Οι βυζαρες της φιλης μου

Με λένε Κ. Στην πόλη που σπούδαζα γνώρισα μια κοπέλα που καταγόταν απο την πόλη αυτή. Καναμε αρκετή παρέα αλλά τιποτα παραπάνω. Η Κ είχε αδύνατο κορμι αλλά με τεράστια βυζιά. Πάντα τα πρόσεχα κ καύλωνα στην θέα τους. Φυσικά ποτέ δεν έκανα καμία προσπαθεια να την πλησιασω. Ημασταν πολύ καλοί φίλοι κ μοθ έλεγε για τα προσωπικα τησ κ εγω της έλεγα για τα δικα μου. Ετσι περασε ο καιρος.

Μεταξύ σοβαρού κ αστείου οι φίλοι μας έλεγαν οτι τα έχουμε κρυφα κ άλλα τέτοια. Κανείς δεν εδινε παραπάνω σημασια. Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε. Ένα βραδυ με παρακάλεσε να την πάω στο σπίτι κάποιου για να τα του κανει βραδυνή έκπληξη. Όντως την πήγα. Ενώ έφευγα για να γυρίσω σπίτι μου σκεφτόμουν πόσο τυχερός ηταν αυτός. Θα ανοιγε την πόρτα, θα έβλεπε τα τεράστια βυζιά της Κ κ θα την γαμούσε μέχρι το πρωί.

Τελικά η έκπληξη ήταν όλη δική μου. Καμία ώρα αφου την είχα αφήσει χτυπάει το κουδούνι. Ήταν η Κ. Ο τύπος της είπε πως είχε γκόμενα στην Αθήνα κ πως δεν θα ήταν σωστό να ξαναγαμηθουν. Επειδή ηταν ήδη αργά, δεν μποροθσε να γυρίσει σπίτι της κ να τα ακούσει απο του γονέις της κ μου ζήτησε να την φιλοξενήσω. Ένα κρεβάτι έχω κ αυτό μονό. Δεν πιστεύω πως θα χορέσουμε. Τελος πάντων. Καθησαμε στο κρεβάτι βλεποντας τηλεόραση για να περάσει η ώρα. Η ώρα πέρασε κ εφτασε η στιγμή να ξαπλώσουμε. Μου ζήτησε μια μπλουζα μου κ ενα σορτσάκι για να μην τσαλακώσει τα ρουχα της. Της εδωσα.

Για κακή μου τύχη η Κ εβγαλε το σουτιέν της κ οταν είδα την ρόγα της να διαγραφεται πανω στην μπλουζα μου καβλωσα. Καβλωσα τοσο πολύ που ένιωθα άβολα. Ηρθε λοιπον η στιγμή να ξαπλώσουμε. Ξαπλώνω στα πλάγια και σαν να μη συμβαινει τιποτα έρχεται η Κ και ξαπλώνει κολλώντας το κωλαράκι της πάνω στον πούτσο μου. Επίσης σα να μη συμβαίνει τίποτα αρχίζει κ μου τρίβεται. Ο πούτσος μου κοντεύει να ξεκολήσει απο την κάβλα! Κ όσο αυτή κουνιέται τοσο πιο πολύ καβλωνω. Δεν χάνω ευκαιρία και βάζω το χέρι μου κάτω απο την μπλούζα. χουφτώνω το τεράστιο βυζί της. Τόσο τεράστιο που όσο και αν προσπαθώ να το χουφτώσω ολόκληρο περισεύει άλλο τόσο. Άρχισα να της γλείφω το λαιμό. Με το άλλο χερι της κατέβασα λίγο το σορτς και γλύστρησα δυο δάχτυλα στο μουνάκι της. Ήταν ήδη μούσκεμα. Με το ενα χέρι να παίζω τις ρόγες της, με το άλλο το μουνάκι της κ με τη γλώσσα μου στο λαιμό της η Κ αρχισε να χύνει ανεξελεγκτα. Έβγαζε μικρές κραυγες από την κάβλα. Όπως με είχε πλάτη προσπαθούσε να πιάσει την πουτσα μου. Αλλα ήταν τοσο καβλωμένη που δεν μπορουσε να κουνηθεί.

Χωρίς να πει κουβέντα σηκώνεται, βγάζει την μπλουζα κ το σορτς. Μου λέει να ξαπλώσω ανάσκελα. Το κάνω. Έρχεται απο πάνω μου, με γδυνει. Με το που βλέπε την πουτσα μου πιάνει το μουνακι της. Το ανοιγει. Ανεβαίνει πάνω μου κ μου φέρνει το μουνι της στο στόμα μου. Αρχίζω να την γλείφω κ αυτή να με χύνει ασταμάτητα. Σκυβει κ με αρχίζει στα τσιμπουκια. Τον έχε βάλει ολοκληρο μεσα στο στο στομα της. Τον παιζει κ τον γλειφει. Τον Φτυνει. Μου τον παιζει. Δεν μπορλω να κρατηθώ απο την κάβλα. Ειμαι έτοιμος να χύσω αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γιατι πιέζει τη μουναάρα της στο στόμα μου. Εγώ τελικά χύνω. Τα πρώτα πέφτουν στο προσωπό της ενώ ετοιμαζόταν να συνεχισει το τσιμπούκι. Τα υπόλοιπα αρχιζει να τα καταπινει. Μεχρι που άδειασα. Πρωτή μου φορά έχυνα κ ο πουτσος μου ήταν ακομα καβλωμενος.

Συνέχισε να έχει την πουτσά μου στο στομα της κ εγώ το μουνι της στο δικό μου. Ετσι όπως την έγλυφα άρχισα να της χαστουκίζω το κωλαράκι. Χαλαρα στην αρχη αλλά μετά πιο βιαια. Ξαφνικα σηκώνεται. Νομιζα οτι ξενέρωσε γιατι το κωλαράκι της ειχε γίνει κατακοκκινο. Τελικα γυρίζει για να με βλέπει, ανοιγει κ πάλι το μουνακι της και κάθεται πάνω στον πουτσο μου. Ενώ μέχρι στιγμης δεν ειχε πει κουβέντα, άρχισε να ψυθιρίζει πως πονάει. “Δεν έχω ξαναφάει τέτοια πουτσα” μου λέει. “μου έχεις σκίσει το μουνάκι…”. Εγώ προσπαθούσα να της καρφώσω τον πουτσο πιο βαθειά. Κάβλωνα να την ακούω να μου λεεί “μη βάζεις τον πούτσο σου πιο μέσα. Δεν αντέχω. Χυνω!!!” Ένιωσα τα χυσια του μουνιού της πάνω στα αρχιδια μου. Το κατάλαβε κ ενω με γαμουσε έπαιζε τα αρχιδια μου με το χέρι της. Εσκυψε λίγο κ μου έφερε τις ρόγες της στο στομα μου. Ήταν τεράστιες. Οι βυζάρες της με καβλωναν! Αρχισα να τις χουφτώνω με μανία. Να τις γλύφω και να δαγκωνω τις ρογες της. Της είπα πως θέλω να την γαμήσω κ εγώ. Αμφιβάλω αν με άκουσε. Συνέχισε να με γαμάει με μανία. Κοντευε να μου σπασει τον καβλωμένο πουτσο. Κ οι βυζάρες τις να πάλονται. Κ εγω να καβλώνω πιο πολυ!

Καποια στιγμή σηκλωνεται. Αρχίζει κ πάλι τα τσιμπούκια με μανια. Σηκώνομαι κ εγώ. “θέλω να σε γαμήσω” της λέω. Ξαπλώνει κ με τα δυο της χερια ανοιγει τα μουνοχειλακια της απαλα. “Τον περιμένω” μου απαντάει. Βλέπω τον πούτσο μου να χάνεται μεσα στο σφυχτο μουνακι της. Να γλυστράει. Αρχιζω να την γαμάω με όλη μου την δύναμη. ” το μουνί μου, πονάει!!! Σκίσε με!!! πρεπει να συνηθίζω το καβλί σου γιατι θα με ξαναγαμησει!!!” Εβλέπα τα τεράστια βυζια της να χτυπάνε όσο την γαμάω. Είμαι έτοιμος να χύσω. Χωρίς να πω τπτ τραβιέμαι έξω από το μουνακι της. Είμαι έτοιμος να της χώσω την πούτσα μου στο στομα της. Με προλαβαίνει. Μου τον αρπαζει. Μου τον παίζει πάνω απο τις βυζάρες της. Κ όταν χύνω κατευθύνει τα χλυσια μου πάνω στα βυζια κ πανω στο πρόσωπο της. Αρχισε να πασαλείευται παντου. Στο τέλος τον παίρνει κ παλι στο στομα της. Τον καθαρίζει κ μου λεει….”με τέτοια κουραση μια χαρα θα κοιμηθουμε”. Ποτέ δε μου είχε περασει απο το μυαλο οτι η Κ μπορούσε να κάνει τέτοιο γαμήσι…. to be continued….

error: