Πρωτη φορα με 4 αντρες !

Γεια σας! Το ονομα μου ειναι Μαρια και ειμαι 26 ετων.

Το αρθρο που θα γραψω εδω,ειναι μια αληθινη ιστορια που συναιβει πριν λιγο καιρο στην Πολη που σπουδαζω. Ειμαι καστανοξανθη,με γαλανα ματια και σωμα σφιχτο και υπερβολικα γυμνασμενο. Ο κωλος μου θεωρειται ακομα για πολλους ο καλυτερος που εχει περασει απο εδω με διαφορα παρατσουκλια ποιυ δεν μπορω να πω.

Οταν ομως πρωτοηρθα στην πολη εδω,καταλαβα πως κατι επαιζε με εμενα.

Δεκαδες χωσιματα στην πρωτη εξοδο,κερασματα αργοτερα χουφτωματα,και συζητησεις σε facebook απο παρα πολλα ατομα.. Δεν περναγα απαρατηρητη διοτι κι εγω,ως αθλητρια στοιβου και με υψος 1,73 και υπερβολικα πολυ πεταχτο ολοστρογγυλο κωλο,θαυμαζα ονειρο για τους περισσοτερους και στοχο για πολλους. ( Ο κωλος μου παρθενος δεν τον ειχα δωσει ποτε πιο πριν!)

Περναγε ο καιρος,μου ελειπε το σεξ και εγω η σεμνη προτειμουσα να μενω στο σπιτι απο το να βγαινω εξω η απο το να κατεβαινω στον τοπο καταγωγης μου… Μεσα κλεισμενη με μονες αποδρασεις την σχολη,το γυμναστηριο και αντε βαρια καμια καφετερια με τις φιλες μου… Ο δικος μου απλα σκεφτοτανε την ”καριερα” του κια εγω περναγα σε μια δευτερη μοιρα.. (Ημουνα σε σχεση 3 ετων)

Μια μερα δεχομαι μια κληση στο κινητο μου.. Το σηκωνω.. Μου λεει το ονομα του και μου προτεινει να βγουμε για ενα καφε.. Ητανε ενας τυπος γυρω στα 31 απο το γυμναστηριο που πηγαινα και μου κολλαγε αρκετα μπορω να πω.. Χωρις να το σκεφτω,απανταω με ναι! Ερχετε μετα απο καποια ωρα με παιρνει και βγαινουμε..

Εγω ντυμενη απλα,τζιν και φουτερακι.. Παμε για ενα καφε καπου πιο απομακρυσμενα οπου κι εκει μου κανει αυτο που λεμε ”ερωτικη εξωμολλογηση”. Το ονειρο μου ητανε να ενδιαφερθει για μενα καποιος αρκετα μεγαλυτερος μου απλα συνεχεια μου την πεφτανε βαρια μεχρι 28 και δεν εδινα συνεχεια.. Να μην τα πολυλογω,παιζει μια φαση με φιλακια και χουφτωματα στο αμαξι και μετα παω σπιτι γιατι ειχα κανονισει για ποτο το βραδυ..

Βγαινουμε με τις φιλες μου το βραδυ,κι αφου εχω καταλαβει οτι ολοι μιλανε για τον κωλο μου τον τονιζω κι εγω περισσοτερο. Αγορασα ενα κολαν σχεδον διαφανο μαυρο,φορεσα κοκκινες γοβες,κοκκινο στρινγκ απο μεσα που εβγαζε και ματια και ενα μπλουζακι που ισα ισα καλυβε το στηθος μου. Στον δικο μου ειπα οτι δεν θα βγω γιατι ημουνα και καλα αρρωστη κλπ..

Βγαινω απο το σπιτι και κατευθυνομαι για το κλαμπακι οπου με περιμεναν οι φιλες μου.. Στο δρομο απλα ακουγα κορνες κ διαφορα σχολια κλπ! Αρκετα ανεβαστικο σκηνικο μπορω να πω… Φτανω στο κλαμπ αλλα τελικα ηταν σχεδον αδειο.. Μπαινω.. Καθομαι στο τραπεζακι με τις φιλες μου.. Στην πρωτη ωρα ειχα πιει 3 ποτα και αυτα ητανε κερασμενα απο θαμωνες και ειπα να το διασκεδασω κι εγω… Οσο χορευα τα ποτα ερχοντουσαν συννεφο και μετα ακομα και οι φιλες μου πινανε τα δικα μου..

Ο κωλος μου ειχε γινει το πρωτο θεμα σχολιασμου μεταξυ ολων των παρεων,γυναικειων και αντρικων.. Χουφτωματα αρκετα,αγκαλιες περισσοτερες και εγω ημουνα υπερβολικα φτιαγμενη για ολα.. Το ποτο που ειχα πιει ητανε αρκετο χωρις ομως να μεθυσω και να παραπαταω.. Ισα ισα γουσταρα.. Η ωρα ειχε παει 5 και ο κοσμος αρχισε να φευγει..

Διπλα στο μπαρ,καθοτανε μια παρεα,με 4 αντρες… Αρκετα πολυ μεγαλοι ολοι τους (απο 40 και πανω) Με ειχαν καρφωσει με τα βλεμματα τους να γινονται τοσο επιμονα που ακομα και οι φιλες μου μου λεγανε ”αντε θα περασεις καλα χαχα” και ειρωνευοντουσαν.. Με κοιταγανε και η ωρα εχει παει 6.. Ετοιμαζομαστε να φυγουμε και με φωναζουνε στην παρεα τους.. Ολοι τους 40 και βαλε.. Με το που φτανω αρχισανε τα γλυκολογα,τις αγκαλιες και απλα τις ”καρφωτες ματιες” στο στηθος μου και στα ποδια μου.. Λεξεις οπως κωλαρα μοναδικη,αναστατωση,τσοντα κλπ ηταν οι μονες που ακουγοντουσαν απο αυτους.. Δεν αργησα πολυ κι εγω,εκατσα στην παρεα τους και με κερναγανε σφηνακια.. Οση ωρα επινα σφηνακια ενιωθα τα χερια τους να κανουν βολτα στο κορμι και στα ποδια μου… Αυτο ηταν.. Ειχα αναψει απιστευτα,μονη μου αναμεσα σε 4 ψωλες. Τους λεω να φυγουμε και η ωρα 6μιση ειχε ηδη γλύκοξημερωσει.. Παμε να μπουμε στο αμαξι τους και εκει στο πισω καθισμα αρχισαν τα φιλια…οι αγκαλιες και τα χουφτωματα.. Πιανω και βλεπω 2 πουτσες πετρες και τεραστιες… Ο μπροστα συνοδηγος πιανει τα ποδια μου,βγαζει τις γοβες μου και αρχιζει να μου τα γλυφει… Ξαφνικα ο οδηγος , πιανει το αλλο μου ποδι και μ το ακουμπαει πανω στην πετρα ψωλαρα του… Ειχα καυλωσει τοσο που θυμαμαι τα υγρα μου να εχουν γινει ενα με το μουνι και τον κωλο μου..

Μου κανει ο οδηγος,Πουτανακι παμε καπου καλα? Διχως δευτερη σκεψη λεω ναι… Και τι να δω.. Με πανε σε ενα διαμερισμα.. Με το που μπαινουμε,αρχιζει η καλη φαση. Μενω ολογυμνη και αυτοι ντυμενοι.. Περιττο να πω για τα δαγκωματα,τα γλυψιματα και τα φτυσιματα που επεφταν βροχη πανω μου απο αυτους,εβλεπα τις πουτσες τους να πεταγονται εξω και τρελενομουνα..

Ξαπλωνω και τους κανω νοημα να ερθουνε..Ξεντυνονται και πεφτουν πανω μου σαν αρπακτηκα.. Ειμαι ολογυμνη με 4 αντρες στο ιδιο κρεβατι το αισθημα απολυτα καυλωτικο! Ξαφνου αρχιζουνε οι πιπες.. Εγλυφα αργακαι ικανοποιητικα ολες τις ψωλες.. Ξαφνου νιωθω μια πουτσα να μπαινει στο μουνακι μου και να μου το ανοιγει διαπλατα..Τοση καυλα που ειχα ενιωσα οτι ισως ειναι στιγμη να ξεπαρθενιαστω απο κωλο! Ζηταω λοιπον ενω επερνα πιπα τον ενα,να κατσω σε καποιον και πισω μου να μπει καποιος αλλος.. Ε και γινεται.. Νιωθω να ξεσκιζομαι διαπλατα και με γαμουσανε τοσοο δυνατα που μου ερχοταν να σβησω.. Καυλα απειρη! Γαμιομουνα σαν πουτανα και το γουσταρα που ενω ποτε δεν ειχα δωσει τον κωλο μου,τωρα μου τον σκιζουνε 4 αγνωστοι και τυχαιοι..Το αποκορυφωμα ομως δεν ητανε αυτο!

Φευγει ο Γιαννης και παει κουζινα. Φερνει ενα μπουκαλι απο αυτα που μεσα εχουνε σαντιγι.. Ο σωτηρης και ο πανος κατακαυλωμενοι μου ζητανε να στηθω στα 4.. Και αρχιζουνε με αληφουνε με σαντυγι που ο Γιαννης εριχνε πανω στα καυλια τους.. Μετα μενει ο Κωστας που εγλυφε την σαντυγι και μετα ξαφνικα νιωθω να με τρυπανε 2 πουτσες παλι.. Μια στο μουνι μια στον κωλο..

Ειχε παει 12 το μεσημερι και γαμιομουνα σαν σκυλι με αυτους.. Δεν σταματησαμε ουτε λεπτο.. Αλλος ειχε χυσει 2 φορες αλλος 1 αλλος καμια.. Δεσανε τα χερια μου μετα και με πεταγανε κατω και οπιος ηθελε εμπαινε στο μουνι μου ιεραποστολικα η στον κωλο μου σε διαφορες στασεις..

Παει μια το μεσημερι και εγω εντελως εξαντλημενη απο το γαμησι παρακαλουσα οχι αλλο οχι αλλο! Αλλα αυτοι επεμεναν.. Ξανα απο την αρχη.. Μεχρι τις 2 το απογευμα που μετα κοιμηθηκα.. Το βραδυ ξανα τα ιδια.. Ουτε καν ενα ντουζ απλα τα ιδια απο την αρχη..

Αυτο εγινε ακομη μια μερα.. Μεχρι που μετα εφυγα για διακοπες στον τοπο μου και ειδα οτι ο ενας απο τους 4 ητανε γνωστος του θειου μου και εκει ελειξε οριστικα αυτο το θεμα..

Αυτο ηταν το πιο Extreme πραγμα που ειχα κανει ποτε!

 

error: