Ο παντρεμένος με γάμησε

Γεια σου παρέα του flock!! Είμαι η Σέβη και αποφάσισα να μοιραστώ την ιστορία μου γιατι νομίζω θα σας αρέσει πολύ. Μόλις έκλεισα τα 32 έχω ύψος 1.58 και είμαι 51 κιλά. Έχω μακριά πυρόξανθα μαλλιά, σχετικά μικρό στήθος (διάολε) αλλά πολύ πεταχτό κώλο που έχουν πάρει κάποια κακά παιδιά. 

Αυτός που μου έχει παρει τα μυαλά είναι  ο Γιάννης. Αυτό το μανάρι είναι 34 και στέκεται στο 1.83. Δυστυχώς είναι και παντρεμένος… Με το Γιάννη δουλεύουμε μαζί πάνω από μισό χρόνο σε γνωστή αλυσίδα φούρνων/ζαχαροπλαστειων στα νότια προάστια της Αθήνας και ενώ καυλαντίζαμε συχνά δεν έγινε ποτέ κάτι μεταξύ μας μέχρι αυτή τη μέρα. Δουλεύαμε μαζί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα και τον έβλεπα σκασμένο να φυσάει και να ξεφυσάει όλη την ημέρα αλλά δεν ήθελε να μοιραστεί μαζί μου τι έγινε. Όταν σχολάσαμε του πρότεινα να πάμε για έναν καφέ για να χαλαρώσει. 

Σ: ρε Γιάννη θα μου πεις επιτέλους τι έπαθες;

Γ: Δε θέλω να το συζητήσω ειπαμε ρε Σέβη σταματά να επιμένεις

Σ:να σε βοηθήσω θέλω δε μπορώ να σε βλέπω έτσι 

Γ: μεταξύ μας, άμα μάθει κανείς τίποτα θα σε θάψω. Τσακώθηκα με τη Δήμητρα πολύ άσχημα γιατί δεν κάνουμε σεξ και δεν πάει αλλο η βαλίτσα 

Σ:Δε θέλει αυτή δηλαδή;

Γ:Είναι κουρασμένη συνέχεια και δεν είναι ποτέ σωστή η ώρα 

Σ: Θα το πω μια φορά και δε θα το ξαναπώ αλλααααααα αυτή χάνει 

Γ: Χαχα τι εννοείς;

Σ: Γιάννη, αν ήμουν στη θέση της δε θα είχες ποτέ αυτό το παράπονο

Ντράπηκα και ξαφνιάστηκα με τον εαυτό μου μόλις του αποκάλυψα την επιθυμία μου αλλά ένιωσα τα υγρά μου να μαζεύονται 

Γ:Πάμε να φύγουμε από εδώ 

Ξαφνικά ήταν άλλος άνθρωπος, ήταν αποφασισμένος να με γαμησει το έβλεπα στα μάτια του. Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε  σε ένα ξενοδοχείο από τα πολλά που έχει η περιοχη. έκλεισε την πόρτα του δωματίου με κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να μου δίνει ένα πολύ ερωτικο γλωσσοφυλο. Μπορούσα να νιώσω τον πούτσο του να πιέζει την κοιλιά μου και ευτυχώς ήταν πολύ μεγάλος και ζουμερός. Βγαλαμε αργά ο ένας τα ρούχα του άλλου και τον ξάπλωσα στο κρεβάτι. Επιτέλους είχα τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα μου και του έκανα ένα δυνατό τσιμπουκι. Μετά από ένα πεντάλεπτο με τράβηξε πάνω του και το υγρό μουνι μου πήρε όλα του τα εκατοστά βαθιά μέσα μέχρι τη μήτρα. Με γαμαγε βίαια και χτύπαγε δυνατά τον κωλο μου με τα χέρια του αλλά δε με ένοιαζε ο πόνος. Το μόνο που ήθελα ήταν να τον νιωθω μέσα μου βαθιά να με ανοίγει και το έκανε πολύ καλά. 

Σ: Πάρε με στα τέσσερα ΤΩΡΑ

αυτή είναι η αγαπημένη μου στάση γιατί μπορώ να παίζω την κλειτορίδα μου όσο με γαμάνε δυνατά

Με έστησε και μου κατέβασε το κεφάλι για να τουρλώσει ο κωλος μου όσο πάει. Το μουνι μου έσταζε από την καύλα και τελείωσα πάνω στον πούτσο του με ευχαρίστηση. 

Γ: Θα σε χύσω τώρα πουτανα. Ήθελες αυτόν τον πούτσο τόσο καιρο αν το ήξερα θα σε γαμαγα κάθε μέρα 

Σ: Δεν έχεις βάλει προφυλακτικό μη με χύσεις στο μουνάκι μου. Πάρε με από πίσω Γιάννη είναι δικός σου και ο κώλος μου

(Κορίτσια μου όσες δεν το έχετε δοκιμάσει ναι ποναει τις πρώτες φορές αλλά όταν συνηθίσετε θα με θυμηθείτε )

Σάλιωσα τον κωλο μου με τα δάχτυλα μου και με το χέρι μου οδήγησα τον πούτσο του μέσα μου. Σε λίγο με ξεκώλιαζε και ήμουν το πουτανακι του. Τον ένιωθα να φουσκώνει μέσα μου και ήξερα πως σύντομα θα έχυνε για αυτό ξεκίνησα να μαλακιζω την κλειτορίδα μου. Τελειώσαμε ταυτόχρονα και μείναμε ακινήτοι για λίγο μέχρι που ξαπλωσαμε αγκαλιά. Πριν φύγουμε με πήρε άλλες δυο φορές και μετά έφυγε να πάει στη γυναίκα του. 

error: