Απο φαντασιωση σε πραγματικοτητα 4

Μετα την ωραια παρτουζα η οποια κατελιξε σε ενα πανεμορφο οργιο, ξεσκιζωντας ολες τις τρυπες της γυναικας μου,η ερωτηκη μας ζωη παρεμενε στα καλυτερα της. Καθε μερα καναμε ερωτα με την γυναικα μου και απολαμβαναμε την καθε στιγμη. 

Σχεδον το καλοκαιρι εφτανε στο τελος του, οπου ελαβα ενα τηλεφωνο απο τον Χρηστο.

-Χρηστος. Για σου Α. τι κανεται, πως ειναι η Γ. ελπιζω παντα για τα υπεροχα. Μας λειψατε;

-Α. Καλα ειμαστε. Αναπολουμε το υπεροχο γαμισι που προσφεραται στην πουτανα μου.

-Χρηστος. Ομορφα, περι αυτου και ο λογος του τηλεφωνηματος μου. Το αλλο Σαββατο εχω τα γενεθλεια μου. Οπως καθε χρονο, ετσι και φετος κανονιζω με δυο συνεργατες μου βολτα με το σκαφος μου σε δυο νησια του Αιγαιου. Σαντορινη και Μυκονο. Με ξενοδοχειο και παρτακια στα νησια. Ελεγα λοιπον να παρεις την Γ. και να ερθεται, να περασουμε μιακαλη εβδομαδα μαζι.

-Α. Μου αρεσει πολυ η προταση σου, απο εμενα ειναι ενταξη, αλλα πρεπει να ρωτησω την Γ. αν συμφωνει. Ρωταω και σε παιρνω πισω να κανονησουμε.

Πηρα την γυναικα μου τηλεφωνο, της ειπα τι λεγαμε με τον Χρηστο και αμεσως ειπε δυνατα ΝΑΙΙΙΙΙΙ. Πηρα πισω τον Χρηστο και ειπαμε το ενταξη.

Ηρθε το Σαββατο, πηγαμε στην προβλητα και βρηκαμε το σκαφος, εκει μας υποδεχτηκε ο Χρηστος με τους συνεργατες του. Τον Αγη και τον Μιλτο. 

Αφησαμε τα πραγματα μας στην καμπινα, εγω βγηκα εξω και εκατσα με τα παιδια ανοιγωντας μια μπυρα να δροσυστω. Τσουγκρισαμε και ευχηθικαμε καλο μας ταξιδι. Μολις βγηκαμε στα ανοιχτα βγηκε απο την καμπινα η γυναικα φορωντας ενα υπεροχο μαγιο μπικινι στρινγκ. Της δωσαμε μπυρα να δροσυστει. Εστρωσε τη πετσετα της κατω και ξαπλωσε για να κανει ηλιοθεραπεια. Εμεις ειχαμε αραξει διπλα στον Χρηστο που οδηγαγε και μιλαγαμε ολοι μαζι για δουλει, ριχνωντας αρκετες ματιες στην γυναικα μου που καθε τοσο ανοιγε τα ποδια της να παιρνουμε μικρες δωσεις απο τα μουνοχειλα της που ξεχωριζαν απο το μαγιο.

Μετα απο λιγο γυρησε πλατη, ανασυκωθηκε στα τεσσερα, γυρησε το κεφαλι προς τα εμας και μας ρωτησε ποιος θα μπορουσε να της βαλει λαδακι στην πλατη για να μην καει. Προσφερθικαν διχως σκεψη ο Αγης με τον Μιλτο. Πηγαν κοντα της και αρχισαν να της κανουν απαλο μασαζ με το λαδακι στην πλατη και τα ποδια.

-Χρηστος. Παιδια λαδωστε την καλα παντου, μην μας καει το κοριτσι.

-Αγης. Παντου βαλαμε.

-Α. Στο κωλαρακι και αναμεσα δεν βαλατε. Μισες δουλειες κανεται.

Η γυναικα μου στηνεται παλι στα τεσσερα και λυνει το μαγιο της να βγουν εξω οι βυζαρες της, καθως κατεβαζει και το στρινγκ για να μπορεσουν να της βαλουν λαδι. Τοτε ακουγεται ο Μιλτος.

-Μιλτος. Ρε τι εχει βαλει η μουναρα στην κωλοτρυπιδα της;

-Γ. Αυτο αφηστε το εκει.

Ειχε βαλει μια σφηνα με σχεδιο καρδουλα. 

-Α. Χρηστο αυτο το εκανε για σενα. Εσυ θα εισαι ο τυχερος σημερα, καθως εχεις τα γενεθλεια σου.

Ακουσε η γυναικα μου αυτα που ειπα στο Χρηστο. Συκωθηκε πανω και μας ειπε.

-Γ. Λοιπον ακουστε με λιγο ολοι. Οσο ειμαστε στα ανοιχτα κανενας μας δεν θα φοραει μαγιο. Λογο των γενεθλειων του Χρηστου ειναι ο μοναδικος που θα με γαμαει και θα με χυνει οπου και οποτε γουσταρει. Οι αλλοι μεχρι να αλλαξει η μερα θα αρκεστειτε σε πιπα και χυσιμο στο στομα μου. Μπορειτε να με γλυφεται οσο θελεται, για να με κρατατε υγρη για την πουτσα του Χρηστου. 

Ειπαμε ολοι ενταξει, καθως και Χρονια πολλα στον εορταζομενο μας. 

Και καπου εκει ξεκινησε και το πρωτο γαμισι. Η γυναικα μου γονατησε μπροστα στον Αγη και τον Μιλτο και αρχησε την πιπα και την μαλακια. Μαλλον ειχαν αρκετες μερες να χυσουν αυτοι, γιατι μετα απο κανα πενταλεπτο αδειασαν τα αρχιδια τους σχεδον μαζι στο στομα της, τα οποια τα καταπιε λαιμαργα. Ο Χρηστος σταματησε το σκαφος και πηγαμε και εμεις με την σειρα μας. Εμενα με πηρε πιπα και ο Χρηστος μετακινησε την σφηνα απο την κωλοτρυπα της. Της εγλειψε την  κωλοτρυπα της και την εφτυσε καλα για να γλυστραει. Εβαλε το παπαρι του στην ακρη και αρχισε να σπρωχνει σιγα σιγα μεσα.

-Γ. Καρφωσε με γαμια μου, σκισε με ψωλαρα μου, δειξε τους πως γουσταρω να με πηδας. Ο κωλος μου σου ανοικει σημερα. Μονο εσυ θα τον γαμας και θα μου τον γεμιζεις σπερμα.

Ο Χρηστος αρχισε να σφυροκοπαει και να ξεσκιζει την κωλοτρυπα της γυναικας μου με δυναμη. Το χοντρο και μακρυ παλουκι του εξαφανιζοταν στον κωλο της γυναικας μου. Εμεις οι αλλοι βαραγαμε μαλακια. 

-Γ. Χρηστο, θελω να αλλαξω σταση, θελω να σε νιωσω πιο βαθια.

Ξαπλωσε ανασκελα και εβαλε ενα χοντρο μαξιλαρι στην μεση της για να ανασυκωσει ποιο πανω τους γλουτους της. Ο Χρηστος εβαλε τα ποδια της στους ομους του. Εβαλε το χοντρο του παπαρι στην εισοδο της κωλοτρυπα της και αρχισε να την ξεσκιζει παλι δυνατα, τα αρχιδια του σφυγγαν καθε φορα που τερματιζε η πουτσα του στον κωλο της. Σε κανα μισαωρο αδειασε το πρωτο κυμα καυτου και πυχτου σπερματος στον κωλο της γυναικας μου. Εμεινε για λιγο να αδειασει καλα το φορτιο του μεσα της κα βγηκε.

-Γ. Φερτε μου ενα ποτηρι, βαλτε το στην τρυπα μου να συλλεξε τε το φορτιο που αδειασε μεσα μου αυτη η πουτσαρα και μαζι με τα δικα σας σπερματα απο τις πουτσες σας θελω να τα πιω, οσο θα καθαριζω την πουτσαρα του γαμια μου.

Οντως ειχε γεμισει καλα η τρυπα της,  βαλαμε και τα δικα μας, τα ανακατεψε με το δαχτυλο της και τα ειπιε ολα μαζι λες και ηταν σφυνακι. 

Ο Χρηστος επιασε το τημονι και ξεκινησε παλι για τον προορισμο μας.

Η γυναικα μου μεχρι να φτασουμε στην Σαντορινη που την εχανες, που την εβρισκες, στην πουτσα του Χρηστου ηταν συνεχεια. Ποτε πιπα, ποτε κωλογαμια, ποτε της εσκειζε το μουνι. Εμεις οι αλλοι ειχαμε ρεψει στην μαλακια και την πιπα.

error: