PickUp Artist: Καμάκι Νο.4

Όταν γυρνάνε σπίτι κάνουν κατευθείαν format. 

Θα σας περιγράψω το περιβόητο PickUp Νο.4 που μου ζητάτε εδώ και εβδομάδες και που για άλλη μια φορά αναφέρεται σε γνωριμία μέσω κοινωνικού κύκλου.

Είναι Σάββατο βράδυ και μια φίλη μου με παίρνει τηλέφωνο για να βγούμε μαζί με 3 φίλες της σε club! Τις οποίες μάλιστα δεν είχα ξαναδεί. Επειδή δεν είμαι χαραμοφάης, παίρνω κι ένα φίλο μαζί. Περνάμε απ’ το σπίτι της φίλης μου να πάρουμε αυτήν και την κολλητή της και συναντάμε τις άλλες δύο φίλες στο club που είχαν ήδη κάτσει κάνα μισάωρο πριν. Συστηνόμαστε και ξεκινάει το game.

Η κολλητή της φίλης μου ήταν ένα HB7 και οι κοπέλες που συναντήσαμε ήταν HB9 και HB6 αντίστοιχα. Παραγγέλνουμε τα ποτά μας και ξεκινάω να μιλάω με το HB7, μιας και είχα μεγαλύτερη οικειότητα. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα σαφές Target, καθ’ ότι τα HB9 και 6 είχανε κάνει κλίκα και λέγανε τα δικά τους. Ξεκινάω λοιπόν την κουβέντα με το 7 με κλασικά openers, ατάκες comfort και πάει λέγοντας. Σε κάποια φάση κι ενώ είχαμε πει με τι ασχολείται ο καθένας, βλέπω λίγο ότι οι ερωτήσεις μου ήταν κάπως…μονόπλευρες και αποφασίζω να αλλάξω target.

Πάω προς το HB9, το οποίο μας είχε γυρίσει την πλάτη για πολύ ώρα μαζί με τη φίλη της, αλλά πέτυχα το timing όπου έκανε το λάθος να στρίψει 45 μοίρες. Για την ιστορία, το HB9 ήταν 1.70 ξανθιά γαλάζια μάτια, 22άρα:
Α: Τι λέτε εσείς εδώ;
Γ9: Ε τα δικά μας.
Α: Παρατηρώ ότι πρέπει να είστε κολλητές.
Γ6: Ναι, που το κατάλαβες;
Α: Η μία αντιγράφει τις εκφράσεις της άλλης.
Γ6: (γέλια) Δεν είμαστε ακριβώς κολλητές.
Α: Τότε;
Γ6: Είμαστε πολύ καλές φίλες!
Α: Ποια είναι η διαφορά της κολλητής απ’ την πολύ καλή φίλη;
Γ6: Η κολλητή είναι συνήθως μία!
Α: Εγώ περίμενα να μου πεις κάτι άλλο.
Γ6: Τι;
Α: Ότι η πολύ καλή φίλη μπορεί να σου φάει τον γκόμενο, αλλά η κολλητή όχι (γέλια)
Γ6: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!
Α: Ποια είναι η καλή και ποια είναι η κακιά;
Γ9: Αυτή είναι η κακιά.
Γ6: Όχι. Εγώ είμαι η καλή κι αυτή είναι η κακιά.

Το opener όπως βλέπετε είχε μέσα και την λεγόμενη “πρόκληση ερώτησης”. Το “Εγώ περίμενα να μου πεις κάτι άλλο” προκαλεί μια ερώτηση από την πλευρά της. Αυτή είναι βασική τακτική, το να δημιουργείς ερώτημα στην άλλη, γιατί έτσι αναγκάζεται να σε ρωτήσει, κεντρίζεις το ενδιαφέρον, άρα συνεχίζεις πιο εύκολα την συζήτηση. Anyway, οι επόμενες ερωτήσεις ήταν σχετικά με περιοχή, τι ασχολείται ο καθένας μας κτλ. Σε κάποια φάση παίζει στη κουβέντα το θέμα χορού.

Γ9: Γενικά μας αρέσει να χορεύουμε.
Α: Θες να μου πεις ότι είσαι καλή στο χορό;
Γ9: Ναι, τα βασικά τα ξέρω.
Α: Τα βασικά; (έκφραση απορίας από μένα, αφήνω το ποτό) Για έλα να μου δείξεις τι ξέρεις.

Εκεί την πιάνω απ’ το χέρι (Mystery που δίδασκες) και πηγαίνουμε πιο κεντρικά για να χορέψουμε. Κάπου εκεί αρχίζουν και τα πρώτα kino. 10 λεπτά μετά γυρνάμε πίσω στην παρέα κι από εκεί που δεν το περιμένω αρχίζει τις ερωτήσεις.

Γ9: Για πείτε, πόσα κιλά είστε;
(ο φίλος μου): 82.
Γ9: Εσύ;
Α: Πόσο με κάνεις;
Γ9: Ξερω γω; Για να σε δω (με πιάνει στη μέση) 78-80;
Α: Αφού είμαι 1.77 ύψος βρε, δεν βλέπεις; 71 είμαι. Εσύ τι ύψος έχεις;
Γ9: Πόσο ψηλή με κάνεις;
Α: 1.72
Γ9: 1.70.
Α: Δεν σε πιστεύω.
Γ9: Τώρα θα δεις (προς μεγάλη μου έκπληξη βγάζει το ένα τακούνι και έρχεται να μετρηθεί ακριβώς μπροστά μου).
Α: Τι έκανες εκεί; (με ύφος σαν να μαλώνω τη γάτα μου)
Γ9: Έβγαλα το ένα τακούνι για να μετρηθούμε.
Α: Ε βγάλε και το άλλο, έτσι δε γίνεται. Κλέβεις.
(Βγάζει και το 2ο τακούνι και στέκεται ξυπόλητη ακριβώς μπροστά μου)
Α: Κάτσε να βγάλω κι εγώ τα παπούτσια μου να είμαστε δίκαιοι.
(Τα βγάζω κι όπως τα αφήνω στη θέση τους κάνω ένα βήμα μπροστά και τώρα είμαστε σε απόσταση αναπνοής! Κοιταζόμαστε για 6-7″ και μου χαμογελάει, δείχνοντας ΙΟΙ. Αλλά επειδή ο φίλος μου χόρευε με το HB7 και είχα το HB6 obstacle δίπλα, το πράγμα στράβωσε)
Γ6: Εεε, τι κάνετε εκεί; Μας βλέπουνε.

Παρ’ ότι η κολλητή της μου έκανε χαλάστρα, το HB9 φάνηκε να μην πτοείται. Όπως είδατε κι από την προηγούμενη κουβέντα, της είχα ρίξει τόσα negs. Έδειξε ένα ψιλοενδιαφέρον κάνοντας πειράγματα, σε μένα και τον φίλο μου, στα μάγουλα, στη μέση, μας έβαζε τρικλοποδιές και γενικά τέτοια χαζά που κάνουν τα κοριτσάκια στην 3η Λυκείου. Αυτό με προβλημάτισε λίγο είναι αλήθεια, τόσο για τα πειράγματα, όσο και γιατί τα έκανε και προς τους δύο. Άρα έπαιζε και ήθελε επιβεβαίωση; Ψαχνότανε; WTF. Σε κάποια φάση ενώ συζητάγαμε στο χαλαρό της πετάω κι άλλο neg. Γιατί τα 9-10 μόνο με negs πέφτουνε.

Α: Θύμισέ μου, λογιστική είπαμε ότι σπουδάζεις;
Γ9: Ναι.
Α: Σε ποιο έτος;
Γ9: Είμαι στο πτυχίο.
Α: Είσαι καλή στους υπολογισμούς;
Γ9: Έτσι πιστεύω.
Α: Πόσες όμορφες γυναίκες έχει το club αυτή τη στιγμή;
Γ9: (Κοιτάει γύρω της) Ααα δεν ξέρω. Πολλές μάλλον. Γιατί;
Α: Μπααα, δεν το νομίζω! (και πίνω μια γουλιά απ’ το ποτό μου).

Την είχα βάλει ήδη σε φάση comfort και ήταν ευκαιρία να τεστάρω τα kino. Αυτή μου απαντάει κάτι που δεν θυμάμαι και της ξεκινάω με ένα kino υποταγής. Την γνωστή ρουτίνα.

Α: Για να δούμε αν λες αλήθεια. Να δω τα χέρια σου (μου τα δείχνει). Άφησέ τα όμως χαλαρά…
Γ9: Θα μου τα χτυπήσεις από πάνω; Θα με σφαλιαρίσεις; Τι θα κάνεις;
Α: Οχι βρε χαζό. Άστα χαλαρά σου λέω…

Στη συνέχεια τα ψηλαφίζω, ενώνω παλάμες και την κοιτάω στα μάτια δίνοντας μια απάντηση ότι και καλά γενικά λέει αλήθεια αλλά κρύβει και κάποια πράγματα για αυτήν. Μετά από λίγα λεπτά όμως κάνουμε και την ρουτίνα του Mystery “Πιστεύεις στη μαγεία;” με τα δύο δάχτυλα που ενώνονται (που είχε δείξει στον Πρεντίπ στην 1η σεζόν) και στο τέλος της λέω το κλασικό “Επ, αυτό είναι φιλάκι” και της δείχνω το μάγουλο. Αμέσως ανταποκρίθηκε λοιπόν και με φιλάκι στο μάγουλο!

Το νέτο είχε καταπιεί όλο το toolset του Mystery ατόφιο. Μου έριχνε αραιά και που ματιές και χαμόγελα, ώσπου βέβαια πριν φύγουμε ανταλλάξαμε τηλέφωνα.

PickUp: Success

Day 2
Όταν την κάλεσα δυο μέρες μετά (αν την έπαιρνα την επόμενη όπως στο PickUp 3 θεωρώ ότι ίσως θα ήταν λίγο unsafe), δεν το σήκωσε. Μου έστειλε ένα μήνυμα…κάπου γύρω στα μεσάνυκτα! Επειδή ήταν αργά εγώ φυσικά δεν την πήρα τηλέφωνο και για να μην ενοχλήσω αλλά και για να μην το παίξω λιγούρης. Συνεχίσαμε όμως κουβέντα μέσω μηνυμάτων και εν τέλει μέσω Facebook. Άρχισε να μου δείχνει κι εκεί IOI λέγοντας πόσο πολύ της αρέσει η δουλειά μου κτλ. Της είπα να κανονίσουμε το ερχόμενο σαββατοκύριακο για καφέ και είπε οκ. Απλά επειδή έβαλα την φράση “να κανονίσουμε” αυτή νόμιζε ότι εννοούσα…και τις φίλες της μέσα.

Anyway, το προσπέρασα κι αυτό καθώς είχα σκοπό ούτως ή άλλως να την καλέσω και να της πω να βγούμε οι δυο μας. Αυτός όμως δεν έγινε ποτέ. Γιατί πριν έρθει το σαββατοκύριακο την παίρνω τηλέφωνο και…πολύ απλά δεν το σήκωσε! Και μη μου πει κανείς ότι έπρεπε να ξαναπάρω ή να στείλω μήνυμα κιόλας. Γιατί σε συνδυασμό με το ότι ούτε την πρώτη φορά το σήκωσε, πάει να πει πολύ απλά ότι δεν ψηνότανε! Φυσικά ως ανταπάντηση ουδέποτε έστειλε sms (ούτε καν μήνυμα στο FB).

Κάπου εκεί θυμήθηκα την ατάκα που δεν θυμάμαι ποιος αναγνώστης την έγραψε, ότι “Όταν μια γκόμενα γυρίσει σπίτι, κάνει αμέσως format”. Αλλά επειδή μπροστά σε παρέα είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις ή να κάνεις *close, δεν σκόπευα να το ρισκάρω. Αντιθέτως, μπορώ να πω ότι έπαιξα με όλους τους κανόνες σωστά όπως έπρεπε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καμάκι failed

Πηγή: ksenerotes.blogspot.com

error: