Η γυναικα μου , η αδερφή μου και η κουμπάρα

Η ιστορία μου είναι αληθινή . Μετά από πέντε χρόνια γάμου κάτι άρχισε να με ενοχλεί στη σεξουαλική συμπεριφορά της γυναίκας μου . Άρχισε να μου ζητάει περισσότερο γλυφομούνι και να την μαλακίζω με τους δονητές της και αρκετές φορές την έπιασα να μαλακίζεται μόνη της κάτι που δεν συνήθιζε Δεν έδωσα και πολύ σημασία , αλλά μέσα μου κάτι με έτρωγε . Μία Παρασκευή μου ανακοίνωσε ότι θα πήγαινε να μείνει στο σπίτι της αδερφής μου γιατί ο γαμπρός μου θα έλειπε για δυο μέρες και αυτή φοβόταν . Ήταν φυσικό μιας και η αδερφή μου έμενε σε μονοκατοικία κάπου στη Πεντέλη .

Ετοίμασε μια μικρή βαλίτσα και έφυγε . Το βράδυ ήμουν στο κρεβάτι , άνοιξα το συρτάρι του κομοδίνου της γυναίκας μου για να βρω το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης , όταν διαπίστωσα πως έλειπαν και οι τρεις δονητές της . Προφανώς τους είχε πάρει μαζί της . Άρχισα να κάνω διάφορες σκέψεις ,τη φανταζόμουνα να μαλακίζεται μαζί με την αδερφή μου , να αλληλομαλακίζονται , να κάνουν λεσβιακό . Με τις σκέψεις αυτές άρχισα να τον παίζω άγρια .

Η σκέψη όμως που με έκανε να χύσω ήταν ότι ξαφνικά γύρισε ο γαμπρός μου , τις έπιασε να γαμιούνται και μπήκε και αυτός στο παιχνίδι . Τον φανταζόμουνα να γαμάει τη γυναίκα μου και καύλωνα αφάνταστα. Μετά από μία τριπλή μαλακία . κοιμήθηκα .

Το επόμενο πρωί , με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν θα πήγαινα το μεσημέρι στο σπίτι της αδερφής μου για φαγητό . Της απάντησα πως είχα ένα δύσκολο ραντεβού με πελάτη και πως θα ξεμπέρδευα γύρω στις έξι με επτά το απόγευμα . Μάλλον ευχάριστα το άκουσε !! Ήταν μία το μεσημέρι όταν με πήρε τηλέφωνο ο πελάτης και μου ακύρωσε το ραντεβού .

Πήρα τηλέφωνο να την ειδοποιήσω πως θα πήγαινα στο σπίτι της αδερφής μου αλλά δεν απάντησε ούτε στο κινητό , ούτε στο σταθερό . Θα ήταν στη πισίνα σκέφτηκα και έτσι ξεκίνησα να πάω . Μετά από μισή ώρα έφτασα στο σπίτι . Όταν κτύπησα το κουδούνι και δεν μου άνοιξε κανείς , πήρα τα κλειδιά του σπιτιού της από το αυτοκίνητο μου και μπήκα στην αυλή . Παραξενεύτηκα γιατί στην πισίνα δεν ήταν κανείς . Η πόρτα της κουζίνας που έβλεπε στο κήπο ήταν μισάνοιχτη και μπήκα μέσα . Προχώρησα στο σαλόνι και δεν ήταν κανείς . Θα είχαν βγεί σκέφτηκα και μιας και έκανε αρκετή ζέστη σκέφτηκα να ρίξω μια βουτιά στη πισίνα . Είχα μείνει με το σλίπ όταν άκουσα θόρυβο από τον πάνω όροφο . Όπως ήμουν ξυπόλυτος , ανέβηκα σιγά – σιγά .

Ο θόρυβος ερχόταν από τη κρεβατοκάμαρα της αδερφής μου . Πλησιάζοντας αυτό που είδα με άφησε άγαλμα . Στο κρεβάτι γυμνές ήταν η γυναίκα μου , η αδερφή μου και η κουμπάρα μας . Η γυναίκα μου ξαπλωμένη ανάσκελα με ένα δονητή να τρίβει τα βυζιά της , η κουμπάρα γονατιστή έκανε της γλυφομούνι και η αδερφή μου φόραγε ένα στράπον και γαμούσε τη κουμπάρα από πίσω . Κοιτώντας τες ο πούτσος μου έγινε κάγκελο .

Το απρόβλεπτο θέαμα με είχε συνεπάρει . Χωρίς να σκεφτώ τίποτα και τελείως μηχανικά , έβγαλα το πούτσο μου έξω και άρχισα να τον παίζω . Μετά από λίγο ΄όπως ήταν φυσικό έχυσα . Ήταν τέτοια η καύλα μου που δεν προσπάθησα να χύσω στη παλάμη μου και τα χύσια μου σκορπίστηκαν στο πάτωμα . Με το που έχυσα με έπιασε κάτι σαν πανικός και κατέβηκα κάτω σχεδόν τρέχοντας . Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω . Από τη μία μεριά σκεφτόμουν να μπώ στο παιχνίδι τους και από την άλλη σκεφτόμουνα πως δεν μπορούσα να το κάνω με την αδερφή μου μαζί .Βγήκα στο κήπο , πλησίασα τη πισίνα , έβγαλα το σλιπ μου και βούτηξα μέσα για να ηρεμήσω. Δεν ξέρω πόση ώρα ήμουν μέσα στο νερό . Θα πρέπει να είχε περάσει πάνω από μισή ώρα όταν βλέπω τη γυναίκα μου να έρχεται σχεδόν τρέχοντας με μια πετσέτα γύρω από το κορμί της . Κλαίγοντας αρχίζει να μου λέει «τι κάνεις εδώ μου λές ; Είχες ανέβει και επάνω έ ; μας είδες ; δεν ντρέπεσαι ;ανώμαλε γέμισες το τόπο σπέρμα» Εκείνη τη στιγμή βλέπω τη κουμπάρα να έρχεται φορώντας ένα μπουρνούζι .

«Μαρία , ηρέμησε . Τι είπαμε . Γιάννη βγες έξω και έλα μέσα να κουβεντιάσουμε». Πιάνει τη γυναίκα μου από το χέρι και την τραβάει προς το σπίτι . Όπως πήγα να βγω συνειδητοποιώ ότι δεν είχα πάρει πετσέτα Ασυναίσθητα φωνάζω «μια πετσέτα μπορώ να έχω ;» . Τότε βλέπω τη κουμπάρα να σταματάει , να βγάζει το μπουρνούζι και να μου το πετάει λέγοντας παράλληλα «ούτως ή άλλως με έχεις δει ήδη γυμνή» . Καθυστέρησα λίγο να μπω στο σπίτι . Ήταν καθισμένες και οι τρεις τους στο μεγάλο καναπέ . Η γυναίκα μου ήταν στη μέση με τη πετσέτα ακόμη γύρω από το κορμί της , η αδερφή μου και η κουμπάρα φόραγαν από μία ρόμπα κοντή . Η γυναίκα μου σε κατάσταση σοκ έκλεγε και είχε σκύψει πάνω στην αγκαλιά της αδερφής μου . Κάθισα στη πολυθρόνα απέναντί τους και κοίταζα απορημένος τη γυναίκα μου . Τότε η κουμπάρα λέει «Μαράκι , έλα σταμάτα . Δεν έγινε τίποτα .Θα τα ξεκαθαρίσουμε τώρα όλα» .

Γυρνάει προς το μέρος μου και συνεχίζει «Από τα αποτελέσματα κατάλαβα πως αυτό που είδες επάνω σου άρεσε και μάλλον σου παρά άρεσε . Για πες μας , τι σκέφτεσαι ; πως το έχεις πάρει το όλο θέμα ; Τι έχεις να πείς; Το καταλαβαίνω πως σοκαρίστηκες και συ λίγο , αλλά πές μας όλο το σκηνικό . Από την αρχή» . Με κοιτάζει με νόημα δείχνοντάς μου τη γυναίκα μου .ώστε να προσέξω τι θα πώ . Όση ώρα μιλούσε η κουμπάρα μας πρόσεξα πως η γυναίκα μου είχε σταματήσει να κλαίει αλλά παρέμεινε στην αγκαλιά της αδερφής μου , η οποία δεν με κοιτούσε . «Λοιπόν» άρχισα να λέω «έγω χτύπησα το κουδούνι αλλά δεν μου ανοίξατε , οπότε μπήκα μέσα . Επειδή δεν σας είδα κάτω , νόμισα πως είχατε βγει έξω οπότε γδύθηκα για να κάνω μια βουτιά . Εκείνη τη στιγμή άκουσα θόρυβο από πάνω και έτσι ανέβηκα. Όταν σας είδα έμεινα γιατί απλά δεν είχα ποτέ φανταστεί , μάλλον πιστέψει ότι η Μαίρη με την αδερφή μου θα το έκαναν ποτέ μαζί . Ούτε φυσικά περίμενα να δώ και σένα . Το αν τις έχω φανταστεί να πηδιούνται ; . Εχτές το βράδυ που είδα πως έλειπαν οι δονητές της Μαρίας αυτό ακριβώς φαντάστηκα και δεν σου κρύβω πως τον έπαιξα και όχι μια φορά μόνο . Τώρα το ότι βρήκα και σένα στο κόλπο , ε! αυτό δεν το περίμενα . Και σένα σε έχω φανταστεί να πηδιέσαι με τη Μαρία και όχι μόνο με τη Μαρία. Στο υπέροχο αυτό θέαμα , καύλωσα υπερβολικά και τον έπαιξα . Σκέφτηκα προς στιγμή να σας ορμήξω αλλά δεν ήθελα να σας τη χαλάσω . Αυτά !!! . Δεν βρίσκω κάτι το κακό ή το ανώμαλο σε όλη αυτή τη φάση . Ότι σας είδα και τοις τρεις ; Απίστευτο και μοναδικό δώρο .

Άσε που και οι τρεις σας είστε μουνάρες» . Όση ώρα μιλούσα η γυναίκα μου είχε σταματήσει να κλαίει , είχε σηκωθεί και με κοίταζε στα μάτια . Το ίδιο και η αδερφή μου . Ξαναπαίρνει το λόγο η Ελένη η κουμπάρα και μου λέει «Δηλαδή ρε Γιάννη θα μας γαμούσες και τις τρείς ; και τη Καίτη και ας είναι αδερφή σου ;» . Κοιτάζω τη Καίτη και λέω «Συγνώμη ρε Καίτη , αδέρφια είμαστε αλλά με καυλώνεις μια ζωή . Εχθές αυτή τη φαντασίωση που σας είπα . Και συ ρε Μαρία πόσες φορές δεν σου έχω πει πως με καυλώνει αφάνταστα η σκέψη ότι πηδιέσαι με άλλη ; . Νομίζεις πως δεν το έχω καταλάβει πως εδώ και τρεις μήνες πηδιέσαι με γυναίκα ;. και συ ρε Ελένη , από πότε πηδιέσαι μαζί τους ;» . Τότε έγινε το απρόσμενο . Η γυναίκα μου σηκώθηκε και ήρθε και κάθισε πάνω στα πόδια μου αγκαλιάζοντάς με και δίνοντας μου ένα φοβερό γλωσόφιλο. Όπως με αγκάλιασε της γλίστρησε η πετσέτα και έμεινε τελείως γυμνή στην αγκαλιά μου . Ο πούτσος μου έγινε κάγκελο . Κοιτάζω προς την αδερφή μου τη είδα πως κοιτούσε την Ελένη και χαμογελούσε . Η Μαρία νοιώθοντας το καυλί μου όρθιο απλώνει το χέρι της , μου ανοίγει το μπουρνούζι , ανασηκώνεται και κάθεται επάνω μου χώνοντας το μέσα στο μουνί της που ήταν ήδη μούσκεμα .

Έτσι ξεκίνησε ένα απίστευτο γαμήσι . Η γυναίκα μου ανεβοκατέβαινε σαν τρελή πάνω στο καυλί μου , ξαφνικά βλέπω την αδερφή μου τελείως γυμνή να την έχει αγκαλιάσει από πίσω και να τρίβει τα βυζιά της γυναίκας μου , κοιτάζοντας με στα μάτια και η Ελένη είχε γονατίσει μπροστά στη πολυθρόνα που καθόμουνα και μου έγλυφε τα αρχίδια μου ενώ συγχρόνως έτριβε τη κλειτορίδα της γυναίκας μου . Ζούσα ένα όνειρο . Η γυναίκα μου άρχισε να ουρλιάζει . Έχυνε!! Η όλη ιστορία την είχε καυλώσει πολύ και έχυνε . Ένοιωσα τα ζουμιά της στο καυλί μου . Με το που έχυσε , σηκώθηκε και πιάνει το κεφάλι της αδερφής μου τη σπρώχνει πάνω στο πούτσο μου . Τώρα ήταν και οι τρεις σκυμμένες πάνω στο καυλί μου . Ξαφνικά η Μαρία και η Ελένη αποτραβιούνται και αφήνουν την αδερφή μου να μου κάνει πίπα . Δεν θα άντεχα και πολύ . Όταν ένοιωσα πως θα χύσω της φωνάζω «τραβήξου χύνω» .

Τότε συναίβει το απροσδόκητο. Η αδερφή μου αντί να τραβηχτεί άρχισε να τον βυζαίνει με μανία . Δεν άντεξα και άρχισα να χύνω στο στόμα της . Αυτή μου τον ρούφαγε και κατάπινε το σπέρμα μου . Ενώ είχα στεγνώσει αυτή συνέχισε να μου τον ρουφάει . Αντί να μου πέσει ο πούτσος μου έμεινε κάγκελο . Τότε η αδερφή μου σηκώθηκε και με μια κίνηση πήρε θέση πάνω στο καυλί μου χώνοντάς το μέσα στο καταμουσκεμένο μουνί της . Δεν το πίστευα πως γαμούσα την αδερφή μου. Κοίταξα προς τη γυναίκα μου και την Ελένη . Αυτές είχαν καθίσει στο καναπέ δίπλα – δίπλα , η μία μαλάκιζε την άλλη κοιτώντας μας . Στη στάση αυτή νοιώθω το μουνί της αδερφής μου να συσπάται και να αρχίζει να χύνει .

Σκύβει στο αυτί μου και μου λέει «αδερφάκι , θέλω τώρα να με γαμήσεις από πίσω , θα σου στηθώ και θέλω να χύσεις μέσα μου» . Με το που το λέει , σηκώνεται , γονατίζει μπροστά στα ανοικτά πόδια της γυναίκας μου βάζοντας το κεφάλι της στο μουνί της , μου κάνει νόημα να της τον χώσω . Πήρα το μαξιλάρι από το καναπέ , γονατίζω επάνω του και ευθυγραμμίζοντας το καυλί μου με τον κώλο της , βάζω λίγο σάλιο στη τρύπα της της τον έχωσα . Μπήκα μέσα της χωρίς καμία δυσκολία . Η αδερφή μου άρχισε να κάνει γλυφομούνι στη γυναίκα μου και τότε η κουμπάρα σηκώθηκε και καβαλώντας την αδερφή μου , μου φέρνει το ξυρισμένο μουνάκι της στο στόμα φωνάζοντας «γλύψε με , κάνε με να χύσω με τη γλώσσα σου» . Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχυσα , δεν θυμάμαι πόσες φορές γάμησα την αδερφή μου από το μουνί και πόσες φορές από το κώλο . Πόσες πίπες μου πήρε . Πόσες φορές γάμησα τη κουμπάρα και πόσες τη γυναίκα μου .Πάντως μετά από εκείνη τη μέρα ήμουν πλέον ο ποιο ευτυχισμένος άντρας στο κόσμο . Αυτή ήταν ή αρχή .

error: