βότκα και με black barell ουίσκι. Αφού αρχίσαμε να πίνουμε, ο Γιώργος είχε έρθει πιο κοντά με τη Μάνια, οπότε και η Νίκη προτείνει σε εμένα και τη Θάνια να πάμε στο δωμάτιό μου να αράξουμε λίγο και κοιμηθούμε, μιας και η ώρα ήταν και περασμένη. Ξαφνικά ακούμε από το σαλόνι κάποια βογκητά και μας φάνηκε καλή ιδέα να πάρουμε μάτι, απλά επειδή δε θέλαμε να κάνουμε και χαλάστρα δεν ανοίξαμε πολύ την ενδοιάμεση πόρτα. Την ανοίξαμε ίσα ίσα να υπάρχει μια χαραμάδα και να βλέπουμε το σημείο. Είχαμε στηθεί σε μία στάση σαν καρτούν, κατά ύψος, μπροστά η Νίκη, στη Μέση η Θάνια και πίσω της εγω. Έτσι όπως ήμασταν, εγώ, σε συνδυασμό με την εικόνα που βλέπαμε, την Μάνια να κοπανιέται στην πούτσα του Γιώργου, και την κολάρα της Θάνιας να είναι τουρλωμένη μπροστά μου, δεν άργησα να καυλώσω, κάτι που κατάλαβε και η ίδια, ενώ κατάλαβα και τη Νίκη που χούφτωνε τα βυζιά της. Τότε η Θάνια λέει ”Θέλω κι εγώ”

-Πάμε μέσα, της λέω

-Τι λέτε ρε, μας λέει η Νίκη αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς ήδη με τη Θάνια είχαμε αρχίσει να φασωνόμαστε και να της πιάνω τα βυζιά και τον κόλο.

-Θέλω την πούτσα σου, μου λέει η Θάνια

-Όλη δική σου, της απαντώ ενώ η Νίκη είχε μείνει με τα εσώρουχά της, είχε κάτσει στην καρέκλα του γραφείου μου και έπαιζε το μουνάκι της.

Η Θάνια,που στο μεταξύ είχε μείνει μόνο με το στρινγκάκι της, με το που μου κατεβάζει τη φόρμα μένει με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν είχε ξαναφάει μεγαλύτερη πούτσα στη ζωή της και ξεκινάει να με ρουφάει με λύσσα.

Μετά από κάνα δεκάλεπτο ήμουν έτοιμος να χύσω, το καταλαβαίνει , βγάζει την ψωλή μου από το στόμα, μου τρομπάρει την ψωλή γρήγορα και δυνατά και αφήνει τα φλόκια μου να πέσουν στο πρόσωπό της.

Θ: Θέλω να με γαμήσεις, μου λέει

Φ: Ότι πείτε κυρία μου, της κάνω

Ταυτόχρονα, η Νίκη έβαζε δάχτυλο στον εαυτό της.

Έτσι λοιπόν, ξαπλώνω τη Θάνια στο κρεβάτι μου, και μετά από λίγο γλείψιμο, δεν είμαι και ιδιαίτερος φαν στο γλειφομούνι, της καρφώνω την πούτσα μου με δύναμη σε στάση ιεραποστολικού, ώσπου έχυσε. Τα επίπεδα καύλας είχαν φτάσει σε άλλο επίπεδο πλέον, και οι φωνές της κάλυπταν τις φωνές της Μάνιας που ακούγονταν καθόλη τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Έπειτα, συνεχίσαμε σε στάση κουταλιού, με τη Θάνια να κάνει πρόσκληση στη Νίκη να συμμετάσχει ενεργητικά. Δυστυχώς, συνέχισε να το αρνείται. Αφού έχυσε πάλι, η Θάνια, μου λέει ”θέλω να σε καβαλήσω και δε θα κουνηθείς καθόλου”

-Εντάξει μωρό μου της λέω,ξαπλώνω και αρχίζει το καβάλημα. Πραγματικά, το γαμήσι που μου έκανε εκεί ήταν τρομερό

Ο ρυθμός που έδινε ήταν καταπληκτικός και δεν αργήσμε να χύσουμε μαζί. Με το που χύνω, η Θάνια ξεκινάει να μου παίρνει πάλι πίπα μέχρι να μου σηκωθεί η πούτσα. Έτσι όπως μου έπαιρνε πίπα είχε τουρλώσει τον κόλο της προς τη Νίκη, η οποία πέταξε την ιδέα να της γαμήσω τον κόλο. Αν και στην αρχή η Θάνια φοβήθηκε, δεν άργησε να αλλάξει γνώμη. Σε αυτό βοήθησε και το ότι η Νίκη είχε αρχίσει να της κλείφει τον κόλο.

Μου στήνεται στα 4, έσπασε τη μέση και απαίτησε να τη γλείψω κι εγώ. Έτσι κι έκανα, παρέα με την Νίκη αυτήν τη φορά. Μετά από λίγα λεπτά, η Νίκη ανέλαβε να κρατάει ανοιχτά τα κολομέρια της Θάνιας ενώ εγώ ανέλαβα το δύσκολο κομμάτι, να χώσω την μεγάλη μου ψωλή στην κολότρυπα της Θάνιας. Με το που της χώνω τον πουτσοκέφαλο μέσα στον κόλο, της κόπηκε η ανάσα προς στιγμήν ενώ φανερά πόναγε και σε κάποιες κραυγές της, εύκολα καταλάβανε κανείς ότι είχε αρχίσει να κλαίει από τον πόνο. Αυτό με έκανε να καυλώσω παραπάνω ενώ όσο πέρναγε η ώρα οι κραυγές πόνου έδιναν τη θέση τους σε βογγητά καύλας, ενώ η Νίκη είχε σταθεί πάνω από την στημένη φίλη της και της έλεγε πόσο πουτανάκι είναι, ότι στην Πάτρα έχουμε τις καλύτερες ψωλές και τις χαστούκιζε τα κολομάγουλα με δύναμη. Μετά από ένα τέταρτο πρωκτικού σεξ ήμουν έτοιμος να χύσω. Το λέω στη Θάνια και μου λέει γελόντας:

-Πέτα τα πάνω στη Νίκη να δω κάτι

-Τα θες, ρωτάω τη Νίκη

-ναι, μου απαντάει ενώ είχε βάλει το κεφάλι της πάνω στον κόλο της Θάνιας. Τραβιέμαι κι εγώ και ξεκινάω να της χύνω τη μούρη.

Μετά κάναμε μπάνιο για να ηρεμήσουμε, αρχικά μόνη της η Νίκη και μετά εγώ με τη Θάνια, όπου τη γάμησα ξανά μέσα στη μπανιέρα. Τέλος, πέσαμε για ύπνο με εμένα στη μέση.

Το επόμενο απόγευμα, και αφού η Μάνια και η Θάνια είχαν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πρωτεύουσα, βρεθήκαμε με τον Γιώργο και τη Νίκη και συζητήσαμε όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ. Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν να καυλώσουμε και οι τρεις και να κάνουμε ένα τρομερό τρίο στο οποίο φάνηκε και η χημεία της παρέας μας. Από τότε γαμιόμαστε με την πρώτη ευκαιρία, είτε γαμάω εγώ τη Νίκη, είτε τη γμάει ο Γιώργος είτε την παίρνουμε και οι δύο μαζί. Εννοείται ότι όποτε έρχεται η Θάνια στην Πάτρα ρίχνουμε ασύστολα γαμήσια

Αυτή ήταν η ιστορία μου. Ελπίζω να σας άρεσε!

error: