Απο φαντασιωση σε πραγματικοτητα 4-Β

Σε συνεχεια απο την προηγουμενη ιστορια μας, φτασαμε καποια στιγμη το απογευματακι στην Σαντορινη. Πηγαμε στην καμπινα του σκαφους και ντηθυκαμε ελαφρα ολοι μας, μιας και θα πηγαιναμε σε ξενοδοχειο κατευθειαν. Πηραμε το τελεφερικ για επανω, μεχρι να ανεβουμε η γυναικα μου δεν εχασε την ευκαιρια να μας κανει στα γρηγορα πιπα, οσο απολαμβαναμε την θεα απο ψηλα. Φτασαμε επανω και περπατησαμε ως το ξενοδοχειο μας, ενα μεγαλο δωματιο με δικια του πισινα μεσα σε σπηλια. Αφησαμε τα πραγματα μας και οι φιλοι μας πηγαν στα δωματια τους νσ ετοιμαστουν. Μπηκα μαζι με την γυναικα μου να κανουμε ενα δροσιστικο μπανακι. 

 -Α. Μιας και ειμαστε μονοι μας, μηπως θα μπορουσα να σε γαμισω και εγω λιγο;

-Γ. Οχι να περιμενεις μεχρι να αλλαξει η μερα και δεν θα χασεις. 

-Α. Τι εννοεις; 

-Γ. Απο την στιγμη που με εκανες την πουτανα σου, μαθε να εχεις υπομονη. Τωρα ελα να με βοηθησεις στο μπανιο.

-Α. Οπως θελεις. 

Βγηκα απο το μπανιο και ντυθικα ελαφρα. Η γυναικα μου αφου τελιωσε με το μπανακι της, ετοιμασε τα μαλλια της μπουκλες, εκανε ενα πολυ προστυχο βαψηματακι βαζωντας στα χειλακια της περιγραμμα με μολυβι για να τα τονισει ποιο πολυ. Εβαλε ενα μιντι ολοσωμο φορεμα μαυρο και απο μεσα ενα στρινγκ ισα για να κραταει την σφηνα μεσα στην κωλοτρυπιδα της. Σουτιεν δεν εβαλε γιατι γουσταρει τα αντρικα βλεματα πανω της. Στο διαδρομο μας περιμεναν τα παιδια. Φυγαμε ολοι μαζι για τα σοκακια της Σαντορινης, στο δρομο πηγαινε μπροστα η γυναικα μου αγγαζε με τον Χρηστο και οι τρεις μας θαυμαζαμε την κωλαρα της γυναικας μου. Μπηκαμε σε καποια μαγαζια για σουβενιρ, ο Αγης και ο Μιλτος της κανανε καποια ομορφα δωρα, με την γυναικα μου να τους ευχαριστει με φιλακια στα μαγουλα. Πηγαμε σε ενα ωραιο εστιατοριο και μετα σε κλαμπακι για ποτο. Η ωρα παιρνουσε ομορφακαι αρχισε να ερχεται το τελιωμα της ημερας.

-Γ. Αντρες μου, παμε να φυγουμε. Παμε πρωτου περασει η ωρα και αλλαξει η μερα. Θελω να δωσω το τελευταιο δωρο στον Χρηστο.

Πηγαμε στο δωματιο μας και η γυναικα μου πηγε στο μπανιο, ενω εμεις γθυθικαμε ολοι και μπηκαμε στη πισινα να περιμενουμε. Σε μερικα λεπτα βγηκε γυμνη μπροστα μας, πηγε στο κρεβατι, εκατσε και εγειρε το σωμα της προς τα πισω. Ειχε βγαλει την σφηνα με την καρδουλα που ειχε και στην θεση ειχε βαλει μια τεραστια ανοιχτη σφηνα που χωραγε μεσα σχεδον ενα χερι.

-Γ. Χρηστο ελα να παραλαβεις το δωρο σου. Γαμαμε μεσα απο την σφηνα και χυσε μου βαθεια τον κωλο. Οι υπολοιποι βαρεσται μαλακια και οταν ειστε ετοιμοι αδιαστε τα αρχιδια σας μεσα μου.

Η πουτανα μου πρεπει να ειχε βαλει αρκετη ποσοτητα ξυλοκαινης μεσα στην τρυπα της, γιατι δεν βογκιξε καθολου οταν ο Χρηστος μπηκε με μιας μεχρι το πατο της πουτσας του μεσα της. Αλλαγη μερας και ο Χρηστος αδειαζει ενα ακομη φορτιο στο κωλο της, μενει εκει ξαπλωμενη και ενας ενας αδιαζουμε και εμεις τα αρχιδια μας μεσα της. Εγω αραξα στην πισινα μαζι με τον Χρηστο να πιουμε τα ποτακια μας, ενω ο Αγης με τον Μιλτο περνανε αυτο που περιμεναν απο το πρωι. Την γαμαγαν ενναλαξ, αλλα και οι δυο μαζι σε καθε τρυπα. 

-Γ. Τι θα γινει εσεις δεν θα παρεται μερος, θελω ολες τις πουτσες μαζι να με σκιζεται. 

Πηγα μαζι με τον Χρηστο, δεν αφησαμε καμια τρυπα παραπονεμενη. Την γαμουσαμε και την χυναμε ολο το βραδυ, η γυναικα μου απολαμβανε το ξεσκισμα της ακαταπαυστα. Εχυνε συνεχεια και μας ελεγε κιαλλο κιαλλο. Καναμε διαφορα σχηματα ποτε μια πουτσα, ποτε δυο, ποτε τρεις σε καθε τρυπα. Συνεχιστηκε αυτο για ολοκληρο το βραδυ ωσπου καπου τα ξημερωματα πεσαμε ολοι ξεπνωοι για υπνο. Ολοι ειχαμε χυσει αρκετες φορες. 

error: