Το ελευθερο camping – fucking

Είμαι ο Σταύρος και θα σας διηγηθώ τι έγινε φέτος το καλοκαίρι.

Με την Έφη είμαστε παντρεμένοι 2 χρόνια, ευτυχισμένοι θα έλεγα και τα βρίσκουμε απόλυτα στο κρεβάτι. Είμαι 35 ετών, 1.85 στο ύψος, αδύνατος, με καστανά μαλλιά κουρεμένα πάντα κοντά και όχι ιδιαίτερα γυμνασμένος. Η Έφη είναι 29 ετών, 160 στο ύψος, με κοντοκουρεμένα κόκκινα βαμμένα μαλλιά, πράσινα μάτια και πολύ πλούσιο στήθος σε ένα κορμί φωτιά. Τέλειο κωλαράκι, τουρλωτό και στρογγυλό. Όλο το παρουσιαστικό της είναι αυτό που λέμε καύλα, μόνο που είναι σχετικά κοντή.

Φέτος τον Ιούλιο είχαμε πάει διακοπές στο Ρέθυμνο. Περνούσαμε φανταστικά με εκδρομές, βόλτες και πολύ σεξ! Ενώ ήμασταν ήδη μία εβδομάδα διακοπές, αποφασίσαμε να πάμε να διανυκτερεύσουμε σε μία ερημική παραλία που είχαμε βρει εξερευνώντας με το τζιπ κάποια μέρη στην Νότια μεριά του νησιού, για μία ή δύο βραδιές. Φορτώσαμε λοιπόν σκηνή και προμήθειες και νάμαστε στην ερημικότατη παραλία, κατά τις 13:00.

Στήσαμε την σκηνή κάτω από 2 δέντρα και βουτήξαμε αμέσως στην θάλασσα, ολόγυμνοι εννοείται. Κολυμπήσαμε απολαμβάνοντας το νερό στα γυμνά κορμιά μας. Μετά αράξαμε κάτω από μια σκιά να πιούμε μία βότκα με πορτοκάλι και να φάμε τα φρούτα μας.

Η ηρεμία μας όμως και η επαφή με την φύση δεν κράτησε πολύ. Ακούσαμε ένα φουσκωτό να έρχεται. Κοιτάξαμε και το είδαμε στην άκρη του κολπίσκου. Δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε καλά αλλά φαίνονταν αρκετά άτομα πάνω του. Στα γρήγορα έβαλα το μαγιό, το ίδιο και η Έφη, αλλά μόνο το στρινγκάκι, γιατί σουτιενάκι δεν το είχε πάρει καν μαζί της, πιστέυωντας ότι δεν θα βρίσκαμε κανέναν.

Καθώς πλησίασαν είδαμε ότι πάνω στο φουσκωτό ήταν πέντε άτομα, τρεις άντρες και δύο γυναίκες, οι οποίες όπως είδαμε έκαναν και αυτές τόπλες. Η Έφη μου είπε τότε εμφανώς ανακουφισμένη “Εντάξει ζευγαράκια είναι και αυτοί, θα κάτσουν λίγο και θα φύγουν.”

Η παρέα μας είδε και μας χαιρέτησε από το φουσκωτό που έριξε άγκυρα 5 μέτρα από την παραλία, χαιρετήσαμε κι εμείς. Αμέσως οι δύο γκόμενες της παρέας βούτηξαν στο νερό και άρχισαν να πλατσουρίζουν. Έπειτα βούτηξαν και οι τύποι και κολυμπούσαν γύρω γύρω.

Μετά από κάποια ώρα η Έφη σηκώθηκε και μου λέει “πάω να δροσιστώ λίγο”. Με την άκρη του ματιού μου είδα τους 2 τύπους που εκείνη την ώρα βγαίναν στην παραλία 2 μέτρα πιο δεξιά να την γλυκοκοιτάνε και να λέει κάτι ο ένας στο άλλον δείχνοντας με τα χέρια του 2 στήθη μεγάλα. Κατάλαβα βέβαια ότι μιλάγαν για τα μεγάλα στήθη της Έφης. Τσαντίστηκα λίγο αλλά σκέφτηκα: έτσι κοιτάτε τι μουνάρα έχω εγώ μαλάκες.

Μέσα στην θάλασσα πλησίασαν κολυμπώντας την ‘Εφη οι δύο γκόμενες και έπιασαν την κουβέντα. Ο ένας από τους τύπους είχε ανέβει πάνω στο φουσκωτό και είχε αράξει και οι δύο που ήταν στην παραλία ήρθαν και μου έπιασαν κι αυτοί την κουβέντα.

Μιλώντας μου είπαν ότι θα κάτσουν για διανυκτέρευση στην παραλία (-ξενέρωσα με αυτό-). Συστήθηκαν Πέτρος και Θοδωρής, και οι δύο περίπου στο ύψος μου αλλά πιο αθλητικοί, και μου πρόσφεραν παγωμένη μπύρα. Κουβέντα στην κουβέντα τους είπα ότι είμαστε παντρεμένοι με την Έφη δύο χρόνια, μου είπαν ότι δεν ήταν ζευγάρια αυτοί, ότι τις πηδούσαν τις γκόμενες εδώ και 3 μέρες που τις είχαν γνωρίσει σε ένα beach bar και – πονηρά γελώντας – μου είπαν να ξεμοναχιάσω όποια ήθελα να την ξεσκίσω. Γέλασα και αστειευόμενος απάντησα ότι και να ήθελα με την Έφη εκεί δεν γινόταν, κάποιος θα έπρεπε να την απασχολεί. Αυτοί γέλασαν και είπαν ότι όλα γίνονται.

Εκείνη την ώρα βγήκε και η Έφη με την μία από τις γκόμενες και ήρθαν και έκατσαν δίπλα μας. Μου την σύστησε ως Σάντρα. Η Σάντρα ήταν ψηλή, έριχνε ένα κεφάλι στην Έφη με ωραίο σώμα αλλά λίγο αδύνατη για τα γούστα μου (μου αρέσουν οι καμπύλες και τα χουφτώματα πολύ) με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά και φορούσε μόνο ένα μικροσκοπικό brazilian και από πάνω τίποτα. Ήταν μαυρισμένη σοκολατένια και η αλήθεια είναι ότι καύλωσα όταν έκατσε δίπλα μου και σκέφτηκα αυτό που είχε πει ο Πέτρος.

Η Έφη ήταν πολύ άνετη, παρόλο που ήταν σχεδόν γυμνή και ήταν τόσοι ξένοι γύρω μας. Πήρε μια μπύρα από το ψυγειάκι και αυτή και μου ζήτησε να της βάλω αντιηλιακό. Η Σάντρα τότε που καθόταν πιο κοντά προσφέρθηκε να της βάλει αυτή, και άρχισε να το απλώνει στο κορμί της γυναίκας μου πάρα πολύ αισθησιακά, υπερβολικά πολύ αισθησιακά, τόσο που το καυλί μου το ένιωσα να σηκώνεται και σκέφτηκα ότι ευτυχώς που φόραγα το μαγιώ. Η Έφη είχε χαλαρώσει πάρα πολύ και το απολάμβανε και την στιγμή που η Σάντρα άπλωνε στα λευκά τεράστια βυζιά της γυναίκας μου το λαδάκι ο Θοδωρής είπε γελώντας δυνατά «ΤΥΧΕΡΗ Έφη», η Έφη χαζογέλασε και ο Πέτρος είπε «ΤΥΧΕΡΗ Σάντρα» που αγγίζει τέτοια στήθη. Εγώ τον λοξοκοίταξα και πήγα να πω κάτι αλλά η Έφη γέλασε και είπε, «ευχαριστώ πολύ» ρίχνοντας μου μια πλάγια ματιά.

Οι άλλοι δύο που ήταν στο φουσκωτό αφού τους είδα να χαμουρεύονται λίγο, τσιτσιδωθήκαν τελείως και βούτηξαν και ήρθαν έξω και αυτοί. Βγήκαν ολόγυμνοι με απόλυτη φυσικότητα και έκατσαν δίπλα μας. Συστήθηκαν, ο Σήφης, λίγο πιο κοντός από εμένα, μακριά σγουρά μαλλιά, αρκετά τατουάζ, με ελαφριά κοιλίτσα και κρεμόταν μια τεράστια παπαρδέλα –κάτι που με έφερε σε μεγαλύτερη αμηχανία – το φουσκωτό ήταν δικό του. Η Έλενα, πιο κοντή από την Σάντρα, με περισσότερα πιασίματα, πολύ γυμνασμένο σώμα, σφιχτή τουρλωτή κωλάρα την οποία χάζεψα αρκετή ώρα, χωρίς ούτε μια τριχούλα πουθενά, με κοντό ξανθό μαλλί.

Ο Σήφης με τον πούτσο του να κρέμεται είχε κάτσει ακριβώς δίπλα από την Έφη που εκείνη την ώρα είχε ξαπλώσει στην ψάθα της πλάγια κοιτώντας μας, απέχοντας το καυλί του από το στόμα της λίγα εκατοστά. Ήμουν βέβαιος ότι το έκανε επίτηδες και ήμουν έτοιμος να πω κάτι αλλά πάλι επειδή δεν είδα την Έφη να ενοχλείται και είχαμε αρχίσει τα αστεία και το χαβαλέ το προσπέρασα.

Πίνοντας μπύρες και σφηνάκια βότκα, κάνοντας και μερικές βουτιές για να ξεθολώσει το κεφάλι, πέρασε η ώρα και είχε αρχίσει να σουρουπώνει ήδη. Είχαμε κάνει κεφάλι από το τις βότκες και κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι είχε τελειώσει και το τρίτο μπουκάλι. Ο Σήφης είπε τότε: «Ποιος θα φέρει άλλο ένα μπουκάλι από το σκάφος;» Ο Πέτρος και ο Θοδωρής είχαν πάει να μαζέψουν ξύλα για να ανάψουμε φωτία έτσι είπα ότι θα πάω εγώ και αμέσως βούτηξα και κολύμπησα μέχρι το φουσκωτό. Ανέβηκα πάνω αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω το ψυγείο γιατί ήταν κλειδωμένο. «Είναι κλειδωμένο» φώναξα και τότε ο Σήφης έδωσε τα κλειδιά στην Σάντρα να μου τα φέρει. Μαζί με τη Σάντρα κολύμπησε μέχρι το φουσκωτό και η Έλενα. Μόλις ήρθαν ανεβήκαν στο φουσκωτό και μου δώσαν τα κλειδιά χαιδεύωντας και οι δύο το καυλί μου πάνω από το μαγιώ μου.

Κόμπλαρα στιγμιαία και κοίταξα έξω να δω αν κοιτάει η Έφη. Δεν με κοίταγε καθόλου. Είχε ξαπλώσει μπρούμυτα και μίλαγε και γέλαγε με τον Σήφη. Είχε ξαπλώσει υπερβολικά κοντά στο καυλί του Σήφη όπως είδα, ο οποίος εξακολουθούσε να είναι γυμνός. Πριν προλάβω να αντιδράσω η Έλενα άρπαξε το κλειδί και έσκυψε μπροστά μου τουρλώνοντας την γυμνή κωλάρα της για να ξεκλειδώσει το ψυγειάκι. Η Σάντρα άρπαξε τότε γερά το καυλί μου με το ένα χέρι και με το άλλο χούφτωσε τη κωλάρα και μου είπε «Ωραίο κωλαράκι έχει η Έλενα έ; Θες να το γαμήσεις;». Εκεί στιγμιαία απάντησα «Θέλω… αλλά… Ναι αμέ… μα…».

Η Σάντρα τότε με μία κίνηση έσκυψε και μου κατέβασε το μαγιό και έβαλε στο στόμα της το ήδη καυλωμένο πούτσο μου. Κοκάλωσα και κοίταξα προς τα έξω αλλά ευτυχώς η Έφη ήταν ακόμα ξαπλωμένη μπρούμυτα και γέλαγε με τον Σήφη ρίχνωντας του μερικές σπρωξιές. Δεν με κοίταγε. Η Έλενα άνοιξε το μπουκάκι τη βότκα, ήπιε μια γουλιά και μου το έδωσε ενώ έσκυψε και αυτή στο καυλί μου. Είχα καυλώσει αφάνταστα και τράβηξα άλλη μια γουλιά βότκα. Οι γκομενάρες με τσιμπουκώναν δυνατά αλλά εγώ όλο κοίταγα έξω φοβούμενος μην με δει η Έφη.

Μετά από λίγο η Σάντρα άρχισε και χαμουρεύεται με την Έλενα και με τραβήξαν κι εμένα να ξαπλώσω δίπλα τους στο φουσκώτο. Ξαπλωμένοι κάτω στο μεγάλο φουσκώτο δεν φαινόμασταν και δεν βλέπαμε καθόλου έξω. Η Σάντρα άρπαξε το καυλί μου τότε ξαφνικά και το έχωσε στο μουνάκι της ξαπλωμένη πλάγια ενώ η Έλενα τη χούφτωνε και χαίδευε απαλά το δικό της μουνάκι. Είχα χάσει την αίσθηση του τι γινόταν. Καυλωμένος γάμησα για λίγη ώρα τη Σάντρα μέχρι που τραβήχτηκε και ήρθε η Έλενα από πάνω μου λέγοντας μου «Θέλω να κάτσω κι εγώ στον πούτσο σου, καυλιάρη».

Ανασηκώθηκα και έριξα μια ματιά έξω και… έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Η Έφη ήταν ακόμα μπρούμυτα αλλά είχε αρπάξει το μεγαλο καυλί του Σήφη και το έγλυφε. Δεν πρόλαβα να το σκεφτώ καν όταν η Έλενα καβάλησε το πούτσο μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη. Την χούφτωνα παντού ενώ η Σάντρα μας κέρασε μια γύρα βότκα ακόμα.

Το βλέμα μου όμως ήταν καρφωμένο έξω. Έβλεπα την Έφη να τσιμπουκώνει με μανία το χοντρό καυλί του Σήφη. Είχε ανασηκωθεί και καθόταν με τα τέσσερα με τουρλωμένο το κωλαράκι της προς τη μεριά που ήμασταν. Δεν ήξερα αν μας είχε δει ή τι συνέβαινε. Η Σάντρα τότε τράβηξε την Έλενα και έκατσε αυτή στο πούτσο μου ενώ ξανακοίταξα έξω. Είχαν επιστρέψει και ο Πέτρος και ο Θοδωρής και γλύφαν και οι δύο το μουνάκι της Έφης! Είχα καυλώσει πολύ και κόντευα να τελειώσω. Το είπα στη Σάντρα και τράβηξε το μουνάκι της και έπεσε με τα μούτρα στο καυλί μου. Μετά από λίγο ρούφηγμα τέλειωσα μέσα στο στόμα της.

Έξω η Έφη ακόμα στα τέσσερα γαμιόταν από πίσω από το Θοδωρή ενώ συνέχισε να τσιμπουκώνει εναλλάξ τον Σήφη και τον Πέτρο. Την άκουγα να βογγάει και ζήλευα. Δεν μπορούσα να πω τίποτα όμως. Έτσι ξαναέστρεψα την προσοχή μου μέσα στο σκάφος όπου η Σάντρα και η Έλενα συνεχίζαν το γαμήσι μεταξύ τους με πολύ καύλα κάνοντας ένα 69. Τις παρακολούθησα για λίγο ενώ το καυλί μου είχε σκληρήνει πάλι ήδη. Η Σάντρα το πρόσεξε και το είπε στην Έλενα. Τότε έπεσαν και οι δύο στα τέσσερα και μου είπαν: «Διάλεξε ποια θες να γαμήσεις, καυλιάρη;» «Και τις δύο απάντησα με τη σειρά» και έχωσα το καυλί μου στο μουνάκι της Έλενας και άρχισα να την σφυροκοπώ.

Έριξα μια ματιά έξω πάλι και είδα ότι η Έφη ήταν μπρούμυτα στις ψάθες και την είχε καβαλήσει ο Σήφης γαμιώντας την δυνατά. Ο Πέτρος και ο Θοδωρής την χούφτωναν και χαίδευαν στο στόμα και τα στήθη της με τις πούτσες τους. Εκείνη τη στιγμή την σήκωσαν και την ξαναέριξαν – αρκετά απότομα – στα τέσσερα και άρχισαν αν τις ρίχνουν και οι τρεις χαστουκάκια με τα καυλιά τους και με τις παλάμες τους στο κώλο. Η Έφη βόγγαγε και έλεγε «ΝΑΙ ΝΑΙ» «Ξεσκίστε με» και άλλα τέτοια, τα άκουγα καθαρά! Και αυτό έκαναν. Την ξέσκιζαν… Ένας ένας τη γάμαγαν πισωκολλητά ενώ το ίδιο έκανα κι εγώ στη Σάντρα και την Έλενα.

Γαμηθήκαμε δυνατά και τελειώσαμε και το άλλο μπουκάλι βότκα, το κεφάλι μου γύριζε και η Σάντρα είχε ήδη αποκοιμηθεί στο σκάφος και το ίδιο ετοιμαζόταν να κάνει και η Έλενα. Εγώ κρατιόμουν ακόμα αν και κλείναν τα μάτια μου, γιατί κοίτα έξω το γαμήσι της Έφης. Είχαν ήδη τελειώσει και οι τρεις τους στο στόμα και το στήθος της Έφης όση ώρα γαμιόμουνα κι εγώ με τη Σάντρα και την Έλενα και ήδη την είχε ξαπλώσει ο Σήφης πάλι κάτω και της έγλυφε το μουνάκι.

Μετά από λίγο μπήκαν στην δράση και οι τρεις πάλι και την περικυκλώσαν με τις πούτσες τους σηκωμένες. Η Έφη άρχισε να τους τσιμπουκώνει εναλλάξ ενώ την χουφτώναν παντού. Ο Θοδωρής την έστησε στα τέσσερα πάλι και της έδωσε το καυλί του στο στόμα της να συνεχίσει να το ρουφάει ενώ ο Σήφης έβγαλε από το τσαντάκι του κάτι, μετά κατάλαβα ότι ήταν λαδάκι και άρχισε να το βάζει στην τρυπούλα της κωλάρας της. Η Έφη δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου παρόλο που το γαμήσι από το κώλο το κάναμε σπάνια και με το ζόρι σχεδόν. Έτσι μετά από λίγη ώρα μέσα στην υπέροχη κωλάρα της Έφης ήταν το χοντρό καυλί του Σήφη.

Άκουγα τα βογκητά της από εδώ που ήμουν ενώ τα μάτια μου έκλειναν από τη νύστα, τη κούραση και το μεθύσι. Παρόλαυτα κρατιόμουν ακόμη, ενώ η Έλενα τελικά δεν κοιμήθηκε αλλά είχε ξαπλώσει δίπλα μου και χαίδευε το καυλί μου. Δεν θα το πιστέψετε αλλά μου ξανασηκώθηκε. Έβλεπα ένα χοντρό καυλί να ξεσκίζει την Έφη και μου χαιδευε το δικό μου καυλί μια μουνάρα. Άρχισα κι εγώ να την χαιδευω στο μουνάκι της το οποίο ήταν μούσκεμα.

Έτσι βρεθήκαμε να παίρνουμε μάτι το ξέσκισμα της Έφης, την οποία εκείνη τη στιγμή γάμαγε ο Πέτρος από το κώλο ενώ ο Σήφης είχε τελειώσει στην πλάτη της και ο Θοδωρής της είχε χώσει το πούτσο στο στόμα. Χαίδευα την Έλενα και η Έλενα μου τον έπαιζε κι έτσι ξανατελείωσαμε και οι δύο… Εκεί κάπου αποκοιμηθήκαμε ενώ ξεσκίζαν ακόμα την Έφη…

Το πρωί με τον δεν ξύπνησα με τον πρώτο ήλιο, λόγω μεθυσιού έτσι κατά της 9 αφού ήδη με έκαιγε ο ήλιος άνοιξα τα μάτια μου. Η Έλενα και η Σάντρα ήταν άφαντες.. Σηκώθηκα και κοίταξα στην παραλία όπου έμεινα άναυδος με αυτό που είδα! Η Έφη πεσμένη στα τέσσερα και ο Σήφης από πίσω της να την γαμάει! Πάλι! Αυθόρμητα μου ήρθε να φωνάξω. Δεν το έκανα. Έψαξα με το βλέμμα να βρω το Πέτρο και το Θοδωρή, δεν φαίνονταν πουθενά, ξαφνικά όμως τους βρήκα. Ήταν στην άκρη της παραλίας και γαμιόντουσαν με την Έλενα και τη Σάντρα. Τσατίστηκα και βούτηξα στο νερό. Μέχρι να βγω στην επιφάνεια και να κοιτάξω έξω πάλι ο Σήφης και η Έφη είχαν γίνει άφαντοι!

Σκέφτηκα τι έγινε και κατάλαβα ότι είχαν μπει στη σκηνή μας. Κολύμπησα μέχρι έξω, ενώ το κρύο νερό με χαλάρωσε. Βγήκα και πήγα στη σκήνη. Μπήκα μέσα και εκείνη την στιγμή η Έφη τσιμπούκωνε το Σήφη έτσι χωρίς να με καταλάβει της έχωσα το πούτσο μου και άρχισα να τη γαμάω δυνατά! Σάστισε αλλά δεν είπε τίποτα, μόνο ρούφαγε και γαμιόταν! Κι έτσι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, να την γαμάω εγώ και ο Σήφης σε όλες της στάσεις και με όλους τους συνδυασμούς!

 

…Η μέρα συνεχίστηκε… με πολύ ενδιαφέρον μιας και είχαμε και άλλες επισκέψεις στην παραλία αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

error: