Eye Contact

Σας κοιτάζει ή σας παίζει; 

Δε θυμάμαι αν έχω αναφέρει το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά πάει ως εξής. Πριν από αρκετά χρόνια (θυμάμαι πρέπει να ήμουν 20-21, αλλά μου έχει μείνει) είχα πάει στα μπουζούκια με παρέα. Νομίζω στον Βέρτη. Το DLV χτύπαγε κόκκινο γιατί ήμασταν 8 άντρες-2 γυναίκες, αλλά δεν έχει να κάνει. Με το που αράζουμε σε ένα πάσο (τότε δεν παίζανε τα φράγκα που παίζουν σήμερα για τραπέζι) μπανίζω με τη μία ένα νέτο που καθότανε με πλάτη στο μπαρ.

Δεν πρέπει να ήταν ελληνίδα, την έκοψα προς Ρουμανία μεριά. Ήταν HB 8.5, μελαχρινό, ψηλό, με πράσινα μάτια. Μόνο της μειονέκτημα ήταν ότι η παρέα της περιείχε δύο ζευγάρια! Πραγματικά το θεωρούσα αμαρτία αυτό το νέτο να κρατάει φανάρι ένα τέτοιο βράδυ. Το ένα ζευγάρι πρέπει να ήταν απ’ τη χώρα της (27-29 περίπου) και το άλλο ήταν Έλληνες, γύρω στα 40.

Με το που την μπανίζω, στο δίλεπτο πάνω με κοιτάει κι αυτή. Κι όταν λέω “κοιτάει” όχι για 5″ και να γυρίσει βλέμμα, κόζαρε σε φάση 30″ συνεχόμενα, να ζαλίζομαι και να ντρέπομαι να την κοιτάξω. Και σαν πιτσιρικάς ήταν πάνω που είχα ξεκινήσει να κάνω καμάκι, αλλά δεν είχα τα άντερα να πάω να την πέσω, ειδικά όταν υπήρχαν στη μέση δύο ζευγάρια! Έπρεπε να βρω ένα τρόπο. Ειδικά το μικρό ζευγάρι, είχε έναν μάγκα που ήτανε ντούκι. Ο τύπος έδειχνε ότι δεν μάσαγε, με μια σφαλιάρα θα με έστελνε στην πίστα κατευθείαν.

Σε κάποια φάση βλέπω το ντούκι να πηγαίνει τουαλέτα και βρίσκω την ευκαιρία. Επειδή όμως ήταν και το άλλο ζευγάρι δίπλα, πάω στο μπαρ, παραγγέλνω σφηνάκι και στην απόδειξη πάνω γράφω το τηλέφωνό μου και λέω στην barwoman (πέρασέ το στην κοπέλα, κερασμένο από μένα). Η barwoman εν τω μεταξύ (Ρωσίδα θα ήταν, γιατί δεν μίλαγε καλά τα ελληνικά) μου πετάει το μυθικό “Εγκώ ντεν κάνου κάτι τέτοιου γιατί θα βρω κανίνα μπελά, κάντο μόνος σου!” Η συγκεκριμένη αν δεν ήταν του κέντρου να την προστατεύουν οι πορτιέρηδες και ήμασταν σε κανένα party φίλου, άνετα θα άκουγε κανένα γαλλικό. Έκανε λες και θα την απολύσουν άμα μεταφέρει…ένα μήνυμα. Τεσπά, το προσπερνάω, γυρνάω στη θέση μου, πίνω το σφηνάκι μόνος και το νέτο με κοιτάει ακόμα. Συνολικά έχουν περάσει 45 λεπτά!

Σε κάποια φάση βγάζω το κινητό και καθ’ ότι τότε τα Bluetooth ήταν στα ντουζένια τους, της στέλνω ένα μήνυμα “Εσύ είσαι που με κοιτάς τόση ώρα και με έχεις ζαλίσει; Το κινητό μου είναι 69……..”. Αυτή κατάλαβε τι πήγα να κάνω και κοίταξε την τσάντα της. Το Bluetooth όντως βρήκε τον σωστό αποδέκτη, το κινητό της! Ήταν το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, καθ’ ότι ακόμα και στις μέρες μας, το να πας να μιλήσεις σε κοπέλα μεικτής παρέας, έστω κι αν είναι single και υπάρχει ένας άντρας με την κοπέλα του, είναι τελείως taboo, γιατί στάνταρ “θα την ακούσεις”. Και γι’ αυτό ποιος φταίει; Εμείς φταίμε, γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική του εκάστοτε τυπά, μια φάση απ’ την οποία όλοι έχουμε λίγο-πολύ περάσει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως κάποιος άλλος έφταιγε. Τι έκανε λοιπόν η κοπελιά; Θέλετε να μάθετε; Θα σας το πω και θα σας πέσει το σαγόνι στο πάτωμα. Κοιτάει το μήνυμα, γελάει και το δείχνει και στα δύο ζευγάρια που ήταν δίπλα της, δείχνοντας παράλληλα….ΕΜΕΝΑ που την κοίταζα απέναντι! Σε κλάσματα δευτερολέπτου είχα πέντε άτομα να με καρφώνουν!

Πραγματικά μεγαλύτερο ξενέρωμα δεν θα μπορούσα να είχα φάει εκείνο το βράδυ. Αν ήταν με φίλες τότε σίγουρα θα είχα κάνει κίνηση, έκανε μπαμ ότι κόζαρε. Αλλά επί της ουσίας μηδέν. Με το που γυρνάνε λοιπόν και με κοιτάνε και οι πέντε, το μόνο που έκανα ήταν να κρυφτώ πίσω απ’ την παρέα μου. Ταπεινωμένος γιατί ένα ακόμα cockteaser πήρε την επιβεβαίωση που ήθελε.

Κι ύστερα ελάτε να μου πείτε ότι δεν υπάρχουν ξενέρωτες εκτός συνόρων. Η μήπως αυτή ήταν εντός συνόρων, άλλαξε νοοτροπία και δεν πιάνεται;

Πηγή: ksenerotes.blogspot.com

error: