γεννησα το παιδι του αδερφου του αντρα μου με τη βια

γεια σας ειμαι η χριστιαννα. ειμαι 29 ετων παντρεμενη με τον ακι 4 χρονια. οι γονεις του ακι δε με χονευαν απ την πρωτη στιγμη γιατι ηθελαν ο γιος του να παντρευτει κριτηκια αφου ειναι και αυτοι κριτηκοι. επισης τα 2 αδερφια του δε με χονευουν.δε ξερω γιατι αλλα δε με νοιαζει. ο ακις ειναι 30 ετων πολυ καλο παιδι 1.88 91 κιλα γεροδεμενος καστανος. εγω 1.77 53 κιλα ξανθια. παιρναμε καλα και παντρεμενοι που ειμαστε. το τελευτεο καιρο μαλιστα εχουμε αρχισει να κανουμε προσπαθιες για ενα παιδι.

μια νυχτα λοιπον που εκανα ερωτα με τον ακι ακουω την μπαλκονοπορτα να χτυπαει.οχι σαν να την χτυπαει ανθρωπος σαν πετραδακι να την χτυπησε. πηγε ο ακις να δει και δεν ειδε τιποτα. τρομαξα και δεν συνεχισαμε.την αλλη μερα ειδα τον μικροτερο αδερφο του ακι τον χρηστο ( 28 χρωνων, 1.80 πρπ, 70 κιλα καστανος) να ερχετε εξω στη βεραντα που καθομουνα και επινα καφε.αυτος δε με χονευε.

"ο ακις;"

"εφυγε. πηγε για δουλεια"

"το κανατε χτες;"

"ποιο;"¨

"ελα που δε ξερεις; σεξ λεω"

"και συ που ξεριες τι καναμε;"

"ποιος νομιζεις οτι πετουσε πετραδακια στο παραθυρο;"

"τι;.εσυ;"

"αχα"

"τι θες απ τη ζωη μας, ασε μας πια ρε χρηστο δε με χονευεις οκ, παρατα μας"

"και ποιος σου πε οτι δε σε χονευω;"

και πριν προλαβω να πω τιποτα με πιανει και με φιλαει στο στομα. μου εδωσε ενα παθιασμενο γλωσσοφιλο που δεν ηξερα πως να αντιδρασω.χωρις να το καταλαβω με πηγε μεσα στην κρεβατοκαμαρα με ξαπλωσε στο κρεβατι και μου βγαλε βιαια τις πυτζαμες.

"τι κανεις εκει;ασε με"

"ηρθε η στιγμη να σε απολαυσω μουναρα μου"

ηλικρινα φοβομουν.αλλα ο χρηστος παντα μαρεσε εμφανισιακα.βεβαια παντα ημουν κολλημενη με τον ακι οποτε ο χρηστος δεν ηταν ουτε μια σκεψη στο μυαλο μου. εμεινα με το στρινγκ μονο. επιασε τα βυζια μου δυνατα και γω προσπαθουσα να τον σταματησω. με πονουσε κιολας και αρχισα να φωναζω. τοτε μου ριχνει ενα χαστουκι οχι πολυ δυνατο αλλα πονεσε.του ελεγα συνεχως να φυγει αλλα αυτος δεν μπορουσε να μιλεισει γιατι ηταν μπουκομενος με το βυζι μου. προσπαθουσα να του τραβηξω το κεφαλι αλλα επιασε τα χερια μου πανω απο το κεφαλι μου οπος ημουν ξαπλωμενη. υστερα κατεβηκε κατω στο μουνακι μου.

ειχα καβλωσει χωρις να το θελω.δεν ηθελα να κανω κατι μαζι του. αυτος με αναγκασε ομος.εβγαλε το στρινγκ μου και εγλυφε απελπισμενα το μουνι μου το οποιο αρχισε να χυνει απ την καβλα.το καταλαβε και μου πε

"αυτο ειναι μωρη καριολα που δεν θες;"

σηκωθηκε και οπος πηγα να σηκωθω και γω με εσπρωξε βιαια στο κρεβατι. κατεβασε το παντελονι του και μου χωσε τον πουτσο του στο στομα μου. δεν ηθελα με ανεγκαζε.

"ρουφα τον μωρη πουτανα, παρτον ολο, καριολα που  πηδιεσε με τον αδερφο μου και φοναζεις και νομιζεις οτι εγω δε θα σε πηδηξω"

τα λογια του με πληγωναν. αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο.σε 2 λεπτα τον πηρα απο το στομα μου και τον εχωσε αποτομα στο μουνι μου εγω φοναζα απο πονο γιατι ηταν πολυ βιαιος.τον παρακαλουσα να με αφησει

"ασεμε σε παρακαλω, φυγε, με πονας."

"να πονεσεις μωρη τσουλα, να λιωνεις απο τον πονο αυτο σου αξιζει"

"τι σου κανα;"

δεν μου απαντησε και με γαμουσε πολυ σκληρα.εβγαλε τον πουτσο του και τον ξαναχωσε στο στομα μου δεν αντιδρουσα και τον εβγαλε και με χτυπησε με αυτον στο μαγουλο.πονεσα ετσι του πηρα πιπα για να μην με ξαναχτυπησει. το ξαναχωσε στο μουνακι μου και με βια εμπενε. σε λιγο εχυσε. τοτε εγειρα στο κρεβατι κατακοπη χωρις δυναμεις να πω ουτε μια λεξη. αυτος επεσε διπλα μου. εγω ειχα βαλει τα κλαματα. σε 10 λεπτα σηκωθηκα εβαλα μια ρομπα εβαλε και αυτος το παντελονι του και γυρησε και μου πε κατι που δεν περιμενα να ακουσω.

"συγνωμη"

"τι;ζητας συγνωμη;"

"ειχα θολωσει δεν ελενχα τον εαυτο μου"

"ε τοτε επρεπε να σε σκοτωσω"

"σε παρακαλω, μαρεσεις και δεν αντεχα να σε βλεπω αλλο με τον αδερφο μου"

γυρησα εφυγα απο το δωματιο εφυγε και αυτος απο το σπιτι. ντηθικα βγηκα εξω να ξεχαστω.πιο μετα γυρησε ο ακις και δεν του ειπα τιποτα. σε κανα δυμηνο εμαθα οτι ειμαι εγκιος και μαλλον το παιδι ειναι του χρηστου.του το πα του χρηστου και αυτος ηθελε να πει πως εχει η κατασταση στον ακι και να του πει οτι βιασε. εγω δεν τον αφησα και τον συνχωρεσα.αυτος ηταν διπλα μου στην εγκυμοσηνη και οταν γεννησα ηταν ο πρωτος που κρατησε το παιδι.

μαλιστα μετα απο τεσσερις μηνες περιπου απ τη γεννα καναμε ερωτα. με χαιδευε με φιλουσε και γω αυτην τη φορα. μου ελεγε γλυκολογα και δεν μου μιλαγε ετσι.ηταν αλιοτικος.μαλλον εχω αρχισει να ερωτευομαι τον αδερφο του ανδρα μου. προστοπαρον δεν θελω να διαλησω αυτην τη κατασταση αν δω αργοτερα οτι δεν παει θα πω την αληθεια στον αντρα μου και ελπιζω να με σνχωρεσει.

error: