Γαμήθηκα με τον κνίτη της σχολής μου

Γεια σας. Το όνομα μου είναι Άρτεμις και η ιστορία που θα σας γράψω συνέβη στον τελευταίο χρόνο τον φoιτητικών μου χρόνων.

Καταρχάς, να ξεκινήσω με την περιγραφή της εμφάνισής μου. Είμαι 1,65, φυσιολογικά κιλά, με στρογγυλό κόλο και μεγάλα βυζιά.

Στη σχολή μου, ασχολήθηκα κι έγω, όπως πολλά παιδιά με την πολιτική και συγκεκριμένα είχα μπει στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Διαφωνούσα πολιτικά αλλά μου πρόσφερε σημειώσεις, ποτά και πούτσο και μιας και πάντα ήμουν λίγο παραπάνω πουτανάκι τα δύο τελευταία ήταν αρκετά για να με πείσουν.

Μια μέρα σε ένα διοικητικό συμφούλιο του φοιτητικού μου συλλόλου, ήρθε ένας κνίτης, ο Θοδωρής. Γύρω στα 2 μέτρα ύψος, γυμνασμένος, καστανόξανθος με μπλε μάτια και πάντα προσεγμένη η εμφάνισή του. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε. Όπως είχαμε μαζευτεί γύρω από ένα κομματικό τραπεζάκι εγώ δεν έχανα ευκαιρία να τρίβομαι πάνω του, δήθεν τυχαία, ενώ σε στιγμές αντιπαράθεσης τον έπιανα απο το μπράτσο, κάτι το οποίο ήταν αρκετό ώστε να με κάνει υγρή.

Κάθε φορά που τον έβλεπα πάντα φρόντιζα να με προσέξει ενώ και αυτός φαινόταν ότι ήταν της καυλάντας.

Μετά από κάνα τρίμηνο αφου τον είχα γνωρίσει, ήμασταν στο ίδιο μέρος εγώ και ο Θοδωρής που μίλαγε στο τηλέφωνο με εναν φίλο του για γκομενικά. Ξαφνικά τον ακούω να λέει “Τι να κάνω ρε φίλε; Ήθελε να γαμηθεί η τύπισσα και εγώ ως σωστός συνδικαλιστής φρόντισα για την ικανοποιήση των αιτημάτων της”

Εκείνη τη στιγμη αποφάσισα να προσπαθήσω να τον ρίξω. Εκείνη τη μέρα φορούσα μία άσπρη κολλητή μπλούζα, ένα μαύρο απλό σουτιέν που όμως ήταν ένα νούμερο μικρότερο για να κάνει τα ήδη μεγάλα βυζια μου να φαίνονται μεγαλύτερα, ένα στενό τζιν που αναδύκνειε την στρογγυλή κολάρα μου και ένα μαύρο στρινγκάκι τύπου “Τ” που έμπαινε όλο μέσα. Μόλις κλείνει το τηλέφωνο τον πλησιάζω και του λέω χασκογελόντας

Α: Τυχερη η τύπισα

Θ: Ποια τύπισσα

Α: Αυτη που έλεγες στο τηλέφωνο. Ήθελα, δεν ήθελα παράκουσα τι έλεγες

Θ: Και; Ήθελες ή όχι;

Εκεί λέω θα τα παιξω όλα για όλα και έγινα πιο επιθετική

Α: Ήθελα και ζήλεψα

Θ: Γιατί ζήλεψες;

Α: Γιατί θέλω να με πάρεις εδώ και τρεις μήνες αλλά σε γεύονται μόνο οι συντρόφισσές σου, του λέω και τον φιλάω ενώ παράλληλα ένιωθα το ένα χέρι του να μου χουφτώνει τον κόλο. Μετά από μισο λεπτό φασώματος, ο Θοδωρής τραβιέται και μου λέει: όχι εδώ, όχι τώρα

Α: Πότε τότε;

Θ: Δεν ξέρω, μου λέει

Α: Πάμε στο μπάνιο

Θ: Πάμε

Με το που φτάνουμε στο μπάνιο μπαίνουμε σε μία τουαλέτα, με γυρνάει ώστε να βλέπει την πλάτη μου, μου χούφτωνε τα βυζιά και με πίεζε. Ένιωθα τη σκληρή ψωλή του στον κόλο μου

Θ: Κάνε μου ένα τσιμπουκι μωρή δαπίτισσα, μου λέει

Α: Ναι εαμοβούλγαρε, του απαντάω και πέφτω στα γόνατα

Του κατεβάζω το παντελονι και έρχομαι αντιμέτωπη με ένα θηριό που έμεινα να το κοιτάω σαν χαζή, σαν παρθένα που έβλεπε πούτσα για πρώτη φορά.

Θ: Θα με πιπώσεις επιτέλους; με ρωτάει και μονομιάς ξεκινάω να του παίρνω πίπα.

Μετά από κάνα δεκάλεπτο τον είδα που ήταν έτοιμος να χύσει και δυνάμωσα την ένταση της πίπας μου. Τελείωσε στο στόμα μου και δεν άφησα ούτε σταγόνα. Αφού ανέλαβα να του καθαρίσω την πούτσα με το στομα μου, αυτή ξανασηκώθηκε.

Α: Θες να μου γαμήσεις τα βυζιά, τον ρωτάω

Θ: Εννοειται μουνάρα μου, μου λέει ενώ ταυτόχρονα μου βγάζει την μπλούζα και το σουτιέν και μου χώνει την πούτσα ανάμεσα στα βυζιά μου. Εγώ ήδη είχα ξεκινήσει να αγκωμαχαω και να τον κοιτάω με ένα βλέμμα όλο καυλα. Ούτως η άλλως, το ισπανικό ήταν απο τα αγαπημένα μου πράγματα στο σεξ. Μετά απο λίγο μου λέει οτι θέλει να με σκίσει. Με στήνει στα 4 πάνω στη λεκάνη, μου κατεβάζει παντελόνι και στρινγκ και αρχίζει να με γλειφει, ενω μου τραβαγε και χαστούκια στον κόλο και τα μπούτια. Ξαφνικά σταματάει και νιώθω τη γυμνή ψωλή του να μπαινει στο μουνάκι μου

Α: Τι κάνεις;

Θ: Αυτο που θέλεις

Α: Τι μου κάνεις;

Θ: Σε γαμάω μωρη ξεκολιάρα

Α: Σκίσε σε με ρε κνίτη, γάμα με, χαστούκισέ μου τον κόλο

Μετά από λίγο και στημένη στα 4 άρχισα να χύνω. Τις κραυγές μου παίζει να τις ακουσε ολη η σχολή.

Στη συνέχεια κάθεται στη λεκάνη και εγώ ανεβαίνω πάνω του έτσι ώστε να τον έχω πρόσωπο με προσωπο. Νάζω την ψωλάρα του μέσα μου και αρχίζω να κουνιέμαι σαν παλαβή. Με γάμαγε ενω πότε φασωνόμασταν και πότε μου έγλειφε τα βυζιά και μου δαγκωνε τις ρώγες. Εγώ φώναζα σαν τρελή ενώ για ακόμη μια φορα έχυνα

Α: Πάρε με, χύνω, γάμα τη δαπίτισσα της σχολής σου

Μετά από ένα λεπτο αφού ειχα τελειώσει, ήρθε η ώρα να χύσει και ο θοδωρης για δεύτερη φορά. Με πετάει στο πάτωμα και ξεκινάει να με χύνει στο προσωπο και στα βυζιά. Μάζεψα μερικά χύσια και τα έβαλα στο στόμα και τα κατάπια.

Έκανα να ντυθω. Βάζω το στρινγκ μου, το παντελόνι μου και παω να βάλω το σουτιέν μου.

Θ: Τι κάνεις

Α: Ντύνομαι

Θ: Τι πας να φορέσεις;

Α: Το σουτιεν μου

Θ: Όχι. Θα το κρατήσω εγώ μουνάρα μου σαν έπαθλο

Εκεί γέλασα και συμφώνησα. Φόρεσα την μπλουζα μου και το μπουφάν μου για να μην φαίνονται οι ρώγες μου

Τον φίλησα στο στόμα, του χούφτωσα τον πούτσο

Α: Γαμιέμαι καλυτερα από την άλλη που έλεγες στο τηλέφωνο;

Θ: Εννοείται, μου λέει και με φιλάει

Από τότε γαμηθήκαμε αρκετές φορές ακόμα σε ουδέτερα μέρη και κάθε φορά με καύλωνε περισσότερο.

Ελπίζω να σας άρεσε η εμπειρια μου.

error: