Το δεύτερο πήδημα της Μαριαννας

Ήταν Κυριακή μεσημέρι και την πέτυχα ξανά την Μαριάννα μόνη της σε μια έκθεση να κάθεται και να περιμένει τον άντρα της.
Αμέσως μόλις την είδα πήγα να την χαιρετήσω ,αυτή άρπαξε αμέσως την ευκαιρία και αφού με χαιρέτησε έστρεψε το βλέμμα της στον πούτσο μου για όση ώρα της μιλούσα. Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του ,σαν να μου έλεγε ότι διψάει για πήδημα και ότι θέλει να την ξεσκίσω.
Εγώ αμέσως πήρα το μήνυμα και για όσο ήμασταν στην έκθεση κοίταγα συνέχεια τη κωλάρα της και τις βυζάρες της ώστε να την κάνω να καταλάβει ότι θα φρόντιζα να βρω ευκαιρία σύντομα να την ξεσκίσω στον πούτσο ,στο γλυφομούνι και στο τσιμπούκωμα.
Ο 20 εκατοστά παχύς πούτσος μου ήταν έτοιμος να πεταχτεί έξω από το παντελόνι…αλλά θα περίμενα την κατάλληλη στιγμή.
Έτσι όπως και έγινε… μετά από μερικούς μήνες πήγα στο σπίτι της για κάτι επισκευές που ήθελε.Ο άντρας της έλειπε.Με το που πήγα σπίτι της ζήτησα να πάω και καλά τουαλέτα .Μόλις μπήκα στην τουαλέτα ,αυτή κλειδώνει την εξώπορτα του σπιτιού και αμέσως έρχεται μέσα στην τουαλέτα ,σβήνει το φως ,κλειδώνει την πόρτα της τουαλέτας ,βγάλει όλα τα ρούχα της και πέφτει στο πάτωμα στημένη στα τέσσερα με το κεφάλι της κάτω στο πάτωμα και την κωλάρα της τεντωμένη για πισωκολλητό ,και μου λέει …Γρήγορα δώσε μου ένα τσιμπούκι και αμέσως κάνε μου γλυφομούνι από πίσω  για να γκαβλώσω,και μετά  φόρα προφυλακτικό και ξεκινά να με πηδάς όπως γουστάρεις ,αλλά μην κάνεις θόρυβο και μην μου αφήσεις σημάδια από τις κωλόμπατσες. 
Σε κλάσματα δευτερολέπτου ,βγάζω τα ρούχα μου και της βουλώνω το στόμα με την πούτσα μου.Αυτή αμέσως άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι,μου έγλυφε όλο τον πουτσοκέφαλο και μου τον ρουφούσε όλον.ενω ήταν στημένη στα τέσσερα.
Αμέσως εγώ πάω από πίσω της και όπως ήταν στο πάτωμα στημένη ξαπλώνω και αρχίζω να της γλύφω το μουνάκι της ,το οποίο αμέσως γέμησε υγρά,έτοιμο να γαμηθεί.Αυτή μου λέει..Άσε το γλύψιμο και βούτα τον πουτσαρά μου γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο.Θελω να με κάνεις να χύσώ και να με χτυπάς στην κωλάρα μου όσο με πηδάς.
Φοράω αμέσως προφυλακτικό και όπως ήταν στημένη άρχισα να της τον βάζω λίγο λίγο αργά στην αρχή και τρίβοντας τον πάνω στα χειλομουνα της.Μόλις άνοιξε για τα καλά το μουνι της ,της τον βάζω όλον μέσα .Απίστευτη αίσθηση .Το ζεστό μουνι της τύλιξε τον πούτσο μου και αυτή άρχισε να μιλάει πρόστυχα  ενω την πηδούσα .Της δίνω δύο δυνατές μπατσες στην κωλάρα της και αυτή μου πιάνει με το ένα χέρι της τα αρχιδια μου και τα σφιγκει λέγοντας μου…Παλιό μαλάκα σκίτσο μου ,σκιστο μου το μουνακι μου γιατί δεν έχουμε χρόνο.
Αρχίζω και την πηδάω όλο και πιο γρήγορα ενώ ταυτόχρονα της πιάνω τα βυζιά και της παίζω με το ένα δάχτυλο μου και το μουνι της ….σε λίγο αρχίζει να λέει στα τα χύνω χύνω και να κουνιέται ασταμάτητα…μόλις έχυσε εγώ συνέχιζα κανονικά να την πηδάω αλλά αυτή είχε παραδώσει εντελώς….μούγκριζε ότι την έχω ξεσκίσει και ότι θέλει να μην σταματήσω….μετά από 20 λεπτά και αφού την πήρα και πίσωκολητο και από πάνω και από κάτω και όρθια ,χύνω και αμέσως βγάζω το προφυλακτικό και της τον δίνω στο στόμα και αυτή σαν λυσσασμένη milfαρα τον ρουφάει όλον.
Μόλις τελειώσαμε το γαμήσι ντύθηκα,την φίλησα και έφυγα αμέσως.
Αυτή αναμαλιασμένη και ξεσκισμένη μου είπε ότι θα το ξανακάνουμε μετά από λίγους μήνες ξανά.
Τελικά το γαμήσι με milf που γνωρίζεις ότι θα είναι εχέμυθη, που ξέρει να πηδιέται και που δεν έχει απαιτήσεις ,είναι ότι καλύτερο υπάρχει. 

error: