Η πρώτη μου φορά 2

Είδα ότι η πρώτη μου φορά διαβάστηκε και κάποιοι έκαναν τον κόπο να την ψηφίσουν κιόλας έτσι αποφάσισα  να γράψω δεύτερη ιστορία που και πάλι βγήκε από chat room η γνωριμία.

Στην πρώτη φορά μου ξέχασα να γράψω για μένα λίγα πράγματα λέγομαι Αντρέας 35 ετών πλέον κατά καιρούς έχω πάει και με γυναίκες άλλα και με άντρες ενώ τρελαίνομαι για παρτούζα .

Μετά τον Κωνσταντίνο είχα επαφές με αρκετές γυναίκες άλλα και άντρες άλλα σε έναν θα σταθώ σήμερα , γνωριστήκαμε με τον Μάκη μέσα στο chat με τα πολλά αλλάξομε τηλέφωνα φωτογραφίες και γενικά είχαμε μια συνομιλία για μέρες ώσπου να βρούμε κάποια επαφή στους χρόνους μας .

Με τον Μάκη αυτό που με τράβηξε ήταν οι ιστορίες που μου έλεγε με τους δονητές που είχε και πως τους χρησιμοποιούσε κα μια που δεν είχα τέτοια εμπειρία το σκεφτόμουνα συνεχεία.

Πράγματι αυτό έγινε καταχείμωνο με αρκετό χιόνι έξω που μια που δεν πήγανα στην δουλειά είχα χρόνο έτσι την συγκεκριμένη μέρα ετοιμάστηκα από νωρίς ξυριστικά πάνω κάτω και στην ώρα μου πήρα τον δρόμο για το σπίτι του ,φορούσα φόρμες χωρίς εσώρουχο από μέσα και μπουφάν από πάνω.

Έφτασα στο σπίτι του και ήταν οπός μου το είχε περιγράψει με το τζάκι να είναι φουντωμένο και λίγα έπιπλα προσεκτικά τοποθετημένα ώστε να αφήνουν μεγάλο καινό ανάμεσα στο τραπέζι και στο τζάκι οπού είχε μερικές μαξιλάρες .

Στο τραπεζάκι είχε 3 δονητές και άλλα εξαρτήματα μπάλες σφήνες και μερικά που δεν ήξερα τι ήταν .

Πήρε το μπουφάν μου και μου έδωσε ένα γλωσοφιλλο λέγοντας μου είσαι καλύτερος από κοντά η φωτογραφία σου σε άδικη . (και κείνος δεν ήταν άσχημος)

Είχε χαμηλό φωτισμό και μου πρότεινε να καθίσουμε στις μαξιλάρες για να είμαστε δίπλα στο τζάκι και να το απολαύσουμε καλύτερα όπως και έγινε έφερε κόκκινο κρασί και αρχίσαμε να πίνουμε ενώ παράλληλα με χάιδευε πάνω από την φόρμα μου .

Άρχισε να με γδύνει και να με φιλάει παντού , έβγαλε και κείνος τα ρούχα του και είδα ότι και εκείνος ήταν προικισμένος με ανάλογο εργαλείο αν και νομίζω λίγο ποιο χοντρό από το δικό μου με τα πολλά βρεθήκαμε σε στάση 69 με εμένα από πάνω να γλυφή ο ένας τον πούτσο του άλλου , ενώ με έγλυφε σιγά σιγά άρχισε να μου μαλάζει την τρυπά μου του είχα πει ότι δεν είχα εμπειρία από κει και πήγαινε αργά αργά εγώ από την μεριά μου του γαμούσα τον κόλο με έναν δονητή που μου είχε δόση (βλέπετε ποιο έμπειρος εκείνος το είχε συνηθίσει ) μου έβαλε βαζελίνη στην τρυπά μου με το δάκτυλο του και σιγά μου έβαλε έναν δονητή ο πόνος στην όρχι ήταν μεγάλος άλλα και η καύλα που ένιωσα νόμιζα ότι ο πούτσος μου θα σκάση έτσι για λίγη ώρα γαμούσε ο ένας τον άλλο με δονητή

Κάποια στιγμή του βγήκε ο δονητής που μου είχε βαλή και τεντώθηκα για να μπόρεση να το βαλή (είχε όρχηση να μου αρέσει) ένιωσα ένα πόνο ποιο δυνατό και κάτι ζεστό να με σκίζει προσπάθησα να σηκωθώ από την αγωνιά και την τρομάρα μου άλλα 2 χέρια στην πλάτη μου άρχισαν να με πιέζουν προς τα κάτω ενώ τα δοντιά του Μάκη είχαν τυλιχτή γύρο από τον πούτσο μου και με δάγκωνε αρκετά δυνατά .

Μια φωνή άγνωστη μου είπε ‘αν κάνεις πως θα σηκωθείς θα σου δαγκώσει τον πούτσο σου αμέσως οπότε κάτσε εκεί που είσαι κα απόλαυσε το πούστη είσαι η πουτάνα μας τώρα 2 σκαμπίλια πάνω στον κόλο μου και ένας ζεστός πούτσος ήταν μέσα μου και άρχισε να με γαμάει στην αρχή αργά και σιγά σιγά όλο και ποιο γρήγορα είχα τρελαθεί από την μια δεν κατάλαβα ποιος με γαμούσε και από την άλλη ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και όσο και αν με τρόμαξε η πούτσα μου είχε χύση Ίδη μόλις μου τον έβαλε μέσα και ένιωθα ότι θα ξαναχύσω από στιγμή σε στιγμή

Η αρχική τρομάρα μου είχε υποχώρηση και η καύλα μου είχε θριαμβευτικά υπερίσχυση στον εαυτό μου ένιωσα τον εαυτό μου να γαμάει τον Μάκη με τον δονητή όλο και ποιο άγρια ενώ άρχισα να τον δαγκώνω και γω από την άλλη ο Μάκη μου έπαιρνε τσιμπούκι διάρκειας απτόητος παρόλο που είχα χύση Ίδη μια φορά. (λογικά τα είχε καταπιεί όλα μια που δεν τον έβγαλε στιγμή από το στόμα του )

Πάμε όλοι Μάζι να χύσουμε άκουσα την φωνή από πίσω μου να λέει και άρχισε να με γόμοι με ξέφρενο ρυθμό και να μου ρίχνει σκαμπίλια στον κόλο σε ένα αποκορύφωμα ένιωσα κάτι ζεστό να με πλημμυρίζει μέσα στον κόλο μου ενώ ταυτόχρονα γέμιζε το στόμα μου από τα χρυσία του Μάκη στο δευτερόλεπτο έχυσα και πάλι .

Εξουθενωμένος έγειρα στο πλάι ο κόλος μου πονούσε υπερβολικά πολύ και μια γραμμή από αίμα στα μπούτια μου έδειχνε τι είχε συμβεί πλέον είχα δοκιμάσει τον παθητικό ρολό .

Τον Κώστα μου τον σύστησε ο Μάκη μετά ήταν κριμένος στο διπλάνο δωμάτιο και περίμενε την κατάλληλη στιγμή , το είχαν ξανακάνει από τι μου είπανε και με αρκετούς άλλους .

Η βραδεία μετά από ένα ομαδικό μπάνιο που μπορώ να πω ότι στην κυριολεξία ένιωθα να με περιποιούνται λες και ήμουν Βασιλειάς συνεχίστηκε με αλλαγή ρόλων οπού πλέον είχαμε τον Κώστα στην μέση και του έδωσα να καταλάβει για τον πούτσο που μου είχε ρήξη

Με τα παιδιά βρεθήκαμε ακόμα 5-6 φορές οι 3 μας και κάποιες φορές και παραπάνω άτομα ενώ έμεινα και γω στο διπλάνο δωμάτιο κάποια φορά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να εμφανιστώ.

error: