Πέρσι τον Ιούνιο συνάντησα εντελώς τυχαία στο γυμναστήριο ένα φίλο από το σχολείο, τον Αντώνη, που είχα να τον δω από τότε που τελειώσαμε το Λύκειο, πριν μια δεκαετία. Αφού θυμηθήκαμε τα παλιά, ανταλλάξαμε τηλέφωνα γιατί κανόνιζε reunion με όλους τους πρώην συμμαθητές τώρα που είχε γυρίσει Ελλάδα (έλειπε 8 χρόνια στη Γαλλία για σπουδές πάνω στα νομικά).

 

 

 

Δύο μέρες αργότερα, Κυριακή πρωί, με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει ότι είχε κανονιστεί ταβερνοκατάσταση για το ίδιο μεσημέρι. Τρεις ώρες αργότερα πηγαίνοντας και ψάχνοντας να βρω μέρος να παρκάρω πέφτω πάνω στην Κατερίνα, την Γεωργία και την Αγγελική. Η Γεωργία ήταν μια γκόμενα που γούσταρα πολύ στο Λύκειο, αλλά δεν είχαμε προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από ένα χαμούρεμα σε μια εκδρομή. Η Αγγελική ήταν η πιο κοντή, θα μπορούσες να την πεις συμπαθητική αλλά όχι για τα γούστα μου. Η Κατερίνα από την άλλη ήταν ανέκαθεν η ονείρωξή μου, καθώς και αρκετά λίτρα μαλακίας που είχα ρίξει για την πάρτη της. Λίγο ψηλότερη από μένα, καστανή με σκούρα καφέ μάτια, λεπτή, γυμνασμένη, με μινιόν κωλαράκι και σφιχτό, στητό στήθος μεγέθους παλάμης. Και μόνο που την είδα το πουλί μου γέμισε αίμα. Λίγη ώρα αργότερα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι δεκαέξι παιδιά που περάσαμε μαζί Γυμνάσιο και Λύκειο. Άλλοι ζευγαρωμένοι, άλλοι ελεύθεροι, άλλοι με δουλειά και άλλοι στην ανεργία. Η Γεωργία πλέον ζούσε στην πρωτεύουσα, με καλούτσικη δουλειά και σταθερό γκόμενο τα τελευταία χρόνια. Η Κατερίνα είχε μόλις δυο βδομάδες ελεύθερη μετά από τρία χρόνια σχέση. Αφού κατεβάσαμε σεβαστή ποσότητα σε ούζο, ρετσίνα και κρασί, είπαμε να συνεχίσουμε για καφέ. Και πριν πω και εγώ ότι ακολουθούσα (ήταν κομμάτι βαρετό το reunion) περίμενα να πει το ναι και η Κατερίνα, που όπερ και εγένετο.

 

 

 

Καθώς είχε αρχίσει να βρέχει και τα κορίτσια είχαν έρθει ήδη με αυτοκίνητο, πήρα στο δικό μου τον Αντώνη για να πάμε. Λίγο το αλκόολ, και πολύ η αντρίκεια ειλικρίνεια, ξεκινάω τη συζήτηση:

 

 

 

-Τι μούναρος έχει γίνει η Κατερίνα

 

-Γαμησέ τα. Οι μισοί από το τραπέζι θέλουν να την σκίσουν, Κι εγώ μαζί, κι ας το μάθει και η Δήμητρα (η κοπέλα του).

 

-Ποιος θα είναι ο τυχερός άραγε…

 

-Όποιος κι αν είναι, θα ξεφορτώσει πολύ φλόκι. Ο κώλος της παρακαλάει για σκίσιμο.

 

 

 

Το αλκόολ είχε κάνει το μυαλό μου να φτιάχνει εικόνες με την Κατερίνα στα τέσσερα κι εγώ από πίσω της να την πηγαίνω γαμιώντας. Όταν φτάσαμε εκεί, οι άλλοι είχαν ήδη καθίσει. Δίπλα στην Κατερίνα η θέση ήταν άδεια γιατί ένας άλλος που την είχε πιάσει (που δεν τον γούσταρα από τον Λύκειο) είχε πάει για κατούρημα, και μέσα στη σούρα του ούτε κατάλαβε ότι του πήρα τη θέση και πήγε και κάθισε σε άλλο κάθισμα μόλις επέστρεψε. Αφού ήρθαν οι καφέδες και οι μπύρες και ειπώθηκαν και οι καθιερωμένες φιλικές μαλακίες αβροσύνης, γυρίζω στην Κατερίνα και της ψιθυρίζω:

 

 

 

-Είσαι καταπληκτική! Τις έχεις φάει όλες εδώ!

 

 

 

Γυρίζει, με κοιτάει με νόημα και σκάει ένα χαμόγελο:

 

-Κι εσύ καλός είσαι!

 

 

 

(συνεχίζουμε την συζήτηση, ώσπου φτάνω στο επίμαχο σημείο)

 

 

 

-Κατά τα άλλα, στα αισθηματικά σου; Πώς είσαι..;

 

 

 

Με το που άκουσε κάτι τέτοιο, άνοιξαν διάπλατα τα μάτια της.

 

 

 

-Είχα μια μακροχρόνια σχέση η οποία τελείωσε πριν λίγο καιρό. Είμαι σε φάση που θέλω να περάσω λίγο καλά ελεύθερη. Είναι και καλοκαίρι! Τα δικά σου;

 

 

 

-Χώρισα με την κοπέλα μου πριν φύγω στρατό.

 

 

 

(σιωπή για λίγο και συνεχίζω)

 

 

 

-Θέλεις να μου δώσεις το κινητό σου; Ωραία κοπέλα είσαι, κι εγώ ελεύθερος είμαι, μπορούμε να πάμε για ποτάκι κάποια στιγμή.

 

 

 

Το σκέφτεται για λίγο και στο τέλος μου λέει:

 

 

 

-Οκ. Γράψε 69……

 

 

 

Όταν γύρισα σπίτι, με αρκετό κεφάλι από τα ποτά, βρήκα αίτημα φιλίας της στο facebook. Αποδοχή και μπαίνω στις φωτογραφίες της και βρίσκω άλμπουμ από το περσινό καλοκαίρι που είναι με μαγιό. Σε δύο φωτογραφίες μόλις έχει βγει από την θάλασσα και φαίνονται ξεκάθαρα οι ρώγες της μέσα από το λευκό της μαγιό και το cameltoe από το ξυρισμένο μουνάκι της. Βλέποντάς της έτσι θόλωσα τόσο πολύ που πέταξα παντελόνι και μποξεράκι, έπιασα τον πούτσο μου στο δεξί χέρι και άρχισα να μαλακίζομαι τόσο δυνατά, που σε λιγότερο από λεπτό έχυσα τα πρώτα φλόκια πάνω στην οθόνη του laptop. Μπαίνοντας για μπάνιο τράβηξα άλλες δύο μαλακίες, τόσο δυνατές που στην τελευταία ερεθίστηκε το κεφαλάκι. Μετά από τρεις μέρες, και μην μπορώντας άλλο να έχω την πούτσα στο στόμα, της έστειλα μήνυμα αν την βόλευε την Παρασκευή που ερχόταν για ποτάκι, και μου απάντησε ότι την βόλευε εξαιρετικά γιατί από Σάββατο ξεκινούσε η άδειά της και είχε κανονίσει νησί με τις κολλητές της.

 

 

 

Φτάνει η Παρασκευή και η πούτσα μου να έχει γίνει μωβ από την κάβλα όλη την ημέρα. Κανονίζουμε ραντεβού, και δέκα ακριβώς είμαι σπίτι της. Πέντε λεπτά αργότερα βγαίνει η Κατερίνα και έχω μείνει μαλάκας: φοράει ένα μαύρο φουστανάκι που φτάνει λίγο πιο κάτω από το στρινγκ της, χωρίς σουτιέν, με ριχτά μαλλιά, και τέλειο manicure και pedicure μέσα σε κατακόκκινες γόβες. Με το που μπήκε στο αυτοκίνητο, μόνο εγώ ξέρω πώς δεν όρμησα πάνω της και να της χώσω το πουλί μου στο μουνί της και να της το βγάλω από το στόμα.

 

 

 

Μισή ώρα αργότερα έχουμε φτάσει σε ένα από τα πιο χλιδάτα lounge bars που είναι του στυλ μου και έχω κάτσει απέναντί της για να βλέπω τα πόδια της και το μαύρο της στρίνγκ, που ενίοτε ανοίγει τα πόδια της λίγο ώστε να το δω φευγαλέα. Μετά από εκεί καταλήγουμε σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό club, όπου λόγω κόσμου είναι κολλημένη πάνω μου στο μπαρ, τα σφηνάκια πηγαινοέρχονται πότε από αυτή και πότε από μένα, όπως τα εκατέρωθεν υπονοούμενα. Γύρω στις δύο το ξημέρωμα της προτείνω να φύγουμε. Ξεκινάμε, και ο δρόμος που παίρνω δεν ταιριάζει για το σπίτι της.

 

 

 

-«Έι! Αυτός ο δρόμος δεν πάει σπίτι μου…», μου λέει χωρίς να το εννοεί

 

 

 

-«Δεν νομίζω να θες να πάμε σπίτι σου…» της απαντώ και αρχίζω να χαϊδεύω σιγά-σιγά το μπουτάκι της που έκαιγε με το δεξί μου χέρι. Προσπαθώντας να συγκεντρωθώ και στο δρόμο, φτάνω με το χέρι μου μέχρι πάνω από το στρινγκάκι της, και αρχίζω να της τρίβω το μουνάκι χωρίς να προχωρώ παραπέρα.

 

 

 

Λίγη ώρα αργότερα παρκάρω έξω από ένα από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία της πόλης. Ζητάω από την receptionist ένα διπλό δωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, και μου δίνει ένα στον τέταρτο όροφο με θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Μπαίνοντας στο ασανσέρ δεν κρατήθηκα άλλο! Με το που κλείνουν οι πόρτες ρίχνομαι πάνω της σαν αγρίμι. Αρχίζω να την φιλάω στο στόμα και στο λαιμό, το αριστερό μου χέρι την έχει πιάσει από την μέση ενώ το δεξί έχει μπει κάτω από το στρινγκ και της χαϊδεύει τα υγρά μουνόχειλα. Είμαι τόσο πολύ καβλωμένος που νιώθω ήδη μια ποσότητα σπέρματος να φεύγει πάνω στο μποξεράκι. Μπαίνουμε στο δωμάτιο κολλημένοι με το χέρι μου ακόμη στο μουνάκι της. Την καθίζω κατευθείαν στο κρεβάτι, την βγάζω έξω, και με το δεξί μου που είναι βρεγμένο από τα υγρά της, τον παίζω δυο-τρεις φορές για λιπαντικό και τον χώνω στο στόμα της.

 

 

 

-«Φάτον μωρή γαμιόλα», της λέω με βαθιά φωνή

 

 

 

Τον έχωσα βαθιά μέσα της και άρχισα να τον πηγαινοφέρνω μέσα στο στόμα της. Τα αρχίδια μου κρεμόντουσαν από τα χείλη της και τα χέρια της έσφιγγαν με δύναμη τα μπούτια μου όπως στεκόμουν μπροστά της. Η πουτάνα ήξερε από βαθιά τσιμπούκια. Μέσα στο στόμα της, και ανάμεσα και σάλια και αλκόολ, και την πούτσα μου να χτυπάει στον ουρανίσκο της, άρχισα να νιώθω κάτι να καίει στο στομάχι μου. Ξεκίνησε να ανεβαίνει προς το κεφάλι αλλά και να κατεβαίνει στο σιδερένιο πλέον καβλί μου. Όταν έφτασε πλέον στα δύο κεφάλια, η κάψα έγινε άναρθρη κραυγή και άδειασα ότι σπέρμα υπήρχε στα αρχίδια μου κατευθείαν στο λαρύγγι της.

 

 

 

Με την μία πετάω όλα τα ρούχα μου, την ρίχνω πίσω, της σκίζω το στρινγκ, της βγάζω το φόρεμα αφήνοντάς την μόνο με τις γόβες που με κάβλωναν από την αρχή της βραδιάς. Την παίρνω αγκαλιά και την πετάω πάνω στα μαξιλάρια, ξαπλώνω μπροστά της, της ανοίγω τα πόδια από τους αστραγάλους και πλέον βρίσκομαι μπροστά σε στενό, απαλό, ροζ ξυρισμένο μουνάκι, «γεμάτο» υγρά, γεμάτο ζωή, και ξεκινώ να το γλύφω αργά ρουφώντας κάθε χυμό που βγάζει. Εκείνη βγάζει βαθιές ανάσες ευχαρίστησης καθώς πάλλεται ολόκληρη από την κάβλα.

 

 

 

-Γλύψε το μουνί μου καριόλη! Γλύψτο με μανία, κάνε με να χύσω!

 

 

 

Αρχίζω κι εγώ να γλύφω ακόμη πιο δυνατά το ανοιχτό μουνί της, να της ρουφάω απαλά τα μουνόχειλα και σιγά-σιγά να την τραβάω προς τα μένα, λες και ήθελα να μπω ολόκληρος μέσα της. Ήθελα να την κάνω να χύσει μέσα στο στόμα μου οπωσδήποτε. Έτσι πήρα τα πόδια της και τα έβαλα πάνω στους ώμους μου, ώστε όταν σηκώθηκα στα γόνατά μου αυτή ακουμπούσε μόνο με τους ώμους της στο κρεβάτι. Αυτό την τρέλανε καθώς την ένιωθα να σφίγγει τους μηρούς της γύρω από το κεφάλι μου. Το μουνάκι της μύριζε τόσο υπέροχα όταν ήταν υγρό (μόνο με αυτή και με μια άλλη μου έχει συμβεί αυτό) ώστε ήθελα να πιω και την τελευταία σταγόνα της. Έβαλα λοιπόν τα χέρια μου πίσω από την μέση της και την σήκωσα ολόκληρη ώστε να κάθεται πάνω στους ώμους μου, η γλώσσα μου συνέχισε να μπαίνει βαθιά μέσα της και τα χέρια μου χούφτωνα τα σφιχτά κωλομέρια της. Αυτό την αποτελείωσε… Τράβηξε τα μαλλιά μου με όλη της τη δύναμη την ώρα που έχυνε φέρνοντας την λεκάνη της μέσα που κόντεψα να πάθω ασφυξία.

 

 

 

-Χύνω καριόλη! Χύνω!

 

 

 

Αφού ήπια ότι είχε να βγάλει το μουνάκι της, την άφησα σιγά-σιγά πίσω καθώς τρέμαμε και οι δυο από την υπερένταση. Ξάπλωσα κι εγώ δίπλα της και κοιταχτήκαμε… Τα μάτια της ήταν γεμάτα ενέργεια και διψούσαν για ξεκώλιασμα-κόλαση. Τότε πήρε την πρωτοβουλία η Κατερίνα. Πήρε το καβλί μου στο στόμα της και άρχισε να γλύφει το κεφαλάκι αργά, ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να τρίβει τα μουνόχειλά της πάνω στον πούτσο μου. Ανέβηκε το αίμα μου τόσο απότομα στο κεφάλι από την κάβλα που ασυναίσθητα της έδωσα ένα χαστούκι στα βυζιά της καθώς σκεφτόμουν τι πουτανάκι είναι και που κανένας δεν το είχε καταλάβει… Μέχρι να προλάβει να συνέλθει από το τι συνέβη, την έχω ρίξει πίσω, της έχω σηκώσει το αριστερό πόδι και έχω αρχίσει να πηγαινοφέρνω το καβλί μου μέσα στο καυτό μουνί της. Πήγε να αντιδράσει για το χαστούκι που έφαγε, ψιλοπαλέψαμε, και πριν προλάβει να κάνει οποιαδήποτε άλλη κίνηση, την γύρισα στα τέσσερα, της έχω ανοίξει τα πόδια και της τον έχω βάλει με τόση δύναμη που τα αρχίδια μου χτυπούσαν πάνω της. Την έβλεπα από τον απέναντι καθρέφτη να σφίγγει τις γροθιές της πάνω στα σεντόνια καθώς το πρόσωπό της έκανε μορφασμούς ευχαρίστησης.

 

 

 

Έβαλα τα χέρια μου στα βυζιά της, την τράβηξα ακόμη περισσότερο πάνω μου θέλωντας να μην της αφήσω ούτε εκατοστό αγάμητο, έσκυψα πάνω από την πλάτη της και της ψιθύρισα στο αυτί:

 

 

 

-Σ’αρέσει πουτανάκι πώς σε σκίζω;

 

 

 

-Ναι… ναι… Σκίσε με πουτσαρά μου! Σκίσε με…

 

 

 

Την πηδούσα με δύναμη, σαν να ήθελα να την εκδικηθώ για τα τόσα χρόνια από το Λύκειο που όποτε την θυμόμουν, πέθαινα στη μαλακία για χάρη της. Μέσα στην νιρβάνα που ήμουν ένιωσα το εργαλείο μου να πλημμυρίζει με σπέρμα. Βγαίνω από μέσα της κρατώντας τον δυνατά για να μη χύσω, της λέω να ανοίξει το στόμα της, τον βάζω μέσα και αφήνοντας το χέρι μου αδειάζω έχουν γεμίσει τα μελανιασμένα αρχίδια μου. Τα φλόκια έφευγαν προς κάθε κατεύθυνση. Στο τέλος της έκλεισα το στόμα, και την προστάζω:

 

 

 

-Κατάπιε τα!

 

 

 

Μετά από αυτό, ήμασταν και οι δυο πτώματα. Η Κατερίνα πήγε μέχρι την τουαλέτα να κατουρήσει και της είπα να αφήσει την πόρτα ανοιχτή ώστε να την βλέπω… Όταν γύρισε και ξάπλωσε δίπλα μου, το μυαλό μου ήταν άδειο αλλά και γεμάτο ενέργεια. Άρχισα να την χαιδεύω στην πλάτη και στον κώλο, φτάνοντας ως την τρυπούλα της. Το πιασε το υπονοούμενο και γύρισε ολόκληρη. Πήγα από πίσω της, της σήκωσα την μέση και άρχισα να την γλύφω. Σε λίγη ώρα η πούτσα μου ήταν και πάλι όρθια. Φόρεσα προφυλακτικό, της σάλιωσα την τρυπούλα και άρχισα να μπαίνω στο κωλαράκι της, αλλά δεν…

 

 

 

-Πολύ στενή πουτανίτσα είσαι!

 

 

 

-Δεύτερη φορά με γαμάνε από τον κώλο…

 

 

 

Με αρκετή υπομονή μπήκε τελικά και άρχισα να τον πηγαινοφέρνω αργά. Σιγά-σιγά άρχισα να την πηδάω γρηγορότερα και έβλεπα ότι κι αυτή το ευχαριστιόταν από την έκφρασή της.

 

 

 

-«Συνέχισε έτσι καβλιάρη μου, κάνε με δικιά σου», μου είπε με αχνή φωνή.

 

 

 

Μην μπορώντας άλλο να αντέξω και από την κούραση, τον βγάζω, την γυρίζω και αρχίζει να μου τον παίζει, και λίγο αργότερα έχυσα πάνω στα βυζιά της καθώς κοιτιόμασταν έντονα στα μάτια.

 

 

 

Στο τέλος ήμουν τόσο άδειος από δύναμη που δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Είχε αρχίσει κιόλας να ξημερώνει, οπότε σηκωθήκαμε μετά από κανα μισάωρο ακίνητοι, κάναμε ένα ντουζάκι, κατεβήκαμε για πρωινό και την πήγα σπίτι.

 

 

 

Έκτοτε, δεν ξαναμιλήσαμε, αν και συνεχίζουμε κάτι τυπικά μέσα από το facebook. Πλέον έχει βρει γκόμενο, αν και πιστεύω ότι αν της έκανα ένα τηλέφωνο δεν θα μου αρνιόταν. Αλλιώς στο επόμενο reunion…