H Ιστορία της Ζωής μου (PART 20)

συνέχεια από το Ιστορία της Ζωής μου (PART 19)Επιστρέφοντας στο σπίτι εξομολογήθηκα στη Τζένη και Λία την περιπέτεια μου στο σεμινάριο, που ομολογουμένως όχι δεν τις ενόχλησε απεναντίας της ερέθισε πάρα πολύ ζητώντας να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να πέσει το γαμήσι της αρκούδας μετά. Τους είπα και για την επιθυμία των παιδιών να βρεθούμε όλοι μαζί η Λία είπε ότι πεθαίνει για κάτι τέτοιο, εσείς κανονίστε αν θέλετε, εμένα μην με λογαριάζετε είπε η Τζένη.

Από την ημέρα εκείνη η Λία με έτρωγε συνέχεια να κανονίσω. Τηλεφωνήθηκα με την Ρένα ενθουσιάστηκε λέγοντας ότι περιμένει και πως θα χαιρόταν ακόμη περισσότερο αν η παρέα είχε και κάνα δύο άντρες ακόμη για να μην πέσει όλο το βάρος πάνω μου. Τηλεφώνησα στο Ντίνο παλιό φίλο από το στρατό(δεν μπορούσα να πάρω φίλο από εκεί που μένω λόγω Λίας θα γινότανε βούκινο),του είπα τα σχετικά περί Τόνυ και έμεινε άφωνος γιατί με ήξερε ότι αντιπαθούσα τον αντρικό κόλο, και μου είπε ότι μετά από αυτό που του είπα θα έρθει με χίλια. Μετά δυο μήνες περίπου από το σεμινάριο και τα παιδιά βρεθήκαμε πάλι στο σπίτι τους, εγώ ο Ντίνος η Λία και η τσάντα με τα εργαλεία της. Οι απαραίτητες συστάσεις και αγκαλιές ήπιαμε ένα δυο ποτά να χαλαρώσουμε. Η Λία έκανε την αρχή παιδιά από ότι μου είπε η Ρένα δεν έχει ξανακάνει λεσβιακό πάμε να ετοιμάσουμε ατμόσφαιρα και σας φωνάζουμε.

Γιώργο τι λες έχεις τα κέφια της προηγούμενης φοράς  λέει ο Τόνυ, πιστεύω πως κάτι θα κάνουμε εξάλλου σήμερα έχουμε μεγάλη ομάδα πρέπει να γίνει καλό παιχνίδι, δεν αρχίζουμε προθέρμανση και εμείς λέει ο Τόνυ και αρχίζει να μου χαϊδεύει το καυλί που σχεδόν είχε σηκωθεί πάνω από τα ρούχα δεν γδυνόμαστε να μην καθυστερούμε λέει ο Ντίνος και πετάει όλα του τα ρούχα τον ακολουθούμε και σε μισό λεπτό ήμαστε και οι τρείς ολόγυμνοι. Τόνυ δείξε του Ντίνου τι ωραίο τσιμπούκι κάνεις λέω για να μπούμε στο λούκι, το καυλί του Ντίνου είναι γύρω στους 17-18 πόντους και αρκετά χοντρό, έχεις ωραίο πούτσο λέει ο Τόνυ σκύβει και αρχίζει τσιμπούκι, του Γιώργου είναι καλύτερο λέει ο Ντίνος και χαϊδεύει το καυλί μου κομπλάρω για μια στιγμή το καταλαβαίνει ο Ντίνος και μου λέει από φαντάροι που είμαστε τον λαχταρούσα αλλά ήξερα ότι δεν σου άρεσαν τα αγόρια, τώρα όμως, και σκύβει και τον παίρνει στο στόμα κάνοντας τσιμπούκι επαγγελματικό έχω ψαρώσει. Μια δυνατή κραυγή ΧΥΝΩ ήταν της Λίας με φέρνει στην πραγματικότητα και εγώ φωνάζει η Ρένα, πάμε μέσα άρχισε το γλέντι λέω.

Ο Τόνυ ορμάει πάνω στην κλειτορίδα της Λίας και ο Ντίνος γλείφει την Ρένα εγώ γλείφω για λίγο τον κόλο του Τόνυ και στη συνέχεια του τον ξεσκίζω γάμα με δυνατά να καυλώσω πολύ φωνάζει, Γιώργο γάμα και μένα λίγο λέει ο Ντίνος, δεν το περίμενα αλλά ο κόλος του φάνταζε υπέροχος άτριχος τρουλωτός όπως είχε γονατίσει και έγλειφε την Ρένα πλησιάζω και του ανοίγω τα κολομάγουλα φτύνω την σούφρα του και βυθίζω το καυλί μου στο κωλάντερο του χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, πρέπει να τον γαμάνε συνέχεια αλλά δεν μπορούσα να κάτσω πολύ μέσα του ήταν τέτοια τα κουνήματα και τα σφιξίματα που έκανε στο καυλί μου την κατάλληλη στιγμή που θα έχυνα σαν κοκορόπουλο.

Παιδιά λέω τώρα που είμαστε όλοι καυλωμένοι να ξεσκίσουμε πρώτα την σπιτονοικοκυρά. Ξαπλώνει ο Ντίνος  και της λέω έλα πουτανίτσα μου να σου σκίσει  το κωλαράκι ο Ντίνος εγώ πλησιάζω και της το χώνω στο μουνί, αχ ψωλαράδες μου σκίστε με την καργιόλα κάντε με την πουτάνα σας, ξεσκίστε με σαν την ποιο πουτάνα δεν ήθελε και πολύ να μας δώσει τον πρώτο της οργασμό, σκύβω και της γλείφω τα πηχτά της χύσια που είχαν τρέξει από το μουνί της και μετά   προσπαθώ να της τον βάλω και εγώ στο κόλο, Γιώργο είναι και οι δύο χοντρές σκάσε πουτανίτσα θα πάρεις και τις δυο στο κόλο, όχι μη πονάω δεν μπορώ η δική σου είναι πολύ χοντρή να με γαμήσει ο Τόνυ, μην κωλώνεις Γιώργο σκίσε την φωνάζει ο άντρας της, ουρλιάζει του Ντίνου το καυλί είναι αρκετά χοντρό και το δικό μου ακόμη χοντρότερο, Η Λία έχει καθίσει πάνω στο στόμα της και της έχει βάλει την κλειτορίδα της και την γλείφει με αρκετή προσπάθεια καταφέρνω και φωλιάζω το καυλί μου και μαζί με τον Ντίνο της ξεσκίζουμε τον κόλο πονάει πολύ αλλά τελικά ξεχειλώνει η κωλοτρυπίδα της και την σφυροκοπάμε και οι δύο,

Τόνυ γάμα της το μουνί δεν προλαβαίνει να την πλησιάσει σπαράζει και φωνάζει σκίστε με ποιο βαθειά ποιο άγρια ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑ πούτσα θέλω πούτσα γάμα με και εσύ άντρα μου της τον βάζει μέσα της έχει τώρα και τα τρία καυλιά μέσα της και με τα δάκτυλα γαμάει το μουνί και τον κόλο της Λίας η οποία φωνάζει ΧΥΝΩΩΩΩΩ , θέλω και άλλη πούτσα μέσα μου, ο Τόνυ παίρνει μια λαστιχένια και της την χώνει μαζί με την πούτσα του στο μουνί της μουγκρίζει σαν γουρούνι που το σφάζουνε χτυπιέται είμαι και η πρώτη πουτάνα φωνάζει έχω 4 ψωλές μέσα μου ξεπατώστε με πούστηδες τράβα μου τις ρώγες μωρή καργιόλα λέει στη Λία που έχει πάρει από μια παλάμη στο μουνί και το κόλο της ποιο δυνατά κοντεύω να σας χύσω, δυνατά ποιο δυνατά ξεκολιάστε με την  πουτ…. δεν προλαβαίνει να τελειώσει την λέξη και ΧΥΥΥΥΥΥΝΩ

 ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΝΝΩΩΩΩ

 πάρτε πούστηδες τα χύσια μου. Βγάζουμε τα καυλιά μας και τα παίρνει η Λία ένα- ένα και τα καθαρίζει. Είσαι έτοιμη πουτανίτσα μου να μας πάρεις όλους λέω στη ξαδέλφη μου, ναι αλλά σιγά-σιγά στην αρχή  πέφτουν επάνω της ο Ντίνο με το Τόνυ, αυτή και αν είναι κλειτορίδα λένε σαν μικρό καυλί τσακώνονται ποιος θα την πρωτοπάρει στο στόμα τους εγώ της δίνω τσιμπούκι και ταυτόχρονα καθαρίζω από τα χύσια της τον κόλο και το μουνί της Ρένας και αυτή γλείφει και γαμάει με την γλώσσα και τα δάκτυλα τον κόλο της Λίας η οποία έχει φρικάρει από την πολύ καύλα κάνοντας δύο απανωτούς οργασμούς σε διάστημα δύο τρία λεπτά ο ένας από τον άλλο με λύσσα ρουφάνε τα χύσια της. Έλα θησαυρέ μου της λέω και την παίρνω με δύναμη από πίσω, ο Τόνυ της τον δίνει τσιμπούκι και εγώ του γλύφω την κωλοτρυπίδα,

Ντίνο γάμα της την μουνάρα η Ρένα της ρουφάει την κλειτορίδα. Αχ Θεέ μου τι ηδονή είναι αυτή η λεκάνη της πηγαίνει πάνω κάτω τα καυλιά μας είναι βαθειά μέσα της και μας χύνει για μια ακόμη φορά ο Τόνυ χύνει στο στόμα της και βγάζοντας το καυλί του από το στόμα της Λίας του τον παίρνω τσιμπούκι και του ρουφάω ότι χύσια έχουν απομείνει τραβάω το κωλαράκι του με τα χέρια μου και το πιέζω στο πρόσωπο μου όλο το καυλί του είναι βαθειά μέσα στο στόμα μου του μαλάζω τα αρχίδια για να βγει και η τελευταία σταγόνα ψωλόχυμα και να τη γευτώ. Που θες καρδιά μου δυο ψωλές μαζί την ρωτάω, από πίσω να με σκίσετε αλλά εσύ να είσαι ο δεύτερος μου λέει ξαπλώνει ο Ντίνος και κάθετε επάνω του και εξαφανίζετε το καυλί  του στο κόλο της χώνετε με ευκολία, η Ρένα της ρουφάει την κλειτορίδα βυθίζω το καυλί μου στο μουνί της και την χτυπάω στη μήτρα ξέρω ότι αυτό την απογειώνει μόλις φθάνει στο ζενίθ βγαίνω από την μήτρα της και προσπαθώ να συγκατοικήσω στο κόλο της μαζί με το καυλί του Ντίνου.

Παρά το ξεκόλιασμα που της έχω κάνει και την καύλα που έχει η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη πιέζω το καυλί μου αλλά δεν μπορώ να εισχωρήσω όσο δυσκολεύομαι τόσο περισσότερο καυλώνω και πετρώνει ο πούτσος μου. Μετά πολλές προσπάθειες μπαίνει το κεφάλι μέσα. Γιώργο αγάπη μου πονάω νοιώθω σαν να μου βάζουν ένα πυρωμένο καρφί στο κόλο δεν αντέχω άλλο, λέω της Ρένας να ρουφήξει την κλειτορίδα για να καυλώσει περισσότερο ο Τόνυ της βάζει το πεσμένο του καυλί στο στόμα .

Η Ρένα κάνει καλή δουλειά της ρουφάει την κλειτορίδα και με την  παλάμη της γαμάει το μουνί, αλλά και εγώ δεν την αφήνω παραπονούμενη την Ρένα τις έχω χώσει μία παλάμη στο κόλο και μία στο μουνί. Νοιώθω τον κόλο της να χαλαρώνει είναι αυτό που ήθελα σπρώχνω το καυλί μου βαθειά στο κόλο της χωρίς να αντιδράσει, είναι τέτοια η καύλα της που υπερτερεί από τον πόνο του ξεκωλιάσματος που της κάνουμε η Λία έχει καυλώσει πάρα πολύ έχουμε πέσει και οι τέσσερεις επάνω της, έχει δυο καυλιά στον κόλο της η Ρένα την γλείφει και η παλάμη της έχει χωθεί βαθειά στο μουνί της ο Τόνυ της δίνει τσιμπούκι και η Λία του έχει χώσει το χέρι της στο κόλο του.

Έχουμε όλοι παρασυρθεί στη τρικυμία της ηδονής, κάθε προσπάθεια περιγραφής του τι συμβαίνει είναι φτωχή. Εγώ προσωπικά το ζόρι που νοιώθω καθώς μπαινοβγαίνω στο κόλο της Λίας και πολύ περισσότερο το τρίψιμο του καυλιού μου πάνω στο καυλί του Ντίνου με έχουν απογειώσει. Η Ρένα κάνει την αρχή ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩ ΦΩΝΑΖΕΙ και γεμίζουν τα χέρια μου από τα υγρά του μουνιού και του κόλου της για να ακολουθήσει με ουρλιαχτά ναι πιστέψτε με, με  ουρλιαχτά η Λία ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩΩΩΩΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ  ΠΟΥΤΑΝΑ ο κόλος της  με μιας ανοίγει διάπλατα που θα μπορούσε χωρίς ζόρι να πάρει άλλη μια πούτσα. Τώρα ήταν η σειρά εμένα και του Ντίνου να χύσουμε ταυτόχρονα βαθειά στο κόλο της.

Ο Τόνυ φωνάζει βάλε βαθειά μέσα στο κόλο μου το χέρι σου έτσι ποιο δυνατά κοντεύω να χύσω και πράγματι τραβιέται από το στόμα της Λίας και χύνει πάνω στη μούρη της και της γεμίζει όλο της το πρόσωπο με ψωλόχυμα στη συνέχεια της τον δίνει στο στόμα και του τον καθαρίζει από τα χύσια, το ποιο καυλωτικό ήταν στη συνέχεια που η Ρένα και ο Τόνυ έπεσαν πάνω στο πρόσωπο της Λίας γλείφοντας τα χύσια και καθαρίζοντας της το πρόσωπο. Βγαίνουμε και εμείς από το κόλο της και πλησιάζουμε τα καυλιά μας στο πρόσωπο της Λίας . Εκεί έγινε χαμός πιο από τα τρία στόματα θα προλάβει να βουτήξει τα καυλιά  μας για να τα καθαρίσει. Η Συνέχεια στο επόμενο. 

error: