Το σεξ κλαμπ και η μύηση

Είμαι ο Τάσος, 37 ετών, 185 στο ύψος, αρκετά εμφανίσιμος με σχετικά αδύνατο σώμα όχι γυμνασμένο, πράσινα μάτια και ξανθοκόκκινα μαλλιά. Η γυναίκα μου η Σόφη είναι 33 ετών, 167, 54 κιλά με όμορφο κορμί και ωραίο πολύ σφιχτό κωλαράκι. Το στήθος της είναι μετρίου μεγέθους και τα μαλλιά της κατάξανθα, ίσια και μακρυά μέχρι την μέση της ενώ το προσωπό της αγγελικό με τέλειες αναλογίες και καταγάλανα μάτια. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και τραβάει τα αντρικά βλέματα πάντα. Δεν προλαβαίνω να γυρίσω την πλάτη μου και όλο και κάποιος την καμακώνει

Είμαστε παντρεμένοι αρκετά χρόνια και έχουμε κάνει στο κρεβάτι μας πολλά πράγματα. Η τύχη το έφερε και μια συνάδελφος της Σόφης, με την οποία πρόσφατα είχαμε αρχίσει να κάνουμε παρέα, η Τζίνα, μας εκμυστηρεύτηκε ένα βράδυ ότι είναι μέλος σε ένα ιδιωτικό σεξ κλαμπ, το οποίο είναι γνωστό μόνο σε ελάχιστα άτομα.

Μας περιέγραψε τι κάνουν κτλ. Καταρχήν μαζέυονται σε σπίτια ή σε κάποια σαλέ και πηδιούνται. Εκεί μπορείς να διαλέξεις εάν θα κάνεις έρωτα μόνο με τον συντροφό σου, μόνο με ένα άλλο άτομο όποιου φύλου, με ανταλλαγή συντρόφων μεταξύ ενός ή παραπάνω ζευγαριών ή σε ομαδικά όργια που πραγματικά όπως μας είπε μπορεί να γίνει το οτιδήποτε.

Για να γίνεις μέλος στο κλαμπ χρειάζεται εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις, από μία ολόσωμη ημίγυμνη φωτογραφία, ταυτότητα και πλήρη στοιχεία καθώς και δήλωση πλήρους εχεμύθειας καθώς και δήλωση ερωτικών προτιμήσεων και αποδοχής της ομαδικής συνεύρεσης. Μια μικτή επιτροπή εγκρίνει η απορρίπτει τα νέα μέλη. Βασική προυπόθεση το παρουσιαστικό.

Μετά από λίγες μέρες συζητήσαμε με την Σόφη και αποφασίσαμε να πάμε στο σεξ κλαμπ να δούμε πως είναι, έτσι κανονίσαμε και βρεθήκαμε με την συναδελφό της, την Τζίνα ξανά. Η Τζίνα είναι μια εντυπωσιακή φλογερή μελαχρινή, σχετικά κοντούλα με καμπύλες φωτιά και βυζάρες φανταστικές. Σκέτη καύλα. Μας ξαναεξήγησε την διαδικασία και μας είπε ότι τα πρωτογραφόμενα μέλη για να αποδείξουν ότι θέλουν να γραφτούν στο κλαμπ πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία μύησης. Αφού την ρωτήσαμε τι είναι ακριβώς αυτό μας είπε “Δεν είναι πάντα η ίδια ακριβώς. Άλλες φορές βάζουν την γυναίκα να κάνει λεσβιακό – αν το έχει δηλώσει ότι το επιθυμεί – με 3-4 μέλη, άλλες φορές απλά ανταλλάσουν ένα ζευγάρι, άλλες πάλι δένουν τα μάτια και στα δύο νεοεισερχόμενα μέλη και τους κάνουν διάφορα, άλλες φορές τους ρίχνουν σε μια παρτούζα να τα κάνουν όλα. Αν διστάσουν η αρνηθούν φυσικά απορίπτονται. Αλλά ποτέ δεν είναι κάτι το οποίο, αφού έχεις αποφασίσει να γίνεις μέλος του κλαμπ, δεν το κάνεις”.

Αφού κάναμε τις εξετάσεις και συμπληρώσαμε τα  χαρτιά, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι επιθυμούμε τον ερωτα με τρίτα άτομα, την αμοιβαία ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, την συμμετοχή σε ομαδικά όργια, την χρήση ερωτικών βοηθημάτων, στολών, χειροπέδων κτλ, η Σόφη την συμμετοχή σε λεσβιακά παιχνίδια και διάφορα άλλα τέτοια – αρνήθηκα μόνο το αντρικό πρωκτικό εγώ – μετά από ένα μήνα περίπου μας δεχτήκαν.

Ξεκινήσαμε Σάββατο απόγευμα για να είμαστε στις 19.30  στο σπίτι που μας υπόδειξε η συνάδελφος της Σόφης στην Ραφήνα λέγοντας μας να φορέσουμε άνετα εσώρουχα, γιατί με την είσοδο στο σπίτι θα γδυνόμασταν και να μήν έχουμε κινητό τηλέφωνο μαζί μας, τουλάχιστον όχι ενεργοποιημένο.

Στις 19.30 ήμασταν εκεί. Χτυπήσαμε το κουδούνι και μας άνοιξε μία περιποιημένη κυρία,γύρω στα 50, αλλά με τέλειο στητό κορμί και σιλικονάτα μεγάλα βυζιά, συστήθηκε ώς Αντζελί και μας καλωσόρισε. Αφού γδυθήκαμε και μείναμε με τα εσωρουχά μας, εγώ ένα μποξεράκι και η Σόφη ένα τέλειο δαντελωτό ροζ σουτιενάκι κι ένα μικροσκοπικό ροζ στριγκακι, μας οδήγησε σε ένα μεγάλο καθιστικό με 3 επίπεδα.

Μέσα βρίσκονταν περίπου 20 με 25 άτομα, άντρες γυναίκες, άλλοι ημίγυμνοι, άλλοι γυμνοί οι οποίοι συζητούσαν, κάποιοι χαιδεύονταν και στην γωνία δύο όμορφες γυναίκες, γύρω στα 40 έγλυφαν έναν ξαπλωμένο σε ένα μικρό καναπέ. Αφού μας σύστησε σαν τα νέα μέλη μας είπε να βάλουμε από το μπαρ ένα ποτάκι για να χαλαρώσουμε και ότι σε λίγο θα ξεκινούσε η τελετή μύησης μετά την οποία θα είμασταν πλήρη μέλη, θα λαμβάναμε όλη την λίστα των μελών του κλαμπ και όλα τα προνόμια.

Αφού κάτσαμε σε έναν καναπέ και κοιτάγαμε λίγο αμήχανα, λίγο περίεργα μας πλησίασε η συνάδελφος της Σόφης, την οποία δεν είχαμε δει μέχρι εκείνη την στιγμή, κρατώντας το χέρι ενός μελαψού, πολύ γυμνασμένου άντρα. Μας τον σύστησε ως Ιονά και το μάτι μου πήγε στο τεράστιο πούτσο που κρεμόταν από τα σκέλια του. Το ίδιο έκανε και η Σόφη η οποία προς έκπληξη μου αμέσως άπλωσε το χέρι της και το άγγιξε. Ο Ιονάς της χαμογέλασε και τραβήχτηκε λέγοντας της “Δεν επιτρέπεται να με αγγίξεις αν δεν γίνεις μέλος. Όταν τελειώσει η τελετή θα μπορείς να κάνεις ότι θες και να αγγίζεις ότι θες και έδειξε στην άκρη του καναπέ που καθόταν ένας άλλος μελαχρινός πιο σωματώδης ακόμα από τον Ιονά με ένα τεράστιο πούτσο τον οποίο χαίδευε μια μελαχρινή κοπελίτσα γύρω στα 23-24. “Αυτός είναι ο ξαδελφός μου ο Γκον που ήρθε από Σομαλία εδώ και δύο μήνες και έχει τεράστιο εργαλείο. Και αυτό θα αγγίξεις”.

Είδα την Σόφη να γουρλώνει τα μάτια, εγώ δαγκώθηκα και ζήλεψα λίγο αλλά τα τέλεια κορμιά που έβλεπα γύρω μου, μαζί με τις τεράστιες στητές βυζάρες της Τζίνας είχαν ανάψει την όρεξη μου για τα καλά.

Σε λίγο χαμηλώσαν τα φώτα και η Αντζελί, η οποία ήταν η μόνη η οποία φορούσε ρούχα, είπε ότι αρχίζει η τελετή μύησης. Ζήτησε από τους άντρες να πάνε από την δεξιά μεριά της μεγάλης σάλας και τις γυναίκες από την αριστερή. Αφού έγινε είπε: “Πρώτα θα γίνει η μύηση του Τάσου. Τάσο πήγαινε αριστερά”.

Μόλις πήγα αμέσως με περικυκλώσαν όλες οι γυναίκες που ήταν στη σάλα και άρχισαν να με χαιδευουν, να με γλύφουν και να με φιλούν, μαζί τους και η Σόφη. Γρήγορα βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα πάνω σε ένα παχύ χαλί, να με τσιμπουκώνουν 3-4 σαραντάρες μουνάρες ενώ είδα 2-3 άλλες να χαιδέυουν το κορμί της Σόφης. Μετά από λίγο άπλωσα το χέρι μου να χουφτώσω έναν υπέροχο κώλο μιας πιτσιρίκας που είδα δίπλα μου και μου το τραβήξαν λεγοντάς μου ότι τώρα έκαναν αυτές κουμάντο. Εκεί πρόσεξα την Σόφη, η οποία ήταν καθισμένη στο παχύ χαλί να με κοιτάει με προσοχή ενώ είχε καβαλήσει μια κοντούλα, λίγο γεματούλα με βυζάρες τον πούτσο μου και χόρευε πάνω του και οι 3 σαραντάρες με είχαν αφήσει και είχαν αρχίσει να χαιδεύονται μεταξύ τους.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που βρέθηκα πίσω από την Σόφη, η οποία ήταν πεσμένη στα τέσσερα να την πηδάω πισοκωλητό. Τότε ήρθε η πιτσιρίκα με την κωλάρα και μου είπε: “Άσε τη Σόφη, θα χρειαστεί δυνάμεις, έλα σε μένα”, και έκατσε στα τέσσερα τουρλώνοντας το κωλαράκι της. Όρμησα πάνω της ενώ εκείνη τη στιγμή η μία σαραντάρα μου ψιθύρησε: “Σου ρίξαμε μια πολύ μικρή δόση βιάγκρα στο ποτό σου. Αν δεν μας ικανοποιήσεις όλες δεν θα σε αφήσουμε”. Εγώ δεν κατάλαβα καλά καλά τι μου είπε, είχα αφοσιωθεί στην κωλάρα της πιτσιρίκας, όμως παρόλο που είχα χύσει ήδη στο στόμα μια αδυνατούλας καστανομάλλας που μου έκανε τέλειο τσιμπούκι το καυλί μου ήταν τόσο όρθιο όσο ποτέ.

Για περίπου μία με μιάμιση ώρα συνεχίστηκε το γαμήσι, πέρασαν από το καυλί μου όλες οι λυσάρες και είχε αρχίσει να πονάει και να μαλακώνει λίγο όταν ενώ πηδούσα μια μελαχρινή πολύ ψηλή με ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη χτήπησε ένα καμπανάκι και με σηκώσαν απότομα όρθιο.

Έμεινα λίγο στα κρύα του λουτρού και μου είπαν: “Συγχαρητήρια, είσαι πλέον μέλος του κλαμπ, πάμε στο δευτερο μέρος της μύησης, στη Σόφη”. Εγώ ψέλισα ότι είχα ακόμα καύλες και κάποιος μου είπε ότι εδώ ικανοποιούνται όλες οι καύλες. Η Αντζελί τράβηξε τότε τη Σόφη και την πάσαρε προς την δεξιά μεριά της σάλας, όπου κάθονταν οι άντρες τόση ώρα. Μου είπε να πλησιάσω κι εγώ για να συμμετάσχω στην μύηση της.

Εκεί πριν προλάβει καλά καλά να πάει την κυκλώσαν 5-6 άντρες και την χουφτώναν, την χαιδεύαν και την πιπιλάγαν παντού. Πλησίασα δειλά κι εγώ, με το καυλί μου ακόμα όρθιο και καυλωμένο και είδα τον μελαψό, τον Ιονά, να της σκίζει το στριγκάκι και έναν άλλο πενηντάρι με μακρυά γκρίζα μαλλιά και αθλητικό σώμα να της βγάζει απαλά το ροζ σουτιενάκι και να χουφτώνει με τις χερούκλες του τα βυζιά της. Η Σόφη στεκόταν λίγο αμήχανα αλλά άκουγα τα μικρά της βογκητάκια.

Πλησίασα κι εγώ δίπλα της και βρέθηκα μπροστά της την ώρα που την είχαν γυροφέρει όλοι, και άλλοι την χαιδεύαν και της λέγαν τι ωραίο σώμα και τι ωραίο κώλο είχε ενώ άλλοι την χουφτώναν πιο δυνατά και της λέγαν ότι θα της χώσουν τις πούτσες τους παντού. Την στιγμή που ένας πιτσιρικάς, πρέπει να ήταν γύρω στα 25, με τελειώς ξυρισμένο σώμα και μεγάλο καμπυλωτό καυλί, την τράβηξε απότομα και της έδωσε το εργαλείο του στο στόμα, έχασα την επαφή μαζί της γιατί την είχαν κυκλώσει 11-12 άτομα και την ξαπλώσαν σε ένα τραπεζάκι, χουφτωνοντάς την παντού.

Η Σόφη πρέπει να είχε καυλώσει πάρα πολύ γιατί τον άρπαξε και τον ρούφαγε με μανία ενώ με το άλλο χέρι της χάιδευε όποιο καυλί έπιανε. Γύρω γύρω παντού ξεπρόβαλαν σηκωμένα καυλιά, όταν ο πιτσιρικάς την τράβηξε και την κάθισε στα τέσσερα σε μια πολυθρόνα και πήγε από πίσω της τρίβωντας το πούτσο του στο κωλαράκι της. Αμέσως ο Γκον που είχε πλησιάσει εκείνη τη στιγμή, της πέταξε στα μούτρα το δικό του καυλί και όντως είδα ότι ήταν πολύ μεγάλο, το μεγαλύτερο στο δωμάτιο. Η Σόφη το άρπαξε με το στόμα της όπως όπως και ρούφαγε με μανία, ενώ την άκουγα να βογγάει από το γλυφομούνι που τις έκαναν δύο άλλοι.

Δεν άργησε το γλυφομούνι να γίνει πούτσες οι οποίες έμπαιναν εναλλάξ στο μουνάκι της, και χέρια τα οποία χούφτωναν το σφιχτό της κωλαράκι, και άλλα χέρια που της εριχναν χαστουκάκια. Ο γκριζομάλλης με το μακρύ μαλλί είχε γευτεί ήδη την τρυπούλα της και πήγε στο προσωπό της παίζοντας το καυλί του και άδειασε τη γεμισή του στο στόμα της. Έβλεπα ότι η Σόφη το απολάμβανε. Το απολάμβανε πραγματικά, ενώ εγώ, για κάποιο λόγο δεν το είχα απολαύσει τοσο, με τις λυσάρες και ήμουν λίγο μαγκωμένος.

Κάποια στιγμή ο Ιονάς είχε κάτσει σε μία πολυθρόνα και ο Γκοντ σήκωσε τη Σόφη και την οδήγησε στο όρθιο, μεγάλο πούτσο του. Η Σόφη τον χαιδεψε απαλά και έκατσε πάνω του με ευχαρίστηση. Το απολάμβανε πάρα πολύ, εγώ ήμουν καυλωμένος και δεν μπορούσα να την πλησιάσω καν, γινόταν συνωστισμός από πούτσες γύρω της. Εκείνη τη στιγμή ήρθε δίπλα μου η Αντζελί, μου έπιασε το σηκωμένο μου πέος και μου ψιθύρησε “Θα την γαμάνε πολύ ώρα ακόμα, μπορώ να κάνω κάτι για σένα; Είσαι πλέον πλήρες μέλος”. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά της είπα ότι ήθελα να την πηδήξω απο το κώλο. Με κοίταξε, το σκέφτηκε λίγο και εκεί επιτόπου άρχισε να γδύνεται.

Το κορμί της δεν με απογοήτευσε. Παρόλη την ηλικία της ήταν γυμνασμένο, τα σιλικονάτα βυζιά της με τέλειες αναλογίες ενώ το μουνάκι της άτριχο τελείως. Έσκυψε και άρχισε να γλύφει το πούτσο μου, ενώ έβλεπα την Σόφη, την οποία είχαν ξαπλώσει τώρα σε ένα μεγάλο μαξιλάρι και της σφυροκοπούσαν μια το μουνάκι, μία τα μούτρα της με τα καυλιά τους όλοι. Σε λίγο βρέθηκε και η Αντζελί σε ένα μαξιλάρι μπρουμυτα κι εγώ με το πουτσοκέφαλο μου μέσα στο μουνάκι της, χαίδευα την κωλοτρυπίδα της. ¨Ηταν υπέροχη. Και ήταν έμπειρη! Κουνιώταν τέλεια και είχα καυλώσει πάρα πολύ. Λίγο πιο μπροστά ο Ιονάς είχε ξαναπάει στην Σόφη και είχε χώσε την χοντροπουτσοκεφαλή του στο κωλαράκι της. Η Σόφη έλεγε μη, πιο σιγά, αχ και άλλα τέτοια αλλά της κρατάγαν το κορμί κάτω δύο άλλοι και δεν μπορούσε να κουνηθεί, ενώ ένας τέταρτος της έβαζε λαδάκι στο κωλαράκι. Σε λίγα λεπτά είχε μπει για τα καλά ο χοντρόπουτσος του Ιονά στο κωλαράκι της ενώ εγώ είχα χύσει χωρίς να κρατηθώ μέσα στο μουνάκι της Αντζελί.

Το πρωκτικό δεν ήταν απο τα φόρτε της Σόφης, τώρα όμως την έβλεπα παρόλο που είχε ένα τεράστιο πούτσο μέσα της ότι το απολάμβανε. Η Αντζελί σηκώθηκε και τράβηξε τους δύο πιο πιτσιρικάδες στο χώρο και άρχισε να τους τσιμπουκώνει. Μετά από λίγη ώρα κάποιος σήκωσε την Σόφη και είδα ότι το μάτι της κυριολεκτικά γύριζε και ήταν εξουθενωμένη, παρόλαυτα δεν την αφήσαν σε ησυχία, την ξαπλώσαν ανάσκελα σε ένα καναπέ και συνεχίσαν να της γαμάνε το μουνάκι 2-3 ακόμα, και αυτή να φωνάζει ΝΑΙ και σκίστε με….

Σε αυτό το σημείο η Αντζελί με σήκωσε και με πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο όπου υπήρχε ένα τεράστιο στρογγυλό κρεβάτι, το οποίο ήταν ήδη κατελειμένο από ένα ζευγάρι που κάναν 69. Η Αντζελί δεν πτοήθηκε αλλά ξάπλωσε και αυτή μπρούμυτα και μου είπε «Βάλε λίγο λιπαντικό και γάμησε το κωλαράκι μου όσο θες». Και αυτό έκανα, ενώ δίπλα μας γαμιόντουσαν άγρια οι άλλοι δύο. Την γάμησα αφηνιασμένα. Και από το κώλο και από το μουνάκι της μέχρι που τελείωσα στο στόμα της και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Ξάπλωσα στο κρεβάτι, το άλλο ζευγάρι είχε φύγει ήδη από το δωμάτιο και χωρίς να το καταλάβω αποκοιμήθηκα.

Ξύπνησα μετά από καμιά ώρα από χάδια πάνω στο κορμί μου. Μια ξανθούλα είχε μπει στο δωμάτιο και με χαίδευε παντού για να με ξυπνήσει. Πετάχτηκα και σκέφτηκα την Σόφι. Ρώτησα την ξανθούλα αν είχε δει τη γυναίκα μου και μου είπε ότι ήταν στο πάνω όροφο. Σηκώθηκα και πήγα στον πάνω όροφο. Εκει δεν άργησα να καταλάβω που ήταν η Σόφι αφού άκουσα βογκητά και θορύβους από το δευτερο δωμάτιο δεξιά όπως ανέβηκα. Άνηξα την πόρτα και είδα τη γυναίκα μου πεσμένη μπρούμυτα με άλλη μία κοκκινομάλλα με πλουσιες καμπύλες πεσμένη και αυτή μπρούμυτα δίπλα της. Της γαμάγαν δύο τύποι ενώ γύρω τους ήταν 6-7 ακόμα έτοιμη να μπουν στη δράση.

Η Σόφη ήταν εξαντλημένη το έβλεπα αλλά κατακόκκινη από την καύλα και φώναζε συνέχεια ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑΙ. Έκατσα λίγο κι κοίταγα και μετά από λίγο μου ξανασηκώθηκε!!! Έτσι πήρα σειρά κι εγώ και πήγα πίσω από την κοκκινομάλλα. Μόλις έφτασε η σειρά μου και άρχισα να γαμάω την κοκκινομάλα η Σόφη με κοίταξε και άπλωσε το χέρι της να με χαιδέψει. Αλλά αυτός που την γάμαγε εκείνη την ώρα της το τράβηξε πίσω και ένας άλλος έχωσε το καυλί του στο στόμα της.

 

Κάπως έτσι συνεχίστηκε για λίγη ώρα, μέχρι που γαμήσαν τη Σόφη και την κοκκινομάλλα όσοι ήταν στο δωμάτιο. Δεν θα συνεχίσω με λεπτομέρειες παρακάτω γιατί δεν έγινε κάτι το συνταρακτικό αφού μετά από μία ώρα περίπου είχαμε φύγει ήδη, κανονικά μέλη του συλλόγου. Από τότε έχουμε παραβρεθεί σε αρκετές συναντήσεις, ποτέ όμως τόσο άγριες όπως αυτή η πρώτη…

error: