PickUp Artist: Μασκέ PickUps

Email address:[email protected]


Μπες μέσα και σάρωσέ τα όλα.

Φέτος είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μας δίνουν οι απόκριες και να ακολουθήσω την μέθοδο του Mystery με το peacocking. Για τους μη γνώστες, το αρσενικό παγώνι (peacock) όταν θέλει να ζευγαρώσει με το θηλυκό, απλώνει τα φτερά του. Κάπως έτσι λειτουργεί και το σύστημα του Mystery όπως το δίδαξε στις σειρές PickUp Artist. Ντύνεσαι με αντικείμενα που είτε εκπέμπουν ερωτισμό, είτε τραβούν την προσοχή ώστε να γυρίσουν τα θηλυκά του μπαρ και να σε κοιτάνε. ¨Ετσι κι εγώ στην προκειμένη περίπτωση, πήρα μια ακριβή και σπάνια στολή με ντύσιμο από πάνω μέχρι κάτω κι είπα να μπω στο field και να τα ισοπεδώσω όλα.

Για την ιστορία, η στολή μου είναι ολόσωμη με full face μάσκα. Φυσικά οπότε κι όταν ήθελα έβαζα ή έβγαζα τη μάσκα.

Μασκέ Party No.1
Πηγαίνω με την παρέα μου σε ένα party μασκέ σε γνωστό μπαράκι. Με είχαν καλέσει δύο φίλες. Μπαίνουμε μέσα ντυμένοι, εγώ full face εννοείται με όλα τα μεγάλα αξεσουάρ, κάνω κάτι καγκουριές με τις φίλες μου (DHV), γυρνάει και μας κοιτάει όλο το μαγαζί. Βγάζω τη μάσκα 10 λεπτά μετά και βέβαια στο διάστημα αυτό ορισμένες με κοιτούσαν γιατί είχαν την απορία να δουν πως είμαι.

Μετά καθόμαστε με τους φίλους μου κάπου στο βάθος, αράζουμε και βλέπω να με κοζάρει ένα HB7, δίπλα σε HB5 και 3. Σηκώνομαι, την πλησιάζω όταν είχε γυρίσει την πλάτη, της παίρνω το καπέλο κι αρχίζω και περπατάω και καλά ότι φεύγω με την πλάτη γυρισμένη. Αυτή χαμογελάει, ώσπου φτάνω μέχρι τον τοίχο, γυρνάω πίσω με αργά βήματα προς το μέρος της και…

HB7: Πως το βλέπεις; (το καπέλο)
A: Πλάκα έχει. Αλλά…τι έχεις ντυθεί; Είσαι σε φάση “Φόρεσα ένα καπέλο και ένα ρούχο κι ότι βγει;” (neg)
HB7: Ντύθηκα (τάδε). Εσύ;
Α: Ε δεν βλέπεις;
HB7: (Μου λέει).
Α: Σωστά μάντεψες. Οι φίλες σου (και δείχνω τις φίλες της οι οποίες με είχαν περικυκλώσει από μόνες τους. Μου λένε τι ντύθηκαν και στη συνέχεια…)

HB5: Α ναι, σε είδαμε που μπήκες πριν.
Α: Είστε κι εσείς φίλες της (τάδε φίλης μου);
ΗΒ7: Οχι.
Α: Τότε πως κι από ‘δω;
ΗΒ3: (Μου λέει μια random δικαιολογία). Εσύ;
Α: Είμαι φίλος της (τάδε) κι ήρθα να την δω.

Γενικά είπα να το πάω μέσω κοινωνικού κύκλου. Όταν φτάνουμε όμως στο επίμαχο σημείο και ρωτάω με τι ασχολείστε μου απαντάνε…

“Μαθήτριες!”
Α: Τι τάξη;
ΗΒ7: Δευτέρα Λυκείου!
Α: Α οκ, δεν σας φαίνεται!
ΗΒ7: Εσύ με τι ασχολείσαι;

Τέλος πάντων, για να μην με πάνε μέσα, έτσι απλά για το training, τους είπα να περάσουν απ’ τη δουλειά βρίσκοντας πρόφαση κι ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Απλά εννοείται ότι ποτέ δεν της πήρα τηλέφωνο. 12 χρόνια διαφορά και ειδικά ανήλικη; No way. Προχωράμε.

PickUp: Success

Οι ώρες περνάνε και είναι περασμένα μεσάνυκτα. Έχουμε κάνει bounce σε άλλο σημείο προς το κέντρο του μπαρ, με καναπέ. Το διπλανό τραπέζι άδειο, στο παραδίπλα μια κοπελιά, μελαχρινό, με γλυκό προσωπάκι, HB7.5. Δίπλα μια φίλη της ασχολείται με το κινητό της και δεν της δίνει σημασία. Βρίσκω λοιπόν εύκολη πρόφαση για opener:

A: (την πλησιάζω κάπου στη μέση της απόστασής μας, στο μεσαίο -άδειο τραπέζι- και της γνέφω) Μου λύθηκε η στολή εδώ. Μήπως μπορείς να μου την δέσεις;
HB7.5: Οκ.
Α: Ελπίζω να ξέρεις να δένεις (neg).
HB 7.5: Ναι, κάτι θα κάνω.
Α: Εσύ τι ντύθηκες; Ρομπότ; Γιατί φοράς ένα περίεργο καπέλο (neg) και η υπόλοιπη είσαι κανονική.
HB 7.5: Όχι, είμαι και καλά (τάδε ντύσιμο). Απλά δεν έβρισκα στολή να βάλω.
Α: Ε και λες “Ας φορέσω ένα καπέλο, ας βγω έξω κι ότι γίνει ε;” (neg)
HB 7.5: Ε ναι, κάπως έτσι.
Α: Πως και ήρθες απόψε στο party; Έρχεσαι συχνά εδώ;
HB 7.5: Όχι, πρώτη φορά έρχομαι σε αυτό το party και στο μαγαζί. Εσύ;
Α: Έχω ξανάρθει άλλη μια φορά. Απλά ξέρω και την (τάδε. Tο πήγα μέσω κοινωνικού κύκλου και τελικά κατάφερα να δείξω ότι ξέρω κάποια η οποία ευτυχώς ήταν γνωστή της και εκείνο το βράδυ την είχε καλέσει! Είναι πολύ σημαντικό να το πάτε κι εσείς έτσι, αν σας δοθεί η ευκαιρια. Αν θεωρήσουν ότι έχετε κοινούς γνωστούς πέφτει το BS). Άρα δεν μένεις εδώ γύρω να υποθέσω.
ΗΒ 7.5: Όχι, μένω (όνομα περιοχής). Εσύ;
Α: (Όνομα περιοχής). Και με τι ασχολείσαι;
ΗΒ 7.5: Έχω τελειώσει χημικός. Εσύ;
A: Έχω τελείωσει (τάδε) και δουλεύω (τάδε).

Το cold πήγε σε φάση old-school. Στη συνέχεια τις έκανα την ρουτίνα με τις πόρτες (στείλτε μου μήνυμα στο FB για να την μάθετε) κι έπεσε κανονικά μέσα και μάλιστα πέταξα κι ένα ωραίο neg στην ανάλυση.

Μετά έπαιξε λίγο Kino κι είχα αρκετά IOI από αυτήν, αφού ρώταγε διάφορα πράγματα και γενικά ήμασταν σε φάση comfort απ’ το πρώτο 5λεπτο. Έκατσα στο set μία ώρα και έκανα #close σε φάση “γράψε μου τον αριθμό σου”. Τώρα είμαι στο στάδιο που ετοιμάζεται το Day 2, παρότι το παίζει λίγο ιστορία απ’ το τηλέφωνο. Anyway, αΑν κάτσει έκατσε.

PickUp: Success

Μασκέ Party No.2
Αυτή τη φορά έγινε σε party σε υπόγειο και χώθηκα μέσω φίλου. Από μουσική έπαιζε κυρίως ξένη και η κατάσταση ήταν πολύ χύμα. Για καλή μου τύχη είχε άπειρα sets. Για κακή μου τύχη οι ηλικίες που έπαιζαν ήταν 18-21 με πιο πολύ έμφαση στο 18-19 με το οποίο δεν έχω καλές εμπειρίες. Όχι ότι με χαλάει, ίσα-ίσα, απλά σε αυτή την ηλικία δεν ξέρουν τι θέλουνε.

Κοζάρω ένα HB8.5 και πάω στο πρώτο set (2set) με το ίδιο opener:
Α: Θα μας βγάλεις φωτογραφία; (είμαι με έναν φίλο μου εκεί)
HB 8.5: Οκ. (μας βγάζει)
Α: Βασικά μήπως μπορείς να μου δέσεις την στολή γιατί λύθηκε;
HB 8.5: Ναι, έλα…
Α: (Σκύβω για να την δέσει) Εσύ γιατί δεν έχεις ντυθεί τίποτα; (ψιλοneg)
ΗΒ 8.5: Ε δεν έβρισκα κάτι μωρέ, ξέρεις…
Α: Δηλαδή εμείς που ντυθήκαμε είμαστε τα κορόιδα της υπόθεσης; Χαλάς την πιάτασ έτσι! (neg)
ΗΒ 8.5: Έχεις δίκιο, κάτι έπρεπε να βρω.
Α: Η φίλη σου δίπλα τι έχει ντυθεί;
ΗΒ 7 (τάδε)
Α: Α πολύ ωραία, σου πάει πάντως!
ΗΒ 7: Ευχαριστώ, κι εσένα σου πάει η στολή.
ΗΒ 8.5: Εσύ ποιον ξέρεις από εδώ;
Α: (Προς το target μου) Είσαι φίλη με τον (τάδε); Με αυτόν ήρθα.
ΗΒ 8.5: Ε δεν τον ξέρω και τόσο καλά, μια φορά τον έχω δει. Είμαι φίλη με την (τάδε. δεν την ήξερα)
Α: Οκ…
ΗΒ 7: Μισό…πάω λίγο στον ξάδερφό μου.
Α: Α, είσαι ξαδέρφη του (τάδε);
ΗΒ 7: Ναι.

(Οκ, βρήκαμε κοινωνικό κύκλο πάλι, έστω έμμεσο, δηλαδή ένας γνωστός μου ήταν ξάδερφος με την κολλητή του target μου. Εν τω μεταξύ η φίλη της κατάλαβε τι παίζει και σηκώθηκε κι έφυγε για να μην γίνει obstacle. Nice.)

Α: Με τι ασχολείσαι;
HB 8.5: Είμαι πρώτο έτος στην Πάντειο. Εσύ;
Α: (Της λέω)
ΗΒ 8.5: Ενδιαφέρον.
Α: Είμαι συνάδελφος του (της δείχνω τον φίλο μου). Γιώργο, έλα δω.
ΗΒ 8.5: Α ναι, εσένα σε είχα δει στο (τάδε μέρος).

Συνέχισα την κουβέντα, με ρώτησε λίγο για τη δουλειά μου, βέβαια δεν είχα και πολλές ερωτήσεις να της κάνω. Η γκόμενα όμως γενικά ήταν στον κόσμο της. Στο πεντάλεπτο σηκώθηκε και μου είπε “Μισό να πιάσω το κινητό μου” και όταν γύρισε της έκανα εγώ ένα FTC και της είπα “Κάτσε να βγάλω φωτογραφία με την παρέα μου κι έρχομαι”.

Την δεύτερη φορά που γύρισα, έκατσα δίπλα της, μιλήσαμε 5-10 λεπτά και πάλι σηκώθηκε. Οπότε ήταν προφανές ότι δεν ενδιαφερότανε. Άσε που ήταν διαρκώς με το κινητό στο χέρι. Whatever, δεν το συνέχισα.

PickUp: Failed

Στη συνέχεια ασχολήθηκα με ένα HB 8, αυτή τη φορά 19άρα. Ήρθε κι έκατσε δίπλα μου, μιλήσαμε μόλις 5 λεπτά, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να κάνω περισσότερη κουβέντα μαζί της γιατί ήταν προχωρημένη η ώρα και πήγαινε για διάλυση το party. Λέει λοιπόν στο φίλο μου ότι θα πήγαιναν Ψυρρή μετά και να ακολουθούσαμε κι εμείς. Της λέει “Οκ, αν είναι θα πάρω τον (τάδε)” (ένας απ’ την παρέα της γιατί θα πήγαιναν 6-7 άτομα).

Ο φίλος μου ήταν πτώμα, αλλά τον πίεσα γιατί τέτοια ευκαιρία δεν την έχανα. Η γκόμενα είχε ματάρες και σώμα τούμπανο. Όντως ο φίλος μου πήρε τηλ. και πήγαμε Ψυρρή. Εκεί καθήσαμε κάπου, την είχα δυστυχώς απέναντι στο τραπέζι, αλλά για καλή μου τύχη κάθεται η φάση που στο “φεύγα” ρωτάει τον φίλο μου “Πως θα γυρίσετε;” και της λέει “Ο φίλος μου θα γυρίσει με αυτοκίνητο, άμα θέλετε πείτε του να σας πάει σπίτι, στο δρόμο του είναι”.

ΗΒ 8: Αχ μπορείς να μας πας;
Α: Οκ, δεν έχω πρόβλημα.
ΗΒ 8: Σίγουρα είναι στο δρόμο σου;
Α: Ναι, μην ανησυχείς. Θα βάλω την διπλή ταρίφα να γράφει αλλά οκ, θα σας πάω. (γέλια)

Αφού θα τις γυρνούσα, εδώ μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Το target μου έκατσε στο μπροστινό κάθισμα. Η φίλη της (HB 7.5) κοιτούσε το κινητό της και ενίοτε έπαιρνε κανένα τηλέφωνο. Κι αυτή για να μην ενοχλήσει την κουβέντα μας προφανώς. Τι καλά. Όλες οι ωραίες φίλες των target, αυτές τις μέρες μου τύχανε. Μπράβο σας ρε κορίτσια. Μπας και διαβάζετε όμως το blog και θα πρέπει να ανησυχώ;

Τέλος πάντων μπαίνουμε στο θέμα. Ρωτήσαμε ο ένας τον άλλο με τι ασχολείται κι είπα να παίξω πολύ με stories για να δημιουργήσω ευχάριστο κλίμα. Σημειωτέον, εκείνη τη μέρα είχα πει διάφορα πετυχημένα αστειάκια στην παρέα κι είχα κάνει την γκόμενα να γελάσει. Αλλά τόσο σε αυτή όσο και σε όλες τις άλλες, δεν είπα κάποιο κοπλιμέντο. Τίποτα, ατάραχος. Ίσως να ήταν και λάθος μου που δεν δημιούργησα κάποιο attraction, αλλά δεν ήθελα να το παίξω needy. Όμως με ένοιαζε τα target μου να περνάνε καλά. Στο τέλος λοιπόν, όπως τις αφήνω, της λέω “γράψε τον αριθμό μου”. Και μου λέει “Οκ, θα σου στείλω μήνυμα γιατί δεν έχω κάρτα για κλήσεις”.

Το μήνυμα όπως καταλάβατε ακόμα το περιμένω. Ούτε Accept στο Add Friend δεν έκανε στο Facebook.

PickUp: Failed

Μασκέ Party No.3
Τελευταίο party. To σώζω δεν το σώζω. Είμαι σε γνωστό club κοντά στην περιοχή μου, αλλά επειδή είναι σχετικά γνωστό, παίζω μόνο με cold approach. Γνωστούς δεν είδα καθόλου εκείνο το βράδυ.

Μπαίνω μέσα ξανά με μάσκα, αλλά εκείνη την ώρα είναι νωρίς. Για κακή μου τύχη η παρέα μου πάει και κάθεται μπροστά στην είσοδο κι εγώ δεν λέω τίποτα για να πάμε σε καλύτερο μέρος. Κι όλα αυτά ενώ στο βάθος του club έχουμε ανοιχτό χώρο και γίνεται της πουτάνας. Συγγνώμη, διορθώνω. Της καριόλας γίνεται. Γιατί στην περιοχή που ζω μόνο καριόλες έχει, δυστυχώς.

Παίζω πολύ peacocking του Mystery γιατί έχω σκάσει με φουλ εξοπλισμό, αυτή τη φορά και στα δύο χέρια. Πάω τουαλέτα, γυρνάω με μάσκα και παίζω Cocky funny ένα HB7 κι ένα HB2.5. Πιάνω το HB7 απ’ το χέρι, της το σηκώνω και με το άλλο χέρι της λέω να γυρίσει και να κάνει μια στροφή. Μου λέει:

ΗΒ 7: Όχι, εσύ κάνε στροφή!
Α: Όχι, εσύ κάνε (και την πιάνω και με το άλλο χέρι και της κάνω την στροφή! Ασε ρε μπάζο που θες και shit test ακόμα δεν σου μίλησα). Γιατί δεν ντυθήκατε;
ΗΒ 7: Δεν μπορώ τις μάσκες γενικά.
Α: Τι μας λες! Είστε κολλητές;
ΗΒ 2.5: Ναι.
Α: Ούτε εσένα σου αρέσουν οι μάσκες;
ΗΒ 2.5: Όχι ιδιαίτερα.

Βασικά δεν ξέρω αν την φόβησα με τη μάσκα, αλλά δεν την έβγαλα. Περίμενα απ’ την ίδια να μου το ζητήσει να δω αν την καίει η περιέργεια να δει πως είμαι. Θα μπορούσα να πάω direct ή να συστηθώ αλλά επίσης δεν το έκανα. Δεν είδα έστω να με κοιτάει και να ενδιαφέρεται για κουβέντα βασικά. “Δεν την έκοψα” καθόλου. Οπότε την ρώτησα μετά 2-3 κλασικές ερωτήσεις, απάντησε μονολεκτικά και δεν το συνέχισα.

PickUp: Failed

Πάμε τέλος σε μια άλλη περίπτωση, μιας γιατρίνας η οποία είναι…HB 10! Έχουνε βαρέσει στο club 100 μαλακίες κι οι μισοί έχουν πάθει εγκεφαλικό με την πάρτη της! Και λίγα λέω. Εν τω μεταξύ το στήθος της ήταν φουλ σιλικόνη. Αλλά τέτοιο μάτι και τέτοια χείλια είχα καιρό να δω. Ήταν attraction το μωρό και μάλιστα είχε και ταμπελίτσα “Love Doctor”. Μετά της μιλάς ή δεν της μιλάς;

Δεν της μιλάς γιατί ήταν 8 άτομα παρέα και 3 ψωλές μέσα σε αυτήν. Άρα fail. Οπότε έκατσε η φάση και πάω με ένα φίλο μου τουαλέτα κι αυτός που έχει ραντάρ…την βλέπει στις γυναικείες.

Φ: Πωωω ρε μαλάκα, η γιατρός είναι στη δίπλα τουαλέτα. Ρε την καύλα!
Α: (Την περίμενα απ’ έξω και την χαιρετάω όπως βγαίνει) Καλησπέρα, να σε ρωτήσω, αισθάνομαι ένα πόνο στο στήθος. Μήπως μπορείς να με εξετάσεις;
HB10: Πως να σε εξετάσω;
Α: Να με το εργαλείο, εδώ, με το στηθοσκόπιο.
HB10: Για να δω (το βγάζει και το κοιτάει). Α δεν ξέρω αν κάνει (και φεύγει!)
A: No comment. Απλά!

PickUp: Failed

Synopsis: Ένα Phone close και πολύ ήταν. Άμα είναι να κάνουμε επιστήμη και το cold approach σε party μασκέ, χέστο. Τέτοιες περιπτώσεις είχα την εντύπωση (τουλάχιστον μερικά χρόνια πριν) ότι θα ήταν εύκολες. Οι εποχές όμως άλλαξαν.

Πηγή: ksenerotes.blogspot.com

error: