Διπλή φαντασίωση! Done!

Με την Ναταλία έχουμε αυτές τις φαντασιώσεις. Αυτή μου έλεγε ότι ήθελε να της γλύψουν το μουνάκι γυναικεία χειλάκια και να της χαϊδέψουν όλο το κορμί απαλά γυναικεία χεράκια. Ποτέ δεν είχε κάνει κάτι με γυναίκα. Τις αρέσουν οι ξανθιές με πλούσιες καμπύλες.

Μελαχρινή η Ναταλία, τυπική Ελληνίδα, μέτριο ύψος δηλαδή, αδύνατο κορμί αλλά πλούσιο και βαρύ στήθος, είναι μία καυτή 35άρα. Είμαστε παντρεμένοι 4 χρόνια και γαμιόμαστε συνεχώς. Με τις φαντασιώσεις της καύλωνα. Έχω κι εγώ αυτή την φαντασίωση ότι συμμετέχουμε σε παρτούζα. Της αρέσει της Ναταλίας αλλά ουδεμία σκέψη να πραγματοποιηθεί ποτέ…

Έχει και αυτή την άλλη φαντασίωση ότι την πηδάει ένας γυμνασμένος αράπης με γιγάντιο πούτσο. Και αυτή μόνο βογγάει και τον ρουφάει όλον. Και αυτή είναι η αγαπημένη της φαντασίωση.

Έτσι πριν 1 μήνα το πήρα απόφαση να της πραγματοποιήσω μία φαντασίωση. Τα κανόνισα όλα και ένα βράδυ την έχω ξαπλώσει στο υπέρδιπλο κρεβάτι μας. Πίνουμε από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και χαμουρευόμαστε. Σε κάποια φάση την έχω ξαπλώνω μπρούμυτα, της βάζω παντού λαδάκι και σιγά σιγά της κάνω αισθησιακό μασάζ. Την χαϊδεύω παντού και το τελείως ξυρισμένο μουνάκι της έχει ήδη αρχίσει να υγραίνεται. Το λαδάκι παντού, το απλώνω και στις τεράστιες βυζάρες της ενώ περνάω και την γλωσσίτσα μου απαλά από την κλειτορίδα της.

Η Ναταλία έχει καυλώσει πλέον 100%. Πάει να γυρίσει αλλά την κρατάω μπρούμυτα και της ψιθυρίζω: «Περίμενε με», σηκώνομαι και φέρνω κάτι από το δίπλα δωμάτιο. Της δένω τα μάτια καλά με ένα μαντήλι και τα χέρια στο κρεβάτι, έτσι όπως είναι μπρούμυτα. Γδύνομαι εντελώς κι εγώ και ξαπλώνω δίπλα της. Η Ναταλία με ρωτάει: «Τι ετοιμάζεις;» «Σςςς» τις λέω. «Από εδώ και πέρα θέλω να μην ξαναβγάλεις κουβέντα, εγώ θα μιλάω μόνο» Κουνάει το κεφάλι, μπήκε στο νόημα ήδη.

Πλησιάζω στο αυτί της, ενώ με το ένα μου χέρι χαιδεύω απαλά την κλειτορίδα της και της λέω: «Σήμερα θα σου πραγματοποιήσω μία από αυτές τις φαντασιώσεις που τόσο σε ανάβουν». Δεν μιλάει. Συνεχίζω. «Εσύ απλά απόλαυσέ το, εγώ θα κάνω κατάσταση». Ξανακουνάει το κεφάλι. Βάζω μουσικούλα δυνατά στο ραδιόφωνο και βγαίνω από το δωμάτιο. Ανοίγω την πόρτα και υποδέχομαι το πακέτο μας.

Σε μισό λεπτό είμαι πάλι μέσα στο δωμάτιο και ξαπλώνω πάλι δίπλα από τη Ναταλία η οποία ακόμα δεν μιλάει. Τις ψιθυρίζω: «Φαντάσου μια ψηλή ξανθιά γυναικάρα, με πλούσιες καμπύλες, ολόγυμνη να είναι στο μουνάκι σου και να σε γλύφει» και κάνω νόημα στην ξανθιά που έχω μπάσει στο δωμάτιο και ξεκινάει και την γλύφει.

Βλέπω τη Ναταλία να κοκαλώνει ενώ η ξανθιά έχεις πέσει ήδη με τα μούτρα χωρίς πολλά πολλά στο μουνάκι της. Εγώ ακόμα δίπλα της ξαπλωμένος της ψιθυρίζω ερωτόλογα και – φτιαγμένος κι εγώ – χαϊδεύω το πούτσο μου.

Η Ναταλία βογγάει. Το απολαμβάνει. Την βλέπω ότι κλιμακώνει. Σηκώνομαι και πάω δίπλα της και της δίνω το πούτσο μου στο στόμα. Τον ρουφάει με μανία. Η ξανθιά την γλύφει. Καταλαβαίνω ότι η Ναταλία κοντεύει να τελειώσει και κάνω νόημα να σταματήσει.

Σκύβω και της λέω: Εσύ απλά συνέχισε να ρουφάς το καυλί μου, ενώ σιωπηλά έχει βγει από το δωμάτιο η ξανθιά και έχει μπει ο αράπης με το τεράστιο καυλί, ήδη σκληρό. Τρόμαξα μόλις το είδα αλλά αυτός ακολουθεί της οδηγίες που του έχω δώσει ήδη. Πάει αμέσως πίσω από τη Ναταλία και της το καρφώνει.

Μία πνιχτή τσιρίδα και βογγητά. Το καυλί μου στο στόμα της ακόμα ενώ ο ψωλαράς την ξεσκίζει. Η Ναταλία τελειώνει, το καταλαβαίνω, αλλά ο πουτσαράς την γαμάει συνεχώς. Τελειώνω κι εγώ στο στοματάκι της και τραβιέμαι λίγο πιο πίσω.

Ο αράπης είναι ασταμάτητος, τη γαμάει και τη γαμάει και τη γαμάει, της έχει χώσει και ένα δάκτυλο στο κώλο ενώ η Ναταλία δεν λέει τίποτα μόνο βογγάει. Εγώ αφού έχω ξανακαυλώσει κάνω νόημα στην ξανθιά. Έρχεται και την βάζω στα τέσσερα. Η Ναταλία δεν έχει πάρει χαμπάρι. Γαμάω την ξανθιά. Ο αράπης  μετά από πολύ ώρα ξέσκισμα βγάζι το τεράστιο πράμα του και το δίνει στο στόμα της Ναταλίας. Αυτή το ρουφάει λαίμαργα, και μετά από λίγο τη χύνει στη πλάτη.

Εγώ γαμάω ακόμα την ξανθιά πισωκολλητά, ενώ ο αράπης, με το πούτσο ακόμα σκληρό ξαναχώνεται στο μουνάκι της Ναταλίας. Μετά από λίγη ώρα χύνω την ξανθιά, ενώ ο αράπης ακόμα γαμάει τη Ναταλία. Της έχει λύσει τα χέρια τώρα και με τα μάτια ακόμα δεμένα την έχει βάλει να κάτσει στο καυλί του. Αποκοιμιέμαι στο χαλί.

Όταν ξύπνησα βρήκα τη Ναταλί να κοιμάται στο κρεβάτι αγκαλιά με τον πουτσαρά και την ξανθιά…

 

Αποτέλεσμά; Πόναγε η πλάτη μου 1 εβδομάδα και το μουνάκι της Ναταλίας ένα μήνα. Αλλά τα γαμήσια της από τότε και μετά….. μμμμμμμ.

error: