Στην αξέχαστη 5ήμερη


  Με λένε Αγγελική και χαϊδευτικά με φωνάζουν Άντζι. Θα σας διηγηθώ μια περιπέτεια μου που έζησα πριν κάτι μήνες. Είμαι 18 χρονών και πέρσι πήγαινα 3η λυκείου. κατά τον  Μάρτιο θα πηγαίναμε 5ήμερη στην Ζάκυνθο. Εγώ είχα ετοιμάσει τα πράγματα μου το βράδυ πριν πάμε και ήμουν έτοιμη για την επομενη μέρα. είχα φυσικά πολλές παρέες  στο λύκειο και είχα κανονίσει να είμαστε συνέχεια μαζί. Ξημέρωσε πήγα στο σχολείο και μπήκαμε όλοι στο λεωφορείο να φύγουμε. Εγώ καθόμουν με την κολλητή μου την Καίτη. Μπροστά καθόταν ενα παιδί που το γούσταρα, ο Σπύρος. Με την Καίτη κάναμε συνεχώς βλακείες και γελούσαμε, και συνεχώς έβλεπα τον Σπύρο να γυρνάει πίσω και να μας βλέπει. αργότερα όταν επιβιβαστήκαμε στο πλοίο. Εγώ είχα ναυτία και καθόμουν έξω και έπερνα συνεχώς βαθιές ανάσες. Σε μια στιγμή έρχετε ο Σπύρος και με ρωτάει γτ κάθομαι μόνη μου. του είπα οτι ζαλίζομαι και αρχίσαμε και πιάσαμε κουβέντα για διάφορα και άσχετα πράγματα. Σε λίγο μου είπε ότι χώρισε το προηγούμενο βράδυ και ότι είναι λιγο στεναχωρημένος. Μου είπε επίσης ότι αυτή η εκδρομή θέλει να του μείνει αξέχαστη. Εγώ δεν κατάλαβα προς το τι να του μείνει αξέχαστη αλλά δε φανέρωσα την απορία μου. Σε λίγη ώρα φτάσαμε. για να μην τα πολυλογώ οι 2 1ες μέρες περάσαν απλά. 

Την 3η μέρα πήρα τηλ. το αγόρι μου τον Νίκο να του πω πως περνάω (δεν πήγενε λύκειο, σπούδαζε). αυτός μου είπε να χωρίσουμε και εκεί έγινα χάλια. Αρχισα να κλαίω και ήθελα να ξεσπάσω. οι φίλες μου είχαν πάει για μπάνιο. ξαφνικά χτυπάει η πόρτα του δωματίου και πήγα να ανοίξω αφού σκούπισα λίγο τα δάκρυά μου. Ήταν ο Σπύρος. Με βλέπει έτσι κλαμένη και με ρωτάει. 

– Τι έγινε γτ κλαις Άντζι?

– τπτ άστο. Εσύ τι θες?

– Ηθελα να πάμε για καφε. Εσυ είσαι καλά πες μου τι έχεις. 

– Να μωρέ χώρισα.  Αστο χέστο πάω να ετημαστώ και έρχομαι να βγούμε.

– Σίγουρα?

– Ναι…και οπως κάνω για να φύγω με πιάνει και  με φιλάει στο στόμα.Ανατρίχιασα και του είπα.

– τι κάνεις? Άστο καλύτερα. 

– Θέλω αυτή η 5ήμερη να μου μείνει αξέχαστη το ίδιο και σένα.

 Τον φίλησα και του έβγαλα την μπλούζα και τον ξάπλωσα.Κάθισα πάνω στον πούτσο του και του είπα

– Οκ  μωρό μου αλλά το πάνω χέρι θα το χω εγώ…και του κλείσα το μάτι.

– έτσι μωρό μου με τρελένεις..είπε.

τον φιλόυσα στο στόμα δυνατά ώστε είχαν στεγνώσει τα χείλια μου. έβγαλα την γλώσσα μου και του γλυψα τα χείλια. Άρχισα να κατεβένω και φιλόυσα το στήθος του και τους κιλοιακούς του. Ήταν τρέλα το άτομο. Και μεγαλϋτερα τρέλα έπαθα μολις του έβγαλα το παντελόνι. πήρα τον πούτσο του στα χέρια μου και άρχισα να του τον παίζω. τον έβαλα στο στόμα μου και τον τσιμπούκωνα  με όλη μου την δύναμη. Αυτός πίεζε το κεφάλι μου στο καυλί του και αναστέναζε. με γύρησε και μου βγαλε την μπλούζα μου έγλυψε τα βυζιά και της ρογίτσες μου που είχαν σκληρήνει. πήγε να μου βγάλει το παντελόνι και τον σταμάτησα διότι ήμουν στις δύσκολες μέρες μου. Καταλαβένοντας αλλά με ένα ύφος απογοήτευσης του πήρα λίγη ώρα ακόμα πίπα και έχυσε στο πρόσωπό μου. πήγα πλήθηκα και πήγα πάλι στο δωμάτιο. Ο Σπύρος έβαλε το παντελόνι του και μου είπε.

– Μόλις περάσει θα έχει κ συνέχεια?

– νι μωρό μου του απάντησα και έφυγε.

Την τελαιυτέα μέρα που δεν υπήρχε πια αυτό. του έστειλα μνμ κ ήρθε στο δωμάτιο μου. Με πήρε αμέσως αγκαλιΆ κ του κατ΄εβασα το παντελόνι. Αρχισα να του παίρνω πίπα για λίγο κ ξαφνικά με τράβηξε και με ρηξε στο κρεβάτι. Μου κατέβασε το παντελόνι και έγλυφε ασταμάτητα το μουνάκι μου που κόντευε να σκάσει απ τν καύλα. μου έβγαλε την μπλούζα και χούφτωσε τα βυζάκια μου. ξαφνικά με άρπαξε και με σήκωσε κρατώντας τα μπούτια μου και ακο’υμπησε στον τοίχο. Εμπενε αργα μέσα μου και δυνάμωνε σιγά σιγά. Ωμος κουράστηκε και κάτσαμε στο κρεβάτι ο ένας απέναντι απ τον άλλον,άπλωσε αυτός τα πόδια του με κρατούσε απ την μέση και τα πόδια μου ήταν πάνω απ τα χέρια του. αυτη η σταση μαρεσε πολυ. Καναμε 2 -3 ακόμα στάσεις αλλα δε τς θυμάμε καλα. σε Λίγο έχυσε στο στόμα μου. το κατάπια. 1η φορά χύνουν στο στόμα μου. Ηταν φανταστικό. 

Με τον Σπύρο τα φτιάξαμε και είμαστε ακόμα μαζί. Είναι φανταστικός τύπος και συνέχεια μου μαθαίνει καινούρια πράγματα για το σεξ. τον αγαπώ πολύ κ δεν θέλω να το χάσω…

Ααα!! επίσης αυτή η εκδρομή μου έμεινε αξέχαστη.! 😉 

error: