Ένα μήνα με Άραβα εραστή…

Μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία θα μας αφηγηθεί πιο κάω η φίλη μου Φιλιώ

Είμαι η Φιλιώ. Νέα και ωραία και πολύ σέξι, όπως μου λένε όσοι με γνωρίζουν. Αυτό το αντιλαμβάνομαι και η ίδια, γιατί όπου βρεθώ βλέπω άντρες όλων των ηλικιών να με κοιτάνε λαίμαργα, με ανεβασμένο το λίμπιιτό τους, και να με φλερτάρουν επίμονα. Τους διεγείρω έντονη την επιθυμία να με πηδήξουν. Αυτό με κολακεύει ιδιαίτερα όχι μόνο γιατί ικανοποιεί τη γυναικεία αυταρέσκειά μου, αλλά και γιατί μου δίνει την ευκαιρία να έχω ευρύτατο πεδίο επιλογής ερωτικών συντρόφων.

Έχω, από μαθήτρια του δημοτικού, αποτινάξει από πάνω μου όλα τα ταμπού γύρω από το σεξ και θέλω να θεωρούμαι οπαδός του ελεύθερου έρωτα. Ήδη από τα γυμνασιακά μου χρόνια και καθόλη τη φοίτησή μου στο Λύκειο και στο Πανεπιστήμιο είχα το αγόρι μου με το οποίo είχαμε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.

Ήτανε, λοιπόν, μόλις τελειώσαμε το πανεπιστήμιο που το αγόρι μου έφυγε για ανώτερες σπουδές στο εξωτερικό κι εγώ έμεινα χωρίς αγόρι. Είπα να κάνω ένα ταξίδι στη Βηρυτό γιατί πάντα με τραβούσε αυτή η χώρα, τα τουριστικά αξιοθέατά της, οι άνθρωποί της. Φίλος Λιβανέζος μου έβαλε μια αγγελία, μαζί με τη φωτογραφία μου, σε μια εφημερίδα της Βηρυτού ότι ζητώ επιπλωμένο δωμάτιο διαμονής στο κέντρο της πόλης για ένα μήνα. Έλαβα δεκάδες γράμματα που μου πρόσφεραν αυτό που ζητούσα. Μερικοί μάλιστα μου έστειλαν και φωτογραφίες του δωματίου και  με διαβεβαίωναν ότι ήταν πρόθυμοι να με φιλοξενήσουν δωρεάν.

Διάλεξα από τις φωτογραφίες το δωμάτιο που μου άρεσε πιο πολύ, έγραψα στον ιδιοκτήτη να μου το κρατήσει για όλο τον Ιούλιο και σε λίγες μέρες βρισκόμουνα κιόλας εκεί. Ο ιδιοκτήτης, ένας ομορφάνθρωπος Άραβας πολύ σέξι, ήταν ιδιοκτήτης μιας μπιραρίας που βρισκόταν στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας. Με οδήγησε στο δωμάτιό μου με πολύ μεγάλη ευγένεια και με προσκάλεσε, όποτε θέλω, να πηγαίνω στην μπιραρία του. Είχε κιόλας πέσει το σκοτάδι, ξάπλωσα λίγο να αναπαυθώ, ύστερα έκανα ένα ντους και κατέβηκα στην μπιραρία για να τη γνωρίσω.. Με υποδέχτηκε με μιαν εδαφιαία υπόκλιση ο ιδιοκτήτης, με οδήγησε σε ένα τραπεζάκι και έκατσε μαζί μου να μου κάνει παρέα. Κάλεσε το γκαρσόνι και παράγγειλε ποτά και εδέσματα.

Πολλοί Άραβες, νεαρής ηλικίας ως επί το πλείστον, αλλά και ξένοι τουρίστες κάθονταν στον κυκλικό πάγκο και σε πολλά τραπεζάκια, άλλοι συνοδευόμενοι από γυναίκες κι άλλοι να με κοιτάνε λαίμαργα από τον πάγκο και από τα τραπεζάκια. Ήρθανε τα ποτά και τα πλούσια εδέσματα, τρώγαμε και πίναμε μέχρι σκασίλας. Ο ιδιοκτήτης όλο και με κατατόπιζε για το περιβάλλον μέσα στο οποίο βρέθηκα. Όλοι οι πελάτες του, μου έλεγε, είναι παιδιά των πιο αριστοκρατικών οικογενειών κι αν τυχόν ανάμεσά τους έβλεπα κανένα που μου γούσταρε θα μπορούσε να μου τον στείλει στο δωμάτιό μου.

Καθώς περνούσε η ώρα κι εγώ όλο και μεθούσα πιο πολύ οι γηραιότεροι από την πελατεία φεύγανε με τις γυναίκες τους και μένανε μόνο οι νέοι, άλλοι ολομόναχοι να με κοιτάνε με τον πόθο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους και άλλοι να χαζογελάνε στον πάγκο ή σε κανένα τραπεζάκι ύστερα από κάνα αστειάκι με γυναίκες του γηραιότερου επαγγέλματος στον κόσμο. Ο ιδιοκτήτης μου ζητούσε πού και πού συγνώμη για να πάει να δώσει κάποια οδηγία κι ύστερα επέστρεφε για να μου επιβεβαιώσει ότι αν μου άρεσε κανένα παιδί θα μπορούσε να διευθετήσει γνωριμία μας.

Είχα κιόλας μεθύσει για καλά και βλέποντας όλους εκείνους τους ωραίους νέους να με κοιτάνε είχε ανάψει και σε μένα η επιθυμία να γνωρίσω κάποιον από αυτούς. Πλησίασα το στόμα μου στο αυτί του ιδιοκτήτη και του είπα την επιλογή μου. Ενθουσιάστηκε. Γιατί, όπως μου είπε, είχε κι ο ίδιος διαλέξει για μένα τον ίδιο νέο. Με ένα νόημά του ο νέος ήρθε στο τραπέζι μας συστηθήκαμε και κάθισε μαζί μας. Ήταν ένας παίδαρος ίσα με κει πάνω, καλοθρεμμένος και πολύ πολύ σέξι.. Ευγενέστατος και συμπαθέστατος. Σε λίγο ο ιδιοκτήτης έφυγε και μας άφησε μόνους. Μιλήσαμε για τα πάντα. Γνωριστήκαμε σε βάθος τρώγοντας και πίνοντας. Όσο πιο πολύ γνωριζόμασταν τόσο πιο πολύ άναβε μέσα μας η επιθυμία να επιστεγάσουμε τη γνωριμία μας με τη σαρκική επαφή.

Είχαν κιόλας περάσει για καλά τα μεσάνυκτα. Η πελατεία αραίωνε όλο και πιο πολύ και ο ευγενέστατος συνοδός μου προσφέρθηκε να με οδηγήσει στο δωμάτιό μου. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο πετάξαμε τα ρούχα μας και ριχτήκαμε στο κρεβάτι. Κάναμε σαν τρελοί. Σαν να γνωρίζαμε για πρώτη φορά τη σαρκική ηδονή. Το κάναμε και το ξανακάναμε πολλές φορές με άψογο συντονισμό.Δοκιμάσαμε τα πάντα. Στοματικό, ιεραποστολικό, πρωκτικό. Και όλες τις φάσεις με επανειλημμένους οργασμούς. Και άφθαστη ηδονή. Ακολούθησε ολιγόλεπτη ανάπαυλα για ξεκούραση, κάναμε ένα ντους, αρωματιστήκαμε και ξαναριχτήκαμε στο κρεβάτι για νέες φάσεις. Ήταν υπέροχος εραστής. Με ένα πέος τεράστιο, ολόϊσιο, κανονικότατο, όλο γλύκα. Δοκιμάσαμε όλα τα είδη σεξ μέχρι τα χαράματα. Με το φως της μέρας έφυγε για το σπίτι του με τη την έκφραση της αμοιβαίας επιθυμίας μας να συναντηθούμε ξανά το βράδυ.

Το βράδυ ήρθε και επαναλήφθηκε η ίδια σεξουαλική πανδαισία. Για ένα ολόκληρο μήνα, όσο δηλαδή κράτησε η παραμονή μου στη Βηρυτό, ερχότανε κάθε βραδάκι και περνούσαμε μαζί όλη τη νύκτα ίσα με το πρωί. Κάθε βράδυ προσθέταμε κάποια καινούργια νότα, πολύ ηδονιστική, στο σεξουαλικό μας μενού.. Έρχεται όμως πάντα κάποια ώρα που η ευτυχία πρέπει να διακοπεί. Έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα. Και γύρισα. Από τότε όμως, μέχρι σήμερα, δεν ξέχασα ούτε στιγμή τις ηδονικές στιγμές που πέρασα μαζί με τον Άραβα εραστή μου.

Φιλιώ

error: