Η καινούρια

Η καινούρια   Καλησπέρα παιδιά ! Ονομάζομαι Μάνος και η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι εντελώς αληθινή. Πρόκειται για μια εμπειρία που την έζησα πάρα πολύ έντονα, και κράτησε για ένα μεγάλο διάστημα. Επειδή είναι για ‘μένα μια πολύ ιδιαίτερη προσωπική εμπειρία, θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας, και σκοπεύω να την περιγράψω με πολλές λέξεις, γιατί θέλω να τη διηγηθώ όπως ακριβώς την ένιωσα, όπως ακριβώς την έζησα, και όπως ακριβώς έχει χαραχτεί στο μυαλό μου.
Επειδή η πλήρης ιστορία είναι αρκετά μεγάλη θα τη δημοσιεύσω σε δύο μέρη. Αν καμιά / κανείς δε θέλει να διαβάζει ιστορίες με πολλή εισαγωγή, τότε ίσως δεν της αρέσει η συγκεκριμένη ιστορία, και ίσως είναι καλύτερα να διαβάσει κάποια άλλη. Αρχικά να σας πω ότι είμαι 26 χρονών και ότι σπούδασα λαογραφία, θεατρικές σπουδές και ηχοληψία σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.
Τις πρώτες δύο σχολές της τέλειωσα σε Πανεπιστήμιο και η την τρίτη σε κολλέγιο. Εν πάση περιπτώσει, τα τελευταία τρία χρόνια έχω επιστρέψει στην περιοχή μου, που είναι μια επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδος και ασχολούμαι με τη διοργάνωση και την εκτέλεση πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο Δήμο. Και γι’αυτόν ακριβώς το λόγο με ενδιαφέρει αναγκαστικά ό,τι καινούριο γίνεται στην πόλη. Συνήθως δε γίνεται και τίποτα σπουδαίο.
Πρόπερσι όμως συνέβη κάτι που πιστεύω θα με σημαδέψει για όλη μου τη ζωή. Ήρθε το Σεπτέμβριο του 11 ένα αρκετά μυστήριο κορίτσι στην περιοχή μας. Δεν είχε ξανακούσει κανένας τίποτα γι’αυτήν , και κανείς δεν ήξερε από που είναι η καταγωγή της.
Γύρω της υπήρχε μεγάλο μυστήριο και μεγάλο ενδιαφέρον. Έπιασε δουλειά ως γκαρσόνα σε ένα παρακμιακό μπαρ που σύχναζα εκείνη την περίοδο. Δυστυχώς εκείνη την περίοδο δεν μπόρεσα  να τις αποσπάσω κουβέντα γιατί εκείνη την περίοδο η δικιά μου είχε επιστρέψει από τη σχολή της στην Κρήτη για να κάνει ένα εξάμηνο πρακτική στην περιοχή. Από την αρχή αυτή η καινούρια γκόμενα μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Για γκαρσόνα ήταν αρκετά αμίλητη και σχετικά ντροπαλή. Άλλες φορές έμοιαζε ψυχρή αλλά  γενικά έβγαζε μια θετική ενέργεια. Από πλευράς εμφάνισης ήταν επίσης μυστήριο. Είχε απίστευτη φάτσα, φάτσα για περιοδικό με γαλάζια μάτια, χείλη σαρκώδη καλοσχηματισμένα, τέλειο ξανθό μαλλί.
Είχα παρατηρήσει επίσης ότι είχε τεράστιο στήθος. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι σώμα είχε γιατί φορούσε αρκετά φαρδιά ρούχα, αφήνοντας γύρω της ένα μυστήριο. Χωρίς να το ξέρω είχα την εντύπωση ότι γυμνή θα είναι πολύ πιο ωραία απ’ότι ντυμένη. Η «καινούρια γκόμενα» μου είχε γίνει εμμονή. Αλλά όπως πάντα συμβαίνει στην επαρχία το μυστήριο δε θα αργούσε να λυθεί. Η μάνα της είχε καταγωγή από την περιοχή, και χώρισε με τον άντρα της. Μετά από πολλά δικαστήρια και παρατράγουδα, μάνα και κόρη εγκατέλειψαν τη Θες/νίκη και εγκαταστάθηκαν στην πόλη μας. Η κόρη της λεγόταν Άννα και είχε τελειώσει το Χημικό τμήμα στο Αριστοτέλειο.
Αν και φαινόταν απόμακρη και διστακτική γρήγορα έγινε μέρος της κοινωνικής ζωής της πόλης. Άρχισε τα ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Λυκείου και δούλευε γκαρσόνα τις ελεύθερες μέρες τις. Όλοι άρχισαν να κάνουν λόγο για μια εξαιρετική κοπέλα που είναι πολύ καλή στη δουλειά της, κάτι το οποίο ενστιχτωδώς πίστευα και εγώ. Μια μέρα γράφτηκε στο γυμναστήριο της πόλης (ένα είναι το μεγάλο) και εκεί ανταλλάξαμε τις πρώτες ουσιαστικές κουβέντες. Ανταλλάξαμε και τηλέφωνα αλλά δε τόλμησα ποτέ να κάνω κάποια κίνηση, ιδιαίτερα όσο η δικιά μου ήταν στην πόλη. Στο γυμναστήριο λύθηκε και το δεύτερο μυστήριο. Είχε πάρα πολύ ωραίο σώμα.
Τεράστιο και στητό στήθος, στενή μέση και μεγάλα στρογγυλά κωλομέρια. Ήταν κάποια κιλά πάνω από το κανονικό αλλά φαινόταν σφιχτή γκόμενα. Ήταν επίσης ψηλή για κορίτσι. Ασχολιόταν κάποτε με τον αθλητισμό, όπως μου είπε,  μα μετά τα παράτησε και πάχυνε. Όλη η αντρική κοινότητα όμως την έβρισκε πιστεύω σέξυ.
Εγώ από την άλλη ήμουν αθλητικός τύπος, ξανθός γαλανομάτης, μέτριος προς αδύνατος, χωρίς γράμμωση αλλά με σχετικά τριγωνικό σχήμα από τη μέση και πάνω, με ύψος 1,83. Απ’ότι είχα καταλάβει οι γκόμενες με θεωρούσαν εμφανίσιμο.  Και από τη μέση και κάτω πρέπει να αναφέρω ότι είμαι  αρκετά προικισμένος. Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο πιο πολύ αυτό το κορίτσι δεν έβγαινε από τη σκέψη μου. Παρόλο που είχαν περάσει τα χριστούγεννα και η δικιά μου τέλειωνε με την πρακτική της και θα έφευγε ξανά για Κρήτη, δε βρήκα ευκαιρία να κανονίσω κάτι με την Άννα. Μάλιστα ακόμα χειρότερα δεν την έβλεπα πια συχνά ούτε στο γυμναστήριο.
Δυο μέρες όμως αφού έφυγε η δικιά μου συνέβη το μεγάλο απρόοπτο. Εμφανίστηκε η Άννα στο τοπικό θέατρο της περιοχής, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος. Ο Δήμος με εξουσιοδοτούσε σκηνοθέτη και –ας πούμε- παραγωγό θεατρικών παραστάσεων για την περιοχή, και με απόφαση του δημάρχου (που ήταν πρέπει να ομολογήσω θείος μου) θα παίρναμε μέρος σε ένα Πανελλήνιο θεατρικό φεστιβάλ . Ακόμα και σήμερα με το θέατρο ασχολούμαι εδώ στην περιοχή.
Ήρθε λοιπόν ένα πρωί και γράφτηκε στο θεατρικό σύλλογο. Ένα άλλο βασικό στέλεχος που είχε πάει πριν από εμένα την  είχε καλωσορίσει ήδη,  και της είπε ότι δυστυχώς δε γίνεται να παίξει στην τρέχουσα θεατρική παράσταση γιατί είχαμε ήδη μοιράσει τους ρόλους και είχαμε ήδη αρχίσει τις πρόβες. Με το που έφτασα και είδα ποια ήταν το καινούριο μέλος, πριν καλά καλά το σκεφτώ διαφώνησα με το «συνάδελφο». Είπα στην ομάδα ότι το κορίτσι έχει μεγάλο θεατρικό ταλέντο και ότι θα ανεβάσει πολύ το έργο μας και θα μας δώσει άλλο αέρα.
Αν και υπήρξαν αντιδράσεις πέρασε η γνώμη μου. Ήμουν ανιψιός του δημάρχου, που ήταν ταυτόχρονα και επιχειρηματίας, και έτσι ο λόγος μας σαν οικογένεια μετρούσε παντού. Δεσμεύτηκα στους άλλους να προσθέσω έναν ακόμα χαρακτήρα στο θεατρικό, που θα εμφανίζεται σε μια σκηνή που έκανα εγώ ένα μονόλογο. Έτσι δε θα επηρεάζονταν οι υπόλοιποι διάλογοι ούτε θα χαλούσε το θεατρικό και οι πρόβες. Δε νομίζω ότι κάποιος κατάλαβε το πραγματικό λόγο που έκανα αυτήν την κίνηση. Παλαιότερα είχα εκφράσει δυσαρέσκεια γι’αυτόν το μονόλογο, και όλοι πίστεψαν πως απλά δεν ήθελα να τον κάνω, και βρήκα ευκαιρία με τη νέα γκόμενα να αλλάξω το σενάριο.
Έτσι βρήκα ευκαιρία να ξεμοναχιάσω επιτέλους την Άννα. Της είπα ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά και από εμένα και από εκείνη, και πως θα έπρεπε να συναντηθούμε μόνοι μας αρκετές φορές για να τη βάλλω στο κλίμα, καθώς και ότι χρειάζομαι να μου πει και τις δικές τις ιδέες.
Με ρώτησε γιατί είπα ότι έχει μεγάλο θεατρικό ταλέντο χωρίς να την ξέρω και από πού έβγαλα αυτό το συμπέρασμα. Της απάντησα μισο-χιουμοριστικά ότι δεν έχω ιδέα αν έχει θεατρικό ταλέντο αλλά μετά από αυτή τη δήλωση που έκανα ήταν αναγκασμένη, ακόμα και αν δεν έχει, να αποκτήσει. Την επόμενη κιόλας μέρα πήγαμε στο θέατρο. Φυσικά δεν ήταν κανείς εκεί όπως είχα φροντίσει από πριν. Έκανε όμως πολύ κρύο, και η πόρτα για το λέβητα ήτανε κλειδωμένη. Πάνω στο άγχος μου και τον ενθουσιασμό μου είχα ξεχάσει να φέρω αυτά τα κλειδιά. Αυτό όμως είχε μια ακόμα πιο ευχάριστη εξέλιξη. Η Άννα μου πρότεινε να πάμε σπίτι της, μια και έλειπε η μάνα της και δε θα μας ενοχλούσε κανείς.
Με το που φτάσαμε σπίτι της έβγαλε το μακρύ μπουφάν που φορούσε και  αποκάλυψε τι φόραγε ή μάλλον τι δε φόραγε από κάτω. Φορούσε μια μαύρη φόρμα κολάν εντελώς κολλητή, που διάγραφε εντελώς το σφιχτό, στρογγυλό, στητό και καμπυλωτό της κώλο.
Είχα μείνει πραγματικά μαλάκας. Μέσα στο διάστημα που δεν την είχα δει είχε ξαναχτίσει κορμί και είχε γίνει μουνάρα. Πραγματική μουνάρα. Εκεί το μυαλό μου σταμάτησε να παίρνει στροφές και σκέφτηκα να πάει να γαμηθεί και η παράσταση. Από πάνω φορούσε μια στενή, μαύρη φόρμα-ζακέτα με φερμουάρ ανοιχτό κάτω από το ύψος του στήθους της. Κάτω από τη ζακέτα φορούσε ένα άσπρο, κολλητό, αθλητικό μπλουζάκι, και μέσα από αυτό μαύρο σουτιέν.
Φαίνονταν τουλάχιστον τα μισά βυζιά της. Ήταν τόσο μεγάλα, τόσο πλούσια, τόσο πληθωρικά που η κατάσταση δε χωρούσε πλέον κουβέντα – το κορίτσι ήταν φωτιά και με μάγευε. Ήταν τόσο μεγάλα και στητά που η φόρμα-μπλούζα-ζακέτα σηκωνόταν και φαινόταν η κοιλιά της που πρόσεξα πως είχε γίνει  πλέον σχεδόν επίπεδη. Το σοκ μου ήταν πολύ μεγάλο και η αντίδραση του πέους μου άμεση. Με ρώτησε αν θέλω να μου βάλει κρασί και μου είπε να είμαι άνετα σαν στο σπίτι μου. Με τέτοιες σηκωμάρες σκέφτηκα είμαι ακριβώς σαν να είμαι στο σπίτι μου. Τα πράγματα γίναν χειρότερα όταν ήρθε κοντά μου να δει το σχεδιάγραμμα του διαλόγου που έγραψα.
Τα σώματα μας ήταν τόσο κοντά, η ζέστη πήγαινε από τον εγκέφαλο χαμηλά και πάλι στον εγκέφαλο, κοκκίνησα ολόκληρος και η αμηχανία είχε φτάσει στο αποκορύφωμα. Είχα δίπλα μου τα μπούτια της σταυροπόδι και δεν μπορούσα να τα πιάσω ! Είχα γίνει κατακόκκινος και ένιωθα ότι καίω, και όσο έπινα κρασί τόσο χειρότερα γίνονταν τα πράγματα. Στο τέλος αποσυγκεντρώθηκα εντελώς και μιλήσαμε για άσχετα θέματα. Συνεχίσαμε να πίνουμε κρασί και όσο πίναμε τόσο πιο πολύ απελευθερωνόταν. Άρχισε να γίνεται πιο θερμή, πιο προσωπική, πιο προσιτή.
Ταυτόχρονα όμως οι κινήσεις της έγιναν πιο επιθετικές, πιο σίγουρες, πιο διεκδικητικές. Οι ματιές της έδειχναν ότι είχε καταλάβει τη παίζει στην ατμόσφαιρα και είχε αρχίσει και αυτή να ανάβει. Το μυαλό μου θόλωσε και ανταλλάσαμε ματιές πότε ευθεία στα μάτια και πότε στα χείλη. Υπήρχαν στιγμές που δε μιλούσαμε για ώρα και παίζαμε αυτό το παιχνίδι, που σύντομα φαινόταν μοιραίο να ξεφύγει και να προχωρήσει. Μέχρι που οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν μετά από το δεύτερο μπουκάλι κρασί που είχαμε πιει μαζί. Όταν τη ρώτησα αν έχει οποιαδήποτε υποκριτική εμπειρία μου απάντησε ότι το μόνο υποκριτικό που έχει κάνει στη ζωή της ήταν να προσποιείται οργασμούς με τον πρώην της.
Της είπα για πλάκα ότι θα μου χρησιμεύσει η εμπειρία της γιατί και εγώ σκεφτόμουν να βάλλω μια ερωτική σκηνή για μας στο θεατρικό. Εκείνη έμεινε για ένα δευτερόλεπτο ακίνητη, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε να προβάρουμε τη σκηνή που έχω στο μυαλό μου, ενώ ταυτόχρονα με καβάλησε έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ και με κοιτούσε πρόσωπο με πρόσωπο.
Έκλεισα τα μάτια μου και ακούμπησαν τα χείλη μας. Η γλώσσα της μπήκε μες το στόμα μου, ενώ και εγώ αντέδρασα και την έσπρωξα στο δικό της. Τα χείλη της ήταν υπέροχα, μαγικά, μοναδικά. Παρά το κρασί ένιωσα τον πούτσο μου να θέλει να βγει από το παντελόνι, και να τη σπρώχνει έτσι όπως είχε ανέβει πάνω μου. Το ένιωσε και αυτή και άρχισε να μου βγάζει τη ζώνη, ενώ ταυτόχρονα οι γλώσσες μας αλλάζανε θέσεις με πάθος. Όπως τη φιλούσα ανέβασα το χέρι μου στο λαιμό της και μετά από λίγο άρχισα να το κατεβάζω προς το στήθος της.
Έβαλα το χέρι μου μέσα από τη φόρμα της και κάτω από την μπλούζα της,  το σπρωξα κάτω από το σουτιέν της και χούφτωσα το δεξί βυζί της που γέμισε χορταστικά την παλάμη μου. Με τα χέρια έσπρωξα πάνω το σουτιέν πάνω από τα βυζιά της, ταυτόχρονα άνοιξα τη φόρμα-ζακέτα της και της έβγαλα την μπλούζα, ενώ αυτή μου είχε ήδη κατεβάσει το φερμουάρ και έσφιγγε και κουνούσε πάνω από το εσώρουχό μου τον χιλιοκαύλωτο πούτσο μου.
Τέτοιο στητό βυζί που να ‘ναι και τόσο μεγάλο δεν είχα ξαναδεί. Η κοπέλα είχε βυζιά πορνοστάρ και εκείνη τη στιγμή ήτανε μέσα στα χέρια μου. Τα χούφτωνα, έβαζα το πρόσωπο μου μέσα τους, έγλυφα και ρουφούσα απαλά τις ρώγες της, και που και που σηκωνόμουν για να τις δώσω ένα παθιάρικο γλωσσόφιλο. Αυτή με κινήσεις του σώματός της έφερνε τα βυζιά της πάνω μου. Ένιωθα τα αφράτα της βυζόμπαλα και τις σκληρές τις ρώγες να μου χαιδεύουν τα μάγουλα και να περνάν από τα χείλη μου, και ξανά το ίδιο. Και έτσι όπως περνούσαν οι ρώγες τις αργά και αισθησιακά πότε της ακουμπούσα με τα χείλη μου και πότε τις έγλυφα και τις ρουφούσα.
Είχα αφήσει για λίγο τα χουφτώματα έξω απ’το παιχνίδι και εστίασα στο να γευτώ το νέκταρ από τις ρώγες της, με το αίμα να βράζει μέσα στον πούτσο μου.  Τα βυζιά της απλά με είχαν στείλει, και έτσι όπως μου τον έσφιγγε με το χέρι της δε θα αργούσα να χύσω μέσα στο εσώρουχο μου. Όταν σε μια φάση που της έδινα γλωσσόφιλο, και άρχισα να χουφτώνω τα απίστευτα και πληθωρικά της κωλομέρια, διέκοψε το φιλί χωρίς να σταματήσει όμως να κρατάει σφιχτά τον πούτσο μου.
«Ξεφύγαμε», μου είπε, «πολύ και δεν έπρεπε να το κάνουμε έτσι». «Αλλιώς την εννοούσα την ερωτική σκηνή». – «Τότε πες μου πως την εννοούσες», της είπα εγώ χαμένος ανάμεσα στην έκσταση, την καύλα και την απογοήτευση. Σταμάτησε να μου παίζει τον πούτσο και μου είπε ότι παρασυρθήκαμε και ότι αλλιώς το εννοούσε αυτό το ερωτικό παιχνίδι. «Θέλω να παίξουμε αλλιώς» , μου είπε. «Άκου τους κανόνες και μην τους παραβείς. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας ντυμένοι με ρούχα και θα παίξουμε ελεύθερα. Όπου έχω ρούχο έχεις το δικαίωμα να μου κάνεις ότι ερωτικό θες, αλλά δεν μπορείς να μου βγάλεις κανένα ρούχο ούτε μπορείς εσύ να βγάλεις παραπάνω ρούχα. Θα μείνεις με το σλιπάκι για να σε νιώθω και να με νιώθεις καλύτερα, και εγώ με τις φόρμες. Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι έχεις δικαίωμα να τριφτούμε όπως θες πάνω από τα ρούχα αλλά θα σταματήσουμε πριν να χύσεις. Δεν έχεις δικαίωμα να χύσεις σήμερα. Αν παραβείς κάποιο κανόνα θα σταματήσω να παίζω και το λέω σοβαρά. Θα το μετανιώσεις μετά.» Δεν ήξερα αν όλα αυτά ήταν κάποιο είδος πλάκας ούτε κατάλαβα αν εγώ είχα κάνει κάτι λάθος. Ένιωθα ζαλισμένος ,μεθυσμένος μουδιασμένος και δεν είχα ιδέα τι παιχνίδι παίζουμε αλλά αποφάσισα να μην ακούσω τη λυσσασμένη οργή του πούτσου μου, την απεγνωσμένη καύλα μου που απαιτούσε να την ξεσκίσω εδώ και τώρα,  και να κάνω ότι μου λέει.
Η Άννα ντύθηκε όπως ακριβώς ήταν στην αρχή, έριξε κάτω την πλάτη του καναπέ και τον έκανε φαρδύ σαν κρεβάτι. Έπειτα ξάπλωσε ανάσκελα ανοίγοντας τα πόδια της με το μουνί της να κοιτάει εμένα. Το πήρα σαν ανοιχτή πρόσκληση, έβγαλα εντελώς το παντελόνι μου και ανέβηκα πάνω της σε ιεραποστολικό στιλ. Άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου που ήταν κάτω από το σλιπάκι μου στο πολύ στενό κολάν της ενώ ταυτόχρονα την κοιτούσα κατάματα.
Με τα δυο χέρια μου πίεζα  και χούφτωνα πάνω από τη φόρμα της τα υπέροχα βυζιά της, τα ζουλούσα, κατέβαινα και τα πίεζα με τα μάγουλα μου και με τα χείλη μου εκεί που υπολόγιζα ότι είναι οι ρώγες τις. Της τον έτριβα ήδη για κάνα πεντάλεπτο προσπαθώντας να υπολογίζω που είναι η κλειτορίδα της. Έπιασα τον πούτσο μου με το χέρι πάνω από το εσώρουχο και τον κατέβασα στο ύψος της τρύπας της και τον πίεσα προς τα μέσα.
Η Άννα έβγαλε ένα πνιχτό επιφώνημα έκπληξης αλλά δεν το σχολίασε. Συνέχισα να της τον τρίβω στην κλειτορίδα σαν να πηδιόμαστε κανονικά,  και τώρα πλέον είχαν αρχίσει να τις ξεφεύγουν αναστεναγμοί ευχαρίστησης. Αυτό το παιχνίδι μας είχε καυλώσει υπερβολικά, και απορρούσα γιατί δε γαμιόμαστε κανονικά. Σκεφτόμουν το ζεστό της μουνάκι, το φανταζόμουν ροζ, υγρό και στενό. Ήμουν σίγουρος ότι θα ‘ναι από βελούδο. Φαντάστηκα τον πούτσο μου μέσα, να σπρώχνει και να ανοίγει τα βελούδινα τοιχώματα. Να περνάει από τα ροζ μουνόχειλα και να ανοίγει το στενό μουνάκι της, και να μπαίνει πολύ βαθειά μέσα σε αυτό, τόσο βαθειά που να τις κόβεται κάθε φορά που μπαίνει η αναπνοή. Ταυτόχρονα ήθελα να μου κάνει και τσιμπούκι.
Έριχνα κλεφτές ματιές στα υγρά σαρκώδη τσιμπουκόχειλά της, και τα φανταζώμουν να τυλίγουν και να σφίγγουν το καυλωμένο μου πουτσοκέφαλο, να το παίρνουν μέσα τους στο καυτό στοματάκι. Η καύλα μου άρχισε να κορυφώνεται και πλησίαζε η ώρα να χύσω. Κατέβηκα να τη φιλήσω. «Όχι εδώ» , μου είπε, « μην ξεχνάς τους κανόνες, αν θες φιλιά κατέβα χαμηλά».
Κατέβηκα χαμηλά και έσφιξα τα χείλη μου εκεί που φαντάστηκα ότι είναι η κλειτορίδα της, και κατέβηκα προς τη γάμπα της. Ήθελα να ακολουθήσω όλη την πορεία από κάτω προς τα πάνω. Τα χείλη μου ακολούθησαν την πορεία από τη γάμπα στα πληθωρικά της μπούτια. Το κολάν της ήτανε λεπτό ύφασμα και έτσι ένιωθα το δέρμα της. Ήτανε τέλειο ! Ξαναέφτασα στο σημείο που ήταν η κλειτορίδα της. Ήταν ζεστό και μου άρεσε τρελά. Άρχισα να κάνω ρυθμικές κινήσεις με τα χείλη μου. Ένιωθα πλέον που είναι η κλειτορίδα της που είχε μεγαλώσει και σκληρύνει από καύλα. Συνέχιζα να ανοιγοκλείνω και να σφίγγω τα χείλη μου ρυθμικά πάνω στην κλειτορίδα της, και κατά διαστήματα τη ρουφούσα όπως και πριν ρουφούσα τις ρώγες τις.
Το κολλάν της είχε πλέον υγρανθεί και ένιωθα πια τα υγρά της στα χείλη μου. Ένιωσα πολύ πρόστυχα εκείνη τη στιγμή. Ήταν σαν κανονικό γλειφομούνι και με τρέλαινε αυτή η ιδέα. Έφερε τα χέρια της στα μάγουλά μου και εγώ συνέχιζα με τον ίδιο τρόπο, μέχρι που τις ξέφυγε ένας αναστεναγμός και πίεσε το πρόσωπό μου στο μουνάκι της. Εγώ έκανα τις κινήσεις μου πιο δυνατές και έσφιξα την κλειτορίδα της με τα χείλη μου. Η Άννα έχυνε με μικρούς σπασμούς. Δεν είχα ξανακάνει τέτοιο γλειφομούνι, και χωρίς γλώσσα και πάνω από τα ρούχα.
Τελικά η ιδέα της με καύλωσε όπως καύλωσε και αυτήν. Το κολάν της είχε γίνει μούσκεμα. Και εγώ εκτός από μεθυσμένος ένιωθα καυλωμένος, εκστασιασμένος. Από ανάσκελα  γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να χουφτώνω τον ολοστρόγυλλο κώλο της, ενώ ταυτόχρονα πρόσεξα στο φως του φωτιστικού ότι φορούσε μαύρο στρινγκ κάτω από το κολάν. Όπως ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα ανέβηκα πάνω της, και την τράβηξα από τη μέση και πάνω λίγο πιο κοντά σε ‘μένα. Έβαλα ένα χοντρό μαξιλάρι από τον καναπέ για να ακουμπάει πάνω το μέτωπό της και έβαλα τα χέρια μου στο στήθος της. Έπιασα πάνω από τη φόρμα τα βυζιά της και τα πίεσα προς τα μέσα.
Η αίσθηση των βυζιών της μέσα στα χέρια μου ήταν τέλεια. Πήρα τέτοια θέση πάνω από τον απίθανο κώλο της, ώστε να πιέζω τον πούτσο μου με τρόπο που να περνάει και να τρίβει και τα εξωτερικά της μουνόχειλα αλλά και την κωλοτρυπίδα της , σχηματίζοντας ένα ξαπλωτό-πισωκολλητό. Της τον έτριβα με πιο πολύ δύναμη αυτή τη φορά ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με τα μεγάλα βυζιά της που ξεχείλιζαν από τα χέρια μου. Το πουτσοκέφαλο μου πήγαινε να σκάσει από την καύλα, καθώς από την τριβή ανάμεσα στα καμπυλωτά της κωλομέρια άρχισε να ανοιγοκλείνει, και η κίνηση είχε γίνει πια σαν κανονικό γαμήσι. Ένιωθα το μουνάκι της να πιέζεται και να τρίβεται, και η Άννα είχε πραγματικά καυλώσει. Κράτησε ώρα  αυτό το κωλοτρίψιμο. Ήθελα να την κάνω να χύσει από αυτή τη στάση.
Με καύλωνε τρομερά αυτή η ιδέα. Η ώρα περνούσε και κόντευα να χύσω, ενώ το μποξεράκι μου είχε υγρανθεί πια από τα νέα υγρά της Άννας. Αυτό που κάναμε δεν ήταν σίγουρα παιχνίδι….ήταν γαμήσι και μας τρέλαινε. Έβαλα τα χέρια μου στη μέση της και άρχισα να τρίβομαι πάνω της με μεγαλύτερη δύναμη, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η Άννα με μικρούς σπασμούς έχυνε ξανά, ενώ ταυτόχρονα άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και έχυνα πια και εγώ.
Έχυνα λάβα, έχυνα συνέχεια, έχυνα και συνέχιζα να της τον τρίβω μέχρι που άδειασαν τα αρχίδια μου από χύσια. Ξάπλωσα και τη φίλησα στο πίσω μέρος του λαιμού της, και ελάττωσα το τρίψιμο για να χύσω και τις τελευταίες σταγόνες. Αφού χύσαμε μείναμε σε αυτή τη στάση για λίγη ώρα χωρίς να μιλάμε. Το παιχνίδι μας μας είχε κουράσει. Η Άννα ξαναβρήκε το ρυθμό της αναπνοής της που είχε χάσει προσωρινά όταν έχυνε. Εγώ παρέμεινα για λίγο ξαπλωμένος πάνω της ενώ τα υγρά μας είχαν βρέξει ότι φορούσαμε και το κάλυμμα του καναπέ.   ********** Η ιστορία με την Άννα δεν τελείωσε εκείνη την ημέρα. Τα περίεργα συνεχίστηκαν για αρκετό καιρό. Μελλοντικά ίσως γράψω και τη συνέχεια.

error: