Η γειτόνισσα τα έκανε ΟΛΑ …και με παρέα

Πριν δύο χρόνια μετακόμισα στο σπίτι που μένω τώρα. Μικρό διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε προάστιο στα δυτικά της Αθήνας. Από τις πρώτες μέρες παρατήρησα την γειτόνισα, τριαντάρα, καλοντυμένη κάθε μέρα, μελαχρινή με κωλάρα και ωραίο βυζάκι, τέλειο πρόσωπο με τέλεια επιδερμίδα και μακρί ίσιο μαλλί και περίπου στο 1.65, όχι ψηλή δηλαδή αλλά μουνάρα! Μένει στο ακριβώς δίπλα σπίτι από εμένα και τα πλαινά μπαλκόνια μας είναι φάτσα, με το δικό μου ελαφρώς πιο ψηλά, περίπου μισό μέτρο. Έχω θέα κατευθείαν το δωματιό της, όπου και την είδα πρώτη φορά.

Δεν είχαμε συστηθεί, ούτε καν ειδωθεί, αλλά έμαθα από τη σπιτονοικοκυρά ότι την λένε Τώνια  και είχε και αυτή μετακομίσει πρόσφατα εκεί, δούλευε σε γνωστή τράπεζα υπάλληλος. Πως θα την γνώριζα; Ξύπναγε πιο νωρίς από μένα, γύρναγε πιο νωρίς, είπα να την ψάξω στο facebook με το όνομα της. Bingo, την βρήκα! Αίτημα φιλίας και την ίδια μέρα την είχε αποδεχτεί!

Στο προφίλ μου, λόγω δουλειάς (σε μεγάλη διαφημιστική) δεν έχω φωτογραφία το πρόσωπο μου, παρα μόνο σώμα, πλάτη κτλ, ούτε όνομα, έτσι υπέθεσα ότι δεν κατάλαβε φυσικά ποιος ήμουν… Εδώ να συστηθώ. Είμαι ο Χάρης, 39 ετών σήμερα, 37 τότε, 1,85, καστανομάλης γκριζομάτης, πάντα κοντοκουρεμένος και συνήθος με γένια ή μουσάκι. Αρκετά γυμνασμένος αν και με τα χρόνια και λόγω δουλειάς έχω κάνει κοιλιά, η οποία όμως λόγω γυμναστικής και φαρδιών πλατών δεν με ενοχλεί, εξάλλου στο μόνο πράγμα που στάθηκα σίγουρα τυχερός ήταν να με έχει προκίσει η φύση με ένα μεγάλο και χοντρό εργαλείο που πάντα τρελαίνει τις γυναίκες.

Οι μέρες και οι εβδομάδες περνούσαν, δεν την είχα πετύχει τετ α τετ αλλά επειδή το μπαλκόνι μου όπως είπα ήταν δύο μέτρα δίπλα από το δικό της, την είχα δει πολλές φορές να ντύνεται/γδύνεται, με εσώρουχα και μία δύο φορές γυμνή τελείως, άλλες φορές μέσα από την διάφανη κουρτίνα της και άλλες χωρίς κουρτίνα επειδή το παντζούρι μου, που το είχα συνήθως κλειστό έχει πολύ μεγάλα ανοίγματα και μπορούσα να δω από μέσα άνετα, εκείνη θα θεωρούσε ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι και κινιόταν άνετα και φυσικά πιστεύωντας ότι κανείς δεν την έβλεπε.

Όλο αυτό το καιρό έκανα ωραία σχολιάκια στις φωτογραφίες της, οι οποίες ήταν όλες σκέτη καύλα, πρόστυχες και καυλωτικές, άλλες αυτοφωτογραφίες, άλλες με φιλενάδες να πετάνε φιλάκια πεταχτά, άλλες στην παραλία να  τουρλώνει τις βυζάρες της, στα οποία σχόλια σταδιακά, επειδή τα έκανα με πολύ ωραίο τρόπο, άρχισε να απαντάει και να γουστάρει και αρχίσαμε να μιλάμε στο τσατ σχεδόν κάθε μερα…

Το αποκορύφωμα έφτασε όταν ένα βραδάκι μιλάγαμε στο τσατ και τις πέταγα διάφορα υπονοούμενα για τις φωτογραφίες της, για το κορμί της κτλ και η ίδια καραγούσταρε και μου ζήτησε να δει δικές μου φωτογραφίες. Προφασίστηκα ότι δεν έχω εύκαιρες αλλά ότι θα τις στείλω σύντομα, γιατί ήθελα να σκεφτώ πως θα το χειριστώ. Εκείνη μου είπε ότι ήταν κρίμα και ήθελε να με δεί τώρα γιατί είχε φτιαχτεί και πίστευε ότι θα ήμουν παίδαρος. Τις περιέγραψα τότε πως ήμουν και μου είπε ότι χαιδευόταν ήδη… Όπα, σκέφτηκα, λες; πετάχτηκα στο πατζούρι και κοίταξα, η τύχη ήταν μαζί μου, καθόταν στο γραφείο της φορώντας μόνο ένα στριγκάκι και την εβλεπα ότι άγγιζε τις βυζάρες της και το μουνάκι της ήδη!

Μην τα πολυλογώ! Τρελάθηκα! Την είχα στα 4 μέτρα απέναντι μου και της μίλαγα στο τσατ! Ξεκίνησα να τις λέω: Σε πιστεύω μωρό μου, φαίνεσαι ότι είσαι φωτιά. Πιάνω το μουνάκι μου τώρα παίδαρε μου λέει, με αυτά που μου λες το έκανες να υγρανθεί… Πως είναι ο πούτσος σου; Πες μου! Της είπα τότε ότι ήταν χοντρός και μεγάλος και μου έγραψε, μμμ όλοι έτσι λέτε… αλλά αν είναι αλήθεια θα τον ήθελα τώρα μέσα μου! Της είπα ότι είχα καυλώσει κι εγώ και τον είχα βγάλει ήδη έξω. Πήγα στο παράθυρο και την είδα να χαιδεύεται δυνατά και να χουφτώνεται μόνη της.

Γυρνάω στο τσατ και της λέω: Και πώς να πιστέψω ότι λες αλήθεια; Μου απαντά αμέσως, θες να δεις; θα σου στείλω φωτογραφία! Πάω στο παράθυρο και την βλέπω να τραβάει μία με το κινητό της και σε μισό λεπτό την είχε στείλει στο inbox μου… Είχε βγάλει το μουνάκι της με το δακτυλάκι της πάνω! Κάυλωσα σαν τρελός. Τις λέω τότε, δονητή έχεις; Όχι μωρό μου λέει, είχα 4 αλλά τους έχασα όταν μετακόμισα! Τις απαντώ θες να σου στείλω έναν με courier αυριο; Μμμμ, ναι μου λέει, αμέ, διάλεξε εσύ ότι σου αρέσει. Τις λέω θα πάρω έναν στο μέγεθος του καυλιού μου… δώσε διευθυνση. Κάπως έτσι συνεχίσαμε με εμένα να τις γράφω ερωτόλογα και να την κρυφοκοιτάω από το πατζούρι να πιάνει τις βυζάρες και να χαϊδεύει άγρια το μουνάκι της, μέχρι που τελειώσαμε.

Την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήγα στο sex shop, σκεπτόμενος ότι πρέπει να ήταν μεγάλη πουτανίτσα που μου έδωσε διεύθυνση έτσι εύκολα, διάλεξα ένα μαύρο λαστιχένιο δονητή στο μέγεθος του καυλιού μου περίπου και της τον έστειλα. Το βράδυ βρεθήκαμε να μιλάμε στο τσατ πάλι, ενώ δεν είχα καταφέρει να κρυφοκοιτάξω στο δωματιό της όλη μέρα γιατί είχε το πατζούρι μισοκατεβασμένο, την ρώτησα τι φόραγε και αν είχε λάβει το δώρο μου! Μου απάντησε, ότι ήταν ολόγυμνη και ότι της άρεσε πολύ το δώρο μου και το είχε στο γραφείο δίπλα της. Προσπάθησα πάλι να κρυφοκοιτάξω αλλά δεν φαινόταν τίποτα, έτσι συνέχισα στο τσατ.

Σιγά σιγά φτιαχτήκαμε και μου είπε ότι τον χαίδευε ήδη στο μουνάκι της, της λέω τότε, δείξε μου και μου απαντά, όχι πρώτα εσύ στείλε μου… Δεν ήθελα να της στείλω φωτογραφία μου ακόμη, έτσι σηκώθηκα όρθιος και τράβηξα μία με το κινητό μου το χοντρό πούτσο μου από το ύψος του στήθους έτσι που φαινόταν η κοιλιά μου, το καυλί μου να ξεπετάγεται και το άλλο χέρι μου δίπλα για να συγκρίνει μέγεθος. Την έστειλα.

Περίμενα 1-2 λεπτά και μου απαντά. Μμμ, μεγάλη την έχεις… Ρωτάω, την πούτσα μου; Όχι, χιχιχι, την κοιλιά σου λέω… Δεν απάντησα τίποτα, και μου ξαναστέλνει, πλάκα κάνω καυλιάρη, για την ψωλή σου μιλάω, θα ήθελα να ήταν αυτή τώρα και να μπαινόβγαινε μέσα μου αντί για τον δονητή που μπαινοβγαίνει. Εκείνη την ώρα ακούσα και κάποια βογκητά της πνιχτά από δίπλα! Η κάυλα μου είχε φτάσει πάλι στο κόκκινο! Στείλε μου, της λέω, και μου στέλνει πάλι μια φωτογραφία που φαίνονταν οι βυζάρες της και ο δονητής στο μουνάκι της! Της γράφω, αυτές της βυζάρες θα της γάμαγα και όλο το βράδυ, όσο για τη μουνάρα σου τη γάμαγα καμια βδομάδα! Μου απάντησε ότι θα με άφηνε να την γαμήσω όπως ήθελα και όσο ήθελα!

Κάπως έτσι συνεχίστηκε το πράγμα και ξανατελειώσαμε, δυστυχώς χωρίς να μπορώ να την δω από το παράθυρο. Τότε με ρώτησε, τι θα ήθελα να μου κάνει δώρο αυτή, και αφού σκέφτηκα στα γρήγορα της απάντησα. Να φασωθείς με την φίλη σου (μου είχε πει ότι έχει μια sex friend μουνάρα ξανθια και έχουν κάνει αρκετες φορές λεσβιακό αλλά και τρίο με άλλους) και να σας βλέπω από την web camera. Άργησε λίγο να απαντήσει. Τελικά μου έγραψε: μόλις το είπα στη φιλενάδα, ψοφάει για κάτι τέτοια, αύριο κιολας καυλιάρη μου. Αλλά θέλω φωτογραφία σου!

Το επόμενο βράδυ ήμουν από νωρίς στο σπίτι περιμένωντας την Τώνια. Δεν ήταν σπίτι και πίστευα ότι θα ακυρωθεί η φάση, αλλά τελικά την είδα να  μπαίνει στο σπίτι της με μια ξανθιά μουνάρα κρατώντας μία τσάντα από το πλαίσιο. Κρυφοκοίταζα από το πατζούρι και τις είδα να μπαίνουν σε κάποια φάση στην κρεβατοκάμαρα της Τώνιας, να γδύνονται, η Τώνια έμεινε μόνο με τα εσώρουχα της και η ξανθιά με ένα σορτσάκι από κάτω και γυμνόστηθη – και είχε και αυτή βυζάρες αν και μοιάζαν ψέυτικα σιλικονάτα.

Σε λίγο κάτσαν στο γραφείο, με δύο ποτά και τις είδα να συνδέουν μία κάμερα στο pc. Περίμενα υπομονετικά, δεν είχα στείλει μήνυμα. Σε κάνα δεκάλεπτο μου στέλνει μήνυμα, είσαι εδώ καυλιάρη; Γιατί εμείς είμαστε και συζητάμε για το καυλί σου, το είδε η Ρένια και της άρεσε πολύ, στείλε μας φωτογραφία σου.

Ψάχνοντας στα γρήγορα βρήκα 2-3 από παραλία που δεν φαινόταν το πρόσωπο μου και τις έστειλα. Μου είπαν ότι τους άρεσαν αλλα θέλαν να δουν πρόσωπο και υποσχέθηκα ότι θα τους στείλω πιο μετά από το κινητό. Μετά από λίγο πήγαμε στο skype και ξεκινήσαμε να μιλάμε εκεί, όπου έβλεπα πλέον τις δύο μουνάρες και από την οθόνη μου! Σιγά σιγά με τα σχολιάκια που τους έκανα είχαν αρχίσει να αγγίζουν η μία την άλλη, να μου πετάνε τα βυζιά στην οθόνη και μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι δίνοντας τους οδηγίες… Ταυτόχρονα πεταγόμουν και στο παράθυρο να κρυφοκοιτάξω.

Κάποια στιγμή αφού είχαν αρχίσει και χαιδεύονταν με τα δακτυλάκια τους και το δονητή, τους είπα να μετακινήσουν την κάμερα πιο χαμηλά για να βλέπω και φάνηκε το παράθυρο από πίσω, ρώτησα τότε, ανοιχτά έχετε; δεν σας βλέπει κανείς; Όχι μου είπαν, ο γείτονας λείπει συνεχώς, αλλά και να βλέπει ακόμα το καλύτερο, άντε μπας και τον γνωρίσουμε γιατί είναι άφαντος… Όπα, σκέφτηκα, κάνε παιχνίδι…  και γράφω: τότε βγείτε στο μπαλκόνι και γλυφτείτε…

Ρε οι καριολίτσες, το έκαναν, αμέσως! Έτσι βγήκαν στο μπαλκόνι και η Ρένια έσκυψε στο μουνάκι της Τώνιας και την έγλυφε αργά αργά και καυλωτικά, εγώ είχα τρελαθεί να τον παίζω και χάζευα από το πατζούρι μου τις μουνάρες. Σε λίγο ξαναμπήκαν μέσα, γύρισαν την κάμερα και ξάπλωσαν στο κρεβάτι της Τώνιας, και συνέχισαν κάνοντας 69 κι εγώ να τον παίζω μέχρι που έχυσα 2 φορές. Ευτυχώς μέσα στην καύλα τους ξέχασαν να μου ζητήσουν πάλι φωτογραφία κι έτσι σκεφτόμουν πως θα το καταφέρω το πράγμα να την ξεσκίσω!

Την επόμενη μέρα δεν μπήκα στο τσατ καθόλου επίτηδες για να σκεφτώ πως θα το φέρω. Έστειλα μόνο άλλη μία φωτογραφία μου με το χοντρό καυλί μου όρθιο να ακουμπάει στην οθόνη οπου είχα ένα screenshot από τα χτεσινά τους γαμήσια και μου έστειλε πίσω ότι ανυπομονούσε να το γλείψει όλο και να κάτσει πάνω του! Τρελάθηκα, τρελό μουνάκι!!!

Επόμενο βράδυ αρχίσαμε να μιλάμε και με τη κουβέντα  καταλήξαμε να της πω: Ο γείτονας τελικά χτες εμφανίστηκε; Όχι μου λέει, – Βγές στο μπαλκόνι τότε της λέω και βόγγηξε να δούμε αν θα υπάρξει ανταπόκριση. – Γιατί μου λέει; Θα σε φτιάξει αυτό; – Θέλω να δω αν κωλώνεις της λέω και αν κανεις οσα λες. Τότε φοράει ένα σορτσάκι και το σουτιέν της και βγαίνει έξω και αρχίζει να λέει, ψιτ, ψιτ, είσαι εδώ; Αμέσως πετάγομαι πάνω, φόραγα μόνο ένα μποξεράκι και ήμουν και καυλωμένος, και ανοίγω τα κουμπιά από το μποξεράκι έτσι να είναι το καυλί μου έτοιμο να πεταχτεί και σηκώνω το πατζούρι. – Ναι της λέω, έγινε κάτι; Συγνώμη μου απαντά, απλά άκουσα ένα θόρυβο και τρόμαξα γιαυτό σου μίλησα, συγνώμη και για την εμφάνιση… – Γιατί απαντώ η δική μου είναι καλύτερη; Και τότε βλέπω ότι έχει καρφωθει στο σηκωμένο τεράστιο πούτσο μου και δεν μιλάει, μείναμε 1 λεπτό περίπου να κοιταζόμαστε και με ρωτάει – Φαίνομαι από το δωματιό σου; Ναι απαντάω; Δηλαδή τόση ώρα με έβλεπες ρωτάει; Όχι της απαντάω, αλλά σε έχω δει κάποιες φορές, και σε είδα και χτες… Σιωπή για μισό λεπτό. – Ελπίζω να μην το μάθει και όλη η γειτονιά, είπε. – Τα καλά πράγματα τα κρατάω για μένα της απάντησα και έκλεισα το μάτι. Τότε, είπε, μπορείς να κοιτάς ελεύθερα είπε κλείνωντας και αυτη το μάτι και μπήκε μέσα…

Χαμήλωσα το πατζούρι κι εγώ και έκατσα στο τσατ, λέγοντας της – Μπράβο, έχεις κότσια, τι του είπες; – Να μην σε νοιάζει μου λέει – Έλα πες μου, απάντησα. Του είπα ότι αν θέλει μπορεί να κοιτάει. – Σου άρεσε την ρωτάω; Δεν είναι κακός μου απάντησε … – Δεν ντράπηκες λίγο που σε κοίταγε, την ρώτησα. –Όχι μου απάντησε, με έφτιαξε. Αν ήταν ρε συ με 3 – 4 άτομα ακόμα και σε έπαιρναν  μάτι; – Ακόμα καλύτερα μου απάντησε! Και μακάρι να ήταν και εδώ γιατί βαρέθηκα μόνη μου! – Καλά, λέω, κωλώνεις, αν δεν κωλώνεις φώναξε τον τώρα εκεί. – Και εσύ δεν θα ζηλέψεις καυλιάρη; – Όχι, λέω, θα σε βλέπω από την κάμερα.

Πετάχτηκε επάνω και την άκουσα να φωνάζει, Συγνώμη πάλι, είσαι εκεί; Ανοίγω το πατζούρι πάλι και της λέω, εδώ είμαι τι έγινε; Καλησπέρα και πάλι, είμαι η Τώνια. Χάρης, χαίρω πολύ, λέω. – Μήπως έχεις καμία μπύρα; Έχω λέω. – Μπορείς να μου φέρεις μία; Ή αν θες φέρε δύο να τις πιούμε μαζί. – Έρχομαι απαντώ. Κλείνω το πατζούρι, βάζω βερμούδα, μπλούζα, παίρνω δύο μπύρες και πάω δίπλα. Μου ανοίγει την πόρτα της φορώντας μόνο ένα διάφανο κολλητό μπλουζάκι και το στριγκάκι της. – Έφερα τις μπύρες, λέω και την αρπάζω από την μέση αμέσως. Εκείνη με φιλάει και χουφτώνει το κώλο μου αμέσως.

Σε λίγα λεπτά είμασταν στο δωμάτιο της, αυτή μου είπε να πάμε εκεί, προφανώς  για να την βλέπω από την κάμερα – και που να ήξερε. Την ξάπλωσα στο κρεβάκι και άρχισα να την φιλάω με πάθος παντού, της έβγαλα το στριγκάκι με τα δόντια  και έχωσα τα μούτρα μου ανάμεσα από τα μπούτια της. Ήταν ήδη μούσκεμα, το δεξί μου χέρι χούφτωνε τις βυζάρες της που ήταν σκέτη καύλα. Τότε σηκώθηκα όρθιος και έβγαλα βερμούδα και μποξεράκι, πέταξα το καυλί μου έξω, εκείνη το είδε και έμεινε δύο λεπτά αμίλητη – σκέφτηκα μάλλον κατάλαβε κάτι – αλλά τελικά δεν είπε τίποτα παρά μόνο – μμμ, ωραίο φαίνεται και το έβαλε στο στόμα της κάνοντας μου ένα τέλειο τσιμπούκι με μανία.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα, την σήκωσα και την έστησα στα τέσσερα, τις έριξα δύο τρία χαστουκάκια στην κωλάρα, κάτι που φάνηκε να της αρέσει πολύ και μου είπε – Ξέσκισέ με, γάμα με! Και το έκανα αμέσως. Της κάρφωσα το χοντρό καυλί μου στο μουνάκι της, το οποίο ήταν μούσκεμα, αλλά παρόλα αυτά αρκετά στενό και ωραίο. Τη  γάμαγα δυνατά για λίγη ώρα αλλά είχα αρχίσει να έρχομαι, οπότε φρέναρα λίγο και την ρώτησα εάν έχει δονητή. – Έχω μου απάντησε, στο γραφείο μου είναι, πετάχτηκα πάνω, τον άρπαξα και τον έχωσα στο μουνί της έτσι όπως ήταν στα τέσσερα. Παράλληλα συνέχισα να της ρίχνω χαστούκια στην κωλάρα, να της λέω όλη την ώρα ότι θα την ξεσκίσω από παντού.

Είχε αρχίσει και βόγγαγε πλέον έντονα οπότε υπέθεσα ότι πλησίαζε να τελειώσει, οπότε την τράβηξα με δύναμη να σηκωθεί όρθια, έκατσα στο κρεβάτι και της είπα να έρθει να κάτσει στο καυλί μου. Έκατσε και άρχισε να κουνιέται ρυθμικά ενώ της χαίδευα της βυζάρες και τη κωλάρα της. Μετά από λίγη ώρα της είπα να τραβηχτεί και έχυσα στην κοιλίτσα της. Τότε μου είπε ότι είχε χύσει και αυτή ήδη 3 φορές! Κάτσαμε λίγο στο κρεβάτι, και μετά από λίγο της είπα ότι έπρεπε να φύγω, ότι χάρηκα πολύ για την γνωριμία και ότι θα πίναμε τις μπύρες άλλη φορά. Γέλασε, με φίλησε με πολύ καύλα και με καληνύχτησε.

Πήγα γρήγορα στο σπίτι μου και της έγραψα στο skype ότι τα είχα δει όλα και ήταν σκέτη καύλα. – Δεν την έβλεπα και περίμενα. Μετά από κάνα δεκάλεπτο, ήρθε, έκλεισε την κάμερα και μου έγραψε ότι έκανε ένα ντουζάκι και ότι τελικά ο γείτονας την είχε γαμήσει πολύ καλά! – Το έβλεπα, της απάντησα. – Και είχε και μεγάλο καυλί, νομίζω μεγαλύτερο και από το δικό σου. Εσένα πότε θα σε δώ; Μου εγραψε. – Σύντομα της λέω, αύριο θα σου στείλω φωτογραφία αλλά θέλω να είναι και η φίλη σου η Ρένια να παίξετε… Θα έχω κι εγώ κάμερα και θα με δείτε μωρό μου. – Οκ, έγινε απάντησε.

Είχα άλλο σκοπό όμως, το επόμενο βράδυ ένα σχέδιο είχε καρφωθεί στο μυαλό μου και είπα να τα παίξω ή όλα ή τίποτα. Φώναξα τρία φιλαράκια, που ήδη τους είχα πει τι παιζόταν με τι γειτόνισσα και τους είπα: Απόψε στην χειρότερη θα δούμε λεσβιακό με δύο μουνάρες από το skype, στην καλύτερη θα γαμήσουμε δύο μουνάρες. Έτσι είχαμε κάτσει στο δωμάτιο μού και περιμέναμε να εμφανιστούν η Τώνια και η Ρένια.

Κάποια στιγμή, μου έστειλε κλήση στο skype, δεν τις είχα πάρει χαμπάρι πότε μπήκαν στο σπίτι τους, και απάντησα. Είχα συνδέσει κι εγώ την κάμερα και την είχα βάλει να κοιτάει προς τα πόδια μου, τα φιλαράκια κάθονταν πιο πίσω. – Καλησπέρα καυλιάρη – Καλησπέρα μουνάρες, έγραψα. – Χιχιχιχι, καλησπέρα πουτσαρά ξαναέγραψαν… Τις έβλεπα από την κάμερα ήταν ήδη και οι δύο γυμνόστηθες και κάθονταν δίπλα δίπλα. – Καυλώνω μόνο που σας βλέπω, είπα. Το ίδιο θα κάνει και ο γείτονας σου. – Μακάρι απάντησε η Τώνια, τα είπα όλα και στην Ρένια και θέλει να τον γνωρίσει. Δεν θα σε δούμε, έγραψε; Ναι αμέ! Δείτε προς το παρόν αυτό, και κατέβασα το μποξεράκι μου δείχνοντάς τους το όρθιο καυλί μου. – μμμμ, ανέβα και πιο πάνω έγραψαν. – Πρώτα θέλω να σας δω να χαιδεύεστε μωρά μου, έγραψα και το έκαναν αμέσως.

Οι φίλοι είχαν αρχίσει τις επευφημίες και τους είπα να κάνουν ησυχία μην μας ακούσουν από δίπλα. Η Ρένια πιπίλαγε τις βυζάρες της Τώνιας και η Τώνια είχε χουφτώσει την κωλάρα της Ρένιας και την ζούλαγε. – Σε λίγο γυρίσαν και μου γράψαν, ανέβασε την κάμερα να σε δούμε καυλιάρη. Εγώ την ανέβασα πολύ λίγο και έγραψα – παίζοντας το ζάρι μου – Δεν είμαι μόνος. Περίμενα. Δεν είσαι; Έχεις φίλο ή φίλη εκεί; Φίλους έγραψα. Περίμενα, τις έβλεπα ότι κάτι συζητούσαν. Μου γράφουν – Και γιατί δεν μας το είπες; – Για έκπληξη λέω… – Ωραία έκπληξη, μου γράψαν, για να συνεχίσουμε όμως θέλουμε να σας δούμε ΟΛΟΥΣ γυμνούς αλλιώς σταματάμε…

Εδώ τα επαίξα όλα. Έκλεισα την κάμερα, σηκώθηκα γρήγορα και σήκωσα το πατζούρι. Οι φίλοι μου είχα ήδη πετάξει τα καυλιά τους έξω από σορτσάκι τους. Τότε σφύριξα απαλά και γυρίσαν προς το μπαλκόνι μου. Τις είδα ότι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Η Τώνια δεν μίλαγε και φαινόταν σοκαρισμένη ενώ η Ρένια σηκώθηκε και πλησίασε στο μπαλκόνι. Χαμογέλασε και είπε – Δεν βλέπω και σπουδαία πράγματα. Η Τώνια πλησίασε και αυτή και μου είπε: Εσύ ήσουν τελικά! Κάτι υποψιάστηκα χτες αλλά μου φαινόταν απίθανο! – Όλα είναι πιθανά καύλα μου της  απάντησα, και ρώτησα, θα έρθετε από εδώ για ένα ποτό; Όχι λένε και η δύο μαζί, κάνοντας μία παύση και συζητώντας χαμηλόφωνα. Τότε μου λέει η Τώνια – Η Ρένια λέει να έρθεις εσύ εδώ Χάρη, θέλει να σε γνωρίσει… – Και οι φίλοι μου ρώτησα; Στους φίλους σου θα κρατήσω εγώ παρέα, φέρτους και αυτούς, είπε και μπήκαν μέσα.

Κλείσαμε το πατζούρι και τρέξαμε δίπλα. Μόλις μπήκαμε μας καθίσαν στο σαλόνι, τους τρεις φίλους μου όλους στριμωγμένα στο καναπέ κι εμένα σε μία πολυθρόνα. Γδυθείτε όλοι, μας είπε η Ρένια και το κάναμε αμέσως. Εγώ τότε την τράβηξα κοντά μου και αρχισα να την χαϊδεύω παντού ενώ έβαλα το μαλακό χεράκι της πάνω στο σκληρό καυλί μου. Με την άκρη του ματιού μου έβλεπα την Τώνια να έχει σκύψει πάνω από τους φίλους μου και να τους πιπώνει ήδη με μανία έναν έναν. Αυτοί τότε σηκωθήκαν όρθιοι, την έβαλαν στη μέση και άρχισαν να της δίνουν τα καυλιά τους εναλλάξ.

Σκύψε κι εσύ στο καυλί μου, είπα στη Ρένια. – Περίμενα πως και πώς να το φάω, μου είπε και άρχισε να το ρουφάει με μανία. Έκανε καταπληκτικό τσιμπούκι, οφείλω να της το παραδεχτώ. Καθισμένος εγώ στην πολυθρόνα, είχε πέσει στα τέσσερα και ρούφαγε με πάθος. Τότε ένας από τους φίλους μου πήγε από πίσω της και της έβαλε γλωσίτσα στο μουνάκι της. – Ωραίο αυτό που κάνεις, μου είπε, αλλά για εσάς είναι μόνο η Τώνια. Εκεί να πας και τραβήχτηκε λίγο. Ο φίλος μου τότε γύρισε πάλι στην Τώνια, που τώρα την είχαν βάλει στα τέσσερα και της βαράγαν χαστουκάκια στα κωλομάγουλα – τους είχα πει ότι της άρεσε και το θυμόντουσαν. Βόγκαγε και τα χαστουκάκια δυναμώσαν. Τότε ο ένας από τους τρεις της κάρφωσε το καυλί του και άρχισε να την σκίζει με μανία. Εγώ γύρισα την Ρένια από την άλλη, πάντα στα τέσσερα, και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι. Ήθελα να έχω και θέα την Τώνια να την ξεσκίζουν.

Ο προηγούμενος φίλος είπε σε κάποια φάση: Ναι αλλά θέλουμε όλες τις τρυπούλες της για να ικανοποιηθούμε όλοι… Η Τώνια δεν απάντησε έτσι πήρε θάρρος και την πλησίασε, ο προηγούμενος που την γάμαγε τραβήχτηκε και τότε άρχισε να της γλύφει το κωλαράκι. Φάνηκε να της αρέσει γιατι το κούναγε με νάζι. Ταυτόχρονα στο καναπέ είχαν κάτσει οι δύο άλλοι και πίπωνε μία τον έναν και μία τον άλλο. Εγώ συνέχισα να γλύφω την Ρένια μέχρι που της είπα να έρθει να κάτσει επάνω μου. Ήρθε και άρχισε να χορεύει στο καυλί μου και να λέει ότι ήταν υπέροχο! Της χάιδευα τα βυζιά και με τρόπο την κωλοτρυπίδα της.

Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε με τη Ρένια μέχρι που είδα κάποια στιγμή ότι ο φίλος μου είχε χώσει το καυλί του στο μουνάκι της Τώνιας και το δάχτυλο του στο κωλαράκι της, και την γάμαγε δυνατά. Η Τώνια βόγκαγε, είχε σταματήσει να πιπώνει τους άλλους γιατί δεν μπορούσε από το σφυροκόπημα. Με βογκητά τότε είπε στον έναν να φέρει το λιπαντικό από το συρτάρι στο γραφείο της και να την γαμήσουν στο κωλαράκι. Σε αυτό το σημείο η Ρένια, που της είχα χώσει ήδη το δαχτυλάκι μου στην κωλοτρυπιδούλα της, μου ψιθύρησε «Της Τώνιας της αρέσει από πίσω αλλά πάντα ζητάει ανταλλάγματα» Τι ανταλλάγματα ρώτησα; «Θα δεις» μου είπε.

Ο φίλος με τη λιπαντική ήρθε, ενώ εκείνη τη στιγμή η Τώνια σηκώθηκε και με πονηρό βλέμμα ρώτησε: Ποιος θέλει να γαμήσει το κωλαράκι μου; Εγώ απαντήσαν όλοι μαζί. «Ωραία, πριν το γαμήσετε όμως θα σας βάλω εγώ δαχτυλάκι στο κωλαράκι… Όποιος δεν θέλει δεν έχει κωλαράκι… Έβαλα τα γέλια, ενώ τους είδα ότι όλοι μαζεύτηκαν.  Τελικά ο ένας τους συμφώνησε και την άφησε να του βάλει δαχτυλάκι για να την γαμήσει. Δεν είδα καλά τι έγινε γιατι εκείνη τη στιγμή είχα βάλει τη Ρένια στα τέσσερα και την σφυροκοπούσα με το χοντρό εργαλείο μου. Μετά από λίγο τελείωσα στην πλατούλα της και πήγαμε στο μπάνιο για ένα ντουζάκι.

Όταν επιστρέψαμε είδα ότι ένας άλλος φιλαρακος είχε βάλει το καυλί του στο κωλαράκι της, οπότε υπέθεσα ότι υπέκυψε κι αυτός στα ανταλλάγματα… Η Ρένια τότε πλησίασε τους άλλους δύο που κάθονταν στο καναπέ με τα καυλιά τους πεσμένα, έχοντας τελειώσει, και τους είπε με λάγνο ύφος. Όποιου του σηκωθεί πρώτου θα τον αφήσω να μου κάνει ότι θέλει… Αλλά με έναν όρο… Μετά θα τον δέσω στο κρεβάτι και θα του κάνω κι εγώ ότι θέλω… Έτσι ξεκίνησαν να χαιδεύουν τα καυλιά τους και οι δύο για να κερδίσουν την προσφορά..

Μετά από λίγο, ο ένας από τους δύο είχε ένα όρθιο σκληρό καυλί και το έχωσε κατευθείαν στο μουνάκι της Ρένιας χουφτώνοντας τις βυζάρες της. Εκείνη τη στιγμή και ο τρίτος που γάμαγε το κωλαράκι της Τώνιας τελείωσε και η Τώνια σηκώθηκε, με πλησίασε και μου ζήτησε να της το γαμήσω κι εγώ… και χωρίς ανταλλάγματα… Την πήρα και πήγαμε στο δωματιό της όπου γαμηθήκαμε με πολύ ένταση και τελείωσα μέσα στο κωλαράκι της.

Πήγαμε για ένα ντουζάκι και γυρίσαμε να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι. Δεν είπαμε τίποτα παραπάνω.

Το επόμενο πρωί, ξυπνήσαμε αργά και κανένας μας δεν πήγε για δουλειά, βρήκαμε τη Ρένια και τους τρεις φίλους φευγάτους… Αργότερα μέσα στην ημέρα έμαθα ότι τους έκανε καλά και τους  τρεις δίνωντας τους όλες τις τρυπούλες της, αφού πρώτα τους έβαλε να τραβήξουν μαλακία ο ένας στον άλλο… Έσκασα στα γέλια και είπα τους μαλάκες….! Η Τώνια κρυφογέλασε και μου είπε: Εσύ φτηνά τη γλύτωσες, έτσι κάνουμε πάντα σε άντρες που γουστάρουν να μας βλέπουν να κάνουμε λεσβιακό ενώ αυτοί το παίζουν γαμιάδες…

Και έπεσε στο χοντρό καυλί μου με τα μούτρα πάλι…

TX
error: