ΑΛΒΑΝΗ ΚΑΘΑΡIΣΤΡΙΑ 5

Μετά την περιπέτεια με την καθαρίστρια και αφού το Ματινάκι με πέταξε έξω από το σπίτι, η ζωή μου είναι δουλειά ενοικιαζόμενα και πηδήματα δεξιά και αριστερά. Δηλαδή ξεσάλωμα αλλά και συναισθηματική αστάθεια αφού το Ματινάκι ως μεγάλος έρωτας της ζωής μου μου λείπει φρικτά και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα είμαστε πια μαζί. Βέβαια δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε αγωγή διαζυγίου και άλλες νομικές ενέργειες αλλά από την άλλη δεν απαντά στις κλήσεις μου δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής σε μένα. Μόνο μέσω φίλων και της αδερφής της μαθαίνω νέα της και η απάντηση είναι πάντα ότι δε με αναφέρει καν. Γιαυτό όταν η αδερφή της με κάλεσε την Κυριακή του Δεκαπενταύγουστου στο εξοχικό της δεν το σκέφτηκα καθόλου και αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση αφού και το Ματινάκι θα ήταν μαζί μας. Θυμίζω ότι η αδερφή της είναι μια απίστευτη μουνάρα με πόδια δύο μέτρα αεροσυνοδός σε εταιρεία των εμιράτων. Έφτασα στο εξοχικό, μια μονοκατοικία στο Πόρτο Ράφτη και συνάντησα το μπατζανάκη μου -έναν μαλάκα και μισό που τα ξέρει όλα – το Ματινάκι και ένα φιλικό ζευγάρι που εγώ δεν τους γνώριζα. Το Ματινάκι σχεδόν δε μου μίλησε. Προσπάθησα να τη φιλήσω αλλά με απέφυγε και δε μίλησε καθόλου στο τραπέζι. Καθόμασταν δίπλα και προσπάθησα ν αγγίξω τα μπουτάκια της αλλά η ματιά που μου έχωσε ήταν σα μαχαιριά. Κατά τις πέντε έφυγε γιατί είχε εφημερία κι έτσι έμεινα μπακούρι με τα δυό ζευγάρια στο εξοχικό. Η αγαπημένη μου κουνιάδα πρότεινε να μείνω το βράδυ αφού θα πήγαιναν κινηματογράφο σε μια ωραία ταινία. Το βράδυ μου έδωσαν το ένα δωμάτιο των παιδιών -είχαν πάει κατασκήνωση- ενώ το άλλο ζευγάρι έμεινε στο διπλανό παιδικό δωμάτιο που έχει ενδιάμεση πόρτα με αυτό που έμενα. Την ώρα που πήγαμε για ύπνο άκουσα συζητήσεις και γελάκια από δίπλα. Κόλλησα το μάτι μου στην κλειδαρότρυπα και είδα τον άντρα να έχει πέσει πάνω στη γυναίκα και να τη γαργαλάει.

Η φούστα της έχει σηκωθεί ψηλά και άρχισε να φαίνεται το μαύρο στρινγκ. Ο άντρας σηκώθηκε ξαφνικά και πήγε στο μπάνιο αφήνοντας τη μόνη στο κρεβάτι. Αυτή σηκώθηκε έβγαλε το φόρεμα αποκαλύπτοντας ένα σφριγηλό κορμί με μεγάλο στήθος και έναν προκλητικό κώλο που κόλαζε και μητροπολίτη. Αυτός με το που βγήκε από το μπάνιο της όρμησε κατευθείαν και άρχισε να τις φυλάει τα βυζιά .Αναστεναγμοί γέμισαν το δωμάτιο και η πούτσα μου πήγαινε να τρυπήσει το σλιπάκι μου. Αυτή ξαφνικά γονατίζει και του κάνει μια πίπα που νόμιζα πως θα πνιγεί!

Τον έπαιρνε όλο μέσα και μετά του έγλυφε το κεφάλι με μαεστρία έμπειρης πορνοσταρ.!! Έχω πάθει πλάκα όταν αυτός τη βάζει μπρούμυτα και αρχίζει να της χαϊδεύει την πλάτη. Αυτή αναστενάζει και ανασηκώνει το κορμί της σε κάθε άγγιγμα. Χαϊδεύει το κωλαράκι της και αυτή προσπαθεί να τον αποφύγει. Της βάζει το δάχτυλό του στην κωλοτρυπίδες της και αυτή το διώχνει με το χέρι της. Όχι από κει του λέει και προσπαθεί να γυρίσει ανάσκελα. Την καθηλώνει κάτω και προσπαθεί να σφηνώσει τον πούτσο του στον κώλο της. Απίθανο φαίνεται να μην την έχει πάρει από πίσω! Αυτή παλεύει μανιασμένα και ο τύπος ξαφνικά χύνει στα μπούτια της από την υπερένταση. Αυτή σηκώνεται βρίζοντας και κλαμένη και πάει στο μπάνιο. Ο πούτσος μου έχει γίνει τούμπανο!! Το κεφάλι μου πάει να σπάσει και θέλω να την παίξω επί τόπου. Ο τύπος κοιτά στο νταβάνι σα μαλάκας ενώ αυτή έχει εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή ακούω κουβέντες από το άλλο δωμάτιο μπατζανάκης μου θέλει να γαμήσει την κουνιάδα μου αλλά αυτή του κάνει νούμερα. Στήνω αυτί και καταλαβαίνω ότι αυτή δε θέλει γιατί κάτι του φυλάει. Αυτός με τα πολλά άρχισε να την πηδάει και άκουγα μόνο την βαριά του ανάσα και το τρίξιμο του κρεβατιού. ‘Άλλες καύλες πάλι αλλά μέχρι να την παίξω έχει χύσει ο μπατζανάκης μου. Ο πόνος στ αρχίδια μου είναι αφόρητος θέλω να την παίξω για να ξελαφρώσω.

Ξαφνικά ακούω θόρυβο στο μπαλκόνι. βλέπω την κουνιάδα μου φορώντας ένα ελαφρύ νυχτικό να πηγαίνει και να κάθετε στην πολυθρόνα φάτσα στο φεγγάρι. Απλώνει τα πόδια στο στηθαίο της βεράντας και βλέπω μέχρι ψηλά τα μπούτια της και παθαίνω την πλάκα τη ζωής μου. Η μυρωδιά του τσιγάρου της φτάνει στα ρουθούνια μου ενώ το πρόσωπο της λούζετε στο φως του φεγγαριού.. Τελειώνει το τσιγάρο και με τον πούτσα τούμπανο φαντάζομαι ότι θα φύγει να πάει για ύπνο. Η ζέστη μαζί με την έξαψη κάνουν το κορμί μου να στάζει. Το ίδιο και αυτή. Την παρακολουθώ από το κούφωμα του παραθύρου. Βάζει το χέρι της και χαϊδεύει το λαιμό της -έτσι όπως κάνουμε για να σκουπίσουμε τον ιδρώτα. Τη βλέπω να συνεχίζει και πιάνει το βυζιά της. Η ρώγα της πάει να σκίσει το αέρινο νυχτικό. το σηκώνει ψηλά και κατεβάζει το κιλοτάκι της μαζεύοντας τα πόδια της στο στήθος. Το αφήνει να πέσει στο πάτωμα.. Η καύλα μου έχει χτυπήσει τα ουράνια. Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Τα βυζιά της όρθια και οι ρώγες τσίτα να τις χαϊδεύει και να γίνονται πέτρα. Για πρώτη φορά βλέπω το μουνάκι της κουνιάδας μου μπρος τα μάτια μου. Δεν το ξυρίζει όπως φανταζόμουν -μόνο το μπικίνι. Σταυρώνει τα πόδια και κλείνει το χέρι της ανάμεσα στα μουνόχειλα.

Έχει ρίξει το κεφάλι πίσω και τραντάζεται όπως χαϊδεύει την κλειτορίδα της. Κρατάω την ανάσα μου και την παίζω παρατηρώντας την απίστευτη σκηνή. Ακούω την ανάσα της βαριά ! Βάζει το χέρι στο στόμα και το δαγκώνει για να μην ακούγονται τα βογγητά της καύλας της. Ξαφνικά το κορμί της συσπάται και τεντώνεται σαν χορδή τόξου. Δε θ αργήσει να χύσει και επιταχύνω και γω. Κουλουριάζεται τεντώνεται ανοίγει τα πόδια και τα τεντώνει ψηλά σαν το ΝΙ το Ελληνικό, ενώ μια κραυγή ξεφεύγει από το στόμα της. Δεν αντέχω και τα χύσια μου πετάγονται παντού! Χύνω και τα πόδια μου δε με κρατάνε ενώ το βλέμμα μου δε φεύγει από πάνω της. Τα δίμετρα πόδια της μαζεμένα στο κορμί της που συσπάται ακόμα είναι πιο όμορφα από ποτέ. Τα βαμμένα κόκκινα νύχια της με κάνουν να καυλώσω κι άλλο. Έτσι που τη βλέπω μούρχεται να ορμήσω αλλά τα πόδια μου είναι καρφωμένα συνεχίζω να την παίζω και θέλω να χύσω πάλι. Έχει γυρίσει την πλάτη της και βλέπω τον κώλο της σε πλήρη θέα. Το αριστερό της χέρι είναι ανάμεσα στα μπούτια της και χαϊδεύει το υγρό της μουνάκι. Με το δεξί της χέρι χαϊδεύει τα κωλομέρια της . Γυρνάει με τα γόνατα πάνω στην πολυθρόνα και βάζει το δάχτυλο στον κώλο της ενώ με το άλλο τρίβει μανιασμένα το μουνί της.

Δαγκώνει με λύσσα το μαξιλάρι και ανάσα της είναι βαριά και το κορμί της συσπάται ολόκληρο. Αρχίζει να χύνει και χτυπιέται σαν τρελή. Άθελα μου φεύγει ένας βαθύς αναστεναγμός και τη βλέπω να γυρίζει το κεφάλι της προς την μπαλκονόπορτα. Μου φαίνεται ότι άκουσε. Κρατάω την αναπνοή μου έρχεται και κοιτά από το άνοιγμα. Μέσα απόλυτο σκοτάδι. Έχω σταματήσει να την παίζω αλλά ο πούτσος μου συσπάται και χύνει έτσι όρθιος μπροστά στο άνοιγμα. Ξανακοιτάει βγάζει μια πνιχτή κραυγή και στη συνέχεια φεύγει γρήγορα στο εσωτερικό του σπιτιού. Βγαίνω μετά από λίγο και μαζεύω το κιλοτάκι της από το πάτωμα. Είναι σαμπανιζέ και μούσκεμα. Όλη τη νύχτα στριφογυρίζω στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να κλείσω μάτι κατά τις 5 το πρωί έχυσα ξανά στο κιλοτάκι της και το έκρυψα βαθειά στην τσάντα μου. Την άλλη μέρα στο πρωινό δεν αλλάξαμε ούτε ματιά με τις δύο κυρίες σαν να ξέραμε όλοι κάτι που δεν το ομολογούσαμε . Πριν φύγω έδωσα το τηλέφωνό μου στην άλλη…. με πήρε…

error: