Τρίο με τη γυναίκα μου (Part 3)


Μετά και τη δεύτερη φορά με τον Ανδρέα ήξερα ότι στην Αγγελική δε θα έφτανε ποτέ ξανά το σεξ μεταξύ μας, τουλάχιστον όχι χωρίς να υπάρχει και άλλο άτομο κάθε τόσο. 

Δεν ήθελα όμως να είναι ο Άνδρεας πάντα αυτό το άτομο γιατί φοβόμουν πως θα την έχανα. Για αυτό έκανα λίγο ψάξιμο και βρήκα ένα πολύ δημοφιλές κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων που έχει και cuckhold night. Άλλωστε δεν ήθελα να πηδήξω καμία άλλη, δε θα με καυλώσει ποτέ γυναίκα όσο με καυλώνει η Αγγελική, ειδικά όταν τις τρύπες της έχει ήδη ανοίξει ένας άλλος μεγάλος σκληρός πούτσος. 

Αρχικά ήταν διατακτική στην ιδέα να αφήσει έναν άγνωστο να την πηδήξει αλλά δέχτηκε να πάμε και να δούμε πως θα εξελιχθεί η βραδιά. 


Όταν φτάσαμε μας έδωσαν προφυλακτικά στην είσοδο και μας οδήγησαν στο μπαρ όπου κάθονταν ήδη κάποια ζευγάρια. Παραγγείλαμε ποτό και περιεργαζόμασταν τους γύρω μας ενώ σιγά σιγά άρχισε να μαζεύεται κόσμος και κυρίως αυτό που ψάχναμε… μόνοι άντρες που θα περιποιούνταν τη γυναίκα μου. Η Αγγελική είχε τραβήξει την προσοχή των περισσότερων με το μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τέλεια το σώμα της και τον απίστευτο κώλο της και είχαμε ήδη αρνηθεί κάποιες προσεγγίσεις που δεν την ενθουσίαζαν. 


Κάποια στιγμή μας πλησιάζει ένας τύπος που μας συστήθηκε ως Φάνης και μας κάλεσε να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι για να γνωριστούμε. Η Αγγελική δέχτηκε με ένα πονηρό χαμόγελο και μας πήρε και τους δυο από το χέρι και μας οδήγησε σε έναν γωνιακό καναπέ. Κάτσαμε από μια μεριά ο καθένας και τη βάλαμε στη μέση. Όσο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων έβρισκε ευκαιρίες να του πιάνει το μπράτσο και αυτός ανταπέδιδε βάζοντας το χέρι του στα μπουτάκια της που άνοιγαν όσο περνούσε η ώρα. 

Τους άφησα για να πάω στην τουαλέτα και όταν γύρισα τους βρήκα να φιλιούνται παθιασμένα ενώ το χέρι του Φάνη είχε πιάσει δουλειά με την κλειτορίδα της. 

-Γύρισες μωρό μου; Ελπίζω να μη σε πειράζει που ξεκινήσαμε ήδη…ααααχχχ συνέχισε…μαλακίζει το μουνάκι μου ο Φάνης…κοίτα πόσο μούσκεμα με έχει κάνει…

-Καύλα είσαι μωρό μου… αυτή είναι μόνο η αρχή… κοίτα απέναντι…θα τους κάνεις όλους να χύσουν…

Στο απέναντι τραπέζι ήταν μια γυμνή νεαρή γυναίκα καθισμένη που είχε καρφωμένα τα μάτια της στην Αγγελική. Ανάμεσα στα πόδια της είχε το κεφάλι του φίλου της που της έκανε γλυφομούνι. 

-Πάρε με μωρό μου δεν αντέχω άλλο…

Γύρισε στα τέσσερα για να παίρνει πίπα στο Φάνη όσο εγώ απολάμβανα να γαμάω τη μουνάρα της. Στο θέαμα αυτό η κοπέλα απέναντι μας έχυσε δυνατά.

-Ήρθε η ώρα να σε χαρεί και ο φίλος μας τώρα…

Ο Φάνης φόρεσε προφυλακτικό και την οδήγησε πάνω στον πούτσο του που ήταν αρκετά χοντρός αλλά όχι όσο του Ανδρέα. Ξαφνικά ένιωσα ένα χτύπημα στον ώμο. Ήταν η κοπέλα από απέναντι και ο φίλος της που είχε έναν πούτσο τόσο μεγάλο που μόνο σε τσόντα είχα ξαναδεί…ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Αγγελική. 

-Μας καυλώσατε πολύ και θέλουμε να έρθουμε στην παρέα σας

-Πρέπει να ρωτήσω και τη γυναίκα μου αν και είμαι σίγουρος πως δε θα έχει αντίρρηση… 

Είχα απόλυτο δίκιο αφού η Αγγελική είχε ήδη το βλέμμα της πάνω στο τεράστιο καυλί που είχε έρθει για αυτήν. 

Ο Δημήτρης, έτσι μας συστήθηκε, κατάλαβε τις προθέσεις της και της τον έδωσε στο στόμα. Η γυναίκα μου πάλευε να χωρέσει έστω και το μισό στο στόμα της αλλά είχε καυλώσει πια για τα καλά αφού χοροπήδαγε πάνω στον πούτσο του Φανή. 

Στο μεταξύ εγώ απολάμβανα ένα υγρό τσιμπούκι από τη φίλη του της οποίας το όνομα δε μάθαμε ποτέ. 

-Θέλω να με ξεσκίσετε μπροστά στον άντρα μου… θέλω τα καυλιά σας μέσα μου… ναι… αααα…ναιιιιι! 

Η Αγγελική τελείωσε σχεδόν ταυτόχρονα με το Φάνη και είχε έρθει η σειρά του Δημήτρη να τη γαμήσει. Το πουτανάκι μου έκατσε ανάσκελα και έφερε τα πόδια της όσο πιο πίσω γινόνταν για να του δώσει πλήρη θέα και πρόσβαση. Έβαλε γρήγορα προφυλακτικό και άρχισε να μπαίνει αργά μέσα της…

-Ααααααχ με σκίζει…όλο μέσα…σε παρακαλώ….βαθιά…και άλλο….

Η γυναικάρα μου δε δυσκολεύτηκε καθόλου να καταπιεί και τους τουλάχιστον 25 πόντους που τη γαμούσαν. Έβγαινε σχεδόν μέχρι έξω και την κάρφωνε αργά και σταθερά. Με κάθε διείσδυση η Αγγελική έπαιζε πιο γρήγορα και πιο έντονα την κλειτορίδα της και είχε κοκκινίσει ολόκληρη. Νόμιζα πως θα τελείωνε αλλά…

-Όχι έτσι..βγάλτο!

Και τότε κατάλαβα. Του τράβηξε το προφυλακτικό και τον έχωσε γρήγορα πάλι μέσα της. Η Αγγελική που πριν κάτι μήνες έκανε μόνο ιεραποστολικό είχε τώρα τον πούτσο ενός άγνωστου να τη γαμάει χωρίς προφυλακτικό σε έναν χώρο με άλλους να τη βλέπουν ενώ την είχα ήδη γαμήσει εγώ και ένας ακόμη που δε γνώριζε, ο Φάνης. 

Δευτερόλεπτα αφού ξεκίνησε να τη ξεσκίζει χωρίς προφυλακτικό η Αγγελική έχυνε πάνω στο παλούκι του. Με αυτό το υπέροχο θέαμα έδωσα όλο μου το σπέρμα στο στόμα της φίλης του που το κατάπιε με ευχαρίστηση. 

Το γαμήση της γυναίκας μου είχε προσελκύσει πολλά βλέμματα από το κλάμπ που θαύμαζαν την ικανότητα της να παίρνει αυτό το καυλί ολόκληρο. 

-Θα χύσω μέσα σου…αυτό ήθελες πουτανάκι… για αυτό έβγαλες το προφυλακτικό…χύνωωωωωω!!! 

Ένα ποτάμι σπέρματος έβγαινε από τη μουνάρα της γυναίκας μου. 

-Τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο… είπε η φίλη του Δημήτρη και πήγε να καθαρίσει τα χύσια με τη γλώσσα της. Πρώτη φορά ακουμπούσε άλλη γυναίκα την Αγγελική που δεν αντιστάθηκε αλλά φάνηκε να το απολαμβάνει βγάζοντας μικρά βογκητά. Το σκηνικό μας ξανακαύλωσε όλους και αρχίσαμε να τραβάμε μαλακία από πάνω τους. 

Ένας ένας δώσαμε και οι τρεις άλλη μια δόση σπέρμα στο στόμα της μικρής που το έφτυσε πάνω στην ανοιχτή μουνάρα της γυναίκας μου και συνέχισε να γλύφει μέχρι που την έκανε να τελειώσει ξανά. 


Ντυθήκαμε, τους χαιρετίσαμε και φύγαμε. Η βραδιά είχε πάει ακριβώς όπως έπρεπε. Με χοντρά καυλιά και πολύ σπέρμα για τη γυναικάρα μου, την Αγγελική.  

error: