:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 32 PoorBest 
Εδώ και 5 χρόνια είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα αρκετά χρόνια νεότερή μου. Η Χρύσα έχει ένα πρόσωπο και ένα κορμί που οποιοσδήποτε άντρας θα ονειρευόταν. Είναι 26 χρόνων, κάπου 1.68, ζυγίζει 60 κιλά. Οι αναλογίες της είναι εκπληκτικές: 92, 62, 87. Τα στήθη της είναι σφιχτά και γεμάτα με πολύ μεγάλες ρώγες. Έχει λεπτή, μικρή μεσούλα και πλατιούς καλoσχηματισμένους γοφούς τους οποίους κορδώνει προκλητικά όταν περπατάει. Η Χρύσα είναι μια ιδανική γυναίκα. Ντύνεται δίνοντας μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή της και έχει καλούς τρόπους. Πάντα φοράει καλτσοδέτες και λεπτές κάλτσες, κυλοτάκια με φωτεινά χρώματα Όταν συναντηθήκαμε, ένα χρόνο πριν το γάμο μας, ήταν ακόμα παρθένα. Η σεξουαλική μας ζωή πάει μια χαρά και η Χρύσα δίνει τα πάντα όταν κάνουμε έρωτα Δεν τη γλείφω εκεί κάτω, ούτε αυτή άλλωστε εμένα, αν και συχνά με ερεθίζει αυτή η σκέψη. Τώρα έχω συνειδητοποιήσει πως δεν της είχα δώσει την απαραίτητη προσοχή που χρειαζόταν. H δουλειά μου είναι απαιτητική και δουλεύω πολλές ώρες. Φτάνω σπίτι γύρω στα μεσάνυχτα και είναι φυσικό να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο από τον ύπνο. Πριν 6 μήνες γύρισα σπίτι πολύ νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως.

Όπως άνοιξα την πόρτα άκουσα φωνές από το σαλόνι. Πήγα στην τραπεζαρία και εiδα τη γυναίκα μου να κάθεται στον καναπέ δίπλα σ' ένα νεαρό που πουλούσε βιβλία Τα είχε σκόρπια στο τραπεζάκι του σαλονιού. H επίδειξη είχε τελειώσει όμως. Κάθονταν κι έπιναν καφέ. Η Χρύσα φορούσε λευκό μπλουζάκι και μια κοντή λευκή φούστα. Η φούστα της ήταν τραβηγμένη σχετικά ψηλά και μπορούσα να διακρίνω το τελείωμα της κάλτσας της. Τον έβλεπα που έριχνε ματιές στα θαυμάσια πόδια της και κατά κάποιο τρόπο ήξερα πως θα προσπαθούσε να τη ρίξει. Σίγουρα δεν είχαν πάρει χαμπάρι τον ερχομό μου. Ήταν αρκετό να κάνω κάποιο θόρυβο και όλα θα σταματούσαν εκεί. Αντί γι' αυτό όμως, έμεινα σιωπηλός και παρακολουθούσα. Είχε το αριστερό του χέρι στο πίσω μέρος του καναπέ πίσω από τη Χρύσα, και καθώς αυτή έγειρε προς τα πίσω το κεφάλι, της έπιασε τον ώμο και την έκανε να στρίψει προς αυτόν. Την άκουσα να λαχανιάζει όταν τη φίλησε και είδα το δεξί του χέρι ν' ανεβαίνει και να χουφτώνει το στήθος της. Η Χρύσα του τράβηξε το χέρι αλλά μετά από λίγο αυτός το ξανάβαλε. Λίγο αργότερα και τα δυο του χέρια έπαιζαν με τα στήθια της. Άρχισε να της ξεκουμπώνει το μπλουζάκι κι έχωσε το χέρι του μέσα στο σουτιέν της. Η φούστα της σηκώθηκε ακόμα πιο ψηλά, όπως προσπαθούσε να ξεφύγει. Γοητεύτηκα με τη σκέψη ότι ένας εντελώς ξένος θα προσπαθούσε να το κάνει στη γυναίκα μου. Οι πορνό ταινίες δε με είχαν ποτέ συγκινήσει ιδιαίτερα, αλλά αυτό ήταν κάτι άλλο. Έτσι αποφάσισα να τους παρακολουθήσω και να δω μέχρι που θα τον άφηνε να φτάσει. O πωλητής κατέβασε την τιράντα του σουτιέν της γυναίκας μου και τράβηξε το ένα βυζί της από το σουτιέν. Μπορούσα να διακρίνω τις μεγάλες ρώγες της εντελώς ερεθισμένες. Το πρόσωπό του χώθηκε στα βυζιά της και τράβηξε μια ρώγα στο στόμα του. Αυτή έκλεισε τα μάτια της, τα χείλη της μισάνοιξαν και έβγαλε ένα αδύναμο μουρμουρητό. Όσο αυτός την έγλειφε εκείνη του κράταγε το πρόσωπό του και το έφερε όλο και πιο κοντά στο βυζί της. , Σηκώθηκε για να τη φιλήσει πάλι και αυτή τη φορά του το ανταπόδωσε κι εκείνη. Το δεξί του χέρι μπήκε ανάμεσα στα πόδια της Χρύσας χαϊδεύοντας τα γόνατά της. Ψαχούλευε κάτω από τη φούστα Αυτή δήθεν του απομάκρυνε το χέρι, μετά όμως δεν αντιστάθηκε.

Έβλεπα τα πόδια της που άρχιζαν να ανοίγουν. Με τις άκρες των δαχτύλων της χάιδεψε το μουνί της κάτω από την κιλότα Η φούστα της είχε τραβηχτεί μέχρι τη μέση της. Τότε η γυναίκα μου τον αγκάλιασε και τον φίλησε παθιασμένα. Τον παρακολούθησα πως τράβαγε την κιλότα της από τη μια πλευρά ενώ τα δάχτυλά του χάιδευαν το μουνί της και γλιστρούσαν μέσα της. Οι γοφοί της άρχισαν να κινούνται όταν της έβαλε δάχτυλο. Τα μουγκρητά της έγιναν πιο δυνατά. Κάτι της ψιθύρισε αλλά δεν το άκουσα. Η Χρύσα δίστασε για ένα λεπτό, έπειτα ξεκούμπωσε το παντελόνι του κι έβγαλε έξω τον πούτσο του. Ανασηκώθηκε και κοίταζε το σκληρό καυλί που κρατούσε στο χέρι της. Φαινόταν σχεδόν διπλάσιο από το δικό μου. 0 πόθος έλαμπε στα μάτια της όσο προσπαθούσε να χουφτώσει το παλούκι του στο χέρι της. Του είπε "Δώστο μου λοιπόν. Βάλτο μέσα μου ". Άρχισαν πάλι τα φιλιά, οι γλώσσες στριφογύρναγαν στο στόμα τους. Η γυναίκα μου σήκωσε τα μπούτια της όταν o άλλος τράβηξε με δύναμη την κιλότα της. Τον άκουσα που της ζήτησε να του γλείψει το καυλί του. Της καθοδήγησε το κεφάλι που ανεβοκατέβαινε σπασμωδικά όση ώρα ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο στόμα της. 'Ηταν γεμάτη πόθο, ακουγόταν δυνατά ο θόρυβος που έκανε το στόμα της όπως τον έγλειφε. Είχα βγάλει έξω τον πούτσο μου και αργά τον έπαιζα ενώ παρακολουθούσα τη γυναίκα μου να κάνει πίπα. Την άκουσα να βογκάει είδα το σώμα της να τρέμει και κατάλαβα ότι έχυνε. Αμέσως μετά ο πωλητής γδύθηκε. H γυναίκα μου ξάπλωσε στον καναπέ, σήκωσε εντελώς τη φούστα της και του άνοιξε τα πόδια της. Περίμενα πώς θ' ανέβει πάνω της. Αυτός όμως έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της κι άρχισε με τη γλώσσα του να γλείφει το μουνάκι της. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η Χρύσα ξανάχυσε. Συνέχισε να την καταβροχθίζει και θα ξανατέλειωνε αν ο πωλητής δε σταμάταγε και δεν καβαλούσε μέσα στα πόδια της. Με το χέρι της οδήγησε τον πούτσο του μέσα στο μουνί της. Είδα τον τεράστιο πούτσο να γλιστρά στην τρυπούλα της πολύ πιο βαθιά απ' όσο της τον έχωνα εγώ. Δύσκολα θα πίστευα ότι μπορούσε να τον χωρέσει όλον μέσα της. Την άκουσα να φωνάζει από ηδονή, όση ώρα οι μακριές θαυμάσιες γάμπες της άλλοτε τινάζονταν άγρια στον αέρα, άλλοτε έσφιγγαν τη μέση του. Δεν ξέρω αν κράτησε l0'λεπτο ή 10 ώρες. Το μουνί της σφιγγόταν οι γοφοί της κινούνταν άγρια, τον ικέτευε να την γαμήσει όλο και πιο βαθιά και πιο άγρια. Με λίγα κουνήματα ακόμα και έχυσε πάλι. Εκείνος τραβήχτηκε έξω και πλησίασε στο πρόσωπό της. Η Χρύσα έγειρε πίσω με κλειστά τα μάτια και δέχτηκε το υγρό καυλί του να χαϊδεύει το πρόσωπό της. Αυτός πήγε προς τα κάτω και άρχισε να τρίβει το πουλί του ανάμεσα στα δυο υπέροχα στήθια της.

Μετά τον πήρε πάλι στο στόμα της. Η Χρύσα σηκώθηκε, έβγαλε τα ρούχα της και χαϊδεύτηκαν για λίγο. Μετά η γυναίκα μου τον έσπρωξε στον καναπέ και ανέβηκε πάνω του. 'Ηταν αρκετά μακριά μου ώστε να έχω πλήρη θέα του πούτσου του καθώς γλιστρούσε μέσα στο μουνάκι της. Η Χρύσα άρχισε να τον πηδά με μακριά, αργά χτυπήματα και κουνήματα. Ανέβαινε ψηλά μέχρι να νιώσει την άκρη του κεφαλιού του, έπειτα γλιστρούσε πάλι απότομα προς τα κάτω για να τον πάρει όλον μέσα της. Του μίλαγε και του έλεγε πόσο ωραία ένιωθε τον πούτσο του και πόσο ήθελε να ξαναχύσει. Του είπε πως θα μπορούσε να της κάνει ό,τι αυτός ήθελε. Εκείνος απάντησε ότι ίσως να έφερνε κάτι φίλους για παρτούζα Τότε ήταν που η Χρύσα άρχισε να του γλείφει το αυτί άγρια και να ανεβοκατεβαίνει πιο δυνατά από πριν. Όταν άρχισαν να ντύνονται βγήκα από το σπίτι, έβαλα μπρος το αμάξι για να ακουστεί και χτύπησα δυνατά την πόρτα Αυτός έφευγε όταν έμπαινα. Η Χρύσα μου τον σύστησε τον έλεγαν Πέτρο - και μου έδειξε τα βιβλία που είχε αγοράσει. Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο μας πήγαμε στο κρεβάτι. Την έβλεπα να γδύνεται και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν τον Πέτρο που την πηδούσε. Το μουνάκι ήταν ακόμα υγραμένο, ένιωσα τα υγρά του άλλου όταν γλίστρησα μέσα της κι έχυσε δυο φορές όσο πηδιόμαστε. Από τότε, την έχω δει να το κάνει με 7 άντρες. Την παρακολούθησα να γλείφει έναν πούτσο ενώ ένας άλλος την πηδούσε. Πριν μια εβδομάδα την είδα να κάνει λεσβιακό έρωτα, όταν ο Πέτρος της έφερε μια γυναίκα. Κάποια μέρα θα μπω και θα πιάσω στα πράσα τη γυναίκα μου ενώ γαμιέται. Δε θα θυμώσω. Απλά θα ζητήσω να πάρω κι εγώ μέρος, και με τη σειρά μου να την πηδήξω κι εγώ.
Διαβάστε Επίσης....