Από φαντασίωση σε πραγματικότητα 2

Γεια σας και πάλι ειμαι ο Α. και έχω γυναίκα τη Γ. Μετά από το τρίο που κάναμε με τη γυναίκα μου στην παραλία και τον Γιώργο που γνωρίσαμε εκεί το σεξ μεταξύ μας ήταν, κάτι το φανταστικό από εκεί και πέρα συνέχεια χωρίς σταμάτιμο και βάζοντας την φαντασίωση στο παιχνίδι μας πως την παιρνω παρτουζα με τον Γιωργο.

Μπήκε ο Ιούλιος και έχω φύγει στην Αθήνα για κάποιες δουλειές, μιλάω με τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο και μου εξέφρασε την άποψή της, να πάρουμε τον Γιώργο τηλέφωνο και να πάμε ένα Σαββατοκύριακο κάπου να περάσουμε καλά. Κλείσαμε το τηλέφωνο με τη γυναίκα μου πήρα τον Γιώργο αμέσως και τον ρώτησα αν θα μπορούσε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που έρχεται να κανονίζαμε κάτι, ο Γιώργος βρήκε περίφημη την ιδέα μου και μου πρότεινε κάτι διαφορετικό, στο να εντάξουμε στο παιχνίδι μας και έναν φιλο του και ο οποίος θα ήθελε πάρα πολύ να πάρει μέρος και αυτός και πως θα διέθετε ένα σπίτι που έχει στην περιοχή της Πύλου, κλεισμένο με μεγάλο τοίχο και μακριά από τα βλέμματα και τα  αυτιά των γειτόνων. Από την άλλη εγώ είπα πώς δεν με πειράζει για τον φίλο του αλλά η απάντηση στο ναι ή όχι δεν είναι δικιά μου αλλά τις κοπέλας που είμαστε μαζί, αν μου δώσει το ok. θα σε πάρω τηλέφωνο και θα σου πω κανένα πρόβλημα και θα ξαναμιλήσουμε για να κανονίσουμε τι συνάντηση και πού να έρθουμε.

Αμέσως πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπα τι μου είπε ο Γιώργος. Τι θα έλεγες να βάλουμε στην παρέα και τον φίλο ξέρω πως ίσως να μην μπορέσεις να τα καταφέρεις αλλά πιστεύω θα προσπαθήσεις, δεν σε φοβάμαι ξέρω τι πουτανα γυναίκα έχω και πόσο πολύ γουστάρει την πουτσα, ξέρω ότι θα με βγάλεις ασπροπρόσωπο.

Η γυναίκα μου απάντησε. Ρε αγάπη μου με δύο όπως είπες τα κατάφερα τώρα με τρεις ίσως να φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά αλλά από την άλλη θα το δοκιμάσω εφόσον εσύ το γουστάρεις τόσο πολύ να με δεις να γαμιεμαι με άλλους αλλά και πάλι όπως και την πρώτη φορά με τον Γιώργο εάν κάτι δεν μου αρέσει ο όρος είναι σταματάμε.  Φυσικά ελπίζω ο φίλος του Γιώργου να έχει την ίδια πουτσα με αυτόν.

-Α. Θα πάρω τηλέφωνο το Γιώργο και θα συνεννοηθούμε από σένα εφόσον έχω το okay προχωράμε, τώρα από κει και πέρα αν χρειαστείς κάποια πράγματα για το Σαββατοκύριακο να πας να ψωνίσεις.

-Γ.  Σίγουρα θα χρειαστώ κάποια πράγματα, κάποια ρούχα, οπότε ναι θα πάω να ψωνίσω το Σαββατοκύριακο θα είμαι μία θεά. 

Εκλεισα το τηλέφωνο και πήρα αμέσως το Γιώργο, του είπα πως δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα να βάλουμε και τον φίλο του στην παρέα μας, φυσικά ελπίζω ο φίλος σου να έχει τα ίδια προσόντα με εσένα και όρος που υπάρχει είναι όπως και την πρώτη φορά σε περίπτωση που δεν μας αρέσει κάτι σταματάμε αμέσως, κατανοητό αυτό, ο Γιώργος με κάθησυχασε και μου είπε εντάξει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα μιλήσω με το φίλο μου τον Χρήστο, έτσι τον λένε και έχουμε κλείσει για αυτό το Σαββατοκύριακο, την Παρασκευή θα μιλήσουμε πάλι για να δούμε πού θα έρθετε.

Κλείσαμε το τηλέφωνο με τον Γιώργο και από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή που γύρισα σπίτι το μυαλό μου και οι σκέψεις μου οργιάζανε στο τι παρτούζα δυνατή θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο φυσικά κάθε βράδυ τον έπαιζα τρελά και έχυνα συνέχεια, στην σκέψη ότι θα δω τη γυναίκα μου να ξεσκιζεται με δύο. Καθε βράδυ έπαιρνα τη γυναίκα μου τηλέφωνο να μαθω νεα της και τι ετοιμαζει;

-Γ. Ετοιμάζομαι να περάσουμε όλοι καλά.

Την Παρασκευή που γύρισα σπίτι την είδα πολύ περίποιημένη είχε κάνει τα μαλλιά της rasta είχε φτιάξει νύχια μακριά όπως μου αρέσουν.  Την ειδα να φορα ενα babydall μόνο χωρίς εσώρουχα. Φυσικά βλέποντας την και μετά από τόσες μέρες μαλακιας το μόνο που ήθελα ήταν να τη γαμησω, πήγα κοντά την φιλισα και  αμέσως επιασα το κολαράκι της η γυναίκα μου έβαλε χέρι και μου έπιασε την πουτσα. Με εσπρωξε απο κοντά της και μου είπε ότι για να πάρεις αυτό που θέλεις πρέπει να περιμένεις και ως το Σαββατο.

-Α. Τι εννοείς να περιμένω έως το Σάββατο, σήμερα δεν θα κάνουμε κάτι;

-Γ. Και βέβαια όχι, περίμενε ως το Σάββατο, θα με γαμήσετε όλοι μαζί.

Επιτέλους ξημέρωσε το Σάββατο σηκωθήκαμε κατά τις 8:00 το πρωί η γυναικα μου με εστειλε να παρω καφεδες για να μπορέσει να ετοιμαστεί, γύρισα μετά από κάνα δυο ώρες περίπου στο σπίτι πήγα να κάνω κάποιες άλλες δουλειές που είχα και την βλέπω ετοιμη να περιμένει. Το μαλλί όπως είχαμε πει ραστα μακρύ, επάνω φόραγε το σουτιέν από μαγιό και κάτω ένα καυτό σορτσάκι τζιν από αυτό που τα κολομάγουλα είναι έξω, ήταν τόσο καυτό το σορτσάκι που αν καθότανε σε καρέκλα και ανοιγε τα πόδια, πιστεύω τα μονόχειλά της θα ξεχωρίζαν αριστερά δεξιά από το σορτσάκι, έβαλα τα πράγματα στο πορτ μπαγκάζ μπήκε μέσα και ξεκινήσαμε για Πύλο, στο δρόμο όπου σταματήσαμε για βενζίνη και καφέ, τα βλέμματα των περαστικών πέφταν πάνω της.

Φτάσαμε στον προορισμό μας και μπήκαμε στο σπίτι του Χρήστου κάναμε τις κατάλληλες γνωριμίες και ο Χρήστος μας έδειξε το χώρο όπου θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα πράγματα μας.

Η γυναίκα μου ζήτησε λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί να φορέσει το μαγιο της και να κατέβει κάτω στην πισίνα που θα ήμασταν όλοι να κάνουμε το μπάνιο μας να πιούμε τα ποτά μας και να μιλήσουμε. Οι άντρες κατεβήκαμε στην πισίνα ο Χρήστος είχε ένα ωραίο μπαράκι εκεί. Ανοιξαμε μερικές μπύρες αράξαμε μέσα στο υδρομασάζ που είχε και χαλαρωναμε, εγώ είχα πλάτη το σπίτι και δεν πηρα χαμπαρι που βγήκε η γυναίκα μου από μέσα ενώ οι δυο τους την είδανε και μείνανε με το στόμα ανοιχτό. Γύρισα και ειδα  τη γυναίκα μου να έχει βγάλει το σορτσάκι να έχει φορέσει ένα μαγιό τύπου κορδόνι ολόσωμο, λίγο ύφασμα απλά κάλυπτε στις ρόγες της όλο το άλλο απλά παίρνουσε ένα κορδόνι από παντού, καυλώσαμε και οι τρεις αμέσως ο Χρήστος βγήκε από το ίδρομασαζ και της έφτιαξε ένα κοκτέιλ για να πιει δροσιστικό με αρκετη ποσότητα αλκοόλ για να φτιάξει κεφάλι εφόσον και η ίδια το ζήτησε. Πήρε το ποτό της και μπήκε μαζί μας στο ιδρομασάζ, έκατσε δίπλα μου και απέναντί μας ήταν ο Γιώργος και ο Χρήστος, εγώ την έφερα μπροστά μου αγκαλιά της έδωσα ένα φιλί στο λαιμό και παραμέρισα το λιγοστό ύφασμα που είχε στις ρώγες της για να τις πιάσω καλύτερα ο Γιώργος και ο Χρήστος ήρθαν κοντά μας και αναλάβανε να πιπιλήσουνε από μία ρόγα ο καθένας.

Της ανασήκωσα να είναι οριζόντια με το νερό και αμέσως ο κάθε ένας από τους φίλους μας έβαλε δάχτυλο στο μουνι της, η γυναίκα μου έκλεισε αμέσως τα μάτια και αναστέναζε στα χάδια των φίλων μας και στις γλώσσες που πιπιλίζαν τις ρόγες της. Ένας καλός οργασμός από την πλευρά της, δεν άργεισε να έρθει και ο Χρήστος στο άκουσμα αυτό πηγε ανάμεσα στα πόδια της και έγλυφε με μανία τα μονόχειλά της.

Βγήκαμε όλοι από την πισίνα. Η γυναικα μου γονατησε μπροστα μας, κατεβασαμε τα μαγιο μας και βγαλαμε εξω τις πουτσες μας, εγω 17 ποντους, ο Γιωργος 20 και ο Χριστος 25 ποντους και χοντρη σαν μπουκαλακι νερου. Η γυναικα μου μολις ειδε αυτο το πελωριο καυλι το πηρε αμεσως στο στομα χαριζωντας του ενα υπεροχο τσιμπουκι. Μας επερναι στο στομα εναλαξ. Στην συνεχεια την ξαπλωσαμε στον καναπε, συνεχισε το τσιμπουκι σε εμενα και τον Γιωργο. Ο Χρήστος γονατησε αναμεσα στα ποδια της και της εκανε γλυφομουνι.

Με τον Γιώργο συμφωνήσαμε ότι μιας και εμείς την έχουμε γαμισει καλό είναι αυτή τη φορά να ξεκινήσει ο Χρήστος. Ο Χρηστος ανασήκωσε τα πόδια της στους ομους του, τα οποία πιάσαμε αμέσως εγώ με το Γιώργο και έβαλε το 25άρι παπάρι του στην άκρη των μουνοχειλων της γυναίκας μου, αφού τον έπαιξε λίγες φορές επάνω στο μουνι της άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα της, εγώ με τον Γιώργο σκάσαμε αμέσως στα γέλια. 

Γιώργο ενημέρωσε τον φίλο σου πώς πρέπει να γαμισει την πουτανα. 

-Γιωργος. Χρήστο μην τη λιπασε ξέσκισε την πουτανα. Δωσε της  το μουνι στο χέρι. Αν και πιστεύω πως δεν θα μπορούμε να περπατήσουμε από το γαμισι που θα μας ρίξει αυτή, δεν ξέρεις για τί πουτανα μιλάμε.

Ο Χρήστος στο άκουσμα αυτό ξεκίνησε να μπιγει δυνατά και με μανία την πουτσα του μέσα στο μουνι της γυναίκας μου. Σταμάτησε να μας πιπωνει ώστε να μπορεί να φωνάζει από το ξέσκισμα και έβαλε τα χέρια της να ανοίγει τα κωλομάγουλά της περισσότερο ώστε να μπορεί να μπαίνει αυτό το καύλι πιο άνετα μέσα στη μουναρα της, ακόμα ενα μεγάλο χύσιμο βγήκε από το μουνι της, με την γυναίκα μου να φωνάζει δυνατά.

-Γ. Χυυυυυνωωωω η πουτανααααα, με εσκισες γαμια μου. Φερε μου να σου καθαρισω την πουτσα απο τα υγρα μου, για να ξαναμπεις. 

Αυτή τη φορά ξάπλωσε στον καναπέ ο Χρήστος και ανέβηκε η γυναίκα μου επάνω του με πρόσωπο προς αυτόν. Το χοντρό εργαλείο του Χρήστου εξαφανίστηκε αμέσως έως τον πάτο στο μουνι της γυναίκας μου η οποια γυρησε και κοίταξε τον Γιώργο και του είπε να πάρει και αυτός θέση πίσω της. Ο Γιωργος με την υγρή πουτσα από το τσιμπούκι της γυναίκας μου πήγε πίσω της και έσπρωξε και αυτός σιγά-σιγά το παπάρι του μεσα στο μουνι της γυναίκας μου. Ο Χρήστος από την άλλη γουρλωσε τα μάτια του, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ένα δεύτερο καυλί έχει χωθεί μέσα στη μουναρα μαζί του. Η φαντασία μου έχει γίνει για άλλη μία φορά πραγματικότητα εγώ να δινω πιπα στη γυναίκα μου και οι δύο γαμιάδες να τις ξεσκίζουνε το μουνι τελείως. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 20 λεπτά μέχρι που ξεκίνησαν να χυνουν και οι δύο μαζί στο μουνι της γυναίκας μου και να το γεμάνε με το καυτό σπέρμα τους, πηχτό και παχύρευστο υγρό μαζί με τα υγρά της γυναίκας μου άρχισαν να φεύγουνε από τις άκρες των μονόχειλών της ενώ οι δύο πουτσες σπρωχναν ακόμα μέσα της. Ακόμα ένας οργασμός ήρθε από τη γυναίκα μου αλλά και από τα καυλιά τους. Εμειναν για λίγο ακόμα καρφωμένοι μέσα της εως οτου οι πουτσες του μαραζωσαν και βγήκαν από το μουνι της. 

Η γυναίκα μου για ακόμα μία φορά γονάτισε μπροστά μας και καθάρισε από τα σπέρματα και τα υγρά της τις πουτσες των γαμιαδων της ενω εγώ ήμουν έτοιμος να της γεμίσω το στόμα με το σπέρμα μου. Ηρεμισαμε για λιγο καθως η ωρα ειχε περασει και ετοιμαστηκαμε να παμε στην πολη για φαγητο και ποτακι.

error: