Εκδρομή με το Πανεπιστήμιο

Εκδρομή με το Πανεπιστήμιο

 

Την λέγανε Αλέκα. Η σχέση μας μόνο σεξουαλική. Η διάρκειά της τεράστια. Περισσότερο από δέκα χρόνια βλεπόμασταν μόνο για να γαμηθούμε όταν το θέλαμε και οι δύο. Όλα αυτά τα χρόνια τα γαμήσια μας ήταν καταπληκτικά. Όταν δεν θέλαμε να γαμηθούμε δεν βλεπόμασταν.

 

Συνάδελφος έρχεται στην εκδρομή με γκομενάκι τριζάτο. Κοντή, λεπτή με υπέροχο μεγάλο στήθος και τροφαντό κώλο. Μοναδικό βυζί σας λέω, απίθανα κωλομάγουλα.

 

Τελειώνει η εκδρομή και έχει πάρει το τηλέφωνό μου για κάποιο στοίχημα  που βάλαμε και δεν το θυμάμαι. Μου τηλεφωνάει για το στοίχημα. Το ραντεβού είναι στο Λόφο του Φιλοπάππου. Είμαστε στο καφέ του Φιλοπάππου που τώρα έχει κλείσει. Τα είπαμε όλα και πρέπει να φύγουμε. Της προτείνω να πάμε μέχρι το μνημείο. Στο δρόμο την αγκαλιάζω αλλά νοιώθω άβολα. Με βοηθάει με ένα χάδι στην πλάτη. Την αγκαλιάζω και την φιλάω με γλώσσα. Στεκόμαστε και χαμουρευόμαστε κάποια λεπτά. Φοράει ένα πλεκτό βαμβακερό μπλουζάκι που πέφτει ανέμελα πάνω από τα μεγάλα βυζιά της. Βάζω το χέρι μου και ασχολούμαι με το στήθος της. Το βυζί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η ρόγα μεγάλη και η θηλή αναίσθητη. Αφού την παιδεύω αρκετή ώρα της βγάζω το στηθόδεσμο και αρχίζω να γλύφω, να ρουφάω, να πιέζω και να ζουλάω τα βυζιά της. Η καλύτερη ασχολία ever. Κάποια στιγμή αρχίζει να ανταποκρίνεται το στήθος της. Φουσκώνει η θηλή και το γκομενάκι βαριανασαίνει. Πηγαίνουμε λίγο πιο επάνω σ’ ένα ξέφωτο. Η Κωνσταντίνα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μου απελευθερώνει την ψωλή και μου την παίρνει στο στόμα. Από τις καλύτερες πίπες.

 

Δεν με τελειώνει. Σταματάει και βγάζει το βρακάκι της. Φορούσε φουστανάκι το τσουλάκι. Δεν φορούσε το άβολο παντελόνι. Το σλιπάκι μπαίνει στην τσέπη μου και η πούτσα μου έτοιμη για δράση.

 

Με πιάνει από το χέρι με πάει σε ένα σημείο που μπορεί να πατήσει με το πόδι σηκωμένο. Πιάνει την ψωλή μου και αρχίζει να τρίβει το πουτσοκέφαλο στο μουνί της. Τραβούσε μαλακία με την ψώλα μου. Έπαιζα για κάμποση ώρα το ρόλο του vibrator. Αρχίζει τις ερωτήσεις και τις διαπιστώσεις με πολύ χαμηλή φωνή.

-Τι μου κάνεις καύλα μου;

-Αχ, αυτό το πουτσοκέφαλο…..αχ μωρό μου,

-Θα χύσω, μην τελειώσεις!

-Θέλω να χύσω πάνω στον πούτσο σου,

-Χύνω καύλα μου, τώρα χύνω!!!!! ……..χύνω μωρό μου!

 

Όπως είναι με το πόδι ψηλά και την ψώλα μου να χαϊδεύει μουνόχειλα και κλειτορίδα κατεβάζει το πόδι και με απορροφά ολόκληρο στην ανοιχτή και χυμένη μουνότρυπα.

 

Εκείνη τη στιγμή τα είδα όλα και άρχισα να την γαμάω σαν τρελός. Δεν τελείωσα. Χαμήλωσα τις στροφές και συνέχισα να μπαινοβγαίνω στο μουνί της σιγά σιγά, χωρίς βιασύνη. Με αγκάλιασε και ανέβασε το ένα πόδι της στο γοφό μου. Ήξερε τι πρέπει να κάνει!

 

Εγώ συνέχισα στον ίδιο ρυθμό μέχρι που άρχισε να βαραίνει ξανά η ανάσα της. Ξανάρχισε τα λογάκια. Σιγανά για να μην μας ακούσουν οι οφθαλμοπόρνοι στον περίγυρο.

-Το μουνί μου σε θέλει, καίγομαι καυλιάρη μου!

-Γάμησέ με κι’ άλλο μωρό μου.

-Αντέχεις πολύ κουφαλίτσα μου!

-Μην μ’ αφήσεις τώρα, ακόμα λίγο, ακόμα λίγο

-Μη σταματάς, μη σταματάς,

-Χύνω μωρό μου, λίγο ακόμα θέλω!

-Χύυυυυυνωωω καυλιάρη μου, Χύνωωωωωωω η πουτάνα!!!!! ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

 

-Θέλω να χύσεις μέσα μου,

-Θέλω τα χύσια σου στο μουνί μου!

Έχυσα βγάζοντας άναρθρες κραυγές!!!  

Χύσαμε και μείναμε αγκαλιασμένοι για να ξεκουραστούμε.

 

Όταν βρήκαμε την ανάσα μας αγκαλιαστήκαμε και είπαμε λόγια της καύλας. Έψαξα για χαρτομάντιλα. Μου πήρε την πούτσα στο χέρι και την καθάρισε με ένα χαρτομάντιλο. Άρχισε να την χαϊδεύει και να της λέει διάφορα τρυφερά.

 

-Τι ψωλή είναι αυτή;

-Τι όμορφη και λεία που είναι!

-Πόσο αντέχει αυτό το εργαλείο; και άλλα τέτοια.

 

Στο τέλος την ξανασήκωσε. Την ρούφηξε τρυφερά χωρίς να βιάζεται. Με τσιμπούκωσε για κάμποση ώρα μέχρι που ένοιωσε ότι θα χύσω. Την σταμάτησα και την έβαλα να σκύψει και να ακουμπήσει σ’ ένα αρχαίο βράχο. Το κωλαράκι της ήρθε στο ύψος του πούτσου μου. Έσκυψα και τη φίλησα. Την έγλυψα καλά, πολύ καλά και για κάμποση ώρα μέχρι που η τρύπα του κώλου της μαλάκωσε και “άνοιξε”. Δεν την ρώτησα ούτε με ρώτησε. Ακούμπησα το πουτσοκέφαλο στην μαύρη τρυπίτσα και μπήκα. Ούτε φωνές ούτε αντιρρήσεις. Χώθηκα και άρχισα να μπαινοβγαίνω με ρέγουλα. Χωνόμουνα βαθιά και έβγαινα σχεδόν ολόκληρος και πάλι και πάλι. Έσκυψα και της είπα να χαϊδευτεί. Μετά από λίγο άρχισε να τρίβει το μουνί της και την κλειτορίδα της.  

 

-Τι κάνεις μάνα μου;

-Τι κάνεις στο μουνί σου πουτανάκι μου,

-Μ’ αρέσει να σε νοιώθω να χαϊδεύεσαι,

-Τι καύλα είναι αυτή μουνάρα μου;

 

Και η Ντινούλα αρχίζει τα καυλόλογα,

 

-Μ’ αρέσει να με σκίζεις,

-Κάνε με να χύσω απ’ τον κώλο,

-Αχ ματάκια μου χύσε με,

και άλλα παρόμοια.

 

Έχυσα και βγήκα. Κάθισε ανακούκουρδα και έβγαλε τα χύσια από τον κώλο της κλάνοντας. Πήρε ένα χαρτομάντιλο και σκουπίστηκε καλά. Μου ζήτησε την κυλόττα της. Είχε πάει τρεις το πρωί. Φύγαμε. Την πήγα στο σπίτι της στα Πατήσια και ανέβηκα στους Αμπελόκηπους. Κοιμήθηκα σαν ξερός.

error: