Τρίο με τη γυναίκα μου (Part 2)

Στο δρόμο για το σπίτι ήμασταν κυρίως σιωπηλοί και δεν αναφέραμε καθόλου όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ. Μέσα μου η ζήλεια θέριευε κάθε φορά που σκεφτόμουν την Αγγελική να γαμιέται με τον Ανδρέα αλλά ταυτόχρονα δε μπορούσα να σταματήσω να καυλώνω με την εικόνα του τεράστιου πέους του να ανοίγει τις υγρές τρύπες της και αυτή να του παραδίνεται ολοκληρωτικά. 

Κατά το απογευματάκι ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και με ρώτησε αν είχα μετανιώσει αυτό που έγινε. Πήγα να τη φιλήσω για να αποφύγω να απαντήσω καθώς δεν ήξερα ούτε ο ίδιος αν το μετάνιωσα ή όχι. Με φίλησε και μου ψυθίρισε:


-Ευχαριστώ για αυτό που έκανες για εμένα. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο… ξέρω όμως ότι σου άρεσε κιόλας. 

Και είχε δίκιο γιατί ο πούτσος μου είχε γίνει πάλι πέτρα ανάμεσα στα δάχτυλα της που τον χάιδευαν. 

-Μου αρέσει να σε βλέπω καυλωμένη μωρό μου… να σε βλέπω μούσκεμα… να χύνεις… θέλω να χύνει συνέχεια η μουνάρα σου…


Καθώς της μιλούσα κατέβαινα προς την ξυρισμένη τρύπα της που με περίμενε ορθάνοιχτη και υγρή. Ξεκίνησα να της γλείφω αργά στην κλειτορίδα και να βάζω τα δάχτυλα μου ένα ένα μέχρι που είχε μπει σχεδόν όλη μου η παλάμη. Ο Ανδρέας είχε δίκιο πως πλέον για να χορτάσει το μουνάκι της θέλει 2 πούτσες. 

-Μπες μέσα μου αλλά μην βγάλεις τα δάχτυλα σου….ααααααχχχ….γάμησε με…άνοιξε με και άλλο…πιο γρήγορα…ναι…ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! 


Σε λίγο τελείωνα και εγώ πάνω στα στητά της βυζάκια και με καθάρισε απαλά με το στόμα της. 

-Μωρό μου, θα το ξαναέκανες; 

-Δε σου έφτασε χωρίς τον Ανδρέα ε;

-Πάντα μου φτάνεις, απλά είναι διαφορετικό …

Όταν αποκοιμήθηκε πήρα το γαμιά της τηλέφωνο και κανονίσαμε να βρεθούμε σε ξενοδοχείο για να της κάνουμε έκπληξη. Ζήλευα φοβερά αλλά δε μπορούσα να αντισταθώ στην καύλα, την καύλα της γυναίκας μου που θέλει να ξεσκίζεται μπροστά μου. 

Ξύπνησε, έβαλε ένα καλό φόρεμα χωρίς εσώρουχα από μέσα όπως της είπα και ξεκινήσαμε για το ακριβό ξενοδοχείο που νόμιζε ότι θα πηγαίναμε για δείπνο. 

Έμεινε έκπληκτη όταν παρέλαβα το κλειδί. 

-Το δείπνο σου σε περιμένει στο δωμάτιο…

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο έπαιζε χαμηλά μουσική και μας περίμενε ο Ανδρέας με ένα ποτό στο χέρι. 

-Είσαι ο καλύτερος άνδρας…μου κάνεις τις καλύτερες εκπλήξεις…

Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο αγκάλιασε τον Ανδρέα και άρχισαν να φιλιούνται. 

-Σας θέλω μαζί… κάντε με δικιά σας…συνέχεια δικιά σας…

Τον ξάπλωσε στο κρεβάτι και του ξεκίνησε μια πίπα που δεν έχω ξαναδεί. Ρούφαγε και έγλυφε σαν να ήταν θεός της αυτός ο πούτσος, τον λάτρευε. Εγώ πήγα πίσω της, σήκωσα το φόρεμα και ξεκίνησα να ετοιμάζω με τη γλώσσα μου τις ροζ τρυπούλες της που ήταν ήδη υγρές και ανοιχτές. 

-Τον θέλω μέσα μου…θέλω να τελειώσω πάνω του…

Έκατσα στην πολυθρόνα και άφησα τη γυναίκα μου να βάλει και τους 20 πόντους βαθιά μέσα στα σπλάχνα της. 

-Ααααχχχ ναι αυτός είναι πούτσος… γάμα με μπροστά στον άντρα μου… για αυτόν γαμιέμαι…του αρέσει να ανοίγεις το μουνάκι μου…ναιιιιιι….ναιιιι….ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! 

Τελείωσε τόσο δυνατά που δάκρυα έβγαιναν από τα μάτια της και όλο της το σώμα είχε γίνει κόκκινο. 

Ακόμη και έτσι η Αγγελική ήταν αχόρταγη αφού γύρισε και μου έκανε νόημα με το δάχτυλο να πλησιάσω. 

-Σας θέλω και τους δύο μέσα μου…το μουνάκι μου σας χρειάζεται…

Πήρα θέση πίσω της και με μια κίνηση το όνειρο της έγινε και πάλι πραγματικότητα. Ήταν τόσο υγρή και ανοιχτή που δε δυσκολεύτηκε καθόλου να μας πάρει και τους δύο. 

-Είμαι η πουτάνα σας…γαμήστε με όπως θέλετε και από όπου θέλετε…είμαι δικιά σας…

Η μουνάρα της είχε τεντωθεί τόσο που η κωλοτρυπίδα της έκανε καμπύλη από πάνω. Δεν ήθελα να μείνει παραπονεμένη και ξεκίνησα να της βάζω δάχτυλο. Η Αγγελική ήταν και πάλι σε άλλο πλανήτη με δύο πούτσες να της γαμάνε σκληρά το μουνάκι και τρία δάκτυλά να παίζουν με το κωλαράκι της. Πλέον έβγαζε μόνο μουγκρητά και έκανε σπασμούς με κάθε οργασμό. 

Δεν ήθελα να χύσω ακόμα και βγήκα για να απολαύσω τη θέα που μου προσέφερε η καυλιάρα γυναικάρα μου. 

Ο Ανδρέας δεν κρατήθηκε και την πλημμύρισε με σπέρμα φωνάζοντας δυνατά και γαμώντας τη βίαια. 

-Είναι τρομερή καύλα η γυναίκα σου… δεν έχω ξαναχύσει έτσι…

-Θα σου ετοιμάσω την κωλάρα της να τη χύσεις πάλι… 

Η Αγγελική ξάπλωσε ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και σήκωσε τα πόδια αποκαλύπτοντας τις ανοιχτές τρύπες της. 

Χάιδεψα λίγο τα μουνόχειλα της με τον πούτσο μου για να τον λιπάνω και μπήκα για πρώτη φορά στον κώλο της γυναίκας μου που ο Ανδρέας είχε ήδη σκίσει και χύσει την προηγούμενη μέρα. 

-Σου αρέσει το κωλαράκι μου μωρό μου;

-Είναι καύλα…είσαι όλη καύλα…θα το χύσω το κωλαράκι σου μουνάρα μου…χύνω…αααααααα!

Η καριόλα μου, είχε ήδη μάθει να γαμιέται καλά και από εκεί αφού χρησιμοποιούσε τους μυς για να με τρομπάρει και να με ξεζουμίσει μέσα της. 

-Όλη δικιά σου…

Ο γαμιάς της σύντομα πήρε τη θέση μου και ο τεράστιος του πούτσος πραγματικά τέντωνε το λευκό κωλαράκι της. Η γυναικάρα μου τον αγκάλιασε με τα πόδια της και τον τράβηξε όλο μέσα ενώ με το ένα χέρι μαλάκιζε την κλειτορίδα της και με το άλλο τσίμπαγε τις ρώγες της. 

-Ξέσκισε με μπροστά του…του αρέσει να με γαμάς από παντού…θέλει να πηδάς τον κώλο της γυναίκας του και να τον χύνεις…ααααααΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ναι καυλιάρη μου…

Ο κώλος της είχε ξεχειλώσει εντελώς αφού ο Ανδρέας έχωνε με δύναμη όλο του το καυλί μέχρι τα αρχίδια. Με μια κίνηση τη γύρισε μπρούμυτα με τα πόδια της να κρέμονται από το κρεβάτι, έπιασε το χέρι της πίσω από την πλάτη της και τη σφυροκοπούσε με τέτοια μανία που πετάγονταν μπροστά σε κάθε διείσδυση. Έχυσε για δεύτερη φορά βυθισμένος όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα της και φωνάζοντας σαν τρελός. 

-Πάρτα πουτανάρα ψωλιάρα… τέτοιος πούτσος σου αξίζει να σε γαμάει…

Όταν βγήκε από μέσα της η κωλοτρυπίδα της παρέμεινε ορθάνοιχτη και τα χύσια μας έτρεχαν. Είναι το πιο καυτό θέαμα που έχω δει ποτέ. 


Όπως και στο σπίτι του έφυγε βιαστικά από το δωμάτιο όταν τελειώσαμε. Με την Αγγελική κοιμηθήκαμε εκεί και το πρωί κάναμε έρωτα. Πλέον κατάλαβα πως είμαι ευτυχισμένος όταν είναι και αυτή. Και για να είναι η Αγγελική ευτυχισμένη χρειάζεται χοντρούς και μεγάλους πούτσους τελικά. 

error: