Θα σε πάρω ΜΙΑ φορά τηλέφωνο

Email address:[email protected]

Μετά στα παπάρια μου. 

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τον εγκέφαλο μιας γυναίκας είναι αδύνατο. Είναι πιο δύσκολο κι από το να κατανοήσεις γιατί η Εθνική πήρε το Euro 2004. Είναι πολλοί οι λόγοι και αν τους γράψω σε ένα άρθρο θα φάω 10 σελίδες στο Word άνετα.

Θα αναφέρω όμως έναν βασικό λόγο για τον οποίο μπορούμε να τις ταπώσουμε στη μάπα, ώστε να το βουλώσουνε και να μην ξαναπούνε καμία δικαιολογία του στυλ “Δεν υπάρχουν άντρες” μα και μου και τα συναφή.

Ο βασικός λόγος που μας διαφοροποιεί από την αναισθησία τους είναι το κατά πόσο έχουν τσακωθεί με το κινητό τους. Ένα σπασαρχίδικο μέρος λοιπόν του BS μιας γυναίκας είναι το ότι πολλές φορές ασυναίσθητα δεν θέλει να απαντήσει στο τηλέφωνο κάποιου που γνώρισε πρόσφατα. Γιατί άραγε; Γιατί πολύ απλά το Bitch Shield της λέει: “Μην το σηκώσεις, θα σε χαρακτηρίσει εύκολη”. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τα μηνύματα.

Η αλήθεια είναι ότι οι ελληνίδες μπαίνουν πλέον πιο εύκολα σε Α2 και σε Α3 αν τις παίξεις καλά. Κάνουν και #close, σου δείχνουν IOI και νομίζεις ότι όλα πήγαν περίφημα στο game σου. Μπορούν δηλαδή να το κάνουν πιο εύκολα απ’ ότι το έκαναν π.χ. πρόπερσι (άρα το γαμημένο το blog και το PUA αρχίζει και αποδίδει). Μετά από 2-3 μέρες όμως, τις καλείς και δεν το σηκώνουν. Για την ακρίβεια μπορεί να βλέπουν την κλήση και να μην το σηκώνουν. Γιατί άραγε;

Μην σας περάσει απ’ το μυαλό δικαιολογία του τύπου “Έχει γκόμενο”. Βασικά μην σκεφτείτε καν ότι πρέπει να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας. Πολύ απλά ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτό.

Η θεωρία τους είναι: “Αν το σηκώσω θα με πει πουτάνα”.
Η δικιά μας θεωρία είναι: “Αν δεν το σηκώσει είναι καριόλα”.

Επειδή όμως βρισκόμαστε στο 2012 και “πουτάνες” δεν υπάρχουν, το πόρισμα είναι το εξής:
“Θες να είσαι καριόλα ή normal;”

Αν θες να είσαι καριόλα τότε παίξε το παιχνιδάκι που ξέρεις για να πάρεις την επιβεβαίωσή σου. Αν θες να είσαι normal και να μην σε θάβουν πίσω απ’ την πλάτη σου τότε πολύ απλά ή θα βγεις μαζί μου ή ΜΗΝ δίνεις τηλέφωνο και απέρριψέ με ευγενικά. Έναν καφέ είπαμε να βγούμε να γνωριστούμε. Δεν θα σε βάλουμε να μας πλύνεις και το αμάξι.

Όταν κάποια είναι ωραία (γιατί σε ωραίες θα την πέσετε και μην μου πείτε μαλακίες) και έχει στα πόδια της κάθε μέρα τόσες προτάσεις, τότε μόνο όταν της κάνει κάποιος το μεγάαααλο κλικ θα ενδώσει. Μεγάλο κλικ=ηθοποιός, τηλεπαρουσιαστής, τραγουδιστής, χορευτής ή κανένας με καλή θεσούλα σε εταιρεία που να της εκπέμπει σιγουριά. Τέλος πάντων ο “ποθητός”. Εσύ άνεργε μαλάκα στην απ’ έξω, να το θυμάσαι.

Όταν κάποια όμως δεν είναι τόσο ωραία ή έχει καιρό να της την πέσει κάποιος για διάφορους λόγους (π.χ. έχει ξεπατωθεί στη δουλειά και δεν βγαίνει καθόλου) τότε ξαφνικά θα την πιάσουν οι ανασφάλειες. Και τότε είναι που έκανες την τύχη σου. Θα σου σηκώσει το τηλέφωνο, θα πει “Ναι” στον καφέ, θα σε φλερτάρει κι από το Facebook κι ότι άλλο θες. Θα σου βάλει και σως για να γλιστράει.

Τι πρέπει να κάνουμε
Αυτό είναι και το θέμα του σημερινού άρθρου. Αν αυτές έχουν το BS (Bitch Shield) και δεν το σηκώνουν τότε εμείς έχουμε το SS (Στ’ @@ μας Shield).

Αν μια καριόλα δεν σας το σηκώσει και μετά από λίγο δεν σας πάρει πίσω σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται. Άρα μετά από 24 ώρες σβήνετε το κινητό της. Τηλέφωνο παίρνουμε ΜΙΑ φορά!
Αν θέλει να πάρει θα πάρει. Μην την δικαιολογείτε σε φάση “Α δεν θα έχει μονάδες”. Σταθερό δεν έχει σπίτι της; Σε παράγκα μένει; Η έστω κάποιος δίπλα της δεν έχει τηλέφωνο να σας πάρει πίσω;

Υπάρχει βέβαια και η απάντηση του μηνύματος. Μην δείξει αγένεια, αυτό την μάρανε. Εκεί όμως την σκίζετε στα δύο ως εξής:

Περίπτωση 1η
Γ: Καλησπέρα, είδα ότι με πήρες τηλέφωνο…
Α: Καλησπέρα, εσύ όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και δεν το σηκώνεις απαντάς με μήνυμα;
Γ: (Random δικαιολογία και μαλακία μαζί)
Α: Οκ, όταν θα μπορείς πες μου να σε πάρω. / (ή εναλλακτικά ή πιο “μουνόδουλοι” συζητάτε, μετά χαιρετάτε και την παίρνετε από μόνοι σας μία εβδομάδα αργότερα)
Γ: (Random μήνυμα μετά από μέρες) Καλησπέρα, τι κάνεις;
Α: Καλησπέρα, την τελευταία φορά νομίζω ότι σου είπα πως όταν μπορείς πες μου να σε πάρω. Βαριέμαι να παίζω με μηνύματα.

Περίπτωση 2η
Γ: (Σου στέλνει μήνυμα στο Facebook μετά την κλήση) Καλησπέρα, είδα ότι με πήρες τηλέφωνο…
Α: Καλησπέρα, εσύ όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και δεν το σηκώνεις μετά στέλνεις μήνυμα στο Facebook;
(Ακολουθεί ο ίδιος διάλογος)

Περίπτωση 3η
Γ: (Σου στέλνει μήνυμα στο Facebook μέρες μετά) Καλησπέρα, με είχες πάρει τηλέφωνο; Είδα αργά την κλήση σου.
Α: Καλησπέρα, εσύ όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και δεν το σηκώνεις, στέλνεις μήνυμα μετά από τόσες μέρες στο Facebook; Λίγο παιδικό μου φαίνεται (εδώ παίζεις και με neg)
(Ακολουθεί ο ίδιος διάλογος)

Περίπτωση 4η
Γ: (Random μήνυμα)
Α: Ποιος είναι;
Γ: Η τάδε. Έσβησες τον αριθμό μου;
Α: Ναι τον σβήνω σε όσους δεν το σηκώνουν γιατί το κινητό μου έχει πάνω από 200 επαφές πλέον.
Γ: (Random δικαιολογία ΓΤΠ)
Α: Οκ, anyway σε αφήνω γιατί έχω (random δουλειά/δικαιολογία) θα σε πάρω κάποια στιγμή να τα πούμε.
(και την παίρνετε μετά από 1-2 εβδομάδες για να “πήξει” λίγο).

Απλά μαθηματικά. Όταν κάνετε ένα βήμα, θα κάνουν κι αυτές ένα βήμα. Διαφορετικά δεν έχει. Να περάσει η επόμενη.

Πηγή: ksenerotes.blogspot.com

error: