Τώρα χορταίνω το σεξ…

Ονομάζομαι Γρηγόρης, κατάγομαι από νησί και είμαι πρωτοετής φοιτητής Πανεπιστημίου .Όλα τα χρόνια στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο τα πέρασα στερημένος από το σεξ. Για να ικανοποιώ τις σεξουαλικές μου ορμές βάραγα μαλακία και μόνο πολύ σπάνια έβρισκα καμιά δική μας ή ξένη τουρίστρια που με φλέρταρε και ήθελε να κάνουμε σεξ μαζί.. Όταν πέτυχα στις εισαγωγικές εξετάσεις του πανεπιστημίου άναψε μέσα μου η ελπίδα ότι παράλληλα με τις σπουδές μου θα `βρισκα πιο εύκολα στην πόλη ευκαιρίες για σεξ..

Ημουνα πολύ τυχερός. Ψάχνοντας να βρω κατάλληλο μέρος για να μένω στην πόλη έπεσα τυχαία σε μια αγγελία που έλεγε «Ενοικιάζεται δωμάτιο με χρήση κουζίνας, μπάνιου και τουαλέτας κοντά στο Πανεπιστήμιο». Έτρεξα να εξετάσω την περίπτωση. Μου άνοιξε την πόρτα μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ωραίο πρόσωπο, ψηλή, λίγο παχουλή, με τα βυζιά της να εξέχουν προκλητικά και τον κώλο της να κουνιέται ερεθιστικά. Από την πρώτη στιγμή που την είδα άναψε μέσα μου ο πόθος για σεξ μαζί της..

Με οδήγησε στο καθιστικό και μου είπε να μου κεράσει πρώτα ένα γλυκό και να κουβεντιάσουμε λιγάκι πριν μου δείξει το δωμάτιο.. Κάθισα.. ΄Οταν γύρισε με το δίσκο στο χέρι ήτανε ντυμένη με άλλο φόρεμα. Με ένα ντεκολτέ που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του στήθους της και που όταν έσκυψε να μου προσφέρει το γλυκό έβλεπα ολόκληρο το μεγαλείο των βυζιών της. Κάθισε και σήκωσε λιγάκι το φόρεμά της έτσι που έβλεπα τις πολύ προκλητικές γάμπες της. Ζήτησε πληροφορίες για μένα, από πού είμαι, ποια η οικογένειά μου, για τις σπουδές μου και άλλα. Μου είπε ότι εκείνη ήτανε παντρεμένη, πέθανε ο άντρας της, ζούσε με τη σύνταξή του και έμενε μόνη στο σπίτι..

Με έβλεπε με πολύ ενδιαφέρον από πάνω ως κάτω και μου μιλούσε με γλυκύτητα. Σηκωνότατε κάθε λίγο από το καθισμά της και έσκυβε μπροστά μου για να μου δείξει κάτι, μια φωτογραφία ή κάποιο έγγραφο ή κάτι τέτοιο,. Έβλεπα τα βυζιά της κάθε φορά που έσκυβε και τρελαινόμουνα. Η εντύπωσή μου ήτανε ότι της άρεσα και με φλέρταρε, όπως άρεσε και σε μένα και τη φλέρταρα κι εγώ.. Μου έδειξε στη συνέχεια το δωμάτιο, την κουζίνα και την τουαλέτα. Προπορευότανε και περπάταγε με πολλή χάρη και πού και πού άγγιζε απαλά το χέρι της στην πλάτη ή στο βραχίονά μο..Και με ηλέκτριζε ο μαγνητισμός της. Ήτανε όλα της απόλυτης αρέσκειάς μου και το ενοίκιο πολύ συγκαταβατικό. Της είπα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα και κλείσαμε τη συμφωνία.

Πριν φύγω μου είπε ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιώ από τώρα το δωμάτιο έστω κι αν η ενοικίαση άρχιζε από τον επόμενο μήνα.. Μου είπε ακόμα ότι θα μπορούσα να έκανα μπάνιο ή ντους από τώρα άν ήθελα και θα με εφοδίαζε η ίδια με μπουρνούζι και όλα τα άλλα που χρειαζόμουνα. Στο τέλος επέμενε να κάτσουμε ακόμα λίγο στο καθιστικό και να πάρουμε ένα ποτό. Η κάποια επιμονή της για το κάθε ένα από αυτά μου έδωσε την εντύπωση ότι βιαζότανε να είχαμε από τώρα κάποια σεξουαλική επαφή οι δυο μας. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήτανε και για μένα πολύ επιθυμητό.. Της είπα ότι δέχομαι ευχαρίστως την τελευταία πρότασή της να κάτσουμε κι άλλο στο καθιστικό για ένα ποτό.

Πήγε στην κουζίνα κι αντί να φέρει μόνο ένα ποτό έφερε ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι κι ένα δίσκο γεμάτο μεζέδες και ξηρούς καρπούς. Κάτσαμε κι οι δυο κοντά-κοντά στον καναπέ, τρώγαμε και πίναμε κι όσο πιο πολύ μεθούσαμε τόσο πιο τρελά γίνονταν και τα λόγια και τα ερωτικά παιγνίδια μας. Από το πρώτο κιόλας ποτό μου πρόσφερε τα χείλη της και την αγκαλιά της. Την έσφιγγα στην αγκαλιά μου, ένιωθα τα στήθη της να πιέζουν το δικό μου στήθος και απογειωνόμουνα. Στο δεύτερο και τρίτο ποτό πετάξαμε τα ρούχα από πάνω μας και γίναμε ένα σώμα και μια ψυχή. Πήγαμε ύστερα αγκαλιά στην κρεβατοκάμαρά της και ριχτήκαμε σαν τρελοί στο κρεβάτι της.

Το όργιό μας συνεχίστηκε όλη τη νύκτα με πολύ μικρά διαλείμματα. Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι κοντά στο μεσημέρι της άλλης μέρας, μόλις που πρόφτασα να προλάβω την αναχώρηση του καραβιού που θα με έφερνε πίσω στο νησί μου.. Όλες τις επόμενες μέρες, ώσπου να εγκατασταθώ για καλά στο σπίτι της, πέρασαν με τη νοσταλγία της νύκτας εκείνης και με την προσδοκία να μη στερηθώ ποτέ πια το σεξ όσο θα σπούδαζα στην πόλη.

Έφθασε επιτέλους η πολυπόθητη μέρα που εγκαταστάθηκα στο δωμάτιο του σπιτιού της. Στην πραγματικότητα όχι στο δωμάτιο, αλλά στο σπίτι της.. Γιατί τρώμε μαζί, και χαιρόμαστε μαζί τη ζωή. Πλαγιάζουμε κάποτε στο κρεβάτι της και κάποτε στο δικό μου. Μόνο όταν διαβάζω είμαι μόνος. Δεν μου ζήτησε ποτέ ούτε τροφεία ούτε νοίκι. Και το σπουδαιότερο για μένα, χορταίνω το σεξ που τόσο πολύ στερήθηκα όλα αυτά τα χρόνια στο νησί μου.

error: