Μπατσινα 1

 

ΜΠΑΤΣΙΝΑ 1

Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τις ιστορίες σας και αποφάσισα κ εγώ να γράψω τη δική μου. (Προτού αρχίσω να απολογηθώ για την ΚΑΛΗ μου ορθογραφία).

Είχαμε γενέθλια της κοπέλας μου και κάναμε ένα πάρτυ σπίτι μας γύρω στα 20 άτομα περίπου, εγώ είχα καλεσμένους ένα δυο φίλους οι άλλοι ήτανε απ την πλευρά της αρραβωνιαστικιάς μου.

Η Βαλεντίνα (τυχαίο όνομα) είναι πολύ όμορφη κοπέλα ψιλή, ωραίο στήθος και ένα ωραίο κολαράκι που αν την έβλεπε κάποιος με το μαγιό θα του έκανε εντύπωση το μεγάλο ταττού που είχε στον κόλο που ανέβαινε μέχρι τη μέση της.

Η Βαλεντίνα μου ήταν αστυνομικός και έτσι στην παρέα είχαμε αρκετούς αστυνομικούς, και άντρες και κοπέλες.

Θα μπω στο θέμα αμέσως, αν και είμαι πολύ καλός στο να διηγούμε, τόσο άσχετος είμαι με το PC.

Εγώ έξω στην αυλή να κάνω φαγητά και να προσπαθώ να είναι όλα στην εντέλεια για το μωρό μου, σε κάποια φάση κοίταξα να την δω στο πλήθος αλλά μάταια έψαχνα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο αποφάσισα να την ψάξω, μπήκα στη κουζίνα στην σάλα μπας και μιλά με φίλους αλλά τίποτα.

Λέω και εγώ να πάω πάνω προς τα δωμάτια, ανεβαίνω την πρώτη σειρά σκαλιών κάνω δεξιά να ανεβώ και τα υπόλοιπα σκαλιά και βλέπω στην άκρη του δωματίου μας την Έλενα μια συνάδελφο της γυναίκας μου να κοιτάζει προς το δωμάτιο και ξαφνικά να γυρνά το κεφάλι της προς εμένα και να μου φωνάζει «ΣΤΟΠ αστυνομία» (με ύφος πονηρό)! Εγώ με έτσι λίγο χαμένη φωνή της λέω «τί γίνετε»; Και αυτή μου απαντάει «τίποτα καλέ δοκιμάζουμε ρούχα…ερχόμαστε σε λίγο», ok της είπα και κατέβηκα στο πόστο μου να σερβίρω…

Μετά από λίγο είδα τις δυο (αστυνομικίνες) να κατεβαίνουν γελώντας και να τα λένε…Σε κάποια στιγμή όταν ήρθε κοντά μου της λέω «μα τώρα βρήκατε να κάνετε πρόβες?» Και πριν προλάβει να μ απαντήσει είδα στο βάθος να κατεβαίνει απ τα δωμάτια μας ο Μάριος ένας άλλος αστυνομικός ο οποίος ήταν στην βάρδια της γυναίκας μου και της Έλενας. Της λέω αμέσως «τί έκανε αυτός πάνω στα δωμάτια μας»? Και πίνοντας μια γουλιά απ το ποτό της μου κλείνει το μάτι γυρνώντας μου την πλάτη και μου λεει «μάλλον θα έψαχνε την τουαλέτα» (σημ. Η τουαλέτα είναι μόλις στην βάση των σκαλιών…

Απ εκείνη τη στιγμή, μπορώ να πω και τώρα που το διηγούμαι, είμαι ερεθισμένος και ήμουν ερεθισμένος για αυτά όλα που σκεφτόμουνα, τί έκαναν στo ίδιο μου το κρεβάτι.

Όταν έφυγε ο κόσμος και την ρώτησα τί συνέβη εκεί πάνω, αυτή δεν μ απάντησε, έσκυψε μου έβγαλε τον πούτσο έξω χωρίς να φύγει τα μάτια της απ τα δικά μου και απλά με ρώτησε, «ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ»; Και συνεχίζοντας μου λέει «να είσαι έτσι καλός σύντροφος και θα έχουμε και άλλα τέτοια πάρτυ μωρό μου», μου είπε.

Καταλαβαίνετε τί γυναίκα έχω εγώ! (Δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρω να την δημοσιεύσω λόγο της μη καλής μου σχέσης με το PC, αλλά αν τα καταφέρω θα επανέλθω με το ΜΠΑΤΣΙΝΑ 2, να σας πω κάτι το οποίο μου διηγήθηκε η ίδια μέσα στο περιπολικό πριν να είμαστε μαζί όπως μου είπε 🙂

Απ εκείνη τη μέρα έχουμε κάνει και κάνουμε διάφορα.

Με αγάπη, ο άντρας της αστυνομικίνας.

error: