Mε αφορμή το πλυντήριο κεράτωσα τον άνδρα μου.

Εδώ και αρκετό και ρο χάλασε το πλυντήριο ρούχων και έχω αγοράσει καινούργιο πριν λίγες μέρες το παλιό τα έπαιξε και χρειάστηκε να μπει στην θέση του το καινούργιο. Ο άνδρας μου ο Νίκος δεν ασχολείται με εργασίες και δεν έχει εργαλεία και έπρεπε να συνδεθεί .Τότε ο Νίκος φώναξε τον φίλο του τον Άκη-παντρεμένο με μια γυναίκα αδύνατη και κοντούλα άλλα κούκλα και από ότι ξέρω ο Άκης από μικρός ήταν καλός γαμιάς και διάλεγε γυναίκες που ξέρανε να πηδιούνται – να έρθει και σε 10 λεπτά με την εργαλειοθήκη στα χέρια ήρθε.

Λησμόνησα να σας πω ότι είμαι 38 ετών με ωραίο σώμα και πρόσωπο – σε λίγα λεπτά μετέφερε το καινούργιο πλυντήριο και αφαιρώντας το παλιό που είχα ξεχάσει να του πω ότι είχε νερά μέσα χύθηκαν κάτω και τον έκαναν μούσκεμα και φυσικά δεν μπορούσε να κάνει πολλά έτσι. Του είπα να βγάλει το πουκάμισο και αμέσως ο Νίκος  του είπε βγάλε το πουκάμισο και το παντελόνι για να στεγνώσουν, γιατί έχει πολλή δουλειά από ότι κατάλαβα και μην ντρέπεσαι φίλοι είμαστε .

Έβγαλε το πουκάμισο και άφησε το παντελόνι, αν και εύσωμος και τριχωτός εγώ ένιωσα κάπως αλλά δεν το έδειξα. Με την απομάκρυνση του πλυντηρίου φάνηκε η βρύση να τρέχει-γνωστό πρόβλημα εδώ και καιρό, αμέσως ο Άκης πήγε στην εργαλειοθήκη να πάρει ένα ειδικό κλειδί και ο Νίκος βρήκε την ευκαιρία να κάνει το λάθος-αλλά ωραίο λάθος να ξεβιδώσει την βρύση ,μόλις έφτασε εκεί ο Άκης αμέσως η βρύση έτρεχε σαν πίδακας και τον έκανε ολοσχερώς μούσκεμα , ο Νίκος την γλύτωσε. Δεν γινόταν άλλο, ο Νίκος είπε να φέρω πετσέτα μπάνιου η μπουρνούζι και να βγάλει το παντελόνι ο Άκης, δεν γινόταν αλλιώς και το έβγαλε μένοντας με το βρεγμένο σλιπάκι του, μαύρο μπικίνι που έδειχνε τα απόκρυφα του σημεία του, όμως έπρεπε να φτιαχτεί η βρύση που έτρεχε ποτάμι, ήγε στην εργαλειοθήκη και βρήκε μια τάπα και σαν αστραπή ξάπλωσε στο πάτωμα και με το νερό να τρέχει πάνω του την σταμάτησε.

Ο Άκης είπε του άνδρα μου αν έχουμε καμιά παλιά βρύση η κάτι μέχρι να βρεθεί καινούργια και του είπε στην ταράτσα έχω μια αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. Αμέσως χωρίς σκέψη ανέβηκε πάνω να την βγάλει αλλά μάταια ήταν παλιά και θα έσπαγε το ρακορ. Ξαφνιάστηκα που θα τον βλεπανε στην ταράτσα μου μαζί με τον Νίκο και τότε είπα να ανέβω και εγώ αλλά σκέφτηκα καλύτερα κάτω .Μετά από λίγο κατέβηκαν χωρίς να έχουν καταφέρει κάτι, τότε ο Άκης ζήτησε τα ρούχα για να πάει να φέρει βρύση από το σπίτι του μέχρι να βρεθεί καινούργια και τότε είπα: μα τα ρούχα είναι μούσκεμα. δεν το ήξερα να τα στεγνώσω, δεν πας εσύ Νίκο να πάρεις ;καλή ιδέα είπε και ρώτησε τα σχετικά και ξεκίνησε. Είπε να φτιάξω ότι θέλει ο Άκης να πιει και έφυγε-τουλάχιστον μια ώρα θα έκανε μέχρι να πάει στο συγκεκριμένο χώρο και θα τηλεφωνούσε όταν έφτανε.

 Τότε ρώτησα τον Άκη τι θέλει να πιει και του έφτιαξα φραπέ ,ζητώντας πετσέτα να σκουπιστεί .Και του είπα γιατί δεν βγάζεις και το σλιπάκι να στεγνώνει και να το βάλεις μετά και αυτό στεγνό; Και είπε και τι θα φοράω, γυμνός θα είμαι; και είπα ντρέπεσαι; θα σου δώσω ένα μποξερακι του Νίκου αν σου κάνει γιατί είναι αδύνατος και πηγαίνοντας να το φέρω του έδωσα καθαρή πετσέτα να σκουπιστεί όταν το βγάλει. Μόλις απομακρύνθηκα κατέβασε στο σλιπάκι του και σκουπιζόταν έβλεπα τον κωλο του και άρχισα να ανάβω, αμέσως βρήκα ένα στενό μποξεράκι και το πήγα γρήγορα στον Άκη, που μόλις πρόλαβε να κρυφτεί με την πετσέτα.

Βέβαια εγώ είδα αμέσως ότι αν και μικρό το μέγεθος ήταν ακόμα καυλωμένος , από την ώρα που έβγαλε το παντελόνι του και καύλωσα. Του έδωσα το εσώρουχο και έκανα ότι δεν έβλεπα, έσκυψε να το βάλει μα δεν του χώραγε και αμήχανος είπε δεν μπαίνει είναι μικρό νούμερο άσε θα βάλω το δικό μου και το έψαχνε. Και τότε είδα ότι το κλειδί του σπιτιού είναι στην πόρτα , πάντα ο Νίκος το βάζει από μέσα άρα δεν μπορεί να ανοίξει απ έξω και του είπα: να βοηθήσω και εγώ λίγο και πήγα να το ανεβάσω γονατίζοντας μπροστά του και το πρόσωπο μου βρέθηκε 5 πόντους από τον σηκωμένο πούτσο του, προσπάθησα δήθεν να του σηκώσω το μποξεράκι ,αλλά μάταια, τότε καθώς του το κατέβαζα και το έβγαλε και πήγα δήθεν να σηκωθώ πέρασα το στόμα μου ακουμπώντας το καβλί του και κοιτάζοντας τον στα μάτια,

το άρπαξα και το έβαλα στο στόμα μου. Έκανε να τραβηχτεί μα δεν τον άφησα και τον τσιμπουριών πια πιο ερεθιστικά , μόλις κατάλαβα ότι θα τελειώσει σηκώθηκα έβγαλα την μπλούζα και το σουτιέν μου και το παντελόνι και έμεινα με το στρινγάκι και τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο κρεβάτι. Μου είπε τι πας να κάνεις εκεί, δεν θέλω να απατήσω την γυναίκα μου αλλά ούτε και να πηδήξω την γυναίκα του φίλου μου και τότε τον έσπρωξα στο κρεβάτι βγάζοντας το στριγνκάκι και του είπα: εσύ δεν απατάς την γυναίκα σου, εγώ πηδιέμαι με εσένα και αφού είσαι φίλος του Νίκου , μας κάνεις τσάμπα δουλειά, βράχηκες κιόλας γάμα και μην μιλάς και έχωσα το μουνι μου στο πρόσωπο του και άρχισε να μου το γλύφει .

Με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με φιλαει στα χείλη και να κατεβαίνει στις ρώγες μου στην κοιλιά μου και στο μουνι μου που άρχισε να καυλώνει, το κατάλαβε και έχωσε τα δυο δάχτυλα του μέσα και άρχιζε να παίζει με το εσωτερικό καυλώνοντας με-πρώτη φορά μου το κανανε και έχυσα αμέσως στο χέρι του, το κατάλαβε και άρχισε να με φτιάχνει ακόμα περισσότερο βάζοντας όλο και περισσότερα δάχτυλα μέχρι να χώσει μέσα μου όλη την παλάμη του. ‘Έχυνα συνέχεια ατελείωτα με είχε τρελάνει, δεν ήθελα να σταματήσει ,όμως χτύπησε το τηλέφωνο ήταν ο Νίκος ήθελε να ρωτήσει για την βρύση τον Άκη –το σήκωσα και πριν μιλήσω είπε

–δώσε μου τον Άκη και τα λέγανε,

είχαν περάσει 45 λεπτά και από ότι μου είπε ο Άκης μόλις έκλεισε το τηλέφωνο θα έκανε άλλη μια ώρα μέχρι να γυρίσει, οπότε είχαμε χρόνο για ακόμα μεγαλύτερες καβλες. Παρατήρησα ότι το καβλί του αν και μικρό περίπου 12 με 14 πόντους ήταν ακόμα σηκωμένο έτοιμο να με σκίσει , δεν έχασα λεπτό ,άρχισα να του κάνω ισπανική μα είπε δεν μπορώ να το κάνω στην γυναίκα του φίλου μου και τότε τον άρπαξα και το έσπρωξα στο κρεβάτι και κάθισα πάνω του, καυλωμένη ήδη από τα δάχτυλά του και άρχισα να χορεύω πάνω του, ανάβοντας πάλι μα γύρισε από κάτω και άρχισε να με γαμάει και εγώ με το μικρό αλλά θαυματουργό καβλακι του έχυνα και έχυνα συνέχεια. Κατάλαβε ότι, έφτασα σε οργασμό και πόσες φορές είχα χύσει και τραβήχτηκε και μου τον έδωσε στο στόμα για να χύσει και τα ζουμιά του έφτασαν βαθιά στο λαρύγγι μου.

Μου είπε ότι δεν θέλει να χύσει μέσα μου πρώτη φορά και να μην μείνω έγκυος αλλά υπόσχεται αν θέλω συνέχεια να το κάνει και στο μουνι μου και παντού . Συνεχίσαμε όμως αφού του είπα: έχω σκουφάκι και του το φόρεσα και άρχισε να με ανάβει  πάλι γλύφοντας πρώτα το μουνί μου που είχε αρχίσει πάλι να καυλώνει και σιγά σιγά με γαμούσε από το μουνί μου και εγώ από καβλα φώναζα σκίσε με μου αρέσει  τρελά όπως με καυλώνεις,είδες τι κάνει η βρύση…Σηκωθήκαμε, εγώ είχα περάσει τέλεια είχα να γαμηθώ έτσι από μικρή τότε που με πήγαν οι διάφοροι γκόμενοι. Ετοίμασε δήθεν την σωλήνα και περίμενε την βρύση, σιδέρωσα τακα τακα το σλιπάκι του και το φόρεσε περιμένοντας τον Νίκο να γυρίσει. Μετά από λίγο ήρθε με την βρύση ο άνδρας μου, ενώ ο Άκης τον περίμενε στον καναπέ δήθεν ήρεμος.

Φτιάχτηκε η βρύση και έφυγε ο Άκης, μα εμεις συνεχίζουμε το πήδημα και στο μουνι μου χύνει και του έδωσα και την πίσω τρύπα μου που είχε κλείσει, αφού είχα να πηδηχτώ από πίσω πάνω από 10 χρόνια και γαμιόμαστε πια συνέχεια και το κέρατο στον Νίκο πάει σύννεφο, παρόλο που το κάνω και μαζί του λόγο μεγάλης πουτσας… μακάρι να με πάρουν παρτουζα και οι δυο η να βλέπω τον άνδρα μου τον Νίκο να με βλέπει να πηδιέμαι με τον φίλο του τον Άκη.                                          

 ΕΥΑ

error: