Στα 22 με την 31χρονη καθηγήτρια μαθηματικών του εσπερινού λυκείου.

Φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη η ερωτική ιστορία ξεκινάει πιο κάτω αν θες δεν διαβάζεις τις επόμενες παραγράφους απλώς είναι για να καταλάβεις καλύτερα το νόημα της. Σου λέω πιο κάτω πότε ξεκινάει η ιστορία…

 

 

Έχω έναν φίλο τον Δημήτρη μαζί μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά από πολύ μικρό η ζωή του έδειξε το χειρότερο πρόσωπο στα 18 δεν είχε ούτε μάνα πλέον(πατέρα δεν γνώρισε ήταν από πάμφτωχη οικογένεια). Με το ζόρι τέλειωσε την 1η λυκείου στο γενικό λύκειο όταν ήμασταν συμμαθητές ούτε εγώ δεν θυμάμαι πως έβγαλε γυμνάσιο και 1η λυκείου δεν τα έπιανε με τίποτα. Το σταμάτησε το σχολείο και ξεκίνησε τα γνωστά. Βόλτες αλητεία νταλαβέρια. Πέρασαν τα χρόνια και φτάσαμε 21 στο μακρινό 2007 εγώ είχα τελειώσει το 3ο έτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και είχα κάνει δυο μπάρκα εκπαιδευτικά ενώ αυτός έβγαζε 4.000 και 5.000 τον μήνα αφού είχε μπλέξει με τον υπόκοσμο.

 

Ήμουν ο μόνος που είχε μείνει από τους παλιούς φίλους του, οι γονείς του είχαν πεθάνει και γενικά είχε χαθεί από όλους και όλοι τον είχαν ξεγράψει και τον θεωρούσαν καμένο χαρτί(με εξαίρεση εμένα). Σπάνια βλεπόμασταν(έμενε πολύ μακριά πλέον) αλλά όταν κανονίζαμε τα λέγαμε με τις ώρες ήταν αδερφός μου για εμένα όπως και εγώ για εκείνον.Ποτέ δεν με πείραξε, μπορεί να έκανε παρέα και να ήξερε όλα τα κατακάθια του Πειραιά αλλά όταν με έβλεπαν οι γνωστοί του και τα μεγάλα κεφάλια να είμαι μαζί του ούτε καν με κοίταζαν.

 

 Μιλάμε για έναν τύπο 2.05 στο ύψος, 130 140 κιλά που αν τον δεις στο δρόμο απλώς δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς για να καταλάβεις για τι κτήνος μιλάμε σκέψου ότι Ρωσσοπόντιοι άντρες 2 μέτρα μπροστά στο πιτσιρικά του Πειραιά κλάνανε μέντες. Όποιος έχει δει Ρωσσοππόντιους καταλαβαίνει για τι τέρατα μιλάω ε ο Δημήτρης αυτούς τους κατάπινε όπως τα σουβλάκια που τρώγαμε πιτσιρίκια έξω από το παλιό Καραισκάκη μετά τους αγώνες που μας πήγαινε ο πατέρας μου όταν ήμασταν 10 χρονών.Είχα πει στον πατέρα μου στα 19 ότι ακόμη κάνω παρέα και διατηρώ επαφές και μιλάω με τον Δημήτρη και ούτε να ακούσει δεν ήθελε. Ο Δημήτρης από τα 18 όταν πέθανε η μάνα του εξαφανίστηκε για έναν χρόνο από προσώπου γης πήγε στρατό στα 18 ξεκίνησε την ζωή του στα 19 άρα ο πατέρας μου υπέθετε ότι τον είχα χάσει και δεν είχα κρατήσει επαφές.Αυτό το νόμιζε από όταν έφυγε από την γειτονιά με την μάνα του στα 16 για να πάει να δουλέψει σε οικοδομή που μόνο εκεί δεν δούλεψε…

 

Από τότε δεν τον ξανά ανέφερα σε κανέναν πέρασαν 3 χρόνια και ήμασταν 21, με τον Δημήτρη βλεπόμασταν σπάνια είχε πολύ περίεργη ζωή δεν γούσταρα να ξέρω τι κάνει απλώς ήθελα να ξέρω ότι είναι καλά. Και 1 με 2 φορές τον μήνα μπορεί να πίναμε καμιά μπύρα και να τα λέγαμε(είχαμε χαθεί και λίγο γιατί είχα κάνει απανωτά μπάρκα σαν φοιτητής είχε και αυτός τα δικά του…).

 

Έκανε την ζωή που όλοι οι πιτσιρικάδες από τον Πειραιά και τα Δυτικά προάστια της Αθήνας ονειρευόμασταν, είχε ένα Bmw cabriollet μεταχειρισμένο γάμαγε ότι μουνί υπήρχε είχε φράγκα και γενικά έμενε μόνος του από τα 18 και ότι έβγαζε τα σπαταλούσε(έχει σημασία που σας το λέω).Ναρκωτικά δεν το συζητώ, έκανε από όλα με εξαίρεση τα βαριά(πρέζα και κοκαίνη) οι πουτάνες τον είχαν θεό ενώ ήταν πραγματικά αλητεία με όλη την έννοια του όρου.

 

Ήταν άντρας 21χρονών που δεν είχε τίποτα να χάσει(τους είχε χάσει όλους εξάλλου). Δεν ήταν σαν τα σημερινά 20χρονα και 25χρονα παιδάκια που είναι μικροκαμωμένοι κοκαλιάρηδες και το παίζουν γκάνγκστερ για 100 ευρώ μαύρο που σπρώχνουν και μετά πάνε στην μαμά και στον μπαμπά και ζητάνε χαρτζιλίκι.Ο Δημήτρης κυκλοφορούσε με μαχαίρι πεταλούδα από τα 13 και το ξύλο που μπορούσε να ρίξει αμφιβάλω αν υπήρχε συνομήλικός του στην Ελλάδα(όπως το ακούς) που να τον κόντραρε σώμα με σώμα.Τον είχα δει να σαπίζει 3 άντρες που του είχαν βρίσει την μάνα στα 17 μας σε μια πλατεία 4 τα ξημερώματα. 3 τύποι κοντά στο 1.90 30 χρονών τους σάπισε λες και έπαιζε με εμένα μπουνιές που είμαι 1.78 συνομήλικός του… Δεν χρειάζεται να πω ότι δύσκολα ο ένας από αυτούς τους τρεις να ξανά περπάτησε μιας και μετά από το ξύλο που έφαγε στο κεφάλι και στον αυχένα εκείνη την νύχτα πρέπει να έμεινε ανάπηρος.Μην τον λυπάστε έμπορος ηρωίνης ήταν…

 

 

 

Δεν πείραζε κανέναν χωρίς λόγο εξάλλου με τους ομοίους του τα έβαζε όχι με ανθρώπους σαν εμένα και εσένα, είχε καθαρή ψυχή ποτέ δεν έκανε κολάσιμο έγκλημα ήταν ένας πολύ ακριβοπληρωμένος επαγγελματίας της νύχτας με ότι αυτό συνεπάγεται.Αρρωστημένη σωματική δύναμη αν δεν τον ήξερες απλώς δεν τον κοίταζες θαύμα της φύσης, σωματικά ήταν κτήνος. Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που του πουλάγανε μαγκιές όταν ήταν ακόμη έφηβος και νόμιζαν ότι τον είχαν. Η μάνα τους δεν τους αναγνώριζε από το ξύλο που τρώγανε(αντρικά πράγματα ξύλο με τιμή όχι με όπλα και μαχαίρια, στην πορεία όμως στα 17 του ξεκίνησαν και αυτά…).Θυμάμαι ήμασταν 16 χρονών και οι γύφτοι στις πλατείες δεν τόλμαγαν να σηκώσουν κεφάλι στον Δημήτρη,ξέραν ότι θα βρούνε καμιά 30αρια ξαδέρφια τους με σπασμένα πλευρά άσε που πλέον δεν ασχολιόταν με καυγάδες τέτοιους μιας και έκανε σοβαρές δουλειές στη νύχτα από τα 15. Όλος ο Πειραιά και οι πιάτσες της νύχτας παρά μίλαγαν για τον Δημήτρη και την απίστευτη δύναμή του(εννοείται πως είχε πολλές πλάτες και γνωστούς παντού…). Το ξύλο σε 4 και 5 άτομα το έριχνε για χαβαλέ όταν ήμασταν 15 τώρα στα 21 έτρεχε όλη μέρα για να βγάζει λεφτά και να τα χαλάει στα γούστα του.

 

Χαρακτηριστική μου έχει μείνει η στιγμή στην 2α γυμνασίου όταν ήμασταν 14 χρονών που τα είχε με μία ξεκωλιάρα 3 χρόνια μεγαλύτερη.Είχε έρθει ένας βλάκας αρκετά ψηλός, στο σχόλασμα από ένα επαγγελματικό λύκειο της Γλυφάδας με δύο φίλους του στο ίδιο ύψος να τον δείρει γιατί ήταν πρώην γκόμενά του. Είχε ακούσει για τι δύναμη που έχει οπότε ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα τον γαμήσουν. Ένα σας λέω αν δεν ήμουν μαζί του εκείνη την μέρα να τον ηρεμήσω για να μην τους σπάσει τα χέρια αμφιβάλλω αν τα γλυφαδιωτάκια θα έδιναν πανελλήνιες εκείνη την χρονιά ούτε το στυλό δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν… Την γλύτωσαν με κάτι κατάγματα και κάτι ανοιγμένα κεφάλια ειδικά ο ένας μόλις έφαγε την πρώτη σηκώθηκε και έφυγε. Είχε ξεπεταχτεί από 13 χρονών  είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν δεν ξεκινούσε το κάπνισμα και τις λοιπές μαλακίες στα 15 τότε μπορεί να ξεπέρναγε το 2.05.

 

 

 

Δεν φοβόταν κανέναν και τίποτα συνέχεια γινόταν όλο και πιο γνωστός στην πιάτσα των μεγάλων μιας και δεν έκανε το βαποράκι ήταν πολύ χωμένος και έκανε σοβαρές δουλειές με πολλά λεφτά. Δεν τον είχαν για να μοιράζει χόρτο στα λύκεια ήταν στον αληθινό υπόκοσμο από τα 15 του όταν πηγαίναμε ακόμη γυμνάσιο ο Δημήτρης έβγαινε το βράδυ καθημερινής και πούλαγε προστασία μαζί με κάτι γορίλες 35 χρονών ενώ εγώ κοιμόμουν γιατί είχαμε σχολείο… Δεν μιλάγαμε πλέον για χαρτζιλίκια και τράκες μιλάγαμε για πολύ μεγάλα ποσά που συνέχεια ανέβαιναν μιας και πήγαινε καλά σε αυτά που έκανε. Από ναρκωτικά μέχρι ξυλοδαρμούς την νύχτα για χρωστούμενα και σπάσιμο σε μαγαζιά για προστασία και ότι μπορείς να φανταστείς γενικά ήταν στην κυριολεξία χωμένος στα σκατά και στον υπόκοσμο… Αλλά τα χάλαγε όλα δεν κράταγε τίποτα, μια μέρα έγινε η στραβή.

 

 

Ξεκινάει η ιστορία λοιπόν…

 

 

Τέλη Ιουλίου του 2007 είχα τελειώσει με εξεταστικές και μαλακίες και γύρναγα από κάτι δουλειές που είχα αργά το απόγευμα και δέχομαι τηλέφωνο από τον Δημήτρη.

 

-Έλα ρε Δημήτρη τι έγινε;

-Μαλάκα Άγγελε σε παρακαλώ έλα με 700 ευρώ στο τάδε μέρος σε ικετεύω θα σου εξηγήσω μετά.

-Ρε μαλάκα τι έγινε;

 

Δεν μου απάντησε πήγα κατευθείαν σε ATM και έβγαλα 1.500 ευρώ για να είμαι σίγουρος, σχεδόν ένα ολόκληρο μηνιάτικο από τα εκπαιδευτικά μου ταξίδια λεφτά πονεμένα και δουλεμένα με αγγαρείες στην γέφυρα του πλοίου(εννοείται πως για τον Δημήτρη και 3.000 θα έβγαζα αν μου το ζήταγε).Μετά από μια ώρα βρέθηκα σε ένα παρατημένο παλιό κτίριο στον Πειραιά. Μπήκα μέσα και είδα 3 άντρες κοντά στα 40 ενώ ο ένας με όπλο που απειλούσε τον Δημήτρη ότι θα τον σκοτώσει. Μου κόπηκαν τα πόδια. Δεν μπορούσα να βγάλω άχνα έβγαλα τα 50αρικα και τα έδωσα στον τύπο με το όπλο να τον αφήσει και είπα και ένα ευχαριστώ από πάνω.Φύγαμε από εκεί και μπήκαμε στην Bmw του και γυρίσαμε σπίτι του.

 

Τα 700 ευρώ ήταν πουστιά είχαν συμφωνήσει 1000 για μια δουλειά της προηγούμενης μέρας και μετά απαιτούσαν 1.700 ενώ ο Δημήτρης δεν δεχόταν να δώσει παραπάνω από όσα είχαν συμφωνήσει μέχρι που ο άλλος τον απείλησε με το όπλο έτσι μου είπε(αλήθεια ψέμα αυτό μου είπε). Άσε που δεν είχε κιόλας να τα δώσει από αυτούς πληρωνόταν και τα χάλαγε όλα όπως σας είπα και περίμενε να ξανά πληρωθεί εκείνη την μέρα κάτι το οποίο δεν έγινε… Εκείνο το βράδυ δεν πήγα σπίτι μου τον έβρισα του είπα ‘’που έχεις μπλέξει’’ δεν μου απάνταγε είχε σκύψει το κεφάλι αν μας έβλεπε κάποιος από έξω θα γέλαγε θα έλεγε ‘’ρε ψιλέ τι σου λέει ο τάπας τράβα του μια’’ και όμως ο Δημήτρης πάντα με σεβόταν ποτέ δεν θα με ακούμπαγε οι άλλοι τον φοβόντουσαν αυτός φοβόταν εμένα. Όταν του φώναζα και τον έβριζα καθόταν παναγία και έλεγε ένα σωρό συγγνώμη(είχα ανάγκη τα λεφτά 4 αδερφές είχα και ο πατέρας μου μόνο δούλευε).

 

Αφού του τα έχωσα του είπα ότι κομμένα τα πάντα θα πουλήσει αυτοκίνητο και ρολόι(είχε Rolex 8.000 ευρώ, εκεί πέταγε τα λεφτά του ο μαλάκας τίποτα δεν κράταγε) και θα πάει να δουλέψει σε βενζινάδικο ‘’το κατάλαβες μαλάκα η θες να σε σαπίσω στο ξύλο παλιό αρχίδι’’ δεν απάντησε απλώς κούνησε το κεφάλι καταφατικά. Τα είχε παίξει δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να συμβεί ποτέ αυτό(να τον προδώσουν αυτοί που συνεργαζόταν 3 χρόνια και δούλευε για αυτούς). Τις επόμενες μέρες πήγαμε σε τοκογλύφο που ήξερε ο Δημήτρης και πουλήσαμε το αμάξι και το ρολόι και βάλαμε τα λεφτά στον λογαριασμό μου για να μην τα φάει σε μαλακίες(χρειαζόταν τα λεφτά έπρεπε κάπως να ζει αφού δεν είχε κανέναν να τον στηρίξει). Δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι τον είχε πάρει η κατηφόρα έβλεπα τον παιδικό μου φίλο να καταστρέφεται αργά η γρήγορα θα έμπαινε φυλακή αν συνέχιζε αυτά που έκανε.Εξάλλου δεν ήταν αφεντικό της νύχτας για να την γλιτώνει ένας μπράβος πολυτελείας ήταν που έκανε ότι δουλειά του έλεγαν για λεφτά που έφταναν ακόμη και τις 6.000 ευρώ τον μήνα! Ποιος έβγαζε στα 21 τόσα λεφτά;

 

 Του είπα να γραφτεί σε εσπερινό λύκειο να πάρει ένα χαρτί ενώ τα πρωινά θα δουλεύει σε ένα βενζινάδικο ενός πατέρα συμφοιτητή μου ο οποίος με συμπαθούσε και σίγουρα θα του έδινε δουλειά. Εννοείται πως τον δέχτηκε και όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι την έβγαζε εκεί χωρίς να βγάζει άχνα. Διακοπές δεν πήγα έκατσα να τον προσέχω τα ναρκωτικά στην κυριολεξία τα έκοψε μαχαίρι από την μια μέρα στην άλλη, δεν το πίστευα ούτε τσιγάρο δεν έκανε μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι(μετά απλώς λίγο κάπνιζε). Πήγαμε και τον έγραψα και σε εσπερινό λύκειο ενώ την δουλειά την συνέχιζε κανονικά για 600 ευρώ τον μήνα δούλευε. Κανονικά ήταν 800 αλλά τα έπαιρνα εγώ τα υπόλοιπα και τα κράταγα για να μην τα γαμήσει σε μαλακίες είχε τόσα ώστε να τρώει να πληρώνει ενοίκιο και λογαριασμούς άντε να χάλαγε και κανένα 100ευρω πάνω που του το έδινα.

 

Οι σπατάλες είχαν κοπεί απλά ψώνια έκανε ενώ πλέον έμενε σε γκαρσονιέρα όπως όταν έμενε με την μάνα του(και όχι σε διαμέρισμα 90 τετραγωνικών στα νότια προάστια με θέα την θάλασσα) ενώ τα γούστα του έφταναν μέχρι ένα σουβλάκι και μια μπύρα Κυριακή απόγευμα όταν δεν δούλευε. Έστρωνε ο μαλάκας αλλά το άγχος μου ήταν το σχολείο και να το τελειώσει. Κάθε μέρα πήγαινα μετά την σχολή αργά το απόγευμα και τον περίμενα να τελειώσει το μάθημα, περίμενα από έξω να βγει να είμαι σίγουρος ότι πηγαίνει και θα τελειώσει. Είχε δύο χρόνια μπροστά του και εγώ το 2008 το καλοκαίρι μετά την σχολή θα έφευγα στρατό άρα την 3η λυκείου θα έπρεπε να την κάνει μόνος.

 

 

Κάθε μέρα εκεί μπάστακας δεν μπα να είχα ξύπνημα 5 το πρωί την άλλη μέρα για την σχολή αν δεν έβγαινε να τον δω ότι πήγε δεν ησύχαζα. Μια μέρα λοιπόν ενώ είχα πάει νωρίτερα και τον περίμενα βγήκε μια γυναίκα από το λύκειο κατευθυνόμενη προς το μέρος μου. Παραξενεύτηκα, όπως βγήκε και πήγε να φύγει αλλά στάθηκε μια στιγμή και με ρώτησε…

 

-Εσύ γιατί είσαι κάθε μέρα έξω δεν έχεις μάθημα;

-Ε όχι έναν φίλο μου περιμένω.

-Φίλο σου;

-Ναι είναι μαθητής στο σχολείο σας.

-Ποιος είναι;

-Ο Δημήτρης.

-Ο ψηλός;

-Ναι…

-Α ναι… και να φανταστώ περιμένεις να βγει να πάτε να κάνετε τα δικά σας ε;(είπε με ειρωνικό ύφος και υποτίμηση)

-Καμία σχέση ο Δημήτρης δουλεύει και προσπαθεί θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του δεν είναι κακό παιδί.

-Εσύ δηλαδή τι το παίζεις τώρα; Φίλος του που τον συμβουλεύεις για αυτό περιμένεις κάθε μέρα να βγει;

-Ακριβώς δεν καταλαβαίνω προς τι το ειρωνικό ύφος σας εσείς θα έπρεπε να βοηθάτε αυτούς τους μαθητές να ανακάμψουν.

-Ε…(ντράπηκε όπως της μίλησα) με συγχωρείς έχεις δίκιο δεν είναι κακό παιδί αλλά δεν διαβάζει καθόλου το ξέρεις;

-Δουλεύει το πρωί και το μεσημέρι δεν προλαβαίνει να διαβάσει επίσης έχει σταματήσει το σχολείο από τα 16 του και ποτέ δεν διάβαζε.

-Τον ξέρεις χρόνια;

-Μαζί μεγαλώσαμε.

-Γιατί έρχεται αν δεν θέλει να διαβάσει τότε;

-Απλώς να πάρει το απολυτήριο θέλει και εγώ είμαι κάθε μέρα εδώ να σιγουρευτώ ότι θα έρχεται και δεν θα μείνει από απουσίες.

-Γονείς δεν έχει να σιγουρευτούν;

-Όχι.

-Τι να πω μακάρι όλοι να είχαμε φίλους σαν εσένα, Μαρίνα… είμαι η καθηγήτρια μαθηματικών του.

-Άγγελος χάρηκα.

-Από μαθηματικά σκαμπάζεις τίποτα εσύ;

-Ένα 11 το είχα γράψει πανελλήνιες…

-Α πάνω από την βάση άρα σπουδάζεις;

-Ναι ναυτικός είμαι…

-Μπράβο παρέες ο Δημήτρης δεν του το είχα να τον έχεις από κοντά τον φίλο σου αφού προσπαθεί μάλλον να κάνει μια νέα αρχή όπως λες…

-Έτσι ακριβώς, θα τον περάσετε έτσι;

-Δεν ξέρει ούτε πρωτοβάθμια να λύνει τι πιστεύεις ;

-Πρέπει να τον περάσετε ένα απολυτήριο θέλει κρίμα είναι βάλτε εκεί ένα 10.

-Μήπως εσύ το θες ποιο πολύ από αυτόν προς τι όλη αυτή η κάψα;

(Τι να της έλεγα ότι είδα τον φίλο μου να τον απειλούν με όπλο για 700 ευρώ;)

-Απλώς του αξίζει κάτι καλύτερο στην ζωή του…

-Μάλιστα, τέλος πάντων καλό βράδυ…

-Καληνύχτα.

 

Βγήκε μετά από λίγο δεν ανέφερα ότι συνάντησα την Μαθηματικό περίμενα να μου μιλήσει για αυτήν οπότε άρχισα να τον ρωτάω αν έχει καλές γκόμενες το εσπερινό.

 

-Ρε μαλάκα Δημήτρη κανένα μουνί παίζει;

-Όχι ρε μαλάκα τίποτα κοιτάω να είμαι σοβαρός όπως μου έχεις πει δεν ασχολούμαι με τίποτα.

-Εντάξει ρε μαλάκα δεν μπορεί καμιά συμμαθήτριά σου ή καμιά καθηγήτρια δεν είναι ωραία;

-Όχι ρε μαλάκα σου λέω δεν με απασχολεί καμία θέλω να πάρω το χαρτί αυτό με νοιάζει.

-Μπράβο ρε μαλάκα τι να πω είσαι ωραίος.

-Ρε Άγγελε… να σου πω δεν σε είχα ρωτήσει ο πατέρας σου τότε για τα 700 που χάλασες τι σου είχε πει;

-Τίποτα του είπα ότι τα χάλασα σε βόλτες… με έκραξε λέει την είδα καπετάνιος στα 21 και ότι είμαι μεγάλος μαλάκας και όσα και να βγάζω θα τα τρώω με αυτό το μυαλό που κουβαλάω…

-Συγγνώμη ρε μαλάκα αλήθεια να στα δώσω αν θες πάρε αυτά που μου κρατάς.

-Χέσε με ρε μαλάκα τώρα με τον πατέρα μου θα ασχολούμαι άνοιξα δικό μου λογαριασμό και ηρέμησα στην τελική δικά μου είναι.

-Οι μικρές τι κάνουν καλά είναι;

-Ναι μωρέ μου τα πρήζουν μια χαρά είναι…

 

Πραγματικά δεν τον ενδιέφερε τίποτα τον ένοιαζε να ξεμπλέξει από τα σκατά λογικό να μην είχε πάρει χαμπάρι την Μαρίνα τόσο φοβισμένος που ήταν σκεφτόταν άλλα πράγματα.Δεν ήταν καμιά θεά η Μαρίνα(σαν την Ελένη την συμμαθήτριά μου που σας είπα) αλλά ήταν όμορφη. Η Μαρίνα ήταν 30αρα με σγουρά μακριά καστανά μαλλιά ανοιχτόχρωμη στο δέρμα πάντα κομψά ντυμένη και γύρω στο 1.65 ύψος.Σκούρα καστανά μάτια και στήθος πολύ μεγάλο(5αρι άνετα).Είχε τα πιασίματα της αλλά είχε και μια πολύ μεγάλη κωλάρα ήταν πολύ ωραία γυναίκα πραγματικά.Με παλιά παραδοσιακή ομορφιά όχι όπως τώρα που οι μισές είναι ψεύτικες και μπαινοβγαίνουν στους πλαστικούς.Η Μαρίνα ήταν πραγματικά μια ωραία γυναίκα της διπλανής πόρτας…

 

Την επόμενη μέρα πήγα νωρίτερα και περίμενα ελπίζοντας να συναντήσω πάλι την Μαρίνα. Όντως την είδα να βγαίνει και πάλι ερχόταν προς το μέρος μου.

 

-Χα χα κοίτα επιμονή ούτε πατέρας του να ήσουν μπράβο για αυτό που κάνεις.

-Εντάξει φίλοι είμαστε…σήμερα πως τα πήγε;

-Δεν είχαμε σήμερα μαζί μάθημα, του είπες ότι γνωριστήκαμε;

-Όχι αλλά…

-Μην το πεις πρέπει μόνος του να κάνει την προσπάθειά του όσο μπορεί εγώ θα τον περάσω μην ανησυχείς αλλά να προσπαθήσει λίγο και μόνος του.

-Τι να πω μάλλον έχετε δίκιο.

-Κόψε τον πληθυντικό 30 στα 31 είμαι ούτε 10 χρόνια δεν σε περνάω.

-Έχεις δίκιο sorry…

-Καφέ πίνεις;

-Ε που και που…

-Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου να σε πάρω να πάμε για κανένα καφέ να μιλήσουμε και για τον Δημήτρη;

-Ε φυσικά εννοείται(χαρά εγώ πρώτη φορά μου την έπεφτε έτσι χύμα γυναίκα και ειδικά τόσο μεγαλύτερη)μισό.

-Ωραία λοιπόν θα σε πάρω άμα είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

-Τέλεια θα μιλήσουμε…

 

Δεν πίστευα ότι με γούσταρε.Δηλαδή δεν ήξερα κανέναν συνομήλικό μου που να τραβιόταν με τόσο μεγαλύτερη οπότε είπα να προσγειωθώ γιατί μπορεί όντως για τον Δημήτρη να με ήθελε μόνο.

 

Αφού κανονίσαμε το Σάββατο το βράδυ και βγήκαμε ήρθε και με πήρε με το αυτοκίνητό της περάσαμε πάρα πολύ ωραία χωρίς να γίνει κάτι. Λέγαμε διάφορα για τις ζωές μας τους στόχους μας γενικά τι θέλει να κάνει ο καθένας. Δεν της την έπεσα δεν είχα τα αρχίδια μου έριχνε και 9 χρόνια άσε που εγώ τότε συνολικά με 2 γυναίκες είχα πάει στην ζωή μου και οι δύο συνομήλικες οπότε δεν μπορώ να πω ότι είχα το θάρρος που έχω τώρα στα 34. Παρόλα αυτά με πήγαινε και αρχίσαμε και βγαίναμε κάθε εβδομάδα είτε Σάββατο είτε Κυριακή είτε Παρασκευή ενώ την έβλεπα και στο εσπερινό και μιλάγαμε και εκεί(ο Δημήτρης δεν είχε ιδέα).Μια Παρασκευή μου πρότεινε να έρθω σπίτι της για ποτό το βράδυ οπότε ήρθε με πήρε και πήγαμε. Μπορώ να πω ότι είχαμε πλέον πολύ οικειότητα μεταξύ μας εξάλλου ποτέ δεν με έλεγε μικρό ούτε τίποτα τέτοια χαζά μου συμπεριφερόταν σαν να είμαι συνομήλικός της.

 

Αφού ανέβηκα σπίτι της και κάτσαμε ξεκίνησε η κουβέντα…

 

-Πως πήγε η σχολή σήμερα;

-Ε εντάξει μωρέ καλά εσύ το σχολείο;

-Ου μια χαρά όλοι αδιάβαστοι αλλά δεν βαριέσαι τις Παρασκευές πως και δεν έρχεσαι να τον πάρεις ;

-Δεν προλαβαίνω έχω να βοηθήσω τον πατέρα μου στην δουλειά να πάρω και τις μικρές από τα αγγλικά δεν πιστεύω να μην ήρθε ο Δημήτρης σήμερα;

-Όχι καλέ ηρέμησε ήρθε αλλά δεν έχεις κάτσει να του δείξεις τίποτα στα μαθηματικά που μου έλεγες.

-Ε καλά τώρα αυτό είναι το θέμα να μάθει να λύνει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια ή να τελειώσει να βρει μια δουλειά να ζει…

-Με τρελαίνεις το ξέρεις;

-Χα χα γιατί;

-Γιατί είσαι 21 χρονών και μιλάς σαν να είσαι 30 και αυτό με μπερδεύει πάρα πολύ…

-Τι να πω δεν το κάνω επίτηδες.

-Χα χα είμαι σίγουρη για αυτό, για την κοπέλα σου δεν μου έχεις πει τίποτα τόσο ώριμη σαν εσένα είναι;

-Αν είχα θα σου έλεγα.

-Μάλιστα… να βάλω λίγο ακόμη;

-Βάλε ναι…

 

Την είχα μυριστεί την φάση αλλά πάλι χέστης δεν έκανα τίποτα μέσα στο άγχος ήμουν αν με έβλεπα τώρα στα 34 θα με ξεφτίλιζα η άλλη μου την έπεφτε χύμα και εγώ έκανα σαν πούστρα.Αφού έβλεπε ότι δεν έκανα τίποτα να έρθουμε πιο κοντά πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

 

-Γιατί είσαι τόσο νευρικός έγινε κάτι;

-Ε όχι όλα καλά.

-Το ξέρεις ότι μου αρέσεις πολύ;

 

Μαλάκας εγώ δεν ήξερα τι να πω….

 

-Θα πεις τίποτα;…

-Ε… ξέρεις….

-Άστο δεν το έχεις σήμερα μην μιλάς άλλο με εκνευρίζεις!

 

Και έρχεται προς το μέρος μου, μου πιάνει τα μάγουλα τα τσιμπάει και με φιλάει. Φίλαγε υπέροχα είχε πολύ αφράτα χείλη και με είχε καυλώσει.Το άγχος είχε γίνει μεγαλύτερο μιας και έπρεπε να το παίξω ότι έχω εμπειρία. Κατέβασε το χέρι της στον πούτσο μου τον χούφτωσε και είδε πόσο έχω καυλώσει…

 

-Όπα…δεν μας τα είπες αυτά!

 

Ντρεπόμουν δεν απάντησα(πόσο μαλάκας ήμουν…).

 

Τον έβγαλε έξω και ξεκίνησε ένα μαεστρικό τσιμπούκι ενώ είχε βγάλει την μπλούζα της και τα πελώρια στήθη της με είχαν τρελάνει ήθελα να της πω να μου κάνει ισπανικό μιας και καμία δεν μου είχε κάνει(δεν είχαν τα βυζιά της Μαρίνας οι πρώην μου)αλλά ντρεπόμουν. Το κατάλαβε ότι είχα καρφωθεί μιας και τα ζούλαγα συνέχεια όσο με έγλειφε οπότε το πρότεινε μόνη της…

 

-Σου αρέσουν οι βυζάρες μου;

-Ναι…

-Γιατί δεν το λες τόση ώρα όλες δικές σου κάνε ότι θες!

 

Την έβαλα και έκατσε πάνω μου ενώ τις ρούφαγα τις ροζ πρησμένες ρόγες της, πραγματικά ήταν τα πιο ωραία βυζιά που έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα. Τα βυζιά της ήταν μαλακά και λίγο πεσμένα(είπαμε δεν ήταν Ελένη με κάτι βυζιά τσιμέντο αλλά τα είχε σαφώς μεγαλύτερα και ήταν και σφικτά ενώ ήταν νούμερο 5+ φυσικά!). Δεν άντεξα και την έβαλα στα γόνατα κάθισα στον καναπέ και ξεκίνησε να μου κάνει ισπανικό. Τα είχα παίξει από καύλα το πως τριβόταν πάνω μου ενώ με κοίταζε με αυτό το χαρούμενο ύφος της και ρώταγε συνέχεια…

 

-Σου αρέσει παίδαρε μου σου αρέσουν οι βυζάρες μου;

-Ναι Μαρίνα είναι υπέροχες.

 

Όλο και πιο γρήγορα ανεβοκατέβαζε μιας και προσπαθούσε να με κάνει να χύσω εγώ δεν άντεξα και της το είπα…

 

-Θα χύσω Μαρίνα.

-Χύσε αγόρι μου μην αγχώνεσαι ηρέμησε.

 

Ξεκίναγα και έχυνα η πρωτόγνωρη αίσθηση με τα απαλά στήθη της ήταν πάρα πολύ ωραία και τα χύσια μου πήγαν παντού ούτε εγώ ξέρω πόσο έχυσα.Ήταν τόσο ωραία η αίσθηση να μου ζουλάει τον πούτσο με τα στήθη της που ήταν πολύ τρυφερά και απαλά.

 

Αφού ηρέμησα λίγο έβγαλε την φόρμα και το string και έμεινα να κοιτάζω το καλό ξυρισμένο της μουνάκι και την αφράτη κωλάρα της σαν μαλάκας.

 

-Γλειφομούνι ξέρεις;

-Ναι εννοείται(αρχίδια… τότε δεν ήξερα χάρις την Μαρίνα έμαθα…).

-Για να σε δω παίδαρε μου γιατί έχω αδυναμία στο γλειφομούνι.

 

 

Ξεκίνησα και έγλειφα με αδέξιο τρόπο χωρίς να ξέρω στα αλήθεια τι κάνω απλώς βούταγα μέσα και έκανα τον εργάτη… μετά από λίγο η Μαρίνα το κατάλαβα και με έκανε να νιώσω χάλια.

 

-Σταμάτα λίγο…εσύ δεν είπες ότι ξέρεις;

-Ε ξέρω…

-Αφού δεν ξέρεις ρε χαζό δεν θες να μάθεις να σε καθοδηγήσω τι σώα καθηγήτρια είμαι(και γέλασε).

 

Δεν απάντησα εκνευρίστηκα έθιξε τον ανδρισμό μου τρομάρα μου…

 

-Δεν το είπα για να πειραχτείς ξεκίνα πάλι και θα σου λέω τι να κάνεις και που να εστιάσεις.

 

Ξεκίνησα με κάτι μούτρα μέχρι εκεί κάτω αλλά γρήγορα ξανά καύλωσα με αυτά που μου έλεγε και είπα να κάνω μια προσπάθεια ακόμη.

 

-Εστίασε στην κλειτορίδα εκεί ναι…συνέχισε το πας πολύ καλά αχ…δάγκωσε την και λίγο….ναι εκεί αχ τι καύλα είναι αυτή…

 

Αφού την έγλειφα και την ρούφαγα κανένα δεκάλεπτο να γεύομαι τα υπέροχα υγρά της είχα ξανά καυλώσει την ζωή μου και ήθελα να την γαμήσω και της το είπα(επιτέλους μίλησα…).

 

-Μαρίνα θέλω να το κάνουμε.

-Ότι θέλεις αγάπη μου προφυλακτικό έχεις έτσι; αλλιώς μόνο κοιτάς…

-Ναι εννοείται έχω.

-Τι είσαι εσύ ρε(και μου έδωσε ένα φιλί).

 

Στο γαμήσι πήρα το αίμα μου πίσω την έβαλα από πάνω μου για να ρουφάω τις βυζάρες και έμπαινα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Της είχα κάνει το στενό μουνάκι της να στάζει από καύλα. Με καύλωνε τόσο πολύ η Μαρίνα ήταν και μεγαλύτερη μου οπότε μου φαινόταν τρελό ότι γάμαγα 31 χρονών γυναίκα στα 22 μου(θα γινόμουν σε μερικούς μήνες Γενάρη του 2008 είχαμε όταν γνωριστήκαμε). Ήξερε να πηδιέται και να σε ευχαριστεί με αποθέωνε και με έκανε να αισθάνομαι άντρας.

 

-Αχ τι μου κάνεις συνέχισε τι γαμήσι τρώω η πουτάνα αχ θα χύσω πως με γαμάς έτσι γαμιά μου.

-Σου αρέσει μωρό μου(την είχα καψουρευτεί πλέον).

-Πάρα πολύ έλα να αλλάξουμε στάση.

 

Το μουνί της ήταν πολύ στενό φαίνεται είχε να πάει καιρό με άντρα. Το απολάμβανα που έμπαινα σε ένα τόσο στενό μουνάκι ενώ δεν μπορούσα να σταματήσω να της ρουφάω τον λαιμό όσο ήταν γυρισμένη με πλάτη.

 

 

Έκατσε στα πλάγια στον καναπέ σούφρωσε την κωλάρα της και είχαμε πλέον απογειωθεί.Μετά από λίγο δεν άντεξα και της είπα ότι θα χύσω…

 

-Μαρίνα θα χύσω.

-Όχι στην καπότα…στις βυζάρες μου τα θέλω πάνω.

-Ότι θέλει η καύλα μου(είχα πάρει αέρα επιτέλους…).

 

Ξεκίνησε να μου τον παίζει και να μου κάνει πίπα μόλις είδε ότι ήμουν έτοιμος συνέχισε να μου τον παίζει ενώ με το άλλο χέρι χούφτωσε με δύναμη τα αρχίδια μου. Με πόνεσε η ρουφιάνα αλλά μου άρεσε και έχυσα με πολλούς σπασμούς. Μετά το χύσιμο μου, με μαεστρία καθάρισε τον πούτσο μου και του έδωσε ένα φιλί ενώ έκατσε πάνω μου με την κωλάρα της και τριβόταν ναζιάρικα σαν μικρό κοριτσάκι δίνοντάς μου φιλιά στον λαιμό και στο στόμα.Είχα φάει γερό κόλλημα πλέον και είχα προβληματιστεί μιας και δεν ήθελα απλώς να την γαμάω ήθελα κάτι παραπάνω οπότε είπα να της το πω και ότι γίνει.

 

-Μαρίνα…

-Ναι μωρό μου.

-Ξέρεις εμείς…ε…

-Ναι;

-Δεν πρόκειται να κάνουμε σχέση ε;(επηρεασμένος και εγώ από τις μαλακίες που άκουγα από τους συνομηλίκους μου τότε που έλεγαν ότι οι μεγαλύτερες δεν θέλουν σχέση με μικρότερους και μόνο γαμήσια λες και αυτοί οι μαλάκες είχαν γαμήσει μεγαλύτερη και ήξεραν…).

-Γιατί να μην κάνουμε έναν μήνα βγαίνουμε τι δηλαδή μια ξεπέτα και τέλος θες;(με κοίταξε σοβαρά και εκνευρίστηκε)

-Όχι όχι ακριβώς το αντίθετο απλώς νόμιζα ότι εσύ δεν…

-Τι δεν; δεν θέλω να είμαι με ένα τόσο όμορφο ανεξάρτητο και σοβαρό αγόρι στην ηλικία σου (όντως σε δύο 6μηνα ταξίδια στα στα 19 και στα 20είχα βγάλει καλά λεφτά άσχετα αν τα μισά και παραπάνω τα έδωσα στον πατέρα μου να τον βοηθήσω με κάτι χρέη οπότε όπως και να ήταν είχα δικά μου λεφτά και δεν πρόκειται να με ντάντευε αν κάναμε σχέση αυτό θέλω να πω ήμουν οικονομικά ανεξάρτητος δεν περίμενα λεφτά από κανέναν…) δεν κοιτάω ηλικίες είναι απλά αριθμοί για εμένα εκτός και αν εσύ δεν θες .

 

Δεν της απάντησα την άρπαξα και την φίλησα…

 

-Α μάλλον θες ε;

-Σε γουστάρω πάρα πολύ να ξέρεις.

-Και εγώ μωρό μου…

-Θέλω να κάνουμε σχέση και όπου καταλήξει εξάλλου εγώ τον Σεπτέμβρη μπαίνω στρατό.

-Καλά μέχρι τότε θα περάσουμε υπέροχα και βλέπουμε μωρό μου…

 

Μετά από λίγο που φιλιόμασταν έκανε κάτι που καμιά γυναίκα μέχρι σήμερα δεν μου το έχει κάνει μιας και εγώ πάντα είμαι στην τσίτα και όταν δεν είμαι έχει σταματήσει το σεξ…

 

-Σου έχουν πάρει πίπα όταν είναι ξεκαύλωτος;

-Ε όχι δεν έχει τύχει…

-Ξέρεις πόσο μου αρέσει όταν δεν είναι καυλωμένος!

 

Τον άρπαξε και τον έβαλε όλον στο στόμα της. Πρωτόγνωρο συναίσθημα και πολύ ανατριχιαστικό μιας και τα νεύρα τότε στον πούτσο μετά την εκσπερμάτωση είναι πολύ έντονα και ευαίσθητα με οποιοδήποτε ερέθισμα. Ένοιωθα την γλώσσα της να μου πιπιλάει την βάλανο ενώ ο χαλινός με γαργαλούσε δεν το είχα ξανά ζήσει αυτό φαίνεται η Μαρίνα ήξερε πολλά κόλπα. Προφανώς μετά από λίγο καύλωσα και εκνευρίστηκε…

 

-Πω γιατί καύλωσες πως θα τον βάλω τώρα μέσα…

-Αχ… τι κάνεις ρε Μαρίνα; 

-Δεν σου αρέσει που σου τραβάω τα αρχίδια;

-Πονάω ρε Μαρίνα…

-Πονάνε οι άντρες ρε.

 

Και ξεκίνησε να τα ρουφάει και να τα χουφτώνει με δύναμη και στα αρχίδια και στον πούτσο.

 

-Για να μάθεις να καυλώνεις χωρίς να σου το πω… σου αρέσει ε μωρό μου δεν στο έχουν ξανά κάνει;

-Όχι ποτέ…αχ πονάω ρε Μαρίνα.

-Έτσι πρέπει να πονάς λίγο και εσύ όχι μόνο εγώ…

 

Με πόναγε και δεν άντεχα με βασάνιζε και ήθελα να την σκίσω πάλι. Την έσπρωξα πήρα μια καπότα και…

 

-Μην την βάλεις τώρα πάμε στο μπάνιο να με σκίσεις ψωλαρά μου.

 

Πήγαμε στο μπάνιο…

 

-Κάτσε ρε ανυπόμονε μπάνιο θα κάνουμε και θα με γαμήσεις μετά με τα σαπούνια…

-Τι όντως;(και την άρπαξα και την φίλησα)

-Καλά ούτε αυτό το έχεις κάνει και φαινόσουν έμπειρος…

-Είμαι δεν φαίνομαι(πάλι ο ανδρισμός μου προσβλήθηκε…).

-Ναι όπως στο γελιφομούνι…

 

Και με έπιασε και με φίλησε πήγα να της απαντήσω κάτι είχα εκνευριστεί που μου τα έλεγε χύμα μιας και είχα την άποψη πως είμαι τρομερός εραστής στα 21 μου ενώ τότε ούτε που είναι το μουνί δεν ήξερα καλά καλά…

 

-Μην τολμήσεις να απαντήσεις θα εκνευριστώ…το κατάλαβες;(της κούνησα το κεφάλι καταφατικά)έτσι μπράβο το μωρό μου άσε τις σκληράδες τώρα.

 

Ξεκίνησε να μου βάζει σαπούνι σε όλο το σώμα ενώ ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει έτσι τον ένιωθα από την καύλα. Με κοίταζε με προστυχιά και δεν τον ακούμπαγε επίτηδες με σαπούνιζε παντού με εξαίρεση στην ψωλή μου. Πήγα να βάλω το χέρι της πάνω…

 

-Α… να σου πω πολύ βιαστικός είσαι όποτε θέλω εγώ θα τον σαπουνίσω…(και μου χαμογέλασε φαίνεται το διασκέδαζε να με βασανίζει).

-Έλα ρε Μαρίνα με έχεις καυλώσει δεν βλέπεις ρε μωρό μου (και την φίλησα στον λαιμό ενώ κόλλησα τον πούτσο μου στο μπούτι της).

-Χα χα τι καύλες είναι αυτές που έχεις δεν κρατιέσαι με τίποτα έτσι;

-Σε θέλω ρε Μαρίνα για αυτό θέλω να σε σκίσω.

-Ναι αλλά εγώ δεν θέλω, σαπούνισε τον μόνος σου και μετά θα με σαπουνίσεις εσύ όπου θες!

 

Ξεκίνησα εκεί και τον σαπούνισα γρήγορα και μετά ανέλαβα δράση στην κορμάρα της Μαρίνας.

 

-Κανόνας! Δεν χουφτώνεις σαπουνίζεις μην τολμήσεις να κάνεις καμιά εξυπνάδα εντάξει μωρό μου(και γέλασε, αυτό το γέλιο της με τρέλαινε μέχρι σήμερα το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικό).

-Καμία πίπα;

-Ίσως σου κάνω μετά άμα είσαι καλό παιδί…

 

Την σαπούνιζα και απολάμβανε το υπέροχο κορμί της, το λείο δέρμα της. Τα πιασίματα της ήταν υπέροχα ενώ ήταν αδύνατον να μην χουφτώσω την κωλάρα της και τις μπουτάρες της από την καύλα της στιγμής.

 

-Τι κάνεις εκεί τι σου είπα;

-Ρε Μαρίνα…(ενώ είχα κολλήσει πάνω της και ήθελα να την γαμήσω έτσι στα όρθια όπως ήμασταν).

-Αχ… ξάπλωσε στην μπανιέρα.

 

Αφού ξάπλωσα πήρε την καπότα από τον νεροχύτη και μου την έβαλε…ήταν πολύ στριμωχτά και ήθελα να δω πως θα κάτσει με την κωλάρα της.Μόλις έκατσε κατευθείαν ένιωθα πως ήθελα να χύσω ενώ άρχισε αργά να κουνιέται πάνω κάτω με είχε τρελάνει με αυτήν την κωλάρα και αυτές τις βυζάρες.

 

-Αχ…ναι εκεί σου αρέσει μωρό μου;

-Μαρίνα είσαι καύλα τι βυζάρες είναι αυτές(και ήρθε προς το μέρος μου και έριξε τα βυζιά στο πρόσωπό μου). Πλέον ίσα ίσα που κουνιόμασταν αλλά και πάλι ήταν απόλαυση και μόνο που ήμουν μέσα σε αυτήν την υγρή ζεστή μουνάρα.φίλαγα πιπίλιζα τα βυζιά της ενώ αυτή έβγαζε αναστεναγμούς καύλας. Πήρα το θάρρος έτσι όπως μου τριβόταν και με φίλαγε και έβαλα ένα δάχτυλο στον κώλο της όσο την γαμούσα αργά.

 

-Αχ…τι κάνεις σταμάτα είναι παρθένο το κωλαράκι μου…(εγώ έμεινα μαλάκας δεν έχω γαμήσει ποτέ από κώλο νόμιζα η Μαρίνα σίγουρα θα είχε).

-Ένα δάχτυλο ρε μωρό μου…

-Μόνο ένα…

 

Συνέχισα να την γαμάω ενώ της έβαζα δάχτυλο στον κώλο ήταν κάτι που το έκανα πρώτη φορά και με είχε τρελάνει τότε πήρα το δάχτυλο και το έβαλα στο στόμα της Μαρίνας…

 

-Μ έχω πολύ ωραία γεύση το ξέρεις θες να δοκιμάσουμε να με γλείψεις στον κώλο;

-Ναι ρε μωρό μου πάρα πολύ θέλω να γλείψω την κωλάρα σου.

-Ωραία κάτσε λίγο…

 

Σηκώθηκε σηκώθηκα και εγώ ξεπλυθήκαμε και λίγο πριν βγούμε να πάμε στο δωμάτιο να την γλείψω έπεσε στα γόνατα και ξεκίνησε να τον ρουφάει με μανία… Προσπαθούσε με τα σαπούνια να τον βάλει όλο μέσα…

 

-Δεν γίνεται με αυτήν την ψωλάρα που έχεις…

 

Και συνέχιζε να με τσιμπουκώνει ενώ με κοίταζε στα μάτια με πολύ καύλα.Δεν άντεξα πολύ και ξεκίνησα να χύνω…

 

-Στην κωλάρα μου χύσε με(και γύρισε τον κώλο της και τότε έχυσα σαν τρελός βλέποντας αυτόν τον τεράστιο κώλο σουφρωμένο και στημένο…).

 

Αφού έχυσα χωρίς να πω τίποτα ξεπλυθήκαμε σκουπιστήκαμε και πήγαμε στο δωμάτιό της το οποίο μπορώ να πω ήταν λίγο παιδικό…

 

-Σου αρέσει;(είπε με νάζι και τρίφτηκε πάνω μου σαν μικρό κοριτσάκι)

-Εντάξει λίγο παιδικό είναι…

-Χα χα σιγά ρε μάτσο εσύ άνδρα βαρύ και ασήκωτε τι ήθελες να είναι μέσα στην μαυρίλα(με έπιασε και με έριξε στο κρεβάτι φιλώντας με παθιασμένα με γλώσσα ενώ εγώ χούφτωνα την κωλάρα της).Ήταν πολύ παιχνιδιάρα και έβγαζε και πολύ νάζι αρκετές στιγμές.

 

-Μανία με τον κώλο μου θα τον λιώσεις πως τον ζουλάς έτσι οι πρώην σου δεν είχαν κώλο;

-Όχι σαν το δικό σου και όχι τις βυζάρες σου…(με απογείωνε αυτή η κωλάρα δεν την χώρτενα με τίποτα και αν την βαριόμουνα ασχολούμουν με τα βυζιά της δηλαδή δεν υπήρχε να μην καυλώνω με την Μαρίνα).

-Θα την γλείψεις την τρυπούλα μου τώρα τι θα γίνει;

 

Σηκώνεται και στήνεται στα τέσσερα ενώ ανοίγει τα κωλομάγουλά της. Άρχισα να την γλείφω είχε πολύ ωραία γεύση είχαμε κάνει και μπάνιο ενώ το γλείψιμο ήταν απόλαυση με την μυρωδάτη κωλοτρυπίδα της. Η Μαρίνα είχε καυλώσει και έτριβε το μουνί της όσο την έγλυφα μετά από λίγο άρχισε και έχυνε…

 

-Αχ συνέχισε τι καύλα είναι αυτή ανατριχιάζω.

-Σου αρέσει μουνάρα μου;

-Πάρα πολύ δεν είσαι τόσο κακός στο γλείψιμο τελικά…

 

Αφού έχυσε εγώ πλέον είχα καυλώσει για 4η φορά και το παρατήρησε…

 

-Τι θα γίνει με εσένα και τις καύλες σου θα μου πεις τι πούτσα είναι αυτή που έχεις δεν χορταίνει με τίποτα;

 

Άνοιξε το κομοδίνο και έβγαλε ένα λιπαντικό ενώ ξεκίνησε να μου τραβάει μαλακία…

 

-Καλά το κάνω ;

-Ναι συνέχισε(και έσκυψε και ξεκίνησε να τον πιπώνει φαίνεται είχε βάλει στόχο να τον πάρει όλον μέσα…).

-Δεν την χορταίνω την ψωλή σου(και προσπαθούσε όλο και πιο πολύ ενώ εγώ απολάμβανα αραχτός…).

-Τι θα γίνει θα με πιέσεις καθόλου μόνη μου θα τον βάλω;(μια φορά το είχα κάνει σε κοπέλα αυτό και δεν της άρεσε τρελάθηκα μόλις μου το είπε).

-Έλα μωρή πουτάνα να…

 

Ξεκίνησε να πνίγεται ενώ δεν την άφηνα να πάρει ανάσα τελικά τα κατάφερε έβαλε και τα 18 εκατοστά μέσα στο στόμα της και τότε βγήκε και μου έδωσε ένα χαστούκι.

 

-Τι κάνεις ρε μαλακισμένο θα πνιγώ(και με φίλησε χαμογελώντας ενώ συνέχισε να μου τον παίζει…).

-Sorry εσύ δεν είπες…

-Πω πω ακόμη άγχος έχεις έλεος ξεκόλλα επιτέλους(και με άρπαξε και με ξανά φίλησε ενώ μου τον έπαιζε ταυτόχρονα, σε μια φάση το έκανε πάρα πολύ γρήγορα και ξεκίνησα πάλι να χύνω για 4η φορά…).

 

Το κατάλαβε ότι πήγαινα να χύσω και γράπωσε τα αρχίδια μου και τα έσφιξε…

 

-Ρε Μαρίνα αχ…

-Σου αρέσει καυλιάρη μου ε; Χύσε μωρό μου χύσε για πάρτη μου…

 

Έχυσα με αρκετό πόνο αλλά ήταν απολαυστικό μπορώ να πω.Φυσικά ένιωθα πως με είχε ξεζουμίσει πλέον μετά από 4 χυσίματα. Ευτυχώς δεν τα έκανα χάλια έφερε ένα χαρτί με καθάρισε όπως και τα σεντόνια λίγο από τα σπέρματα.Μετά κάτσαμε αγκαλιά και τριβόμασταν ενώ ένοιωθα μια δυσφορία στα αρχίδια…

 

-Τι έπαθες και τα πιάνεις εκεί είναι δεν πάνε πουθενά…

-Πονάω ρε Μαρίνα πως τα τράβαγες έτσι…

-Πονάς ε; Εγώ δηλαδή τι να πω που με ξέσκισες με την πουτσάρα σου έ μαλάκα;

-Ρε Μαρίνα μου τα γάμησες δεν είναι σάκος του μποξ.

-Τι άλλο θα κάνω για εσένα θα μου πεις περίμενε εδώ…

 

Πήγε και έφερε μετά από λίγο βαζελίνη να τα αλείψει γιατί ήταν κατά κόκκινα και ερεθισμένα…

 

-Ορίστε παραπονιάρη και μασάζ στα αρχίδια σου κάνω να ανακουφιστείς πες μου ποια στο έχει κάνει αυτό;

-Καμία μόνο εσύ(και της έδωσα ένα φιλί).

-Να ξέρεις θα πρέπει να συνηθίσεις έχω τρέλα με τα αρχίδια μου αρέσουν πολύ…

-Να σου δαγκώνω και εγώ το μουνί τότε και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό(και γέλασα…).

-Χα χα κανονικά πρέπει λίγο στην κλειτορίδα αλλά εντάξει θα στα μάθω ο καλύτερος μαθητής θα γίνεις…

-Ναι εσένα περίμενα να μου τα μάθεις(άσχετος ήμουν απλώς με έτρωγε η μαλακία να αποδείξω το αντίθετο σαν τους δόκιμους που έρχονται και το παίζουν πρώτη μέρα καπετάνιοι και μηχανικοί…).

-Χα χα σαν μικρό παιδί κάνεις τώρα το ξέρεις(και με αγκάλιασε) αφού είσαι άπειρος ρε μωρό μου δεν είναι κακό θα στα μάθω εγώ!

-Εγώ δεν…

-Μην μιλάς ράψε το δεν θέλω να ακούσω…

 

Και με φίλησε ενώ μετά από λίγο μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά…

 

 

 

 

 

 

Με την Μαρίνα ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες της φοιτητικής μου ζωής(αν όχι η πιο ωραία). Είναι η πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα. Ακόμη και στους φίλους της με γνώριζε δεν την ένοιαζε που εγώ ήμουν 22 και αυτή 31 εξάλλου ταιριάζαμε πάρα πολύ σαν άνθρωποι και αυτό ήταν που την ενδιέφερε πρώτα και μετά φυσικά το σεξ… Πολλά βράδια κοιμόμουν σπίτι της μου έμαθε το γλειφομούνι που ξέρω μέχρι σήμερα ενώ το γαμήσι μαζί της απλά ήταν υπέροχο και πάντα πρωτότυπο μιας και δοκιμάζαμε πολλά πράγματα.Αυτή δηλαδή τα πρότεινε και εγώ συμφωνούσα αφού πάντα με τρέλαινε με αυτά που έκανε.Σαν τις στάσεις που έχει το site έτσι και με την Μαρίνα κάθε μέρα δοκιμάζαμε και μια καινούρια που έβρισκε στο internet! Καμία φορά όταν πηδιόμασταν δεν ήταν σαν τις άλλες αφού η Μαρίνα το είχε με το άθλημα και πάντα ήθελε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Παρότι δεν ήταν πουτάνα ούτε ξεκωλιάρα γυναίκα στο κρεβάτι όμως γινόταν κανονική καργιόλα.Κάτι μπουκέτα που είχαμε παίξει στην πορεία όταν ξεψάρωσα και γαμιόμασταν σαν τα σκυλιά, νοσοκομείο με έστειλε η ρουφιάνα για ράμματα από τα δαγκώματα της… Είχαμε τρελές καύλες κάθε μέρα πηδιόμασταν.

 

Ήταν πολύ χυμώδεις και σεξουαλική γυναίκα απλώς έπρεπε να νιώθει άνετα μιας και ήταν εγκεφαλική δεν μπορούσε να πηδιέται με όποιον να ναι(δεν είχε πάει και με πολλούς άντρες εξάλλου).Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν κυρία δεν τριβόταν σε όλους ούτε ζήταγε την αποδοχή και την προσοχή όλων των αντρών φορώντας προκλητικά ρούχα ή προκαλώντας με την συμπεριφορά της. Γενικά με την Μαρίνα αναθεώρησα απόψεις και κατάλαβα πότε θες μια γυναίκα δίπλα σου και πότε για να την γαμάς. Δεν είμαι από τους άντρες που νιώθουν περήφανοι όταν κυκλοφορούν μια μουνάρα που τα έχει πετάξει όλα έξω και όλοι την καρφώνουν επειδή είναι πρόστυχη και προκλητική με την συμπεριφορά της. Νιώθω νταβατζής, κερατάς και ξεφτίλας, μια γυναίκα δείχνει πάντα το ποιόν ενός άντρα με το πως συμπεριφέρεται όπως και ο άντρας της γυναίκας.

 

Όσες βλέπω που συμπεριφέρονται έτσι (ενώ είναι σε σχέση και γενικά σε μια δέσμευση) καταλαβαίνω πόσο ανασφαλής είναι κατά βάθος μιας και όπως έλεγε η Μαρίνα ‘’άμα είναι καλά εκεί που μπαίνεις δεν έχεις λόγο να ψάχνεις επιβεβαίωση ούτε να προκαλείς’’.Η Μαρίνα αν και δεν ήταν τόσο μουνάρα όσο η Ελένη η συμμαθήτριά μου(κακά τα ψέματα καλύτερο μουνί από την Ελένη δεν έχω γαμήσει στην ζωή μου πραγματικά δεν βρίσκω ψεγάδι) δεν είχε ούτε τις μισές ανασφάλειες της.Με την Ελένη πέρυσι το καλοκαίρι θυμάμαι βγαίναμε βόλτα στην γειτονιά μου να περπατήσουμε και τα πέταγε όλα έξω και την χάζευαν τα 16χρονα από τα γήπεδα και τις πλατείες που περνάγαμε και έλεγαν ‘’τι μιλφάρα είναι αυτή;’’. Για αυτό έχω μάθει να αναλώνομαι σε γυναίκες σαν την Ελένη μόνο οικονομικά και καθόλου συναισθηματικά σε αντίθεση με την Μαρίνα που την είχα ερωτευθεί και ήταν γυναικάρα σε όλα της όχι μόνο στο κρεβάτι και στην εμφάνιση.

 

 

Με συμβούλευε ενώ και αυτή ζήταγε την άποψή μου για πολλά θέματα, ήταν κανονική σχέση ακόμη και τα έξοδα μοιραζόμασταν σε κάποια πράγματα μιας και έμενα σπίτι της αρκετές φορές την εβδομάδα.Τον Μάη τον Ιούνη και τον Ιούλη είχα φύγει από το σπίτι τον γονιών μου και είχαμε μείνει  πλέον μαζί στο δικό της και μοιραζόμασταν και το ενοίκιο.Φυσικά, δεν την γνώρισα σε κανέναν φίλο μου(με εξαίρεση έναν κολλητό μου) ούτε στους γονείς μου αλλά ούτε και στον Δημήτρη είπα τίποτα δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση… Αυτή επέμενε αλλά εγώ ήξερα ότι τόσο προχωρημένοι δεν ήταν οι γονείς μου άσε που και οι περισσότεροι φίλοι μου τότε ήταν χαβαλέδες μέχρι μαλακίας και είμαι σίγουρος θα λέγαν καμιά βλακεία… Απλώς όλοι ήξεραν ότι βγαίνω με μεγαλύτερη τα υπόλοιπα τα κράταγα για εμάς.

 

 

Ο Δημήτρης την τέλειωσε την 2α τάξη στο εσπερινό και πραγματικά είχε ξεμπλέξει από τα σκατά αφού πλέον δεν τον ενοχλούσαν οι περίεργοι της νύχτας μιας και είχαν καταλάβει ότι έκανε στροφή άσε που είχε χαθεί. Είχε άλλον αριθμό δεν μπορούσαν να τον βρούνε είχαμε βρει σπίτι σε άσχετη περιοχή και είχε ξεκόψει τελείως μόνο με εμένα μίλαγε .Ενώ με όλους του υπόλοιπους φίλους και γνωστούς του είχα πει να μην ξανά πει κουβέντα και να μην τους ξανά δει γιατί αλλιώς δεν θα ξέμπλεκε ποτέ.Το καλό ήταν ότι χάθηκε πολύ εύκολα γιατί δεν είχε κάποιον που άφηνε πίσω γονιό ή συγγενή.Οπότε ήταν εύκολο να εξαφανιστεί δεν φοβόταν για κάποιον κοντινό του άνθρωπο μην του συμβεί το οτιδήποτε αφού εμένα εξάλλου ελάχιστες φορές με είχαν πετύχει μαζί του.Στα μέρη που πήγαινε δεν ξανά πάτησε ποτέ.

 

Μπήκα στρατό με πολύ άγχος για το πως θα τα πάει, με έστειλαν και οι μαλάκες στου διαόλου την μάνα πάνω στην Λήμνο(ωραίο νησί αλλά μακριά ρε φίλε…) άρα όπως καταλάβατε ήταν μετά στο χέρι του τι θα κάνει.Δεν ήθελα να μπω ναυτικό να χάσω χρόνο οπότε μπήκα πεζικό να τελειώνω να μπαρκάρω μια ώρα νωρίτερα. Πέρναγαν οι μήνες μιλάγαμε που και που μια χαρά τα πήγαινε (έτσι μου έλεγε) η μαλακία ήταν ότι η Μαρίνα είχε φύγει από το εσπερινό και ήταν πλέον μόνιμη σε ένα γενικό κανονικό που ήταν και πέρυσι κάποιες ώρες την εβδομάδα άρα δεν με ενημέρωνε κανείς για τον Δημήτρη εκτός από τον ίδιο. Όταν μου έστειλε σε αλληλογραφία μια φωτοτυπία με τις απουσίες του πρώτου τετράμηνου ειλικρινά δάκρυσα δεν είχε ούτε μία ο μαλάκας.

 

Βρεθήκαμε κάποιες φορές όταν ερχόμουν στην Αθήνα με την Μαρίνα αλλά δεν ήθελε να πληγωθεί λόγω της απόστασης οπότε το αφήναμε και βγαίναμε σαν φίλοι και τα λέγαμε…

 

Με την Μαρίνα είχαμε χωρίσει πολύ όμορφα τέλη Αυγούστου του 2008 πριν πάω στρατό και θέλαμε να μείνει όπως έχει.Όταν βγήκα από τον στρατό τέλη Ιουνίου του 2009 όταν άλλαξαν οι θητείες και έγιναν 9μηνες, η Μαρίνα ήταν πλέον με έναν συνάδελφό της στην ηλικία της. Και μπορώ να πω ότι πειράχτηκα λίγο αλλά ήθελε να κάνει οικογένεια και μου το είχε πει εξαρχής όταν ήμασταν μαζί οπότε το σεβάστηκα. Ο Δημήτρης το πήρε το μπάσταρδο το απολυτήριο και πλέον κοίταζε μπροστά όταν το είπα στον πατέρα μου δεν μπορούσε να το πιστέψει χάρηκε πολύ για τον Δημήτρη.Τον αγαπούσε πολύ αλλά είχε φοβηθεί με αυτά που έκανε από τα 13 οπότε δεν ήθελε να έχω καμία επαφή μαζί του.Πάλι καλά που δεν τον άκουσα ποτέ…

 

Πέρασαν τα χρόνια ο Δημήτρης ξεχάστηκε από όλους έφυγε από τον Πειραιά και ζει κάπου πάρα πολύ μακριά για να μην τον θυμούνται. Απλώς οι ιστορίες για αυτόν τον άνθρωπο ακόμη ακούγονται στις πλατείες ολόκληρου του Πειραιά και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται τι απέγινε αυτό το θηρίο…

 

Ο Δημήτρης μεγάλωσε είναι πλέον 34 μπορεί να μην βγάζει 4.000 και 5.000 τον μήνα όπως έβγαζε στα 19 στα 20 και στα 21, να μην έχει Bmw cabriollet αλλά έχει έναν γιο 6 χρονών και μια γυναίκα που τον αγαπάει ενώ έχει και την αξιοπρεπή τίμια δουλειά του.Εγώ τον πάντρεψα ενώ και τον γιο του εγώ τον βάφτισα και μπορώ να πω ότι μεγαλύτερη συγκίνηση δεν έχω νιώσει στα 34 χρόνια της ζωής μου.Όσο για την Μαρίνα πραγματικά σου μιλάω δεν έχω ιδέα τι κάνει και που βρίσκετε ελπίζω να είναι καλά. Με πείραξε ότι βρήκε σχέση και σταμάτησα να έχω κάθε επαφή είπα να μην το κουράσω αυτή ήθελε να μείνουμε φίλοι εμένα με πείραζε όμως αυτό.Οπότε έσπασα μετά τον στρατό και έριξα το βάρος μόνο στην δουλεία μου και το πως θα γίνω καπετάνιος.Καλά να είναι και είμαι σίγουρος θα έχει γίνει εξαιρετική σύζυγος και μητέρα που τόσο ήθελε. Ίσως να έγινε και διευθύντρια σε κανένα γενικό λύκειο ποιος ξέρει;

 

Ναι, το ξέρω οι ιστορίες που γράφω δεν είναι οι κλασικές ερωτικές ιστορίες που αναφέρουν μόνο το γαμήσι. Είμαι ναυτικός και μου αρέσει να γράφω (σαν hobby), τα πράγματα όπως θυμάμαι στο περίπου ότι έγιναν, προφανώς και δεν θυμάμαι τους διαλόγους ακριβώς από έξω όπως έγιναν πριν τόσο καιρό. Αλλά τα γεγονότα, τα πρόσωπα, τα γαμήσια, τις γυναίκες, κάποιες ατάκες,οι σκηνές της ιστορίας και οι ίδιες οι ιστορίες είναι αληθινές τις έχω ζήσει δηλαδή και προσπαθώ να τις αποτυπώσω όσο καλύτερα γίνεται. Μου αρέσει το γράψιμο και κρατάω αρχείο με τις ιστορίες μου και απλώς της προσαρμόζω στο site. Οπότε μην περιμένεις από εμένα φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη ιστορία για το πως γάμησα την θεία μου, την νονά μου ή την δασκάλα μου όταν ήμουν ανήλικος(δεν λέω ωραίες και αυτές απλώς οι δικές μου είναι βιώματα που έζησα στα αλήθεια δεν ξέρω αυτές που έχω διαβάσει πόσο αληθινές μπορεί να είναι…).Από εμένα να περιμένεις κάτι πιο καθημερινό που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

 

Τέλος,θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτόν που τρέχει το site και με αφήνει να εκφράζομαι ελεύθερα χωρίς να μου κόβει το κείμενο σε σημεία που δεν εξελίσσεται η σεξουαλική πράξη και αναφέρομαι σε άσχετα πράγματα. Μιας και για εμένα το γράψιμο είναι ψυχοθεραπεία και το ότι βρήκα έναν χώρο να με διαβάζουν και 1000 άτομα, αυτό με κάνει να νιώθω πραγματικά καλά(είναι και λίγο ματαιόδοξο αν το σκεφτείς μιας και θέλω να ξέρω ότι κάποιος διαβάζει αυτά που γράφω).Πιο πολύ γράφω γιατί απλώς γουστάρω να λέω έμμεσα τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα της ζωής και επειδή με ηρεμεί το γράψιμο παρά για να σου πω αν είμαι καλός εραστής και αν έχω πάει με πολλές γυναίκες…

 

 

Μια παράκληση επειδή είμαι αρκετά περίεργος και κομπλεξικός σαν άνθρωπος εξάλλου αν δεν ήμουν δεν θα ‘άντεχα να είμαι ναυτικός και να χάνω τα χρόνια μου στα tanker. Θα ήθελα λοιπόν όσοι διαβάζετε την ιστορία να βάζετε την βαθμολογία σας είτε καλή είτε κακή δεν με νοιάζει βαθμολογήστε! Θέλω να ξέρω ότι το διαβάσατε δεν μου αρκεί να δω ότι το είδατε από τα views, βάλτε και ότι ήταν απαίσιο αλλά βάλτε το! Απλώς βαθμολογήστε θέλω να δω την άποψή σας να ξέρω αν αρέσουν αυτά που γράφω(είπαμε είμαι ματαιόδοξος με ανούσια πράγματα η θάλασσα σε χαζεύει…).Πάνω όπως ξεκινάει το κείμενο έχει βαθμολογία βάλε την κάνε μου την χάρη βλέπεις μου έχει στρίψει!

 

Ελπίζω να σας άρεσαν οι τρεις(μαζί με αυτήν) ιστορίες και ελπίζω αν βρω χρόνο να στείλω και άλλη μία η οποία θα αργήσει αρκετά αλλά θα είναι πολύ δυνατή πιστεύω…

error: