Η Ιστορία της Ζωής μου (PART 16)

συνέχεια από το Ιστορίες της Ζωής μου (PART 15)Το βράδυ για καλή μου τύχη έρχεται ο άντρας της Λίας, ωραία σκέφτηκα να πάρω μια ανάσα, ήρθαν σπίτι με την Λία και την Άννα –Μαρία καθίσαμε ως αργά, ήταν Σάββατο και η μικρή το πρωί δεν είχε σχολείο, φάγαμε και ήπιαμε και καθίσαμε μέχρι αργά. Η Κυριακή κύλησε ήρεμα. Δευτέρα ξημερώματα έφυγε ο Γιάννης. Το πρωί περνάει η Λία από το μαγαζί και ρίχνουμε τα σχέδια για το απόγευμα. Η Άννα-Μαρία είχε ρυθμική και Αγγλικά, θα είχαμε ένα γεμάτο 4ωρο δικό μας. Πάω σπίτι και τις βρίσκω Τζένη και Λία να πίνουν καφέ. Μπα μπα κάνω δήθεν απορημένος οι πουτανίτσες έχουν συνάντηση, για σηκωθείτε γρήγορα στο κρεβάτι σε μισό λεπτό να είστε γυμνές και να κάνετε 69.

Άκου να σου πω δεν είμαστε οι δούλες σου λέει η Λία, τι είπες μωρή πουτάνα της λέω και της σκάω δυο χαστούκια θα βγάλεις και γλώσσα τσακίσου γρήγορα μην σε περιλάβω στο ξύλο και σε κάνω αγνώριστη και εσύ τι κοιτάς μωρή καργιόλα λέω στη Τζένη τσακίσου και δεν σηκώνω δεύτερη κουβέντα θα κάνετε ότι θέλω και όποτε το θέλω και τις σπρώχνω στη κρεβατοκάμαρα, γυρίζει η Λία και μου κάνει νόημα ότι το κόλπο πήγαινε μια χαρά. Θέλω να κάνετε 69 και να σας βλέπω και μετά θα σας ξεκολιάσω και της δύο. Γδύνονται στα γρήγορα βγάζει την τσάντα με τα εργαλεία της η Λία βάζει τις βεντούζες στο μουνί και στις ρώγες στης Τζένης ενώ  το μουνί της πάνω στο στόμα της.

Δεν αργούν να καυλώσουν, το μουνί και οι ρώγες της γυναίκας μου έχουν φουσκώσει και έχουν γεμίσει τις βεντούζες βγάζουν τις βεντούζες από την Τζένη και τις βάζουν στη Λία η οποία γλείφει το μουνί και το κόλο της γυναίκας μου. Βγάζουν τις βεντούζες και αρχίζουν ένα γλείψιμο που με ξεσηκώνει σπαρταράνε και οι δυο τους από την καύλα η Λία από κάτω γλείφει εναλλάξ  μουνί και κόλο μην παραλείποντας να τις βάζει κολοδάκτυλο, δεν αργούν να ουρλιάζουν και οι δύο σαν υστερικές, εγώ που μέχρι την στιγμή εκείνη χάιδευα το σηκωμένο μου καβλί γδύνομαι γρήγορα, βλέποντας με η Λία αναποδογυρίζει και βρίσκεται αυτή από πάνω και ανάσκελα η γυναίκα μου, συνεχίζουν το 69, πλησιάζω και τρίβω τον εξαγριωμένο μου πούτσο πάνω στη μούρη της, εκείνη την στιγμή χύνουν και οι δύο μαζί τα χύσια της γυναίκας μου τρέχουν αργά η Λία πάει να τα γλύψει δεν την αφήνω της βάζω το καυλί μου στο στόμα για λίγο ανοίγω περισσότερο τα πόδια της Τζένης, βγάζω το σαλιωμένο μου πούτσο και το χώνω βίαια στο γεμάτο χύσια μουνί της γυναίκας μου αχ ναι έτσι γάμαμε άντρα μου σκίσε την πουτάνα την σφυροκοπάω για λίγο βγάζω τον πούτσο μου και τον τρίβω στη παρθενική κωλοτρυπίδα της Τζένης με το πουτσοκέφαλο μου μαζεύω τα χύσια του μουνιού της γυναίκας μου στην είσοδο του κόλου της, η Λία την γλείφει και της έχει χώσει την μισή της παλάμη στο μουνί, σάλιωσε το καβλί μου για να σκίσω την κολάρα της γυναίκας μου λέω στη Λία,

 η Τζένη έχει αφηνιάσει χτυπιέται από την καύλα, ηδονίζετε όπως αποδείχτηκε να γλείφει και ποιο πολύ να την γλείφουνε χάνει την επαφή με το περιβάλλον, τρίβω το καβλί μου στη κωλοτρυπίδα της σπρώχνω το κεφάλι στην αρχή της μουσκεμένης τρύπα εκείνη τη στιγμή βγάζει μια φωνή που τα έχασα, ναι σκίσε ρε πούστη γάμησε μου τον κόλο είμαι πουτάνα ρε μαλάκα τα ακούς θέλω πούτσα θέλω πούτσα τι περιμένεις γάμα με, τον σπρώχνω με δύναμη και εξαφανίζετε όλος μέσα στο κωλάντερο της μηηηηηηηηηη όχι πονάωωωωωωωωω ρε αρχίδι γαμώ το μουνί που σε πέταγε με ξέσκισες ρε πούστη, και αμέσως μετά ναι άντρα μου γάμαμε μου αρέσει σε θέλω σκίσε με την πουτάνα είμαι γαμιόλα και ξεκολιάρα θέλω πούτσα γάμα με δυνατά, και συ μωρή πουτάνα γλείψε μου το μουνί βάλε τα δάκτυλα σου και γάμησε την μουνάρα μου ξεσκίστε με κάντε με την πουτάνα σας, είχε φτάσει στη κορυφή της ηδονής και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τι σκέψη μου ότι πρέπει να κοντεύει ξεφωνίζει ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΟΥ και πλημυρίζει ο κόλος της και το μουνί της από τα χύσια της βγάζω το πούτσο μου από το κόλο της και αστραπιαία τον βουτάει η Λία και τον λαμπικάρει, τον βγάζω από το στόμα της Λίας και σκύβω να της γλείψω τα χύσια από το μουνί της συναντιόνται οι γλώσσες μας της Λίας και η δική μου πάνω στο μουνί της Τζένης το καθαρίζουμε καλά και η Λία ανασηκώνεται λίγο κλείνοντας μου το μάτι και λέει Τζένη μου είσαι τυχερή να σε γαμάει ένας τέτοιος πούτσος, αυτό είναι αδικία να μην έχω νοιώσει μέσα μου ένα πούτσο μεγάλο σαν αυτόν.

Τι κάθεσαι ρε μαλάκα μου λέει η Τζένη πρέπει να σου φιλήσουμε τα αρχίδια για να μας γαμήσης, σκίσε της τον κόλο θέλω να τον δω να μπαίνει μέσα της όπως τον έβαλες και σε εμένα, τέρμα είχε ξεφύγει τελείως πετάει την Λία ανάσκελα πέφτει από πάνω της κάνοντας 69, τι κοιτάς ρε αρχίδι γάμα τη όπως γάμησες εμένα θέλω να δω πως το καβλί σου εξαφανίστηκε στην κωλοτρυπίδα μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου, ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τέτοια εξέλιξη των γεγονότων. Η Τζένη έκανε …… τσιμπούκι την κλειτορίδα της Λίας, ζηλεύω σκύβω να την γλείψω και κάνω δήθεν τον ξαφνιασμένο τι είναι αυτό το πράγμα ρε Λία πρώτη φόρα βλέπω τόσο μεγάλο γλωσσίδι, το παίρνω από το στόμα της γυναίκας μου και το ρουφάω με απληστία, άσε με και μένα λίγο σε παρακαλώ γλείψε της το μουνί και το κόλο γάμησε τη, αφήνω την γυναίκα μου να την γλείφει και τρίβω το καβλί μου ανάμεσα στα μουνόχειλα και να γλιστράω προς το στόμα της Τζένης, βλέποντας το καβλί μου το πιάνει το κεφάλι και το ακουμπάει στο γλωσσίδι λέγοντας τώρα μάλιστα τα θέλω και τα δύο στο στόμα μου, και τα παίρνει και τα δύο μαζί, μη με παιδεύεται φωνάζει

Η Λία θέλω πούτσα, τραβιέμαι από το στόμα της γυναίκας και πλησιάζω τα μουνόχειλα λέγοντας πούτσα θέλεις καργιόλα πάρε να δεις πως είναι η μεγάλη ψωλή και βυθίζομαι βαθειά στη μουνάρα της αχ τι ωραία πρώτη φορά!!!! νοιώθω τόσο μεγάλη ψωλή μέσα μου της σφυροκόπησα βίαια την μήτρα κάμποσες φορές βγάζω το καβλί μου και το βάζω στο στόμα της γυναίκας μου γεύσου πουτάνα μου τα υγρά του μουνιού της ξαδερφούλας μας της λέω τον βουτάει με λύσσα και τον χώνει μουγκρίζοντας σαν ανήμερο θεριό βαθειά στο λαρύγγι της, θέλεις πουτάνα μου να σου σκίσω την κολάρα λέω ναι καρδιά μου ξεφωνίζει η Λία θέλω να με σκίσεις κάνε με και μένα να νοιώσω την ηδονή που ένοιωσε η Τζένη μας χωρίς δεύτερη βυθίζομαι μέσα της ξεφωνίζει από την καύλα και χύνει σπαρταρώντας από την καύλα και ξεφωνίζοντας σαν υστερική,

Βλέποντας τα πηχτά της χύσια να βγαίνουν από το μουνί της σκύβει η γυναίκα μου να τα ρουφήξει, όχι όλα εσύ θέλω και εγώ της λέω, αυτή τα μαζεύει όλα, ήθελα και εγώ της λέω με παράπονο δεν μίλησε σηκώθηκε και ήρθε να με φιλήσει, μόλις ενώθηκαν τα χείλη μας μου πέρασε τα χύσια της Λίας στο στόμα μου δεν τα είχε καταπιεί, η χαρά ήταν απερίγραπτη, το καβλί μου ωστόσο συνέχιζε να σφυροκοπά την κωλοτρυπίδα της Λίας αλλά δεν άντεχα άλλο ήμουν στο αμήν, το βγάζω από την κωλοτρυπίδα της Λίας, ελάτε πουτάνες να σας χύσω στο στόμα, ναι άντρα μου ξεφωνίζει η γυναίκα μου θέλω να δοκιμάσω τι γεύση έχουν τα χύσια σου, Η Λία μου έχει πει ότι είναι νόστιμα, παίρνουν το καβλί μου και το γλείφουν και οι δύο μαζί και κάθε τόσο το έπαιρνε η μια ή η άλλη και το καταβρόχθιζε, Θα χύσω στο στόμα σου αγάπη μου αλλά να δώσεις μετά λίγο και στη Λία μας, κάνε με να χύσω Λία μου και εσύ περίμενε με το στόμα ανοικτό με πλακώνει σε άγριο τσιμπούκι η Λία και σε λίγο τραβιέμαι ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ ξεφωνίζω και οδηγώ το καυτό μου σπέρμα στο ανοικτό στόμα της γυναίκας μου μια τεράστια ποσότητα της γεμίζει το στόμα ίσως ήτανε η μεγαλύτερη ποσότητα που έχω χύσει στη ζωή μου, περίμενε της λέω και παίρνοντας την κάμερα βιντεοσκοπώ το γεμάτο ψωλοχύματα στόμα της για να θυμόμαστε της λέω τα πρώτα ψωλοχύματα στο στόμα σου, τώρα δώσε και λίγο στη Λία, άνοιξε το στόμα η Λία και άρχισε ένα καυλωτικό παιχνίδι με τα ψωλοχύματα μου να πηγαίνουν από στόμα σε στόμα, μέχρι που τα κατάπιαν όλα.

Έχεις δίκιο είναι νόστιμα λέει η Τζένη, όχι μόνο νόστιμα χίλιες φορές ποιο νόστιμα από του Γιάννη απαντάει η Λία. Συνεχίσαμε με την ίδια ένταση κάνοντας διάφορες εναλλαγές μέχρι που έχυσα στο μουνί της Τζένης η οποία τα χύσια μου τα άφησε να τρέξουν στο στόμα της Λίας για να τα μοιραστούνε μετά σαν την πρώτη φορά. Το τρίτο μου χύσιμο το έκανα κατόπιν επιθυμίας της Λίας στο κόλο της για να το δώσει στο στόμα της γυναίκας μου και να το μοιραστούνε μετά. Σηκωθήκαμε και κάναμε μπάνιο και οι τρεις μαζί, καθίσαμε φάγαμε και την ώρα που έφευγε η Λία μας λέει η αποστολή μου τελείωσε πιστεύω να σας οδήγησα στο δρόμο της ηδονής από δω και πέρα μπορείτε μόνοι σας δεν με χρειάζεστε άλλο (αυτό ήταν μιλημένο μεταξύ μας) δεν κατάλαβα της λέω τώρα που ξεκίνησε έτσι η δουλειά και την βρήκαμε θα μας εγκατάλειψης. Ε να δεν θέλω να πει η ξαδερφούλα μου ότι σε μοιράζετε μαζί μου. Δεν ξέρω τι λέει η Τζένη εμένα με καυλώνει και θέλω να σας βλέπω να γλείφετε η μια την άλλη και θέλω να γίνουμε ένα ωραίο τρίγωνο εσύ τι λες αγάπη μου γλυκιά δεν πιστεύω να μην συμφωνείς, τι λες κάθε άλλο μας άνοιξε τα μάτια και θα την αφήσουμε να φύγει.

Εντάξει λέω το ζήτημα λύθηκε αλλά υπάρχει και όρος ποιος είπαν και οι δυο τους με μια φωνή πάντα και οι τρεις μαζί ποτέ δύο συμφωνείτε? ναι απάντησαν και οι δύο σηκωθήκαμε αγκαλιαστήκαμε και οι τρεις μαζί και έφυγε η Λία να πάει σπίτι της. Η μέρα εκείνη ήταν από τις ποιο γεμάτες της ζωής μου. ποτέ μέχρι και σήμερα δεν έχω πάρει τόσες χαρές, σε μια μέρα πήρα την παρθενιά της γυναίκας μου από πίσω της πρωτοέγλυψα το ξυρισμένο της μουνάκι, πήρα το βάπτισμα σε παρτούζα και το ποιο σπουδαίο καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ δυνατό τρίο, δεν είναι η ποιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου? πες τε μου. Η συνέχεια στο επόμενο.

error: