ΕΤΣΙ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗΝ 50ΑΡΑ ΘΕΙΑ

Καλησπέρα.Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό τις ιστορίες στο συγκεκριμένο σαιτ αλλά δεν είχα το θάρρος να γράψω.Με λένε Μάκη είμαι 19 χρονών είμαι εμφανίσιμος έχω 1,83 ύψος γυμνασμένος και έχω 26 πόντους πούτσα.

Ναι καλά διαβάσατε 26 ολόκληρους πόντους.!Αυτό που μου συνέβη δεν συμβαίνει στον καθένα μας αλλά αυτά είναι τα τυχερά της ζωής που λέμε.

Η θεία μου είναι ελεύθερη γύρω στα 50 με ωραίο κώλο και ένα τέλειο τεράστιο φοβερό 9αρι στήθος.Από τα 12 μου που άρχισα να καταλαβαίνω τι έχω κάτω εκεί στα πόδια όταν την έβλεπα μαλακιζόμουν συνεχώς.Ώσπου η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα.

Πριν από περίπου ένα χρόνο πήγα στο σπίτι της με σκοπό να της πάω κάποια πράγματα.Η θεία φορούσε ένα φορεματάκι και στο στήθος της ξεχείλιζε με σκοπό να καυλώσω και από την βερμούδα να φανεί η καύλα.

Για να μην σας τα πολυλογό ήπιαμε καφεδάκι με την θεία μιλήσαμε λίγο και η συζήτηση πήγε στο σεξ.

Εκεί φάνηκε όλη η καύλα αλλά και η δική της καθώς οι ρόγες της έγιναν τούμπανο.Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και σε κάποια φάση τον πήρε στο στόμα της και μου έκανε ενα φοβερό επαγγελματικό τσιμπούκι όλα τα λεφτά.

Επειδή είχε περίοδο εκείνες τις μέρες δεν με άφησε να την γαμήσω αλλά μου έκανε ισπανικό με σκοπό να τις χύσω τις βυζάρες.

Εδώ θα ήθελα να επισημάνω πως αυτά τα βυζιά της θείας που το όνομα της ξέχασα να το αναφέρω είναι δέσποινα έχουν κλείσει αρκετά σπίτια καθώς δεν μπορείς να αντισταθείς εύκολα σε αυτή την γυναικάρα.

Στο τέλος μου έδωσε ένα σουτιεν της ως δώρο και φυσικά τα γαμήσια συνεχίστηκαν!Να περνάτε καλά καλό καλοκαιράκι σε όλους και ότι βάζετε στόχο να το πετυχαίνετε παιδιά!!!

 

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

 

error: