Κάνε το καλό (pickup) και ρίξτο στο γυαλό!

Email address:[email protected]

Η αλλιώς ρούφα τη γρανίτα σου και μόκο.  

Ξέρω, άρχισαεπιθετικά αλλα είμαι απολύτως διακαιολογημένος και ξενερωμένος. Τόσο που δυσκολεύομαι να γράψω αλλα το κάνω τώρα που γυρίζει και έχω φρέσκο event.

Τόσο φρέσκο που σπαρταράει αλλα θα το πάρω απο την αρχή γιατί πρέπει να δώσω τα εύσημα στην τέχνη του pickup. Nαί είναι τέχνη και αν την μάθεις σωστά είσαι καλλιτέχνης. Πολλοί λένε οτι πρόκειται για άλλο ένα κόλπο marketing για να πουλάς το κορμί σου. Πούτσες πολύχρωμες λέω εγώ, δεν πουλάω, χαρίζω. Πάρε κόσμε.

Ήταν βράδυ καθημερινής και είχα να πάω σε ένα πάρτυ. Ευκαιρία σκέφτηκα να κάνω και λίγο practice αν έχει τίποτα ενδιαφέρον. Όντως είχε, και μια και ήταν σε οικειακό περιβάλλον και όχι σε μαγαζί το cold approach δεν θα ήταν και τόσο cold. Δεν άργησα να lockάρω στο στόχαστρο ένα HB7, αν και έπαιζαν νούμερα απο 1 μέχρι 10 είπα να μην πάω απροπόνητος να παίξω champions league και πάθω κανένα τράβηγμα.

Έπαιξε λίγο eye contact και πήγα καρφί προς το μέρος της. Δεν ήταν ο άμεσος σκοπός μου να ανοίξω set εκείνη τη στιγμή αλλα όταν είδα να παίρνει το κινητό της απο το δίπλα κάθισμα και να μου λέει “έλα κάθισε”, ε θα έπρεπε να είμαι 100 κιλά μαλάκας για να μην χωθώ asap.
Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος, (όπου Ε=εγώ όπου Γ=αυτή)
Ε-Πώς σου φαίνεται το πάρτυ;
Γ-Πολύ καλό, εσένα?
Ε-Μια χαρά, αλλα εσύ δεν φαίνεται να το διασκεδάζεις.
Γ-γιατί καλέ δεν το διασκεδάζω;
Ε- γιατί δεν χορεύεις, μόνο εσύ κάθεσαι.
Γ-εεε χόρευα πριν αλλα κουράστηκα
Ε- Μπορεί αλλα εγώ ήρθα εδώ για να βαθμολογήσω όσες χορεύουν και αν δεν χορέψεις δεν θα έχω άποψη.

Σηκώνεται λοιπόν και χορεύει. Δεν το περίμενα ομολογώ, μετά κάθισε δίπλα μου και συζητήσαμε περι ανέμων και υδάτων. Κάπου ανάμεσα έγιναν και οι συστάσεις. Γελούσε με τα αστεία μου και έδειξε άπειρα IOI. Ακολούθησαν αγγίγματα, αγκαλιές, χοροί. Σε τέτοιο βαθμό που σκεφτόμουν μέσα μου “Α ρε pickup με έκανες μάγκα”.

Έφτασε και η ώρα του αποχαιρετισμού και την συνόδευσα μέχρι έξω, “η τώρα η ποτέ” σκέφτηκα και της λέω: ” το μόνο που λείπει απόψε είναι ο αριθμός μου απο το κινητό σου”.Έβγαλε το κινητό και τον σημείωσε. Δεν έκανα καμία κίνηση γιατί διέκρινα ένα άγχος απο πλευράς της. Τυπικά όλα μέχρι εδώ και είμουν σίγουρος οτι μέχρι εκεί ήταν. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και είχα sms που έλεγε “αυτός είναι ο αριθμός μου (όνομα)”.

Pickup: Success

Το blog εδωπέρα αναφέρει ρητά οτι αν ενδιαφέρεται θα στείλει η ίδια και μάλιστα σύντομα. Περριτό να αναφέρω το γαμάτο συναίσθημα της επιτυχίας.

Ακολούθησαν τα γνωστά sms με “τι κάνεις;” “πως τα περνάς;”και δώσε αφιερώσεις τραγουδάκια και να σου οι καλώς εννοούμενες “σπόντες”. Σχεδόν ακαριαία ήρθε η 2η συνάντηση (με παρέα) και η τρίτη(πιο μοναχική version) στην οποία έγινε και αυτό που η νεολαία αποκαλεί ‘φάσωμα’.

Όλα καλά θα μου πείτε ε; Αρχίδια τριχωτά. Μετά τον καφέ-φάσωμα-βόλτα και την καληνύχτα (με φιλί) εντός 5 λεπτών λαμβάνω sms που έγραφε “γάμα το καλύτερα” εννοώντας κάτι σαν “ξέχνα το”, “απο εδώ πάνε και οι άλλοι”, “count me out” και γνωστές ηττοπαθείς φράσεις.

Να σκεφτώ οτι της ήμουν λίγος εμφανισιακά;
Αν αυτή είναι 7αρι εγώ είμαι 10 καρό.

Να σκεφτώ οτι έκανα μαλακία;
Χειρίστικα το όλο σκηνικό εξ΄αρχής με λεπτότητα και χειρουργικές κινήσεις για να κρατήσω ζεστό το κονέ και να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω απο μια γνωριμία. Η εμπειρία με έκανε σχεδόν αλάνθαστο αυτή τη φορά. Τι σκατά να σκεφτώ; (ρητορική ερώτηση).

Ότι και αν γίνει, ότι και αν κάνουμε εμείς οι άντρες καλό η κακό, σωστό η λάθος, ένα είναι το μάθημα. “don’t mess with ksenerotes”.

Καμάκι: Sucess
Lay: Failed

Πηγή: ksenerotes.blogspot.com

error: